Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 24. helmikuuta 2018

Last Trumpet Newsletter -- Helmikuu 2018

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta helmikuun 2018 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVII    Issue II    February 2018

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Suuri hengellinen jännite maailmassamme
(A Great Spiritual Strain In Our World)

”Herra katsoo taivaasta ihmislapsiin nähdäksensä, onko ketään ymmärtäväistä, ketään, joka etsii Jumalaa. Mutta kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvää on, ei yhden yhtäkään.”

Psalmi 14:2-3

”Niin Herra kysyi saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta".”

Job 1:7

”Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon". Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.”

Jaakobin kirje 4:6-7

”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää. Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava. Hänen olkoon valta aina ja iankaikkisesti! Amen.”

1. Piet. 5:8-11


Tässä LTN:n numerossa tutkimme ongelmaista nykymaailmaamme, jossa ihmiskunnan tuhoaminen on tällä hetkellä täysin näytillä. Kristittyinä me tiedämme, että elämme jumalattomassa maailmassa. Näin oli jopa tuhansia vuosia sitten, kun kuningas Daavid kirjoitti Jumalan innoittamana Psalmissa 14:2-3, ”Herra katsoo taivaasta ihmislapsiin nähdäksensä, onko ketään ymmärtäväistä, ketään, joka etsii Jumalaa. Mutta kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvää on, ei yhden yhtäkään.” Korostaaksemme vielä tätä kohtaa, apostoli Paavali kirjoitti roomalaiskirjeen luvussa 3:23, ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.” Onneksi Jumala on ulottanut armonsa ja sääliväisyytensä meitä kohtaan, ja hän on toteuttanut täydellisen pelastussuunnitelmansa, jotta voimme vapautua synnin orjuudesta. Silti näemme Saatanan jalanjälkiä kaikkialla maailmassa, kun hän kuljeksii edestakaisin ”maan päällä”. Kun paha vastustajamme tulee esiin, hän innostaa ihmisiä tekemään tahtonsa. Niinpä suuri osa tuskasta ja kärsimyksestä, jota me näemme tässä maailmassa, aiheutuu demonien vaikutuksesta ihmisissä.

Vaikka Saatana on ilmaissut itsensä hienovaraisesti ja kätketyllä tavalla läpi koko historian, elämme maailmassa, jossa hänen vaikutusvaltansa nähdään selvästi. Itseasiassa Yhdysvalloissa on yhä enemmän yksilöitä, jotka tietoisesti ja häpeämättömästi palvovat Saatanaa. Tämä näkyy Los Angeles Times'in 5. tammikuuta 2018 julkaisemassa uutisotsikossa, jossa todetaan: ”Uusi sukupolvi Los Angeles'in satanisteja löytää yhteisön pilkkaavina aikoina.” (1) Tämä artikkeli kuvaa satanismin kylmänä ja kovana uskontona, joka kukoistaa Los Angeles'issa, Kaliforniassa. ”Näinä aikoina monet ihmiset eivät halua tuntea avuttomuutta, ja Lucifer oli alunperin kapinallinen enkeli”, julisti satanisti Zachary James. (2)

Anton LaVey'n 1960-luvulla perustaman Saatanan kirkon lähetystyölausunto toteaa heidän missiostaan, että he ovat ”vihkiytyneet ihmisen todellisen luonteen hyväksymiselle”, joka on lihallinen peto, asuen kosmoksessa, ja joka ei piittaa olemassaolostamme.” (3) Ruth Waytz, joka on toimitsija jumalaapilkkaavassa uskonnollisessa järjestössä, sanoo, että heidän ryhmänsä on hyvin järjestäytynyt. ”Käsikirjoittajamme, ohjaajamme, tuottajamme, ja suunnittelijamme panostavat voimakkaasti tosielämän individualistiseen lähestymistapaan – ei mitään karmaisevaa, okkultismiin liitettyä taikauskoista toimintaa, joka on usein anti-saatanallista ja loattu mystiikassa”, Waytz sanoi. (4) Satanismi ja muut okkultismin muodot, kuten Wicca-noituus, ovat voimakkaita feminismin puolestapuhujia. ”Okkulttisen estetiikan kannalta sitä on kaikkialla, minne katsot. On hyvin paljon nuoria naisia, jotka käyttävät okkulttisia kielikuvia identiteettinsä määrittelyssä”, sanoi elokuvaohjaaja Anna Biller. Sitten hän jatkoi sanomalla: ”Se, mitä yritän tehdä, on muuttaa miespuolisen pelon ja fantasian maailmasta koettu noidan hahmo sellaiseksi hahmoksi, jolla on naisen voima ja seksuaalisuus. Joillekin naisille se edustaa paranemista, toisille puolestaan raakaa voimaa, toisille vapautta olla epäsovinnainen tai löytää oma hengellisyytensä perhejärjestelmän ulkopuolelta.” (5)

Kun otetaan huomioon se, että Kalifornian osavaltio on satanismin episentrumi Yhdysvalloissa, ei ole yllättävää, että viihdeteollisuuden lukuisat hahmot ovat tai olivat satanisteja. Tämä päti jo 1960- ja 1970-luvuilla, kun tunnettu laulaja Sammy Davis Jr. ja näyttelijä Jayne Mansfield olivat Saatanan kirkon jäseniä. On todennäköisesti melko suuri joukko satanisteja, jotka työskentelevät Hollywoodissa kulissien takana. Saatanan kirkko jopa ylläpitää listaa suosittelemistaan elokuvista virallisella webbisivustollaan. (6) Useat viihdyttäjät vuosien varrella ovat julistaneet olevansa satanisteja, mukaan lukien pianisti ja laulaja Liberace, show-ammattilaispainija Jonathan Rechner, laulaja Marc Almond Soft Cell -bändistä ja kitaristi Matt Skiba, joka on työskennellyt Alkaline Trio ja Blink 182 -yhtyeiden kanssa. (7) Satanismiin kohdistuva altistuminen tuntuu vain voimistuvan tällä hetkellä. Los Angeles Times'in jutun lisäksi The Guardian julkaisi toisen artikkelin, joka julistaa otsikossaan: ”Hell freezes over: how the Church of Satan got cool. (Helvetti jäätyy: miten Saatanan kirkko muuttui cooliksi.)” (8) Artikkelin saatanallismielinen näkökulma on ilmeistä jo heti ensimmäisestä kappaleesta lähtien. ”Pettymyksellisesti, Chelsea Clinton on kieltänyt, että hän ja hänen aviomiehensä harjoittaisivat satanismia. Hänen tviittiään, joka toivottaa Saatanan kirkon väelle onnellista uutta vuotta, ei pitäisi ottaa kannatuksena pimeyden herran moninaisille harhaopeille”, artikkeli toteaa. (9) On outoa, että Chelsea Clinton tekisi tällaisen liikkeen. Vaikka hän ei olekaan jäsen, häntä ei pitäisi havaita semmoisena, joka ei ole hirveän loukkaantunut tästä paholaismaisesta kirkosta.

Toinen häiritsevä ryhmä, joka tunnetaan nimellä Saatanan Temppeli (Satanic Temple), on aikaansaanut uutisotsikoita viime vuosina. Vaikka tämän kyseisen satanismi-brändin jäsenet väittävät, että he ovat todellisuudessa ateisteja, he sanovat, että heidän ryhmänsä on ”ei-teistinen uskonnollinen järjestö, joka on omistautunut saatanalliselle käytännölle ja saatanallisten oikeuksien edistämiselle”. He ovat pyrkineet toimimaan kristillisiä periaatteita vastaan aina ja missä vain. Tammikuussa 2018 CNBC raportoi, että yksi jäsen tästä vastenmielisestä järjestöstä haastaa Missourin osavaltion oikeuteen. Oikeudenkäynti tapahtui sen jälkeen, kun valittajaa, joka tunnetaan salanimellä Mary Doe, vaadittiin Missourin osavaltiolain nojalla käymään läpi ultraäänikoe ennenkuin hän saisi abortin Planned Parenthood'in klinikalla. Hänen oli myös pakko odottaa 72 tuntia ennenkuin hän voisi murhata lapsensa ja hänelle annettiin vihkonen, jossa todetaan, että ihmisen elämä alkaa hedelmöityksestä. Doe haastaa Missourin osavaltiota oikeuteen sillä perusteella, että he rikkoivat hänen saatanallista oikeuttaan rajoittamattomaan aborttiin. (10) Tämä tarina vahvistaa sen, minkä jo tiesimme olevan totta: abortti on barbaarinen ja saatanallinen käytäntö. Itseasiassa se on uskonnollinen rituaali perkeleen seuraajille.

Paholaisen ihmiset ovat tässä modernissa ajassa tulossa yhä rohkeammiksi. Tämä saatanallisen toiminnan lisääntyminen aiheuttaa suurta hengellistä jännitettä maailmassamme. Kuitenkin me tiedämme, että paholainen tullaan lopulta tuhoamaan. Kristittyinä me voimme voittaa paholaisen, hänen kohorttinsa, ja hänen kansansa. Tämä voitto saavutetaan kuuliaisuudella meidän Kaikkivaltiaalle Jumalalle. Jaakobin kirjeen luvussa 4:6-7 meille sanotaan: ”Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon". Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.” Huomaa, että nämä jakeet kertovat meille, ettei paholainen peräänny hitaasti, kun me vastustamme häntä, vaan hän pakenee. Kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa antautumaan Jumalalle, katumaan syntejäsi, ellet ole jo tehnyt niin, ja omistamaan elämäsi Hänelle.

Taistelu elämän puolesta (The Fight For Life)

Olen selostanut aborttiaihetta monesti tässä uutiskirjeessä, ja olen edelleen sitä mieltä, että rutiininomainen aborttikäytäntö on Amerikan Yhdysvalloissa suurin ja pahin synti. Tämän saatanallisen käytännön torjunnassa on tapahtunut jonkin verran myönteistä kehitystä. Vuonna 2017 Yhdysvalloissa suljettiin neljäkymmentäyhdeksän aborttiklinikkaa. Vaikka joitakin uusia klinikoita avattiin, nykyisin käytössä olevat aborttiklinikat vähenivät kahdellakymmenelläseitsemällä vuoteen 2016 verrattuna. (11) Joulukuussa 2017 Yhdysvalloissa oli yhä 704 aborttiklinikkaa toiminnassa, jossa on myös yhtä monta liikaa. (12)

Tammikuun 19. päivänä 2018 tuhannet mielenosoittajat kokoontuivat Washington D.C:hen, 45. vuosittaiselle Elämän puolesta marssille (March for Life). Presidentti Donald Trump puhui väkijoukolle ja lupasi jatkuvaa tukeaan elämän-puolesta liikkeelle. ”Hallintoni kohdalla puolustamme aina ihka ensimmäistä oikeutta Itsenäisyysjulistuksessa, ja se on oikeus elämään”, presidentti totesi. (13) Vaikka hänen asenteensa on ihailtava ja varmasti parannusta edeltäjänsä suhteen, tässä maassa on vielä paljon, mitä tarvitsee muuttaa. CNS News'in 2. tammikuuta 2018 julkaiseman raportin mukaan Planned Parenthood, joka on suurin aborttien toimittaja Yhdysvalloissa, suoritti 321,384 aborttia koko vuoden 2017 aikana. Tappavien palveluidensa vuoksi tämä saastainen järjestö palkittiin maksuilla Yhdysvaltain hallinnolta tehden yhteensä 543.7 miljoonaa dollaria. (14) Jos Yhdysvaltain hallinto, jolla on republikaaninen presidentti ja republikaanien enemmistö sekä edustajainhuoneessa että senaatissa, ei pysty lopettamaan maksujaan Planned Parenthood'ille nyt, niin milloin ihmeessä he pysäyttävät heidät? Huomattavaa kyllä, Planned Parenthood'ille myönnetty rahamäärä vuonna 2017 oli 61 prosenttia enemmän kuin 10 vuotta sitten. (15) Ymmärrän, että Planned Parenthood'in kannattajat haluavat usein huomauttaa, että abortin tarjoajalla ei ole oikeudellista lupaa käyttää verodollareita aborttien suorittamiseen. Hallinnolta saamat varat antavat kuitenkin heille mahdollisuuden siirtää rahaa, jonka heidän olisi käytettävä muihin kustannuksiin, sen sijaan, että niillä katetaan abortteja. Jos liittovaltion rahoitus katkaistaisiin, on todennäköistä, että Planned Parenhood'in klinikat sulkeutuisivat.

Kiinnostavaa kyllä, tammikuun 26. päivänä 2018 ilmoitettiin, että Cecile Richards eroaa tehtävistään Planned Parenthood'in johtajana. Videossa, joka on lähetetty videoiden jakamiseen tarkoitetulle verkkosivustolle nimeltä YouTube, Richards ylisti organisaatiota, jota hän on johtanut vuodesta 2006 lähtien. ”Planned Parenthood on auttanut kymmeniä miljoonia ihmisiä hallitsemaan terveyttään ja tulevaisuuttaan tarjoamalla syntymäkontrollia, irtosolututkimusta, rintatutkimuksia, sukupuolitautien testausta ja hoitoa, sekä turvallisuuden omaavia laillisia abortteja”, Richards sanoi. Huolimatta siitä, että Planned Parenthood murhasi arviolta 3.5 miljoonaa vauvaa, kun hän toimi johtajana, Richards jatkoi sen inttämistä, että hänen järjestönsä työ on ollut ”elämää muuttavaa ja ihmishenkiä pelastavaa”. Hän totesi myös, että työskentely Planned Parenthood'ille ”on ollut elämäni suurin kunnia”. (16) Cecile Richards'illa tulee olemaan paljon vastattavaa tuomiopäivänä, jos hän ei tee parannusta ennen sitä!

Vuoden 2018 influenssaepidemia (The Flu Epidemic Of 2018)

Se tapahtuu joka vuosi. Kun astumme syksy- ja talvikuukausiin, kemikaalikaupat, apteekit, ja jopa massamyymäläliikkeet aloittavat kampanjansa pakottaakseen ihmiset vastaanottamaan flunssarokotteen. Monissa tapauksissa näyttää siltä, että välittömästi rokotteen vastaanottamisen jälkeen vastaanottaja sairastuu ikävään influenssavirukseen. Suojelevatko nämä rokotukset todella ihmisiä flunssalta? Joulukuussa 2017 julkaistun raportin mukaan, rokote, jota jaetaan Yhdysvalloissa tänä vuonna, omaa vain 10 prosentin tehovaikutuksen yleisimmän influenssaviruksen kantaa vastaan tällä kaudella. (17) Ottaen huomioon näiden rokotusten vähäisen tehon ja mahdolliset haitat, joita käyttöön otettaessa alkuperältään tuntemattomat vieraat aineet voivat aiheuttaa ihmiskeholle, ei ole yllättävää, että monet ihmiset haluavat luopua flunssarokotteista. Henkilökohtaisesti en ole koskaan ottanut yhtäkään, enkä ikinä haluaisikaan.

Nykyinen influenssakausi on ollut erityisen vaikea, ja eri uutiskanavien julkaisemat otsikot kuulostavat lähes apokalyptisilta. Bloomberg News'in juttu kutsuu sitä ”Helvetistä tulleeksi flunssakaudeksi (Flu Season From Hell)” ja ennustaa, että tämän epidemian takia kuolee yli 50,000 ihmistä. (18) Toisessa artikkelissa, jonka The Independent julkaisi 20. tammikuuta 2018, ilmoitettiin, että sata ihmistä kuolee joka viikko johtuen influenssavirusinfektioista. (19) Tämä nykyinen epidemia on ainutlaatuisen laajalle levinnyt ja se on vaikuttanut kaikkiin Yhdysvaltain mantereen osavaltioihin. Näemme usein eri osia maasta ”valaistuina” eri aikoina, mutta viimeisten kolmen viikon aikana koko maa on kokenut paljon flunssaa ja kaikki samanaikaisesti”, sanoo Tri Dan Jernigan Tartuntatautien valvonta- ja ehkäisyvirastosta (CDC). Sitten hän jatkoi sanoessaan: ”Vuosina, jolloin H3N2 on influenssan pääasiallinen syy, näemme enemmän tapauksia, enemmän lääkärissäkäyntejä, enemmän sairaalahoitoja ja enemmän kuolemia, varsinkin ikääntyneiden keskuudessa.” (20) Associated Press siteerasi myöskin Jernigan'ia sanoen: ”Tämä on kausi, jossa on tarvittu paljon enemmän vesihöyryä kuin ajattelimmekaan.” (21) Tämän epidemian laaja-alaisuus on aiheuttanut koulujen sulkemisia Teksasissa, Illinoisissa, Oklahomassa, Idahossa, Pohjois-Carolinassa, Tennessee'ssa, Floridassa, Alabamassa, Kentucky'ssa, Michiganissa ja Missourissa. (22) Los Angeles Times on tällä välin ilmoittanut, että jotkut Kalifornian sairaalat ovat joutuneet käännyttämään ambulanssit pois, kun taas toisista vuodepaikat ovat loppuneet.

On todella hämmästyttävää, että joku niinkin yleinen kuin influenssavirus voi aiheuttaa niin paljon kipua ja kärsimystä. Se on yksi monista seurauksista kun eletään langenneessa maailmassa, jossa on aina vaaroja joka puolella. Niin paha kuin nykyinen influenssaepidemia onkin, tiedemiehet varoittavat nyt, että tulevaisuudessa voisi olla viruksia ja tauteja, jotka ovat paljon vaarallisempia. Puhuessaan Maailman talousfoorumissa Sveitsin Davos'issa Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kansainvälisten yhdistysten liiton (International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies eli IFRC) pääsihteeri Elhadj As Sy oli sanonut, että ”pandemioista on tulossa todellinen uhka ihmiskunnalle”. Myöhemmin hän jatkoi sanoen, ”Näinä kolmena viime vuotena on ollut Ebolaa Länsi-Afrikassa, Zika-virusta Etelä-Amerikassa, ja hiljattain ruttoepidemia Madagaskarissa.” Sylvie Briand, joka on tarttuvien tautien asiantuntija Maailman terveysjärjestössä (WHO), oli yhtä mieltä siitä, että tappavien tartuntatautien uhka on välitön. ”Tiedämme, että se on tulossa, mutta meillä ei ole mitään keinoa pysäyttää sitä”, Briand totesi. (23) Tietävätkö nämä asiantuntijat jotakin, jota me emme tiedä? Onko mahdollista, että uusia tartuntatauteja voidaan tarkoituksellisesti luoda ja levittää ihmiskunnan päälle tulevaisuudessa? Uskon, että se on mahdollisuus. Tässä maailmassa on ihmisiä, jotka ovat paljon pahempia kuin mitä voimme kuvitella, ja jotkut ovat halukkaita vähentämään maailman väestöä. Itseasiassa prinssi Philip, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan kuningattaren Elisabet II:n aviomies, sanoi kerran: ”Siinä tapauksessa, että koen jälleensyntymän, haluan palata kuolettavaksi virukseksi edesauttamaan jotakin, joka ratkaisee liikakansoituksen.” (24)

Vääriä hälytyksiä ja epävarmuutta vaarallisessa maailmassa (False Alarms And Uncertainty In A Dangerous World)

Läpi koko vuoden 2017, meille kerrottiin yhä uudelleen, että Pohjois-Korea lähestyy ydinasekykyjensä huippuun hiomista. Näin ollen, ydinsodan mahdollisuus Pohjois-Korean ja Yhdysvaltojen välillä on aihe, joka on lujasti syöpynyt amerikkalaisten mieliin. Viimeaikaiset tapahtumat ovat vain pahentaneet kasvavaa pelkoa siitä, että sota voisi puhjeta milloin tahansa.

Tammikuun 13. päivänä 2018, ihmiset Havaijilla olivat kauhuissaan saatuaan kiireellisen hätäilmoituksen osavaltion hallinnolta. ”Ballistinen ohjusuhka saapuva Havaijiin. Etsikää välittömästi suojaa. Tämä ei ole harjoitus”, hälytys julisti raivokkaasti. (25) Vaikka viesti ei todellakaan ollut harjoitus, se oli väärä hälytys. Virhe oletettavasti aiheutettiin sillä, kun Havaijin hallinnon työntekijä painoi väärää nappulaa. Raporttien mukaan monet ihmiset eivät saaneet korjausilmoitusta ennenkuin oli kulunut kolmekymmentäkahdeksan minuuttia, mikä jätti Havaijin kansan paniikkiin ja maailman miettimään, miten jotain tällaista voisi edes tapahtua. ”Selvästi hallinnon virastot eivät ole valmiita ja niillä ei ole valmiuksia käsitellä hätätilanteita”, totesi Havaijin edustajainhuoneen puhemies Scott Saiki. Osavaltiosenaattori Mazie Hirono ilmaisi myöskin tyytymättömyytensä. ”Kohonneiden jännitteiden aikana, meidän on varmistettava, että kaikki informaatio, mikä luovutetaan yhteisölle, on tarkkaa. Meidän on päästävä pohjamutiin tapahtuneesta ja varmistettava, ettei se tapahdu enää koskaan uudelleen”, Hirono vaati. (26) ”En voi uskoa, jos joku painoi väärää painiketta vahingossa, että sen korjaaminen kestäisi 38 minuuttia”, sanoi Yhdysvaltain kansanedustaja Colleen Hanabusa Havaijista. Hän edelleen totesi, ”Jos tämä olisi todellista, mitä meidän on sanottava koko puolustusjärjestelmästämme?” (27) Osa viivästyksestä koskien asian oikaisua johtui siitä, että Havaijin kuvernööri David Ige ei voinut muistaa hänen Twitter-salasanaansa. ”Minun on tunnustettava, etten tiedä Twitter-tilini käyttäjätunnuksia ja salasanoja, joten varmasti se on yksi niistä muutoksista, joita olen tehnyt. Olen asettanut tämän puhelimeeni, jotta voimme käyttää sosiaalista mediaa suoraan”, kuvernööri Ige sanoi. (28)

Kommellus Havaijilla olisi helposti voinut tuottaa katastrofaalisia tuloksia. Ei ole vaikeaa kuvitella skenaariota, jossa Pohjois-Korean hallinto olisi voinut olettaa, että tämä väärä hälytys oli Yhdysvaltojen taktiikkaa, joka oikeuttaisi hyökkäyksen Pohjois-Koreaan. Tällaisessa tapauksessa Pohjois-Korea olisi voinut laukaista ohjuksia oikeasti, mahdollisesti jopa ydinaseita, olettaen, että heillä on niitä. Niinpä yksinkertainen väärän painikkeen painaminen olisi voinut mahdollisesti aloittaa kolmannen maailmansodan. Uskomatonta kyllä, vain muutaman päivän kuluttua Havaijin virheestä, Japanissa toimiva televisiolähetystoiminnan harjoittaja, NHK, antoi väärän hälytyksen, jonka mukaan Pohjois-Korea oli laukaissut ohjuksen ja kehotti japanilaisia ​​etsimään suojaa. NHK:n tiedottaja pyysi anteeksi virhettä ja totesi, että ”henkilökunta oli erehdyksessä käyttänyt laitteita toimittamaan uutishälytyksiä Internetissä.” Korjaus annettiin viisi minuuttia sen jälkeen, kun hälytys lähetettiin ensimmäisen kerran. (29)

Huomattavaa kyllä, Pohjois-Korea ja Etelä-Korea ovat olleet ystävällisemmissä väleissä viime viikkoina. Tammikuussa 2018 ilmoitettiin, että Pohjois-Korea lähettää urheilijoita Etelä-Koreaan osallistumaan vuoden 2018 talviolympialaisiin. Suunnitelmat edellyttävät pohjoisen ja etelän urheilijoita marssimaan yhdessä yhden lipun alla ja molempien maiden naisia pelaamaan samassa jääkiekkojoukkueessa. (30) Voisiko olla niin, että on olemassa todellista kiinnostusta kahden kansakunnan väliseen sovintoon vai onko tämä kenties harhautusta?

Nykytilanteessa Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välinen sota on edelleen todellinen mahdollisuus. Mieti joidenkin merkittävien henkilöiden sanoja maailmannäyttämöllä. ”Olemme näkemykseni mukaan itseasiassa lähempänä ydinsotaa Pohjois-Korean kanssa ja tuolla alueella kuin olemme koskaan olleet ja en vain näe miten, en näe mahdollisuuksia ratkaista tätä diplomaattisesti tässä erityisessä vaiheessa”, sanoi eläkkeellä oleva Yhdysvaltain merivoimien amiraali Mike Mullen. (31) Japanin pääministeri Shinzo Abe uskoo, että sodan uhka Pohjois-Korean kanssa muodostaa suurimman vaaran maalleen toisen maailmansodan jälkeen. ”Ei ole liioiteltua sanoa, että Japania ympäröivä turvallisuusympäristö on vakavimmassa tilassa sitten toisen maailmansodan”, pääministeri sanoi. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”On täysin mahdotonta hyväksyä sitä, että Pohjois-Korea tallaa Japanin ja muun kansainvälisen yhteisön voimakasta halua rauhanomaisiin ratkaisuihin ja jatkaa sen provosoivaa käyttäytymistä.” (32) Samaan aikaan 94-vuotias Henry Kissinger, joka toimi Yhdysvaltojen ulkoministerinä entisten presidenttien Richard Nixonin ja Gerald Fordin alaisuudessa, esiintyi senaatin asevoimien komitean (Senate Armed Services Committee) edessä Washington D.C:ssä tammikuun 18. päivänä 2018. Puhuessaan tässä kokouksessa, Kissinger sanoi yleisölleen: ”Jos Pohjois-Korea omaa edelleen sotilaalliset ydinasevalmiudet jossakin rajallisessa aikakehyksessä, niin vaikutus ydinaseiden leviämiseen saattaa olla perustavaa laatua. Koska jos Pohjois-Korea kykenee säilyttämään sotilaalliset kykynsä Kiinan ja Yhdysvaltojen vastustuksen edessä ja huolimatta muun maailman paheksunnasta, niin muut maat tuntevat myös, että tämä on keino saavuttaa kansainvälisesti näkyvä asema ja päästä niskan päälle.” Kissinger totesi myös, että ennaltaehkäisevä isku Pohjois-Koreaan olisi ”järkevää” ja hän kehotti Kiinaa määräämään pakotteita Pohjois-Koreaa vastaan. (33) Kysymys kuuluu: oliko Kissinger vain esittämässä mielipiteensä asiasta vai antoiko hän käskyjä?

Huvittavalla tavalla, Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ylisti Kiinaa sen avusta ohjata Pohjois-Koreaa, samalla kun hän arvosteli Venäjää. ”Siinä miten Kiina auttaa meitä, niin Venäjä kolhaisee. Toisin sanoen, Venäjä tekeytyy joksikin sellaiseksi, mitä Kiina tekee.” (34) Presidentti Trumpin sovitteleva sävy Kiinaa kohtaan on hämmästyttävä muutos hänen aikaisemmasta edellisvuosien kommunistihallinnon arvostelusta. Trump totesi kuitenkin edelleen, että hän toivoo konfliktin Pohjois-Korean kanssa päättyvän ”rauhanomaisesti, mutta on hyvin mahdollista, että niin ei voi käydä.” (35) Tulevat päivät ovat epävarmoja, mutta meidän Jumalamme tietää lopun alusta alkaen.

Tutkijat ennustavat kasvavaa seismistä aktiviteettia (Scientists Predict Increased Seismic Activity)

Maailma, jossa elämme tänään, tärisee jatkuvasti, ja tiedemiehet ovat varoittaneet, että se voi pahentua. Mahdollisuus suurempaan seismiseen toimintaan vuonna 2018 johtuu siitä, että maapallon pyörimisnopeus hidastuu vähitellen. ”Viisi kertaa viime vuosisadalla 25-30 prosentin lisäys vuosittaisten maanjäristysten, jotka ovat magnitudiltaan 7.0 tai suurempia, lukumäärässä on sattunut samaan aikaan kuin maan keskimääräisen pyörimisnopeuden hidastuminen”, todettiin tutkimuksessa, jonka julkaisivat Coloradon yliopiston Roger Bilham ja Montanan yliopiston Rebecca Bendick. Bilham'in mukaan tänä vuonna voisi olla jopa kaksikymmentä voimakasta maanjäristystä. (36) Jos varhaiset seismiset aktiviteetit ovat tarkka indikaattori, tutkijoiden ennustus saattaa käydä toteen. Tässä kuussa on jo ollut kolme maanjäristystä, joiden suuruus on ollut yli 7.0 magnitudia. Näihin sisältyy järistys Hondurasissa 10. tammikuuta 2018, jonka suuruus oli 7.5 magnitudia; Perussa 14. tammikuuta 2018 tapahtunut järistys, joka oli magnitudiltaan 7.1, ja iso maanjäristys Alaskan Kodiak'issa 23. tammikuuta 2018, jonka suuruus oli 7.9 magnitudia. (37)

Kalifornian osavaltiota, joka on viime kuukausien aikana joutunut taistelemaan maastopalojen ja mutavyöryjen kanssa, on myöskin ravisteltu. Tammikuun 25. päivänä 2018, Newsweek Magazine kertoi, että Kalifornia oli kokenut kolme maanjäristystä yhden päivän aikana. (38) Eräästä toisesta raportista tiedämme, että San Franciscon lahden (San Francisco Bay) alueella oli seitsemän maanjäristystä yhdessä viikossa. (39) Samaan aikaan kahdeksankymmentä maanjäristystä ravisteli Washingtonin osavaltiota lähellä Mount St. Helens'ia koko joulukuun 2017 aikana. Vaikka alue on altis usein tapahtuville maanjäristyksille, jotka joskus tulevat parvina, tämä määrä oli neljä kertaa normaalia suurempi. (40) Välittömästi joulukuun järistysten jälkeen, alueelle iski 17 maanjäristystä tammikuun 3. päivänä 2018. (41) Tämä vuosi voisi olla hyvinkin huojuva, liioittelematta.

Yhteenvetona, tämän ajan tapahtumat kertovat selvästi, että paholainen on vihainen ja se ilmenee hyvin rumalla tavalla. Kuitenkin hänen tuhonsa on välitön, ja me siirrymme aina vain lähemmäksi Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, paluuta jokaisena ohikiitävänä päivänä. Me ammennamme voimamme ja kestävyytemme meidän Jumalalta. Sillä kuten meille kerrotaan Ensimmäisen Pietarinkirjeen luvussa 5:8-11, ”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää. Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava. Hänen olkoon valta aina ja iankaikkisesti! Amen.”

Kiitos teille lukijamme ystävällisestä tuestanne. Me Last Trumpet -ministeriössä toivomme, että tämä uutiskirje ja kaikki, mitä tarjoamme, tulee olemaan siunaus teille. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Joka viikko, kaikki rukouspyynnöt jaetaan meidän esirukoilija-tiimille, ja jokaiselle pyynnölle suodaan aina yksilöllistä huomiota. Olemme nähneet monia vastauksia rukouksiin vuosien kuluessa. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Los Angeles Times, January 5, 2018, By August Brown, http://latimes.com.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. Ibid.
05. Ibid.
06. Gizmodo, November 7, 2014, By Cheryl Eddy, http://gizmodo.com.
07. Ranker, By Jessika Gilbert, http://ranker.com.
08. The Guardian, January 8, 2018, By Stuart Jeffries, http://theguardian.com.
09. Ibid.
10. CNBC, January 25, 2018, By Dan Mangan, http://cnbc.com.
11. Life News, December 19, 2018, By Cheryl Sullenger, http://lifenews.com.
12. Ibid.
13. The White House, January 19, 2018, By President Donald Trump, http://whitehouse.gov.
14. CNS News, January 2, 2018, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com.
15. Christian Post, January 4, 2018, By Brandon Showalter, http://christianpost.com.
16. Life Site News, January 26, 2018, By Doug Mainwaring, http://lifesitenews.com.
17. The Daily Mail, December 5, 2018, By Mia De Graaf, http://dailymail.co.uk.
18. Bloomberg News, January 26, 2018, By Michelle Cortez, http://bloomberg.com.
19. The Independent, January 20, 2018, By Caroline Mortimer, http://independent.co.uk.
20. The Hill, January 27, 2018, By Max Greenwood, http://thehill.com.
21. Associated Press, January 20, 2018, By Mike Stobbe, http://news.yahoo.com.
22. The Wall Street Journal, January 27, 2018, By Tawnell D. Hobbs, http://wsj.com.
23. AFP, January 26, 2018, By AFP, http://afp.com.
24. The Telegraph, May 4, 2017, By Olivia Goldhill, http://telegraph.co.uk.
25. NBC Bay Area News, January 13, 2018, By NBC Bay Area, http://nbcbayarea.com.
26. Ibid.
27. Hawaii News Now, January 13, 2018, By HNN Staff, http://hawaiinewsnow.com.
28. Honolulu Star Advertiser, January 22, 2018, By Kevin Dayton, http://staradvertiser.com.
29. The New York Times, January 16, 2018, By Kimiko de Freytas-Tamura, http://nytimes.com.
30. The New York Times, January 17, 2018, By Choe Sang-Hun, http://nytimes.com.
31. Newsweek, December 31, 2017, By Jessica Kwong, http://newsweek.com.
32. International Business Times, January 4, 2018, By Joe Difazio, http://ibtimes.com.
33. Fox News, January 25, 2018, By Benjamin Brown, http://foxnews.com.
34. Reuters News Service, January 17, 2018, By Steve Holland, Roberta Rampton, and Jeff Mason, http://reuters.com.
35. Ibid.
36. The Journal, January 1, 2018, By Daragh Brophy, http://thejournal.ie.
37. U.S. Geological Survey, January 29, 2018, http://earthquake.usgs.gov.
38. Newsweek, January 25, 2018, By Kristin Hugo, http://newsweek.com.
39. SF Gate, January 26, 2018, By Sophie Haigney, http://sfgate.com.
40. Quartz, January 3, 2018, By Karen Hao, http://qz.com.
41. Ibid.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com