Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 17. elokuuta 2018

Raamatunprofetia osoittaa Jeesukseen Kristukseen ja sen tarkoitus ei ole korottaa profetian sanansaattajia

Tässä hyvin aiheellinen pastori J.D. Farag'in profetiapäivitys parin viikon takaa, jossa tavanomaisesta poiketen ei käsitellä ajankohtaisia uutistapahtumia, vaan Raamatunprofetian tarkoitusta, joka monelta on unohtunut. Yksinkertaisesti sanottuna Raamatunprofetia pitää ottaa hyvin vakavasti näinä aikoina, mutta unohtamatta sitä, että Jeesus Kristus on sen sisälmys kaiken aikaa. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 5th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 5.8.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. kertoo profetian tarkoituksesta, jonka on määrä osoittaa meille Jeesuksen Kristuksen persoonaan.


- Haluan aloittaa tämänkertaisen profetiapäivityksen toistamalla, että profetian tarkoitus on osoittaa meille Jeesuksen Kristuksen persoonaan.
- Vaikka ymmärrän, että tämän sanominen voi kuulostaa itsestään selvältä käsitykseltä, tuntemukseni Herralta on, että tämä on sanottava.
- Näin siksi, että olemme kaikki alttiita lumoutumaan, (anteeksi sutkaus), Raamatunprofetiasta ja näin tehdessämme kadotamme näyn sen tarkoituksesta.
- Vien sen pidemmälle ja ehdotan, että olemme myös taipuvaisia keskittymään Raamatunprofetian opettajiin, kuten itseeni, ja kadottamaan myös Jeesuksen sijainnin.
- Tällä tarkoitan; me kaikki haluamme kuulla, mitä Raamatunprofetian opettajalla on sanottavaa, kun meidän pitäisi todella kuulla, mitä Jeesus sanoi.
- Tietäkää, etten millään tavoin halua lähteä vastakkainasetteluun, vaan pyrin vain palaamaan tärkeimpään asiaan, joka on Jeesus.
- Yksinkertaisesti sanottuna meidän ei pitäisi koskaan luottaa kehenkään ihmiseen, ja opettajien kohdalla meidän pitäisi aina tutkia pyhiä kirjoituksia. [Täällä Suomessa erityisesti koskee tietyissä piireissä lähes paavimaiseen asemaan noussutta lakihenkistä nettiopettajaa, Petri Paavolaa, jonka kirjoituksia (mm. avioliitto ja seksi) useat helluntailaiskristityt pitävät suorastaan erehtymättöminä Raamatun rinnalla. Suom. huom.]
- Se ei tarkoita sitä, että ei ole luotettavia miehiä, jotka ovat täysin asiaan perehtyneitä ja kuulostavat oikeamielisiltä jakaessaan Jumalan Sanan totuutta.
- Kuitenkin erehdymme suuresti kun katsomme, tai panemme toivomme ihmiseen, sensijaan, että katsoisimme ja panisimme toivomme Jeesukseen.
- Tulette tietämään, että toivonne oli väärin kohdistettu johonkin tai johonkuhun sen myötä, kuinka tuhottuja teistä tuli sitten kun se ei toiminutkaan.
- Totuus on, että ihminen epäonnistuu, mutta Jeesus ei koskaan epäonnistu, mistä tulee joskus katalyytti luottamuksemme laittamiselle Häneen.
- Toisin sanoen, kun ihminen epäonnistuu, sillä voi olla tähtäysvaikutus erääseen, joka ei koskaan epäonnistu, ja tämä mies on Jeesus Kristus.
Tällä kuluneella viikolla uudelleentwiittasin twiitin pastori Jim Cymbala'lta New Yorkin Brooklyn Tabernacle -seurakunnasta, koska se oli niin sopivantuntuista liittyen siihen, mitä Herra on laittanut sydämelleni aika myöhään. Tässä hänen twiittinsä: ”Uskooko kukaan todella siihen, että republikaanit, demokraatit, Valkoinen talo, Korkein oikeus tai Kongressi tulevat muuttamaan edes yhden ihmisen sydäntä? Oletetaanko näiden kansalaispalvelijoiden olevan valo & suola, vai onko se Jeesuksen Kristuksen seurakunnan tehtävä?”
- Tämä osuu sananlaskunomaisesti naulan kantaan, niin paljon, että nämä profetiapäivitykset ovat turhia, jos ne eivät osoita ihmisille Jeesusta.
- Uskallan sanoa, että usein profetia voi saumata ihmisen sanansaattajaan, minkä vuoksi meillä on tämä julkkis-mentaliteetti.
- Ilmestyskirjassa on erittäin mielenkiintoinen selostus, jossa Johannes lankesi jalkojen juureen palvomaan profetian sanansaattajaa.
Ilmestyskirja 19:9-10 (KR 33/38)”Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat". Ja minä lankesin hänen jalkojensa juureen, kumartaen rukoillakseni häntä. Mutta hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi kanssapalvelija, niiden, joilla on Jeesuksen todistus; kumarra ja rukoile Jumalaa. Sillä Jeesuksen todistus on profetian henki."”
- Jottei kukaan ajattelisi, että aion muuttaa lähestymistapaani näihin viikoittaisiin Lähi-idän profetiapäivityksiin, anna minun kiirehtiä sanomaan, en millään tavalla!
- Ellei Herra osoita minulle toisin, pysyn kurssilla, ja jos niin, tapahtuu se pyhällä päättäväisyyteni lujittamisella.
- Syynä on se, että Jumala käyttää näitä profetiapäivityksiä kadotettujen saavuttamiseksi, kun vielä on aikaa, ja tuo aika on hyvin lyhyt.
1. Piet. 4:7 (KR 33/38)”Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan.”
- Riittää kun sanon, että jatkamme Raamatunprofetian ottamista hyvin vakavasti, kun me huolella ja rukoillen tarkkailemme Herran paluuta.
- Erityisesti tarkastelemalla profeetallisen merkityksen omaavia ajankohtaisia tapahtumia lopun päiviin liittyvien Kirjoitusten linssin läpi.
- Tarkemmin sanoen, käsittelemällä Israelia, joka on Jumalan profeetallinen kello, jotta tietäisimme, mikä hetki on käsillä tässä hyvin myöhäisessä ajassa.
- Olipa niin tai näin, en voi ajatella parempaa tapaa lopettaa profetiapäivitystä tänään kuin jakamalla evankeliumin ja sitten käymällä ehtoolliselle.
- Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin ja nousi kolmantena päivänä kuolleista, ja palaa jälleen eräänä päivänä.
- Vaikka emme tiedä päivää emmekä hetkeä, niin se, minkä tiedämme, on, että hänen paluunsa morsiantaan varten ylöstempauksessa on hyvin lähellä.
Pelastuksen ABC A on sen tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.
Luukas 22:14-20 (KR 33/38) ”Ja kun hetki tuli, asettui hän aterialle ja apostolit hänen kanssansa. Ja hän sanoi heille: "Minä olen halajamalla halannut syödä tämän pääsiäislampaan teidän kanssanne, ennenkuin minä kärsin; sillä minä sanon teille, etten minä sitä enää syö, ennenkuin sen täyttymys tapahtuu Jumalan valtakunnassa". Ja hän otti maljan, kiitti ja sanoi: "Ottakaa tämä ja jakakaa keskenänne. Sillä minä sanon teille: tästedes minä en juo viinipuun antia, ennenkuin Jumalan valtakunta tulee." Ja hän otti leivän, kiitti, mursi ja antoi heille ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini, joka teidän edestänne annetaan. Tehkää se minun muistokseni." Samoin myös maljan, aterian jälkeen, ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni, joka teidän edestänne vuodatetaan.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com