Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 15. elokuuta 2018

Nykyinen talousbuumi länsimaissa ennakoi äkillistä romahdusta (kataklysmiä), joka toteuttaa Raamatun profetiaa lopun päivistä, jolloin vallitsee väärä turvallisuuden tunne

Tässä oikein hyvä profeetallinen artikkeli Nearing Midnight -osastolta Rapture Ready -sivustolla, jossa varoitetaan nykyisen länsimaissa vallitsevan talousbuumin valheellisuudesta, sillä kaikki voi yhtäkkiä romahtaa kun sopiva katalyytti kataklysmiä varten esiintyy. Tietenkin kyse on Raamatussa ennustetuista lopun päivistä, jolloin jumalallinen tuomio kohtaa surutonta ja vailla huolia elävää länsimaista talous-Baabelia, joka on rypenyt rikkauksissa ja elänyt hekumallisesti, samalla kun on tuominnut Jumalan pyhät ja kaikki profeetat (Ilm. 18:20-24). Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Nearing Midnight

Aug 13, 2018

Published on: August 12, 2018 by Rradmin7

http://www.raptureready.com/2018/08/12/nm-aug-13-2018/

Katalyytti kataklysmille (Catalyst for Cataclysm)

Talous maailmanlaajuisessa mittakaavassa jatkaa grillautumistaan Amerikan presidentin käyttämien voimakkaiden painostuskeinojen alla. Se on niin puristavaa, olen vakuuttunut, että se auttaa saamaan aikaan profetoidun Ahdistuksen ajan. Tuo aika, joka tunnetaan Danielin 70. vuosiviikkona, näyttää olevan lähihorisontissa.

Paine on pakottanut siihen, mistä monet finanssipolitiikan asiantuntijat - ennen Donald J. Trump'in saapumista - olisivat sanoneet, että se ei olisi voinut johtaa liikehdintään pois globalistisesta mallista. Esimerkki, joka minulla on mielessä, nähdään nykyisessä tarinassa Saksasta.

Saksan keskuspankki on estänyt lähes 400 miljoonan dollarin käteisrahan siirron Iraniin, mikä näyttää olevan vastaus Yhdysvaltain Saksan-suurlähettilään ponnisteluille.

Viime kuussa suurlähettiläs Richard Grenell kehotti Berliiniä estämään Irania nostamasta suuria rahasummia saksalaisilta pankkitileiltä yrityksessä kompensoida Yhdysvaltain pakotteita, jotka astuivat voimaan sen jälkeen, kun Washington vetäytyi vuoden 2015 Iranin ydinsopimuksesta. (Source: “‘This is huge’: US Ambassador Grenell quietly blocks $400 million transfer from Germany to Iran,” by Frieda Powers, Conservative News, August 3, 2018)

Siitä lähtien, kun uusi Yhdysvaltain presidentti alkoi käsitellä Saksan liittokansleri Angela Merkel'in tykkäyksiä tällaisissa kysymyksissä, taloudellisen vuorovaikutuksen dynamiikka kansainvälisellä näyttämöllä on ollut dramaattisessa muutostilassa. Samalla kun se on ollut, minun mielestä, hyvä asia Yhdysvalloille ja meidän taloudelliselle asemalle, presidentin vaikutus on jatkanut yhden-maailman tavoittelijoiden ajamista hulluuden partaalle. Mutta heillä ei silti näytä olevan muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa Trump'in painostuksen kanssa – ainakin tässä vaiheessa.

Samaan aikaan mouruaminen lisääntyy niiden taholta, jotka vastustavat Trump'ia jokaisessa asiassa, mitä hän tekee; osakemarkkinat, huolimatta tärskyistä ja keinutuksista, jatkavat ylikierroksilla käymistään. Tätä monet talousasiantuntijat sekä tervehtivät ilolla että pelkäävät.

He suhtautuvat myönteisesti vahvoihin voimavaroihin, jotka yrittävät siirtää asioita ylöspäin, mutta heillä on luonnollinen pelko vireillä olevasta finanssipoliittisesta kataklysmistä.

Ystäväni lähetti minulle sähköpostia noin viikko sitten, ja mukana oli varoitus postittajan taloudelliselta asiantuntijalta. Varoitus sanoi seuraavaa:

Osakemarkkinat ovat reagoineet positiivisesti odotettua parempiin osavuosituloksiin, ”Melt Up (osakkeiden nopea nousu, kohotus) on virallisesti täällä. Tämä on buumi jota olemme odottaneet. Ja tämän vaiheen pitäisi kestää 12-18 kuukautta”, sanoi Steve Sjuggerud, Stansberry Research'istä. Hän jatkoi sanoen, ”Melt Up työntää Yhdysvaltain osakemarkkinat fantastisiin korkeuksiin. Melt Up on härkämarkkinoiden viimeinen työntö. Se, kun tämän lähes vuosikymmenen pitkän buumin johtavat yritykset todella irtoavat maasta ja työntävät kokonaismarkkinoita dramaattisesti korkeammalle.”

Kuten olen ennenkin kirjoittanut, älä ole itsetyytyväinen; sinun on oltava valppaana. Nauti kohotuksesta (melt-up), kun valmistaudut romahdukseen (melt-down). En tiedä, mikä voisi olla katalyyttinä onnen kääntymiselle, mutta me kaikki näemme valtavan elefantin huoneessa.

Ystävä jatkoi yksinkertaisesti sanomalla: ”Tiedämme, mikä voisi olla katalyytti.”

Se ilahdutti minua kovasti. Ystäväni vaistomaisesti hoksasi, Raamatun profetian tutkimisensa vuoksi, mitä asiantuntijan neuvo sisälsi, mutta ei voinut käsittää tai selittää sitä.

Olemme käyneet läpi useaan kertaan näissä kommentaareissa katalyyttiä, josta asiantuntija mainitsi, että hän itse vaistomaisesti tiesi mikä olisi luontevaa tuomaan taloudellisen kataklysmin maailmaan. Tämä katalyytti kääritään Jeesuksen ”Nooan ja Lootin päivien” profetiaan, joka löytyy Matteuksen luvusta 24:36-42 ja Luukkaan luvusta 17:26-30.

Jeesus sanoi, että maailma tulee olemaan taloudellisessa nousukaudessa, kun hänet sitten ”paljastetaan”. Se ei ole silloin, kun niinkin paljon kuin kolme neljäsosaa ihmiskunnasta maan päällä on tapettu tuomion ja vihan kautta.

Katalyytti tuolle tulevalle kataklysmille – Ahdistuksen ajalle – tulee olemaan seurakunnan ylösotto, olen siitä vakuuttunut.

Me selostimme viime viikon kommentaarissa sitä tosiasiaa, että viisi merkittävää hedge-rahaston miljardööriä aisti tulevan kataklysmin. Heillä oli kysymyksiä futuristi-asiantuntijalleen, kysymyksiä, joihin hän ei ollut valmis vastaamaan. He halusivat tietää, miten parhaiten selviytyä maailmaa-raastavasta romahduksesta, joka, he ilmeisesti ajattelivat, olisi välitön.

Kirjoitin tuossa kommentaarissa: ”Maailma on todellakin siirtymässä kohti jotain kliimaksi-tapahtumaa, joka saa aikaan maailmassa enemmän kauhistusta kuin mikään tähän asti koettu maan asukkaiden taholta. Mutta niillä, jotka mainittiin tässä, ei ole aavistustakaan siitä, mikä kyseinen 'tapahtuma' on tai mitkä ovat sen lähestymisen signaaleja. He vain aistivat, että jokin on kynnyksellä saattamaan heidän maailmansa täydelliseen romahdukseen.”

Vielä kerran, uusimman kirjani, Essays in Apocalypse: Some Thoughts On the End of Days (Apokalypsi-tutkielmat: Joitakin ajatuksia päivien lopusta), luvussa ”The Coming Economic Boom (Tuleva taloudellinen buumi)” esitellään perusteellinen katsaus katalyytistä kataklysmille, joka on jo nyt nähtävissä meidän tunnin välein lähetettävissä uutisissa.

– Terry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com