Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 30. heinäkuuta 2018

Raamatun mukaista profeetallista kehitystä heinäkuussa 2018

Tässä uusin Daymond Duck'in profeetallinen kirjoitus Rapture Ready -sivustolta, jossa luetellaan Raamatunprofetian mukaisia kehitysaskeleita viime ajoilta, jotka vievät maailmaa kohti ennustettua Ahdistuksen aikaa, jolloin Antikristus hallitsee. Artikkelin suomensi: Olli R.

PS. Blogini täyttää tänään 9 vuotta ja tunnetusti luku 9 tarkoittaa Hengen hedelmää ja lopullisuutta. Jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä. Ensimmäisen artikkelin julkaisin siis 30.7.2009 ja sen voi lukea tästä. (Kaikkiaan julkaistujen blogiartikkelien määrä on nyt 1161 (1+1+6+1=9))

------------------------

Raamatun mukaan (According to the Bible) :: By Daymond Duck

Published on: July 29, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/07/29/according-bible-daymond-duck/

Ensinnäkin Raamatun mukaan Turkki (Toogarman heimo, pohjan periltä, Hesekiel 38:6) ja Venäjä (Maagogin maa, Hesekiel 38:2) ovat liittolaisia, ei vihollisia, päivien ja vuotten lopulla (Hesekiel 38:8, 16).

Mutta monien vuosien ajan Turkki on ollut väärällä puolella ollessaan Lännen liittolainen ja Venäjän vihollinen.

Kuitenkin heinäkuun 8:ntena 2018, Yhdysvaltain NATO-suurlähettiläs varoitti, että Venäjä yrittää vetää Turkkia pois sotilasliitosta (ja se toimii).

Toiseksi, Raamatun mukaan Iran (Persia, Hes. 38:5) ja muut hyökkäävät Israelia vastaan päivien ja vuotten lopulla.

Iran ja muut voivat iskeä Israeliin ensin, tai ne voivat tehdä sen kostoksi Israelin hyökkäyksestä Iraniin.

Joka tapauksessa 13. heinäkuuta 2018 ilmoitettiin, että Yhdysvallat ja Israel ovat perustaneet yhteisen maiden välisen työryhmän nimeltä ”Project Iran (Iran-projekti)” koordinoimaan ja toteuttamaan potentiaalisen hyökkäyksen Iraniin.

”Iran-projektia” valvoo neljä komentoryhmää: yksi keskittyy ydinasekohteisiin Iranissa; toinen keskittyy ohjusten varastointipaikkoihin ja laukaisualustoihin Iranissa; kolmas keskittyy iranilaisiin kohteisiin muissa maissa; ja neljäs keskittyy hyökkäämään Iranin talouteen.

Kolmanneksi, Raamatun mukaan Antikristus tulee EU:sta (Dan. 9:26) ja Saatana antaa hänelle voiman johtaa maailmanhallitusta Ahdistuksen aikana (Ilm. 13:3-7).

Heinäkuun 16. päivänä 2018, presidentit Trump ja Putin tapasivat Helsingissä; ja on raportoitu, että he ovat vannoneet tuhoavansa Uuden Maailman Järjestyksen (maailmanhallitus), ja EU kehotti nopeasti heitä olemaan tekemättä niin.

Tulevan saatanallisen maailmanhallituksen vastustaminen on hyvä asia, mutta he epäonnistuvat siinä.

Neljänneksi, Raamatun mukaan Väärä profeetta johtaa maailmanuskontoa ja vehkeilee kymmenen poliittisen johtajan kanssa (kymmenen kuningasta) väkevöittääkseen heitä, vainotakseen ja surmatakseen ne, joista tulee uskovia tuona aikana (Ilm. 17:1-6).

Kirjailija nimeltä Baxter Dmitry kertoi äskettäin, että Vatikaanissa asuva piispa (Athanasius Schneider) kertoi sanomalehdelle (La Repubblica, päivämäärää ei annettu, mutta 10. heinäkuuta 2018 nurkilla), että Vatikaaniin on tunkeuduttu globalististen johtajien avulla, jotka ovat päättäneet hävittää kristinuskon Euroopasta ja Lännestä.

Piispa Schneider'in mukaan ”yksi heidän keskeisistä taktiikoistaan merkitsee maahanmuuttajien tulvaa Euroopan maihin, jotta he voivat laimentaa mantereen kristillistä perustaa ja muuttaa radikaalisti kansallista kulttuuria ja identiteettiä.”

Artikkelissa sanotaan, että paavi Francis on yksi näistä johtajista ja piispa Schneider ehdotti, että George Soros maksaa Vatikaanin globalisteille.

Paavi Francis ja uskonnolliset globalistit Vatikaanissa vehkeilevät Uuden Maailman Poliittisten johtajien kanssa perustaakseen antikristillisen maailmanuskonnon.

Viidenneksi, Raamatun mukaan Antikristus ja Väärä profeetta pystyvät seuraamaan kaikkea ostamista ja myymistä Ahdistuksen aikana (Ilm. 13:15-18).

Heinäkuun 14. päivänä 2018 ilmoitettiin, että useat Baseball-stadionit ovat alkaneet käyttää sormenjälkitarkastuksia, jotta kävijät voivat mennä turvatarkastuksen läpi nopeammin.

Fanit voivat maksaa teknologiasta, joka mahdollistaa heille pääsyn stadionille sormenpäittensä skannaamisen kautta.

Tulevaisuudessa kasvoskannaus päästää heidät sisään.

Tämän saman linjan mukaisesti Kiina odottaa pian saavansa kasvontunnistustekniikan, joka kykenee tunnistamaan mitkä tahansa kasvot, missä ja milloin tahansa.

Kuudenneksi, Raamatun mukaan, juutalaiset jälleenrakentavat juutalaisen temppelin ja palaavat eläinuhrauksiin ennen Ahdistuksen ajan puoltaväliä (Dan. 9:27).

Heinäkuun 3:ntena 2018, pääministeri Netanyahu löyhensi joitakin sääntöjä, jotka säätelevät hallinnon virkamiesten vierailuja Temppelivuorelle.

Temppelivuorella vierailevien juutalaisten määrä on pieni mutta kasvaa.

Halu jälleenrakentaa temppeli ja paine tehdä niin on höyryn lisäämistä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com