Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 6. helmikuuta 2018

Viimeisten päivien merkit ihmisissä toteuttavat Apostoli Paavalin sanoja Uudessa testamentissa!

Seuraavassa tuore suomentamani Rapture Ready -sivuston artikkeli, jossa kirjoittaja haluaa tuoda esille näinä viimeisinä päivinä vallitsevan vihan kristinuskoa vastaan kaikkialla maailmassa. Myöskin antisemitismi nostaa päätään. Kuitenkin lohdutuksena voi sanoa, että tämä kaikki on ennustettu Raamatussa viimeisille päiville, ja lisääntyvä vihan kulttuuri Jeesuksen seuraajia vastaan on länsimaille ominaista nykyään. Kaikki Paavalin Timoteuskirjeessään mainitsemat ihmisten ominaispiirteet näkyvät juuri tässä ajassa.

-------------------------

Jeesus, viha, ja viimeiset päivät (Jesus, Hatred, and the Last Days) :: By Jonathan Brentner

Published on: January 31, 2018 by RRadmin7 Category: General Articles


Tiesitkö, että viha on viimeisten päivien merkki?

Matteuksen luvussa 24:9-10 Jeesus sanoi näin: ”Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.” Kaikkien muiden tunnettujen merkkien keskellä, Jeesus listaa vihan, etenkin Hänen seuraajiaan vastaan, osoitukseksi viimeisistä päivistä.

Tänäpäivänä näemme vihaa kaikkialla maailmassamme. Kristinuskon vastustajat tappoivat arviolta 90 000 uskovaa vuonna 2016, ja vastustus uskoamme kohtaan ei ole vähentynyt siitä lähtien. Antisemitismi on epidemia kaikkialla Euroopassa, joka on johtanut siihen, että monet juutalaiset pelkäävät henkensä edestä, varsinkin Ranskassa.

Toisen Timoteuskirjeen luvussa 3:15 Apostoli Paavali kuvailee viimeisten päivien jumalattomuutta. Vaikka hän ei käytä sanaa viha (hatred), hän kuvailee taitavasti aikamme hajottavaa, vihaista, ja suvaitsematonta kulttuuria.

Se alkaa ylimielisyydestä (arrogance)

Viha, jonka näemme läpäisevän yhteiskuntamme, alkaa sydämestä. William Barclay, kuuluisa Uuden testamentin kommentaattori, puki sen sanoiksi näin: ”Mutta ylimielisen ihmisen synti on hänen sydämessään. Hän saattaa jopa näyttää nöyrältä; mutta hänen salaisessa sydämessään on ylenkatse kaikkia muita kohtaan. Hän ruokkii kaikkinielevää ja kaikkialle tunkeutuvaa ylpeyttä ja hänen sydämessään on pieni alttari, jossa hän laskeutuu itsensä eteen.”

Eikö Barclay'n määritelmä ylimielisestä (2. Tim. 3:2) vangitse sen, mitä näemme tänään? Se ei ole tarpeeksi saadaksenne käsityksen, mutta nykyään se tulee usein esiin ilkeällä ”halveksunnalla” kaikkia niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä. Se on tämä ylpeys, joka johtaa hyvin monet pilkkaamaan niitä, joiden mielipiteitä he eivät hyväksy.

Taito tehdä hyvin perusteltu juttu omasta näkökannasta on rappeutunut viekkaudeksi tuhota henkilökohtaisesti oma poliittinen vastustajansa. Ylimielisyys herättää tunteen, että ”tietenkin ne, jotka ajattelevat eri tavalla kuin minä, eivät voi olla oikeassa; siksi olen oikeutettu käyttämään mitä tahansa keinoja vastustajani tuhoamiseksi.”

Kyse on henkilökohtaisen tuhoamisen politiikasta totuuden, tai ainakin asioista perillä olevan keskustelun, kustannuksella.

Herjaava ja panetteleva

Seuraava sana Paavalin listassa ”ylimielisen (arrogant)” jälkeen on ”herjaava (abusive)”. Tämä sana tarkoittaa jotakuta, joka loukkaa Jumalaa samoin kuin muita miehiä ja naisia. Se on suusanallinen ilmaisu halveksunnasta, joka alkaa jonkun, joka on ylimielinen, sydämessä, ja joka löytää ilmaisunsa toisten hyvämaineisten ihmisten panettelussa.

Yleisin halventava leima jostakin asiasta tänäpäivänä on ”rasismi”. Jos joku ei ole samaa mieltä tämän henkilön näkökannasta, hänen on oltava ”rasistinen” tai ”kiihkoilija” tai omata jokin pimeä ja paha fobia. Nykyään poliittiset voitot mitataan usein kyvyssä vakuuttaa enemmistö siitä, että vastustaja on rasisti, vaikka sinun täytyy valehdella siitä, mitä sanottiin suljettujen ovien sisällä, sivuuttaa menneisyys, tai vääristää tosiasioita osoittamaan rasismi oman vastustajan osalle.

Suomentajan kommentti:

Sain vastikään itsekin kokea tuon rasistiksi leimaamisen, kun joku ei tykännyt vanhasta blogikirjoituksestani. Lukekaapa erään anonyymin kommentti (31. tammikuuta 2018 klo 23.10) seuraavaan vuoden 2016 blogijulkaisuuni.

http://nokialainen.blogspot.fi/2016/06/itamaisten-taistelulajien-sekoittaminen.html?showComment=1517433038796#c148598915296021876

Siis lopussa täystyrmäys: "Olet rasisti, Nokialainen"

-----------------------

Mainitsinko myös, että Paavali käytti sanaa ”raaka (brutal)” kuvaamaan viimeisinä päivinä eläviä ihmisiä?

Jakeessa 3 apostoli kuvaa ihmisiä viimeisten päivien aikana ”panettelijoiksi (slanderous)”. Elämme ajassa, jossa väärät syytökset ovat pikemmin normi kuin poikkeus. Tuore uutinen kertoi eräästä asianajajasta, joka pyrki antamaan suuria rahasummia naisille, jotka syyttäisivät presidentti Trumpia seksuaalisesta häirinnästä tai jopa pahemmasta.

Daymond Duck, yksi suosikkikirjoittajistani Rapture Ready -verkkosivustolla, sanoi: ”Seksuaalinen häirintä ja rasismi ovat ehdottomasti väärin, mutta ihmisen salamurhaaminen sellaisen henkilön vaientamiseksi, jonka kanssa joku ei ole samaa mieltä, on myös väärin. Ihmisten panettelu, heidän maineensa pilaaminen, heidän nimittelynsä, ja potkujen saattaminen heille virastaan ei ole Jumalasta.” Jumalanpilkka yms. on päivän järjestys yhteiskunnassamme.

Kuinka meidän pitäisi vastata?

Ensinnäkin uskon, että vastauksemme on oltava toisten mielipiteiden kunnioittaminen. Vain sen tähden, että olemme kiivaasti eri mieltä jonkun kanssa, ei merkitse sitä, että emme voisi arvostaa heidän mielipiteitään tai ajatuksiaan. Minun on joskus vaikea väitellä jonkun asian puolesta ilman että joutuisin pois raiteilta, mutta minun on muistettava, että voin luottaa siihen, mihin uskon, asettamatta kyseenalaiseksi muiden älykkyyttä tai loukkaamalla heitä.

Toiseksi meidän on ymmärrettävä aika, jossa elämme. Elämme ihmiskunnan historian viimeisiä päiviä, niin kuin tunnemme ne; Ahdistuksen ajan synkät päivät lähestyvät nopeasti. Se, mitä me näemme maailmassamme, on juuri sitä, mitä Herra Jeesus sanoi tapahtuvaksi tänä aikana; se ei saisi yllättää meitä.

Meidän on keskityttävä tuomaan toisia Vapahtajan luokse, eikä vakuuttaa heitä poliittisesta agendastamme. Olen tullut siihen tulokseen, etten todellakaan välitä siitä, mitä muut ajattelevat presidentti Trumpista. Se, mikä merkitsee, on ihmisten vetäminen Vapahtajan tykö, ei minun arvioni presidentistä.

Ja lopuksi, on olemassa nöyryyden näkökulma. Tämä ei tarkoita omien vakaumusten sovittelua tai kertomista jollekulle, että he voivat olla oikeassa siinä, kun he uskovat tietyn asian olevan ristiriidassa Raamatun kanssa.

Minulle se alkaa sen tunnustamisesta, että totuuden lähde ei ole minussa tai edes kyvyssäni tunnistaa sitä. Se alkaa Jeesuksesta, ylösnousseesta Vapahtajastani. Hän sanoi, ”Minä olen tie, totuus ja elämä”, ja kuolleista nouseminen osoittaa, että Hänen sanansa, Hänen väitteensä ovat totta.

Uskomukset, joita vaalin, alkavat Raamatusta, eikä itseluottamukseni tule minun kyvyistäni järkeillä tai keskustella, vaan Jeesuksesta ja mitä Herra paljastaa hänen sanansa kautta. Kyllä, maailma vihaa minua vakaumusteni vuoksi koskien aborttia, samaa sukupuolta olevia avioliittoja, sukupuolen identifiointia, islamia ja muita vastaavia, mutta tällainen viha on juuri sitä, mitä Jeesus sanoi tapahtuvaksi, varsinkin viimeisinä päivinä ennen paluutaan maan päälle.

Se mitä näen maailmassa ympärilläni särkee sydäntäni. Ihmisistä on tulossa yhä häijympiä ja raaempia jumalanpilkassaan sekä Kristusta että Hänen seuraajiaan kohtaan. Mutta tiedän myös, että paljon parempi aika on tulossa, kun Jeesuksen rauha ja vanhurskaus hallitsee korkeimpana yli koko maailman.

Sillä välin voimme kärsiä lisääntyneestä vainosta ja menettää paljon. Silloinkin meidän on puolustettava totuutta ja asetettava tähtäimemme ikuisuuden riemuihin, jotka ovat edessämme.

Maranatha!

Jonathan C. Brentner

Jonathanbrentner@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com