Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 14. heinäkuuta 2018

Israel koetinkivenä pakanakansoille ajatellen tulevaa Ahdistuksen aikaa ja sitä edeltävää uskovien ylöstempausta

Tässä suomentamassani Rapture Ready -sivuston tuoreehkossa Lähi-idän profetiaraportissa luetellaan Raamattua siteeraten asioita, jotka johtavat kansakuntien tuomioon aikakauden lopussa. Kaiken keskiössä on Israelin valtio ja Jerusalem, jonka suhteen on nyt kiistaa presidentti Trumpin rauhanehdotuksen tiimoilta. Kirjoittaja esittääkin tuoreita huolenaiheita tähän rauhansuunnitelmaan liittyen, joka mitä ilmeisimmin julkistetaan hyvin pian, ja se ratkaissee Amerikan kohtalon.

Katsokaa muuten TV7:llä näkyvän Israel News'in viimeinen jakso (tekstitys suomeksi) ennen kuukauden kesätaukoa 29.6.2018, jossa selitetään Syyrian tilannetta (Golanin kukkulat ja Iranin läsnäolo maassa) sekä Iranin ajamista nurkkaan, kun USA vetäytyi ydinsopimuksesta 8.5.2018 ja palautti maalle talouspakotteet.

http://www.tv7.fi/vod/player/61271/

-------------------------

Syytä huoleen (A Cause for Concern) :: By Daymond Duck

Published on: July 8, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/07/08/cause-concern-daymond-duck/

Ensinnäkin, mitä tulee lähestyvään Ahdistuksen aikaan, Jumala sanoi myös, ”Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.” (Obadja 1:15)

Huomaa, että Jumala puhuu Ahdistuksen ajasta, joka kohtaa kaikkia pakanallisia (kadotetut ei-israelilaiset (pakanakansat), ei-kristityt; ajattele ylöstempausta ennen Ahdistusta) ja Hän sanoo, ”Se, mitä he ovat tehneet Israelille, tehdään heille.”

Kadotettujen asenne Israelia kohtaan määrittelee etukäteen heidän tuomionsa.

Toiseksi Jerusalemin osalta Jumala sanoi: ”Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.” (Sak. 12:3)

Huomaa, kun Jumala sanoi, että hän aikoo käyttää Jerusalemia aikakauden lopussa testaamaan kansakuntia ja antaa heidän päättää, kenen puolella he ovat.

Kansakunnat voivat välttää Jumalan tuomion jättämällä Jerusalemin rauhaan.

Kolmanneksi, mitä tulee aikakauden loppuun, Jumala sanoi, ”Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” (Joel 3:1-2)

Näin voimme nähdä, että Harmagedonin taistelu on seurausta kahdesta asiasta: 1) Maailman johtajat, jotka poistavat juutalaiset osasta heidän luvatusta maastaan, sen jälkeen kun Jumala on palauttanut heidät takaisin sinne, ja 2) Luvatun maan jakaminen (kahden valtion ratkaisu).

Neljänneksi, mitä tulee Ahdistuksen ajan alkamiseen, Jumala sanoi, ”Ja hän (Antikristus) tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse (And he (the Antichrist) shall confirm the covenant with many for one week (a week of years or seven years): and in the midst of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease, and for the overspreading of abominations he shall make it desolate, even until the consummation, and that determined shall be poured upon the desolate) (Dan. 9:27)

Näin ollen näemme, että ehdotus 7-vuotiseksi rauhaksi Israelissa esitetään lopulta Antikristukselle hänen allekirjoitusta varten; ja päivänä, jolloin hän allekirjoittaa sen, Ahdistuksen ajanjakso alkaa.

Viidenneksi Jumala sanoi, ”Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1. Tess. 5:1-3)

Kun Antikristus allekirjoittaa rauhanehdotuksen, he (epäuskoiset) sanovat ”Rauha ja turvallisuus (Peace and Safety)”, mutta Jumalan tuomiot alkavat heti laskeutua, ja he (epäuskoiset) eivät pääse pakenemaan (ajattele pretrib-tempausta uudelleen).

Tämä on pointti: Noin viikko sitten presidentti Trump'in vävy, Jared Kushner, ja hänen Lähi-idän erityislähettiläänsä, Jason Greenblatt, viettivät useita päiviä Israelissa, Jordaniassa, Saudi-Arabiassa, Egyptissä ja Qatarissa.

He tapasivat Israelin pääministeri Netanyahu'n kahdesti kahden päivän aikana, ja sitten he menivät tapaamaan kuningas Abdullah'ia Jordaniassa.

Näiden kokousten tarkoituksena oli viimeistellä joitakin presidentti Trump'in Lähi-idän rauhansuunnitelman kysymyksiä, joihin kuuluu se, mitä tehdään Jerusalemin (väkikivi) suhteen ja minne rajat sijoitetaan (Mediassa ei ollut mitään mainintaa Israelin jakamisesta, mutta ”minne rajat sijoitetaan” ei ole ilman merkitystä).

Arabijohtajat yksissä tuumin sopivat tukevansa presidentti Trump'in rauhanehdotusta, vaikka PA:n presidentti Mahmoud Abbas kieltäytyy tekemästä niin, kunnes palestiinalaiset saavat oman valtion ja Itä-Jerusalemin pääkaupungikseen.

Jotkut raportit sanoivat, että Hra Kushner suostui tähän, ja hän on tietoinen myös siitä, että arabit haluavat Al Aqsa'n moskeijan pysyvän avoimena kaikille muslimeille, jotka haluavat palvoa siellä (tämä voisi johtaa siihen, että jälleenrakennetussa juutalaisten temppelissä ei ole ulkopihaa (esikartano)).

Tälle kirjoittajalle yksi huolenaihe on se seikka, kun Jared Kushner sanoi, että Israelin on maksettava hinta presidentti Trump'in päätöksestä siirtää Yhdysvaltojen suurlähetystö Jerusalemiin.

Toinen huolenaihe on se, että Jumala on selvästi varoittanut jokaista olla jakamatta Jerusalemia. Tämä käsittää presidentti Trump'in ja Yhdysvallat.

Kolmas huolestuttava asia on se, millaisia myönnytyksiä Hra Kushner saattaa tarjota osoittaakseen Hra Abbas'ille ja arabeille, että hän on neutraali neuvottelija.

Neljäs huolenaihe on se, että herra Abbas voi olla hyvin vihainen siitä, kun hänet sivuutettiin, jopa arabien taholta sen vuoksi että hän kieltäytyi neuvottelemasta, ja näin hän tulee pyytämään Venäjää, Turkkia, Irania avukseen, jotta hän voi tarttua siihen, mitä hän haluaa sodassa.

Tämä sota voisi olla ennustettu Googin ja Maagogin taistelu (Hes. 38-39).

Profetia Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

-----------------------

Huomasin vielä mielenkiintoisen numerologisen yhteyden nykytapahtumien ja I, Pet Goat 2 -elokuvassa esiintyvän luvun 23 välillä. Nimittäin kun Trump vetäytyi Iranin ydinsopimuksesta 8.5.2018 klo 14 New Yorkin aikaa (näytetty PG2-filmissä), siitä kului 46 (2x23) päivää Thaimaan luolaonnettomuuteen 23.6.2018, jolloin jalkapallojoukkueen 12 poikaa ja heidän valmentajansa katosivat mennessään luolaan (nämä 12 poikaa esitetään PG2-filmissä sinertävinä hahmoina, joiden ”valmentaja” on omenatyttö kehän sisällä). Tästä katoamishetkestä puolestaan on 23 päivää Trumpin ja Putinin tapaamiseen Helsingissä 16.7.2018 (16+7=23). Siitä edelleen 11 päivän kuluttua tapahtuu täydellinen ja harvinaisen pitkä kuunpimennys 27.7.2018, joka näkyy hyvin mm. Suomessa ja Israelissa! Taitaa Jeesus Kristus, jolle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä (Matt. 28:18), ohjata näitä tapahtumia Illuminatin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com