Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 22. elokuuta 2018

Israelia uhkaa suuri maanjäristys nyt, jollaista Hesekielin profetia ennustaa Googin sodan aikaan tapahtuvaksi

Tässä hyvin tärkeä heinäkuinen pastori J.D. Farag'in profetiapäivitys Israeliin ja Googin sotaan liittyen, kun eräs yksityiskohta Hesekielin luvun 38 profetiasta on käymässä toteen, eli asiantuntijat odottavat lähitulevaisuudessa suurta maanjäristystä Israelin maahan. Toinen tärkeä puheenaihe suomentamassani profetiapäivityksessä on mukaan otettujen uutisartikkeleiden perusteella Iranin uhka Israelille Syyriasta käsin, jota Israelin pääministeri on yrittänyt poistaa vetoamalla Venäjän ja erikoisesti presidentti Putinin apuun. Näköjään Iran ei kuitenkaan lähde Syyriasta kirveelläkään, joten odotettavissa on Israelin vastatoimet, mikä puolestaan aiheuttaa ketjureaktion. Sanon vielä lopuksi, että tuntuu siltä, kuin koko Syyrian sisällissota olisi ollut vain valmistelua tätä koko maailmaa muuttavaa Googin sotaa eli 3. maailmansotaa varten.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – July 15th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 15.7.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. kertoo suuresta maanjäristyksestä Israelissa Hesekielin luvun 38 täyttymyksen aikaan.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aistin, että Herra haluaa meidän kiinnittävän huomiota kehitykseen Israelin ja Syyrian rajalla.
- Samalla kun on hyvin paljon tapahtumassa profeetallisen merkittävyyden kannalta geopoliittisesti, maailman johtajien prioriteetti on Israel ja Syyria.
- Niin paljon, että haluaisin väittää, että olemme liikkumassa aina vain lähemmäksi kahden erityisen profetian täyttymystä Jesajan ja Hesekielin kirjoissa.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja väitän myös, että yksityiskohdat, erityisesti Hesekielin luvun 38 profetiassa, viittaavat sen välittömään toteutumiseen.
- Nimittäin, koskien siinä mainittua suurta maanjäristystä Israelin maassa tuona päivänä, jolloin tämä Venäjän ja Iranin johtama liittouma hyökkää Israeliin.
- Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että kaikki mitä tapahtuu Israelissa, Israelia vastaan, ja Israelin rajalla, on käymässä toteen.
Aloitan tällä Times of Israel'in raportilla siitä, kuinka Iranin vallankumouskaartin merkittävä varakomentaja mahtailee, että ”Islamilainen armeija Syyriassa” ja Golanin kukkuloilla odottaa käskyjä Israelin ”pahan hallinnon” hävittämiseksi. Hän myöskin sanoi, että Teheranin tukemalla Hizbollah-terroriryhmällä olisi 100,000 ohjusta suunnattuna Israeliin. ...Puhuessaan Israel-vastaisena al-Quds -päivänä kesäkuussa, ...Hossein Salami sanoi ...”Tänäpäivänä on muodostunut kansainvälinen islamilainen armeija Syyriassa, ja muslimien äänet kuullaan lähellä Golania”, hän sanoi. ”Määräyksiä odotellaan, niin että... pahan hallinnon [Israel] hävitys laskeutuu ja tämän pahan hallinnon elämä päättyy lopullisesti. Siionistisen hallinnon elämä ei ole koskaan ollut niin vaarassa, kuin se on nyt.”

Minusta ei pitäisi olla mitenkään yllättävää, että pääministeri Benjamin Netanyahu tapasi Putin'in yhdeksännen kerran kolmen vuoden aikana. Jerusalem Post'in mukaan Netanyahu kertoi toimittajille ennen lähtöään, että hän keskustelee Putin'in kanssa Syyriasta, Iranista ja ”Israelin turvallisuustarpeista”.

Times of Israel raportoi tuosta tapaamisesta, joka toteutui keskiviikkona. Siinä he sanovat, että Iranin läsnäolosta Syyriassa keskusteltiin ja että se tulee olemaan tärkein asia, kun Trump tapaa myöskin Putin'in huomenna. [Vaikuttaa siltä, että Israel vaatii sitä, että Venäjä avustaa Iranin ja sen välikäsien täydellistä vetäytymistä Syyriasta. Vastauksena Venäjä on varoittanut, että tämä on epärealistinen odotus.] ...Israel on toistuvasti sanonut, että se ei salli Iranin tai sen shiia-edustajien perustaa pysyvää läsnäoloa sodan jälkeiseen Syyriaan. … Vuosia kestäneen tuhoisan sisällissodan jälkeen, Iran ja sen sotilaalliset edustajat, kuten libanonilainen Hizbollah, ovat rakentaneet pelottavan läsnäolon, joka ulottuu Irakin rajalta läpi keskisen Syyrian aina Libanoniin asti.

Vaikka tuomaristo on poissa koskien sitä, mitä tulee esille Trump-Putin kokouksesta, huhutaan, että jonkinlainen sopimus tullaan saavuttamaan, joka koskee Iranin voimakasta läsnäoloa Syyrian ja Israelin välisellä rajalla. Ynet News'in mukaan, ...Putin ja Trump todennäköisesti pääsevät yhteisymmärrykseen keskusteluissaan ...Syyrian joukkojen sijoittumisesta Israelin Golanin kukkuloiden rajaseudulla ja Iranin sekä Hizbollah-joukkojen poistumisesta alueelta, joka osittain noudattaisi Israelin pitkäaikaista vaatimusta, että he lähtevät sodan runtelemasta maasta kokonaan.

On järkeenkäypää, että tämä on suurin uhka Israelille, mutta Times of Israel'in mukaan, asiantuntijat varoittelevat monien maan vavahtelujen jälkeen, että se on ”suuri maanjäristys”, joka on suurin Israelia kohtaava uhka nykyään. ...Pieni maanjäristys iski Pohjois-Israeliin maanantai-iltana, tuoden lukuisia vavahteluja alueelle viime päivien ajaksi, joita on ollut enemmän kuin 40, mikä edelleen lisää pelkoja siitä, että suuri maanjäristys voisi olla matkalla toteutuakseen. ...”Maanjäristyksen uhka on minun silmissäni suurin uhka, joka kohdistuu Israelin maahan”, geologi Ariel Heimann kertoi Hadashot News'ille perjantaina. ”Se on ehdottomasti suurempi uhka kuin Qassam -raketit ammuttuna Gazasta, ja se on paljon suurempi vaara kuin Iranin uhka.” Israel sijaitsee Arabian ja Afrikan laatan siirroskohdassa, ollen repeämä maankuoressa, joka etenee pitkin Israelin ja Jordanian erottavaa rajaa, ja on osa Isoa hautavajoamaa (Great Rift Valley), joka ulottuu Pohjois-Syyriasta Mosambikiin. Viimeinen suuri maanjäristys, joka osui alueelle, oli vuonna 1927 – 6.2 richterin vavahtelu, joka tappoi 500 ihmistä ja jossa loukkaantui vielä 700. Ja asiantuntijat ovat varoittaneet, että Israel joutuu lähitulevaisuudessa tekemisiin suuren järistyksen kanssa.

Hesekiel 38:18-23 (KR 33/38)”Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku. Kiivaudessani, tuimuuteni tulessa minä sanon: Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan. Ja minun edessäni vapisevat meren kalat ja taivaan linnut ja metsän eläimet ja kaikki maassa liikkuvat matelijat ja kaikki ihmiset, jotka maan pinnalla ovat; ja vuoret luhistuvat, ja vuorenpengermät sortuvat, ja kaikki muurit sortuvat maahan. Ja minä kutsun häntä vastaan kaikille vuorilleni miekan, sanoo Herra, Herra: toisen miekka on oleva toista vastaan. Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat. Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.”
Ezekiel 38:18–23 (NKJV)18 “And it will come to pass at the same time, when Gog comes against the land of Israel,” says the Lord GOD, “that My fury will show in My face. 19 For in My jealousy and in the fire of My wrath I have spoken: ‘Surely in that day there shall be a great earthquake in the land of Israel, 20 so that the fish of the sea, the birds of the heavens, the beasts of the field, all creeping things that creep on the earth, and all men who are on the face of the earth shall shake at My presence. The mountains shall be thrown down, the steep places shall fall, and every wall shall fall to the ground.’ 21 I will call for a sword against Gog throughout all My mountains,” says the Lord GOD. “Every man’s sword will be against his brother. 22 And I will bring him to judgment with pestilence and bloodshed; I will rain down on him, on his troops, and on the many peoples who are with him, flooding rain, great hailstones, fire, and brimstone. 23 Thus I will magnify Myself and sanctify Myself, and I will be known in the eyes of many nations. Then they shall know that I am the LORD.” ’
- Lopetan sanomalla yksinkertaisesti, että elämme ajassa, joka on sen kaltainen, jota emme ole koskaan aiemmin nähneet historiassa.
- Tästä syystä lopetamme profetiapäivityksemme hyvällä uutisella pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa, joka tunnetaan myös evankeliumina.
- Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on, että Jeesus kuoli meidän syntiemme tähden, haudattiin, nousi kolmantena päivänä ylös, ja tulee jälleen kerran eräänä päivänä.
Pelastuksen ABC – A on sen tunnustamista, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com