Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 31. elokuuta 2018

Uskovien ylöstempaus syyskuussa 2018 juutalaisten Lehtimajanjuhlan aikaan kun Googin sota häämöttää?!

Eräs uskova sisar (Pirjo) lähetti minulle eilen sähköpostia, jossa halusi paljastaa "tiedon sanan", jonka sai 28 vuotta sitten, ja se koskee mahdollisesti tulevaa syyskuuta uskovien (valvovat kristityt) tempausajankohtana (1. Tess. 4:13-18). Tarkemmin sanottuna viikkoa 39, jolloin vietetään juutalaisten vuosittaista Lehtimajanjuhlaa. Kysyin sisarelta lupaa kirjeenvaihtomme julkaisuun ja hän suostui, koska tulevista myllerryksistä on hyvä kertoa ennakkoon, etteivät ne tapahtuisi uskoville yllätyksenä. Jumala Sanassaan valistaa omiaan profetioiden ja aikainmerkkien avulla, jotta Herran päivä ei yllättäisi niinkuin varas (1. Tess. 5:4-6). Seuraavassa siis kirjeenvaihtomme eiliseltä ja tältä päivältä (viestit aikajärjestyksessä).

------------

Pirjo kirjoitti 30.8.2018, klo 12:17

Hei, Olli!

Haluaisin jatkuvassa taivasikävässäni kertoa sinulle saamastani "tiedon sanasta" 28 vuotta sitten.
Silloin oli päivä, jolloin menetin syvästi rakastamani uskovan ihmisen (hänen kauttaan opin tuntemaan Jeesuksen). Samalla, kun näin hänet viimeisen kerran ja ovi sulkeutui hänen poistuttuaan, mieleeni iskostui voimakkaasti numerosarja 028933. Tuosta päivästä lähtien numerot ovat vaivanneet mieltäni ja olen pyöritellyt niitä löytääkseni jonkin selityksen, miksi ne on annettu minulle. Numerot saatuani ymmärsin, että ne liittyvät jotenkin uskovien ja Jeesuksen kohtaamiseen.

Nyt ajassa elämisemme lopulla tieto lisääntyy kun lopun merkit selkiytyvät.

Olen löytänyt tulkinnan seuraavasti:
0 = ajan loppu.
2+8+9 = 19. 1 + 9 = 10 päivä ja kuukausi.
vuosi 2018 = 2+1+8 = 11
Lasketaan päivä, kuukausi ja vuosi 10+11 =21 = 3.
28.9.2018 viikkonumero on 39, 3+9 = 12 = 3.
Päädymme päivämäärään 28.9.2018.

Tuona päivämääränä tapahtui 24 vuotta sitten Estonia-onnettomuus.
Tuo päivämäärä on myös Lehtimajanjuhlan viimeinen päivä.

Profeetalliset ajanmerkit viittaavat vahvasti juuri syyskuuhun 2018, jolloin Googin sodan alkulaskenta on virittynyt ja kutsu taivaallisiin häihin alkaa kiiriä lunastettujen sydämiin, kun meidät noudetaan pois tuomioitten alta, jonka Jumala on laskemassa maan piirin päälle.

Tule, Herra Jeesus!
toivorikkain terveisin, Pirjo.

------------

Ollin vastaus 30.8.2018, klo 23:41

Kiitos paljon viestistäsi. Ihan looginen tulkinta ja tuo 9 viittaa kyllä syyskuuhun, jota olen itsekin uumoillut Googin sodan alkamiskuukaudeksi ja juuri lehtimajanjuhlan aikaan kun Israel on 70 vuotta. Olet varmaan lukenut vieraskirjaa, jossa selitin tätä. Juutalaiset uskonoppineet pitävät lehtimajanjuhlaa todennäköisimpänä aikana Googin sodalle, jolloin perinteisesti luetaan katkelmaa Hesekielin 38. ja 39. luvusta. Jooelin kirjan 2. luvussa puhutaan morsiamesta ja pakoonpäässeitten joukosta Googin sodan yhteydessä, joten tempaus tapahtuu varmasti silloin. Ja sen jälkeen alkaa Israelin 70. vuosiviikko eli 7-vuotinen vaivanaika. (I, Pet Goat 2 –animaatiofilmistä voidaan myös lukea syyskuu 2018 Jumalan tuomiokuukaudeksi.)

Jooel 2

16. Kootkaa kansa, pitäkää pyhä seurakuntakokous, kerätkää vanhukset, kootkaa lapset ja rintoja imeväiset; lähteköön ylkä huoneestansa ja morsian kammiostansa (=pakanamorsiamen tempaus).
17. Eteisen ja alttarin välillä itkekööt papit, jotka toimittavat Herran palvelusta, ja sanokoot: "Säästä, Herra, kansaasi äläkä anna perintöosaasi häväistäväksi, pakanain pilkattavaksi. Miksi pitäisi sanottaman kansain seassa: 'Missä on heidän Jumalansa?'"
18. Niin Herra kiivaili maansa puolesta ja sääli kansaansa.
19. Ja Herra vastasi ja sanoi kansalleen: Katso, minä lähetän teille viljaa, viiniä ja öljyä, niin että te tulette niistä ravituiksi. Enkä minä anna enää häväistä teitä pakanain seassa.
20. Ja mikä pohjoisesta tulee (=Goog), sen minä karkoitan teistä kauas ja syöksen sen kuivaan ja autioon maahan, sen alkupään Idänmereen ja sen loppupään Länsimereen. Ja siitä nousee löyhkä, nousee katku. Sillä suuria se on yrittänyt.
21. Älä pelkää, maa. Iloitse ja riemuitse, sillä Herra on tehnyt suuria.

30. Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita (=metsäpalot kesällä 2018);
31. aurinko muuttuu pimeydeksi (=3 tunnin pimeys Siperiassa keskellä päivää kesällä 2018) ja kuu vereksi (=verikuu Jerusalemissa 27.7.2018), ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.
32. Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu (=häävieraat).

Voi olla Pirjo, että sinuun iskostettiin tuo numerosarja jälleennäkemisen päivää varten. Uskon näin. Pian se nähdään ja ainakin nykymerkit viittaavat tilanteen kiristymiseen Lähi-idässä ja varsinkin Syyrian suhteen kun Venäjä ja Yhdysvallat ovat eri puolilla ja Israel siinä ristitulessa. Luku 28 muuten tarkoittaa Raamatun numerologiassa ikuista elämää ja itselläni oli elinpäivät 9595 pv. (9+5+9+5=28) kun sain kokea syntien anteeksiannon elokuussa v. 1993 (nuoruuden synnit). Olen syntynyt 9.5.1967.

Netissä sanotaan Sukkotista, että se kestää viikon ja päättyy 30.9.2018.

T: Olli

PS. Voinko julkaista tämän kirjeenvaihdon blogissani, jos vaikka innostun? Olisihan ihmisten hyvä tietää mitä aikaa elämme. Tarkka päivämäärä ei niinkään ole tärkeää, vaan ajan lyhyys ennen tempausta.

-----------

Ollin jatkoviesti 31.8.2018, klo 12:47

Hei, minulla olisi oma tulkinta tuolle numerosarjallesi, jonka iskostit mieleesi. Ensinnäkin luku 28 kuvaa iankaikkisuutta, toiseksi 9 kuvaa lopullisuutta ja Hengen hedelmää sekä luku 33 ylösnousemusta (Jeesus oli 33-vuotias kuollessaan). Päivämääräksi päättelen 26.9.2018 (ke), jolloin on täysikuu, ja joka on lehtimajanjuhlan 3. päivä tänä syksynä ja samalla länsimaisen viikon 3. päivä viikkona 39 (3+9=12->1+2=3). Siinä oli kolmoset. Sitten 2+6+9+2+0+1+8=28, joka on ikuinen elämä. Tämä keskellä oleva 9 voisi kuvata lisäksi syyskuuta. Eli numerosarja sanoin: “Pääsemme ikuiseen elämään syyskuussa, jolloin tapahtuu Kristuksessa elävien ja kuolleitten ylöstempaus.”

Lehtimajanjuhla 2018:

https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/998459/jewish/Sukkot-Calendar.htm

T: Olli

-----------

Pirjon vastaus vielä lopuksi 31.8.2018, klo 14:43

Kiitos, Olli, tuosta numerosarjatulkinnastasi. Se vaikuttaa hyvinkin mahdolliselta.
Jumala tuntee omansa hyvin. Numerot ovat minulle aina olleet tärkeitä. Olen tehnyt työtä ja myös vapaaehtoistyötä numeroiden parissa, olen joskus harrastanut numerologiaa ennen uskoon tuloani ja rakastan sudokuitten ratkaisemista. Niinpä Jumala suuressa huumorintajussaan antoi minulle numeropähkinän purtavaksi. Ihmeellinen, rakastava Jumala.

Voit julkaista tekstit, ehkä Jumala on antanut monille muillekin ennaltatietämystä tempauksesta, koska Jumala sanansa mukaan valistaa omiaan tulevista myllerryksistä, etteivät ne tapahtuisi uskoville yllätyksenä.

Autuaallisen toivon täyttymystä odotellen,
Pirjo.

------------

Jos siis jollakulla on jotakin ennaltatietämystä tähän tempausasiaan liittyen tänä syksynä, niin laita viestisi kommenttipalstalle tämän julkaisun lopussa (voi kirjoittaa anonyymina).

Lisämausteeksi vielä vieraskirjaviestini tältä viikolta, jossa kirjoitan ns. Googin sodan yhteydestä Sukkot'iin.

VIERASKIRJA

Päivämäärä: 28/08/2018, 17:59:11
Nimi: Olli
Sijoitus: 3 256

Epäilenpä että Googin sota käydään juutalaisten lehtimajanjuhlan aikaan tänä syksynä ja siihen Pet Goat -elokuva myös viittaa, kun Nyki tuhoutuu ydiniskussa (Hes. 39:6). Julkaisin artikkelin Sukkot'in ja Googin sodan yhteydestä syksyllä 2015. Venäjä aloitti ilmaiskunsa Syyriassa juuri lehtimajanjuhlan aikaan 30.9.2015 ja kahta päivää ennen tätä Sukkot'in alussa oli Tetradin viimeinen verikuu Jerusalemin yllä.

Yllättäviä kytköksiä Sukkotin ja Googin sodan välillä

http://nokialainen.blogspot.com/2015/10/googin-sota-sukkotin-jalkeen-syksylla.html

Seuraava lainaus mielenkiintoinen siinä valossa, että Israelin valtio on nyt 70 vuoden ikäinen.

"Ensinnäkin, hebrealaisen ilmaisun ”Gog uMagog” (גוג ומגוג) numeerinen arvo on 70. Mizrachin mukaan, tämä on viittaus 70 kansaan, jotka muodostavat maailman. Kun Pyhä temppeli seisoi Jerusalemissa, 70 härkää uhrattiin Sukkot-viikon aikana. Jokainen näistä 70 härästä edusti yhtä alkuperäisistä 70 kansasta."

Tämä myös mielenkiintoista tapahtuvaksi juuri syyskuulle vähän ennen lehtimajanjuhlaa. Venäjä pullistelee.

Russia war WARNING: 300,000 troops to take part in huge 'Vostok 2018' exercise

https://www.express.co.uk/news/world/1009385/Russia-news-war-warning-military-exercise-vostok-2018-air-force-moscow-sergey-shoygu

"Vostok 2018" || Russia Is Preparing For Biggest Military Exercises Since The Soviet Era.

https://www.youtube.com/watch?v=rdEEhLzLKOU

Venäjä aloittaa pian "suurimmat sotaharjoitukset 40 vuoteen", mutta suuruus johtuu sotilaspiiristä

https://yle.fi/uutiset/3-10373738

--------------------------

YHTEENVETONA (koskee myös hengellisiä vartiomiehiä):

"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille." (Aamos 3:7)

1 kommentti:

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com