Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 1. toukokuuta 2018

Lähi-idän profetia-palapeli asettumassa kohdalleen kun sodanuhka Iranin ja Israelin välillä kasvaa päivä päivältä

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa luodaan katsaus useisiin uutisotsikoihin menneeltä viikolta, jotka viittaavat tiettyjen Israelia koskevien lopunaikojen profetioiden pikaiseen täyttymiseen. Pastori Farag vertaa tätä Lähi-idän nykytilannetta profetia-palapelin osasten kohdalleen asettumiseen, mikä tietää 3. maailmansodan pikaista puhkeamista, jonka yhteyteen kuuluu Kristuksen morsiusseurakunnan ylösotto ennen 7-vuotista vaivanaikaa. Merkittävää on, että kaikki tämä tapahtuu silloin, kun Israel täyttää 70 vuotta ”jälleensyntyneenä” kansakuntana. Raamattu mainitsee ihmissukupolven mitaksi juuri tuon 70 vuotta (huom. Jeesuksen viikunapuuvertaus, Matt. 24:32-34).

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – April 29th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 29.4.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-04-29.pdf

Pastori J.D. puhuu siitä, kuinka profetia-palapelin osasia ollaan laittamassa paikoilleen.


- Tämänkertaisen profetiapäivityksen osalta minun on pyydettävä teitä kestämään minua jälleen kerran, kun käymme läpi kaikkea sitä, mitä tapahtuu.
- Tarpeetonta sanoakaan, että hyvin paljon tapahtuu niin nopeasti, niin suuressa mittakaavassa, että pelkästään uutisotsikot ovat hyvin puhuvia profetian kannalta.
- Nimittäin se, kuinka ne kaikki puhuvat siitä, mitä Raamattu sanoo tapahtuvan aikakauden lopulla, erityisesti koskien Israelia.
- Seuraavaksi on pikatuli-luettelo uutisotsikoista vain viimeisten kuuden päivän aikana, jotka kaikki viittaavat tiettyihin Raamatun profetioihin.
Ranska vakuuttaa muslimimaailmalle, että he jatkavat yritystä tuhota Israel puskemalla taukoamatta kahden valtion ratkaisun puolesta

Ranskan Macron vierailee Trump'in luona, kun Iranin ydinsopimuksen vahvistaminen on ratkaisematta

TRUMP VAROITTAA IRANIA KÄYNNISTÄMÄSTÄ UUDELLEEN YDINOHJELMAANSA

Korkea iranilainen virkamies: 'Valitsemme ajan ja paikan' iskeäksemme takaisin Israeliin

VENÄJÄ SIIRTÄÄ ILMAPUOLUSTUSJÄRJESTELMIÄ SYYRIAAN 'PIAN', VAROITTAA ISRAELIA HYÖKKÄÄMÄSTÄ

Venäjä sanoi varoittavan ”katastrofaalisesta” seurauksesta, jos Israel iskee S-300 -ohjuspuolustusjärjestelmiin Syyriassa

Venäjä Israelille: Emme tule pidättymään Syyrian aseistamisesta

Venäjä varoittaa Israelia siitä, että he EIVÄT tule lopettamaan Syyrian aseistamista, riippumatta siitä, minkä uhkan se aiheuttaisi juutalaisvaltiolle

IRAN VAROITTAA TRUMP'IA: PYSY YDINSOPIMUKSESSA TAI 'KOHTAA ANKARAT SEURAAMUKSET'

Iranilainen virkamies: 'Kosto Israelin iskulle Syyriassa väistämätön'

'Jos Iran hyökkää Tel Aviviin, Israel iskee Teheraniin' - puolustusministeri Lieberman

Israel ja Iran vaihtavat uhkauksia keskenään, kun sodan mahdollisuudet kasvavat

IRANIN JA ISRAELIN VÄLISESSÄ NAHISTELUSSA, NETANYAHU SANOO, ETTÄ IRAN TULEE MAKSAMAAN KOVAN HINNAN

Iranilaiset kenraalit: Israelilla 'ei ole mitään pakopaikkaa'

Iran uhkaa 'tuhota' Israelin, kun Hizbollah kerskuu rakettiensa ulottuvuudesta

Iranin vallankumouskaarti uhkaa Israelia: 'Sormi on liipaisimella, ohjukset valmiita laukaisuun'

Iranin laivaston päällikkö uhkaa upottaa Yhdysvaltain laivaston aluksia

Analyysi konfliktista Iranin ja Israelin välillä riippuu ydinohjelman kohtalosta

Iran sanoo olevansa valmis hyökkäämään Israelia vastaan minä hetkenä hyvänsä

IRANIN KHAMENEI KEHOTTAA MUSLIMIMAITA YHDISTYMÄÄN YHDYSVALTOJA VASTAAN

LIEBERMAN: JOS IRAN ISKEE TEL AVIVIIN, ISRAEL ISKEE TEHERANIIN

MATTIS, VASTAANOTETTUAAN LIEBERMAN'IN, VAROITTAA 'TODENNÄKÖISESTÄ' KONFLIKTISTA ISRAELIN JA IRANIN VÄLILLÄ

Kolmas maailmansota: Turkin Erdogan vaatii 'Islamin ARMEIJAA' HYÖKKÄÄMÄÄN Israeliin joka puolelta

Nasrallah: 'Vastarinnalla on raketteja, jotka voivat osua kaikkiin paikkoihin Israelissa'

Steinitz: Assad maksaa hinnan, jos Israelia vastaan hyökätään Syyriasta käsin

ANALYYSI: Kuka on kenenkin puolella, jos Syyria räjähtää?

Päivien lopun opas nykyiseen konfliktiin Syyriassa
- Useita vuosia sitten kokosin eräänlaisen profetian palapelin, jotta saataisiin näkyviin, miten kaikki osat sopivat yhteen.
- Itse asiassa, ja oletan, että viimeinen kerta, kun olin viitannut tähän profetia-palapeliin, oli ironisesti vuosi sitten 14. toukokuuta 2017.
- Syy, miksi pidän tätä hyvin ironisena, johtuu siitä, että tänä vuonna toukokuun 14. päivänä Israel juhlii sen seitsemättäkymmenettä ”jälleensyntymisen” päivää kansakuntana.
- Tietäkää, etten millään tavoin halua esittää itseäni siten, että olisin selvittänyt tämän kaiken siinä, sillä tämä on vain yksi uskottava skenaario.
- Yhdellä uskottavalla skenaariolla tarkoitan, että tämä on yksi mahdollisuus siitä, miten ja milloin tämä kaikki käy toteen.
- Uskon, että edellä mainitut uutisotsikot osoittavat ilman mitään järkevää epäilystä sen, että palapelin osaset ovat nyt paikoillaan.
- Ajan kulumisen vuoksi minun on jatkettava sillä olettamuksella, että olet jo tietoinen näistä profetioista, ja siitä, mitä ne koskevat.
- Ensinnäkin uskon, että olemme äkillisen tuhon (sudden destruction) kynnyksellä, jonka Paavali sanoi tapahtuvan, kun he sanovat ”rauha ja turvallisuus (peace and security)”.
- Tästä syystä seuraava palapelin osanen on Jesajan profetiasta luvussa 17, joka koskee Damaskoksen tuhoa Syyriassa.
- Yhdessä Jesaja 17:n kanssa asetan paikoilleen Sakarjan lukua 12 koskevan profetia-palapelin osasen, koska Damaskos on katalyytti Jerusalemille.
- Sakarja 12:n ohella minä asetan myös Hesekielin lukua 38 koskevan profetia-palapelin osasen kohdalleen, kun katselemme Venäjää, Irania, ym.
- Syy, miksi olen laittanut Daniel 9:27 ja Ilmestyskirja 13 profetiat seuraaviksi, johtuu siitä, että uskon Antikristuksen aloittavan 7-vuotisen Ahdistuksen ajan.
- Lopetan kysymyksellä, joka on meidän jokaisen edessä tänään, eli missä kohtaa ylöstempaus sopii tähän skenaarioon?
- On hyvin mahdollista, että se voisi tapahtua yhdessä äkillisen tuhon kanssa, mikä tulee heille kuin synnytyskipu raskaana olevalle vaimolle.
- Jos se on näin, ja olen yhä vakuuttuneempi siitä, että se on, niin sitten meidän on todellakin katsottava ylös, koska ruumiinlunastuksemme on lähellä.
- Muuten, olisin karkeasti huolimaton, jos en sanoisi, että tämä koskee vain niitä, jotka ovat syntyneet uudestaan Jumalan Hengestä.
- Siksi olen jakanut Jeesuksen Kristuksen evankeliumin näiden viikkopäivitysten lopussa. On vielä aikaa, mutta ei paljon.
- Näin ollen, haluaisin ensin kertoa teille, mitä evankeliumi on, sitten haluaisin selittää, miten voit vastata ja pelastua.
1. Kor. 15:1-4 (KR 33/38)”Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan.”
Pelastuksen ABC: A on sen tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com