Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 23. elokuuta 2018

Raamatunprofetia etenee kuten Jumala on määrännyt sen ja uskomattomalla tahdilla

Tässä suomentamassani Rapture Ready -sivuston tuoreessa artikkelissa neljä aikainmerkkiä sille, että viimeiset päivät ja vuotten loppu ovat saapuneet. Vaikka kirjoittaja, Daymond Duck, on Trump-mielinen, hänellä on hyvää infoa tästä ajasta, joka toteuttaa Raamatunprofetiaa rutosti. Kaikki etenee suunnitellusti kohti Herramme riemukasta paluuta!

-----------------------

Vanha levy (Broken Record) :: By Daymond Duck

Published on: August 19, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2018/08/19/broken-record-daymond-duck/

Vuonna 1877 Thomas Edison keksi fonografin, joka soitti äänitallenteita lieriön ympärille käärityn tinapaperin avulla. Teknologia kehittyi, ja tinapaperi-lieriöistä tuli vanhentuneita ja vinyylilevy keksittiin vuonna 1940.

Vinyylilevy oli litteä pyörivä levy kestouralla.

Fonografisen neulan piti pysyä urassa ja lukea ja toistaa nauhoitettua musiikkia (tai mitä tahansa) vinyylilevyn pyöriessä.

Vinyylilevyille oli tavallista, että ne naarmuuntuivat, joten neula ei voinut jatkaa suunniteltua uraa pitkin.

Kun neula ei päässyt irti naarmuuntuneesta urasta, samoja sanoja toistettiin yhä uudestaan.

Tämä oli alku sanonnalle: ”Se kuulostaa kuin vanhalta levyltä.”

Omat artikkelini toisinaan kuulostavat kuin vanhalta levyltä, mutta olen varma siitä, että Raamatun profetia etenee sellaisena kuin Jumala on määrännyt sen ja uskomattomalla tahdilla.

Ensinnäkin, artikkeli elokuun 5. päivän tienoilla 2018, ja pastori Hank Kunneman'in saarna kiinnitti huomioni (One Voice Ministries; https://www.ovm.org/https://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/rev-kunneman-trump-friend-church-and-israel-news-media-are-anti-christ).

Artikkelin mukaan Rev. Kunneman kutsui presidentti Trump'ia ”Kristillisen seurakunnan ja Israelin ystäväksi”, ja hän kutsui tiedotusvälineitä ”antikristillisiksi (anti-Christ)” ja ”Jumala-vastaisiksi (anti-God)”. [Kyllä eksytys on suurta. Trump ei ole alussa mitään muuta kuin ”kristittyjen” ja juutalaisten ääniä kalasteleva huijari, joka juonillaan ja valehtelullaan nousee valtaan (ns. kaksinaama). Myöhemmin hän paljastuu Ilmestyskirjan Pedoksi, joka teurastaa juutalaisia Israelissa. Suom. huom.]

Pohjimmiltaan Rev. Kunneman sanoi, että tämän Seurakunta- ja Israel-mielisen presidentin ja jumalattoman, antikristillisen uutismedian välillä on käynnissä sota.

Hän sanoi Pres. Trump'in haluavan palauttaa Amerikan arvot, mutta jumalattomat ihmiset käyttävät mediaa sanoakseen, että miesten oleminen miesten kanssa, naisten oleminen naisten kanssa, ja rukouksen vieminen pois kouluista on oikein.

Rev. Kunneman muistutti kuuntelijoitaan, että Amerikka tuli hyvin lähelle presidenttiä, joka kannattaa jumalattomien tiedotusvälineiden näkemyksiä (abortti, gay-kysymykset, jne.).

Lisään, että Amerikka tuli hyvin lähelle ehdokkaan valintaa, joka olisi nimittänyt tuomareita, jotka olisivat laillistaneet rajoituksia kristinuskolle (hän [Hillary Clinton] sanoi, että he joutuvat muuttamaan joitakin heidän arvojaan), tukenut maailmanhallitusta, maailmanuskontoa, varallisuuden uudelleenjakoa, jne.

Rev. Kunneman huomautti, että ihmisten on päätettävä sen välillä, mitä Raamattu sanoo totuudeksi ja mitä jumalaton uutismedia sanoo totuuden olevan; ja, jos ihmiset päättävät valita Raamattua vastaan, heissä on jotain vikaa.

Toiseksi, 5. elokuuta 2018 ilmoitettiin, että Jared Kushner lähetti tammikuussa sähköpostiviestin, jossa sanottiin, että YK:n palestiinalaispakolaisten avustusjärjestö (UNRWA) on korruptoitunut, tehoton eikä auta saamaan rauhaa.

Herra Kushner'in käsitys UNRWA:sta kuulostaa kuin Antikristuksen tulevalta maailmanhallinnolta: korruptoitunut, tehoton ja ei auta rauhan asiassa.

Itseasiassa toinen artikkeli neljä päivää myöhemmin viittasi ”erittäin arvostetun” entisen YK:n työntekijän raporttiin, jonka mukaan arviolta 3 300 pedofiiliä työskentelee parhaillaan YK:ssa, ja YK:n henkilöstön jäsenet ovat voineet raiskata jopa 60 000 lasta.

Hän lisäsi: ”Tarkastelemme ongelmaa katolisen kirkon mittakaavassa, ellei suuremmassa.”

Miten Kristillinen kirkko, joka on suuresti sekaantunut pedofiliaan ja lapsiraiskauksiin, sopii Raamatun profetiaan (Se näyttelee isoa roolia nimessä MYSTERY, BABYLON THE GREAT, THE MOTHER OF HARLOTS AND ABOMINATIONS OF THE EARTH (Salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti"))?

USA on YK:n budjetin suurin avustaja, ja jokaisen Yhdysvaltain äänestäjän on harkittava vakavasti, mitä virkaan ehdolla olevaa henkilöä kannattavat.

Kolmanneksi, tällä viikolla ystävä lähetti minulle artikkelin, joka oli päivätty kesäkuun 7. päivälle 2018.

Artikkelin mukaan tutkijat japanilaisessa yliopistossa (Japanese University) ovat esittäneet tutkielman erittäin arvostetussa kansainvälisessä konferenssissa, joka ehdottaa jumalallisten robottien nimeltä Theomorphic Robots (teomorfiset robotit) rakentamista.

Nämä tiedemiehet työskentelevät kahdella robotin prototyypillä, jotka voivat puhua ja joita voidaan käyttää työkaluina jumalallisen yhteydenpitoon.

Nämä robotit ohjataan rukoilemaan käyttäjien kanssa, lainaamalla Pyhiä kirjoituksia ja muistamaan asioita käyttäjän elämästä.

Tutkijat haluavat sellaisten instituutioiden kuin Roomalaiskatolisen kirkon hyväksyvän näiden robottien rakentamisen ja käytön.

He sanovat, että näitä robotteja ei tulla kohtelemaan kuin ne olisivat Jumala, mutta niitä kohdellaan kuin olisivat Jumalan sanansaattajia, Jumalan palvelijoita ja Jumalan tahdon suorittajia.

Kolme asiaa iski mieleeni tätä koskien:

Yksi, Väärä profeetta tekee kuvan Antikristuksesta, joka puhuu, ja ihmiset palvovat sitä (Ilm. 13:14-15).

Kaksi, Antikristusta palvotaan Jumalana ja hän istuu Temppelissä ja sanoo olevansa Jumala (2. Tess. 2: 3-4).

Kolme, Saatana yrittää korvata Jumalan, ja robotit rukoilevat ihmisten puolesta sen sijaan, että uskovat rukoilevat heidän puolesta.

Neljänneksi, Pres. Trump on ilmoittanut aikovansa asettaa taloudellisia pakotteita Venäjälle vastauksena sille, että Venäjä käytti hermokaasua hyökätessään entistä vakoojaa vastaan Britanniassa.

Elokuun 10. päivänä 2018, Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev sanoi, että tätä voitaisiin kutsua ”taloudellisen sodan julistukseksi. . . ja olisi välttämätöntä, olisi pakko reagoida tähän sotaan taloudellisesti, poliittisesti tai tarvittaessa muilla keinoin. Ja amerikkalaisten ystäviemme täytyy ymmärtää tämä.”

Kysyn: ”Onko Venäjän hyökkäys Israelia vastaan saaliin saamiseksi ja kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla (Hes. 38:8, 13, 16) laskettavissa taloudellisten, poliittisten tai muiden keinojen kategoriaan?”

Tiedän, että kuulostan kuin vanhalta levyltä, mutta uskon, että viimeiset päivät ja vuotten loppu ovat saapuneet.

Profetia Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com