Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 4. elokuuta 2018

Last Trumpet Newsletter -- Elokuu 2018

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta elokuun 2018 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVII    Issue VIII    August 2018

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Konfliktia ja ärtymystä tyytymättömyyden ajassa
(Conflict And Outrage In An Age Of Discontent)

”Olimmehan mekin ennen ymmärtämättömiä, tottelemattomia, eksyksissä, moninaisten himojen ja hekumain orjia, elimme pahuudessa ja kateudessa, olimme inhottavia ja vihasimme toisiamme. Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi, pelasti hän meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen ansiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta, jonka Hengen hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta, että me vanhurskautettuina hänen armonsa kautta tulisimme iankaikkisen elämän perillisiksi toivon mukaan.”

Kirje Titukselle 3:3-7

”Uuden käskyn minä annan teille, että rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut-että tekin niin rakastatte toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus.”

Johannes 13:34-35

”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.”

Johannes 14:27

”Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte.”

5. Moos. 30:19


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme maailman tapahtumia, joissa konflikti on jokapäiväinen tapahtuma, ja ihmiset ympäri maailmaa ovat lisääntyvästi hermostuneita. Aikajaksoa, jota elämme tänään, voitaisiin oikeasti kutsua ”tyytymättömyyden ajaksi”. Todellakin, protesteista on tullut niin yleisiä, että on vaikea pysyä kärryillä kaikista niistä syistä, minkä takia ihmiset ovat vihaisia minä tahansa päivänä. Heinäkuussa mielenosoituksia on esiintynyt monista syistä Haitissa, Irakissa, Nicaraguassa, Iranissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Valitettavasti nämä mielenosoitukset johtavat joskus väkivaltaisiin mellakoihin.

Näin oli asianlaita karibialaisessa Haitin kansakunnassa heinäkuun 6. päivänä 2018, jolloin massiivisia protesteja ja mellakoita puhkesi pääkaupunki Port-au-Prince'ssa. Sen jälkeen kun oli ilmoitettu öljypohjaisten polttoaineiden hinnankorotuksista, mukaan lukien 38 prosentin korotus bensiinin hintaan, 47 prosentin korotus dieselin hintaan, ja 51 prosentin korotus kerosiinin hintaan, vihaiset haitilaiset täyttivät kadut. Räjähdysherkkä väkijoukko poltti renkaita, sulki teitä, hyökkäsi hotelleihin, ja vahingoitti liiketiloja (1) samalla kun turistit ja lähetyssaarnaajat olivat kykenemättömiä matkustamaan ja epäilemättä pelkäsivät henkensä edestä. (2) Ainakin kolme ihmistä kuoli, mukaan lukien kaksi mellakoitsijaa, jotka poliisi ampui, ja vartija, jonka vihaiset haitilaiset tappoivat. (3) Haitin mellakat pakottivat maan pääministerin Jack Guy Lafontant'in eroamaan, ennenkuin hänet voitaisiin erottaa virasta ja polttoaineiden hinnat palautettaisiin normaaleiksi. Kumma kyllä, ​​tämä koko fiasko johtui Kansainvälisestä valuuttarahastosta tai IMF:stä. Se oli IMF, joka oli määrännyt nämä hinnankorotukset, (4) mikä osoittaa, kuinka vaarallisia nämä globalistiset järjestöt voivat olla. Kuka todella hallitsee Haitia? Onko se Haitin hallitus vai onko se Kansainvälinen valuuttarahasto? Jopa kansannousun jälkeen, IMF odottaa yhä, että Haitin hallitus nostaa polttoaineiden hintoja, vaikkakin he sanovat, että sen pitäisi tapahtua vähitellen siirryttäessä eteenpäin. (5)

Irakin mielenosoitukset ovat myöskin viime päivinä muuttuneet kuolettaviksi. Osoitettuaan mieltä korkeaa työttömyyttä ja huonoa elintasoa vastaan Irakin eteläisen alueen levottomuudet ovat jatkuneet yli kaksi viikkoa tästä kirjoittamishetkestä lukien ja neljätoista ihmistä on kuollut. Lisäksi 275 mielenosoittajaa ja 470 turvallisuushenkilöstön jäsentä on loukkaantunut samaan aikaan kun 800 ihmistä on pidätetty. (6) Amnesty International'in apulaisjohtaja Lynn Maalouf totesi levottomuuksien osalta seuraavaa: ”Seuraamme tarkkaan eskaloituvaa tilannetta Etelä-Irakin alueella ja olemme erittäin huolissamme raporteista, joiden mukaan turvallisuusjoukot pieksevät, pidättävät mielivaltaisesti, ja jopa avaavat tulen rauhanomaisia mielenosoittajia kohti.” (7)

Keski-Amerikan Nicaraguassa, huhtikuussa 2018 alkaneet mielenosoitukset ovat muuttuneet väkivaltaisiksi ja verisiksi. Mielenosoitukset alun perin alkoivat kansan vastalauseena eläke- tai sosiaaliturvamaksun korottamiseen 1-4 prosentilla yhdessä etuuksien 5 prosentin leikkaamiseen. (8) Presidentti Daniel Ortegan nykyistä hallitusta pidetään kuitenkin laajalti korruptoituneena, ja nämä väkivaltaiset mielenosoitukset nähdään takaiskuna valtaapitävälle hallinnolle. Verenvuodatus on kestänyt lähes sata päivää tämän kirjoittamisesta lukien, ja yli 300 ihmistä on tapettu hallituksen joukkojen toimesta. (9) Heinäkuun 22. päivänä 2018, tuhannet nicaragualaiset marssivat Managua -nimisen pääkaupungin kaduilla ja vaativat Ortegaa eroamaan presidentin virasta. (10) Kiistanalainen johtaja on kuitenkin vakuuttanut, että hän ei eroa ja aikoo pysyä asemassaan ainakin vuoden 2021 vaaleihin saakka. ”Meidän on nähtävä, kenet valitaan äänestyksessä”, Ortega penäsi. On sanomattakin selvää, että laajalle levinnyt väkivalta Nicaraguassa on johtanut joihinkin melko riipaiseviin kokemuksiin. Perjantaina, 13. heinäkuuta 2018, hallinnon kannattajajoukot rupesivat piirittämään Managuan katolista kirkkoa, jossa piileskeli 200 ihmistä. Kun puolisotilaalliset joukot ampuivat rakennuksen seulaksi tykistöllään, sisäpuolella olijat olivat pakotettuja makaamaan lattialla siinä toivossa, että harhaluoti ei tavoittaisi heitä. Ainakin kaksi ihmistä kuoli hyökkäyksessä, joka jatkui hämmästyttävästi viidentoista tunnin ajan. (12) Nykytilanteessa on erittäin todennäköistä, että Nicaraguaa voi pian kohdata täysimittainen sisällissota. Nicaraguan levottomuudet muistuttavat jonkin verran Syyrian levottomuuksia, jotka johtivat sisällissodan alkamiseen vuonna 2011, joka on jatkunut tähän päivään saakka.

Samaan aikaan eteläamerikkalainen Venezuelan kansakunta on kärsinyt yhteiskunnan täydellisestä hajoamisesta. Ällistyttävä hyperinflaatio epäonnistuneessa sosialistisessa valtiossa on vienyt väestön enemmistön epätoivoiseen köyhyyteen, vaikka monet pakenevat naapurimaihin parempien mahdollisuuksien perässä. Toukokuussa 2018 julkaistun raportin mukaan noin miljoona ihmistä lähti Venezuelasta vuoden kuluessa, ja halusivat sen sijaan löytää uuden kodin Kolumbiasta. (13) Ei ole ihme, että niin monet ihmiset ovat tunteneet olevansa pakotettuja lähtemään. CBS News'in 23. heinäkuuta 2018 julkaiseman raportin mukaan taloustieteilijät arvioivat, että inflaatiovauhti Venezuelassa voisi saavuttaa miljoona prosenttia vuoden 2018 loppuun mennessä. (14) Edelleen pahentaaksemme kurjaa tilannetta, suuri osa kansasta voisi pian syöksyä pimeyteen, kun työntekijät valtion sähköyhtiössä, Corpoelec'issa, suunnittelevat menevänsä lakkoon. ”Kaikki, mitä me pyydämme, on oikeudenmukainen palkka perheidemme elättämiseksi”, sanoi yksi sähkövoimayhtiön työntekijöistä. Hän jatkoi sanoen, ”Tarvitsemme 30 kertaa minimipalkan.” (15) Reutersin uutistoimisto ilmoitti huhtikuussa 2018, että Venezuelan hallitus oli nostanut maansa vähimmäispalkan miljoonaan bolivariin kuukaudessa. (16) Vaikka tämä voi tuntua vaikuttavalta määrältä, bolivar on melkein arvoton valuutta, ja nykyinen minimipalkka Venezuelassa vastaa noin yhtä Yhdysvaltain dollaria kuukaudessa. (17)

Kun katsomme kaiken kattavaa erimielisyyttä, joka vaivaa tätä planeettaa, on selvää, että maailmamme on kuin ruutitynnyri, joka odottaa räjähtämistään. Vääryyksiä tapahtuu joka päivä, ja on selvää, että tämä maailma ei ole rauhallinen paikka. Kiinnostavaa kyllä, salamyhkäinen järjestö nimeltään Council on Foreign Relations (Ulkomaansuhteiden neuvosto), tai CFR, jolla on päämaja New Yorkissa, ylläpitää ”globaalien konfliktien seuraajaa (Global Conflict Tracker)” heidän virallisella webbisivustollaan. (18) Tämä seuraaja esittelee kartan, jossa luetellaan useita konfliktipesäkkeitä ympäri maailman. Onko tämä elitistiryhmä listaamassa näitä ongelma-alueita vain ollakseen avulias, vai onko tämä lista projekteista, joihin he vaikuttavat? CFR myöntää avoimesti, että he haluavat perustaa maailmanlaajuisen hallituksen. Itseasiassa heillä on jopa aloite nimeltä International Institutions and Global Governance Program (Kansainvälisiä instituutiota ja globaalia hallintotapaa koskeva ohjelma). Koskien tätä ohjelmaa, heidän webbisivustolla todetaan, että ”Nykypäivän tärkeimmät haasteet - jotka ulottuvat ilmastonmuutoksen torjumisesta maailmanlaajuiseen terveyden edistämiseen - ovat kansainvälisiä. Mikään maa ei voi ratkaista näitä haasteita yksin, ja vastaukset ovat usein tehokkaimpia, kun maat toimivat yhteistyössä. The International Institutions and Global Governance (IIGG) -ohjelma pyrkii antamaan poliittisille päätöksentekijöille ja kansainvälisille organisaatioille luovia ja käytännöllisiä ratkaisuja monenvälisten vastausten kehittämiseksi globaaleihin uhkiin.” (19) Tästä ylimielisestä lausunnosta näemme, että CFR uskoo heidän olevan niitä, jotka omaavat ratkaisut ”maailmanlaajuisiin uhkiin”, ja he vaativat, että maiden on tehtävä yhteistyötä heidän kanssaan.

Danielin kirjan kahdestoista luku varoittaa meitä siitä, että ”jumalattomat pysyvät jumalattomina aikojen lopussa”. Kun lähestymme Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluuta, maailma muuttuu yhä pahemmaksi paikaksi. Onneksi Jumala on antanut meille Hänen Henkensä ja meille luvataan erityistä rauhaa, joka tulee vain Häneltä. Johanneksen luvussa 14:27, Jeesus sanoo meille, ”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.” Se on Jumala, joka pitää hallussaan ratkaisun maailman globaaleihin uhkiin, ja jos haluat omata Hänen rauhansa, minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa katumaan syntejään ja antamaan elämänsä Jumalalle, jos et ole jo tehnyt niin.

Amerikan jakautuneet osavaltiot (The Divided States Of America)

Usein sanotaan, että ”aika parantaa kaikki haavat”. Kuitenkin viime viikot ovat näyttäneet, että aika on tehnyt vähän parantaakseen valtavaa puolueriitaa Yhdysvalloissa. Jos jotain, niin riita on pahentumassa, ja jako kasvaa. Siitä saakka kun Donald Trump valittiin Yhdysvaltojen 45. presidentiksi, ärtymyksestä ja hyökkäävästä käytöksestä on tullut osa amerikkalaisten päivittäistä elämää. Ehdottomasti ei ole koskaan ollut Donald Trumpin kaltaista presidenttiä. Hänen toimensa ovat usein kiistanalaisia, hänen sanansa voivat olla epäkohteliaita, ja hän on tehnyt asioita menneisyydessä, jotka varmastikin ovat häpeällisiä. Kuten olen sanonut aiemmin, jos hän ei ole katunut vielä, niin hänen tarvitsee tehdä niin. Kuitenkin vasemmistolaisten ja liberaalien itsepäinen suvaitsemattomuus konservatiivien suhteen on hämmästyttävää. Huomautettakoon tässä, että sanakirjan määritelmä sanalle ”bigot (kiihkoilija)” on ”henkilö, joka on täysin suvaitsematon kaikkia eriäviä uskontunnustuksia, uskomuksia, tai mielipiteitä kohtaan.” Siksi monet liberaalit tänään ovat itseasiassa kiihkoilijoita (bigots).

Nykyään yksinkertaisesti työskenteleminen Valkoisessa talossa, Washington D.C:ssä, voi saada sinut poisheitetyksi julkisesta ravintolasta. Tällä tavalla kävi Valkoisen talon lehdistösihteerille Sarah Sanders'ille, jota pyydettiin lähtemään ravintolasta Lexington'issa, Virginian osavaltiossa, kesäkuun 22. päivänä 2018, vain siksi, että hän työskentelee Trumpin hallinnolle. Puhuessaan tapauksesta, ravintolan johtaja oli sanonut: ”Tekisin saman asian uudestaan. Tunsimme vain, että on hetkiä elämässä, jolloin ihmisten täytyy elää vakaumustensa mukaisesti. Tämä näytti olevan sellainen hetki.” (20) Ilmeisesti Maxine Waters'ia, joka on demokraatti ja yhdysvaltalainen kansanedustaja Kalifornian osavaltiosta, rohkaistiin Virginian tapauksella. Puhuessaan Trumpin kabinetista, Waters kertoi yleisölle kesäkuun lopulla 2018, ”Sinulla on jo kabinettisi jäseniä, jotka on buuattu ulos ravintoloista.” Sitten hän jatkoi sanomalla: ”Tehkäämme selväksi, että tulemme esiin, missä tahansa meidän onkin esiinnyttävä. Ja jos näet jonkun jäsenen tuosta kabinetista ravintolassa, tavaratalossa, bensa-asemalla, niin käyt toimeen ja kokoat väkijoukon. Ja työnnätte heidät takaisin. Ja sanotte heille, etteivät he ole enää tervetulleita, ei missään.” (21) Waters'in yritys lietsoa häirintään ja väkivaltaan tuomittiin nopeasti monien taholta, mukaan lukien senaatin vähemmistöjohtaja Chuck Schumer, joka myös sattuu olemaan demokraatti. ”Olen vahvasti eri mieltä niiden kanssa, jotka kannattavat ihmisten häirintää, jos he eivät ole samaa mieltä kanssasi. Jos olet eri mieltä poliitikon kanssa, järjestä kansalaistoverisi toimintaan ja äänestäkää heidät pois virasta, mutta kenenkään ei pitäisi vaatia poliittisten vastustajien häirintää. Se ei ole oikein. Se ei ole amerikkalaista”, Schumer totesi. (22)

Selvästikin huoli kasvaa vihan suhteen, joka on nyt etualalla amerikkalaisten elämässä. Tutkimus, jonka suoritti Rasmussen Reports kesäkuun alussa 2018, havaitsi, että kuusi kymmenestä vastaajasta pelkää, että anti-Trump -fanaatikot tekevät väkivaltaisuuksia konservatiiveja vastaan. Kolmekymmentäyksi prosenttia vastaajista uskoo, että ”on todennäköistä, että Yhdysvallat kokee toisen sisällissodan joskus seuraavien viiden vuoden aikana”. (23) Hälyttävästi, valtamedian uutislähteet ovat nyt istuttamassa sisällissodan siemeniä ihmisten mieliin. Raportin mukaan, jonka julkaisi liberaali Bloomberg News kesäkuun 21. päivänä 2018, Yhdysvallat on jo sisällissodan alussa. Raportissa mainitaan poliittinen tiedemies Thomas Schaller, joka sanoi: ”Mielestäni olemme pehmeän sisällissodan alussa. En tiedä, pääseekö maa siitä irti kokonaan.” (24) Artikkeli siteeraa myös oikeustieteen professoria Orin Kerr'ia. ”Muutamat asiat ovat syövyttävämpiä politiikassa kuin vakaumus siitä, että sinulle on tehty vääryyttä niin paljon, että olet oikeutettu rikkomaan kaikkia sääntöjä päästäksesi tasoihin”, Kerr selitti. (25) USA Today julkaisi myös artikkelin 25. kesäkuuta 2018, mikä viittaa siihen, että sisällissota ”on jo alkanut”. (26)

Kun mielialat jatkavat kiihtymistään Yhdysvalloissa, on olemassa suuri riski, että massat joutuvat hysteriaan. Silti Jeesus opettaa kansaansa Matteuksen luvussa 10:16, ”Katso, minä lähetän teidät niinkuin lampaat susien keskelle; olkaa siis älykkäät kuin käärmeet ja viattomat kuin kyyhkyset.” Lisäksi löydämme Tituksen luvusta 3:3-7, että yksi pahojen ihmisten tunnistusominaisuuksista on heidän vihansa. Nämä jakeet kertovat meille: ”Olimmehan mekin ennen ymmärtämättömiä, tottelemattomia, eksyksissä, moninaisten himojen ja hekumain orjia, elimme pahuudessa ja kateudessa, olimme inhottavia ja vihasimme toisiamme. Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi, pelasti hän meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen ansiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta, jonka Hengen hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta, että me vanhurskautettuina hänen armonsa kautta tulisimme iankaikkisen elämän perillisiksi toivon mukaan.” Huomaa, että pahat miehet ja naiset eivät vain vihaa kristittyjä, vaan he myöskin vihaavat toisiaan. Vastaavasti Jeesus opetti, että hänen kansansa tunnettaisiin keskinäisestä rakkaudestaan. Johannes 13:34-35 kertoo meille, ”Uuden käskyn minä annan teille, että rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut-että tekin niin rakastatte toisianne. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus.”

Uusi korkeinta oikeutta koskeva kiistely (A New Supreme Court Controversy)

Niissä myrskyisissä ajoissa, joissa elämme, hyvin vähän tapahtuu Washington D.C:ssä, joka ei ole kiistanalaista. Heinäkuussa 2018 tapahtui vielä yksi rähinä, kun korkeimman oikeuden tuomari Anthony Kennedy ilmoitti jäävänsä pian eläkkeelle. Tämä päätös on antanut presidentti Trumpille mahdollisuuden valita ja nimetä uusi tuomari täyttämään avoin virka maamme korkeimmassa tuomioistuimessa. Tämä kehitys voi muuttaa Yhdysvaltoja sukupolvien ajaksi ja siirtää korkeimman oikeuden tasapainoa kohti konservatiivisia arvoja. Presidentti Trump nimitti 9. heinäkuuta 2018 Yhdysvaltain piirituomioistuimen tuomarin Brett Kavanaugh'in täyttämään tulevan vakanssin. (27) Liberaalit suuttuivat välittömästi, vaikka on aivan selvää, että vasemmalla olevat suunnittelivat protestoida Trumpin valintaa riippumatta siitä, kenet hän valitsisi. ABC News -ohjelma nimeltä ”Nightline” julisti presidentin valinnan kiistanalaiseksi ennenkuin siitä edes ilmoitettiin. ”Tänä iltana Nightline'ssa, Terry Moran kertoo kiistanalaisesta korkeimman oikeuden tuomarin valinnasta ja sen mahdollisista vaikutuksista maalle”, televisiokanava ilmoitti verkossa jopa ennenkuin Trump paljasti valintansa. (28) Refuse Fascism -niminen vasemmistolaisryhmä otti myös aavistuslähdön ja ilmoitti suunnitelmista protestoida Trumpin korkeimman oikeuden valintaa ennenkuin he edes tiesivät kuka se olisi. Trump/Pence -regiimi on katastrofaalinen uhka ihmiskunnalle ja planeetalle, ja se on meidän velvollisuutemme ajaa heidät vallasta väkivallattomien mielenosoitusten kautta, jotka kasvavat joka päivä, kunnes vaatimuksiimme vastataan”, ryhmä totesi verkkosivuillaan. (29) Trumpin ilmoituksen ajankohdan lähestyessä, liberaalit odottivat korkeimman oikeuden hallintorakennuksen portaiden ulkopuolella valmiiksi tehtyjen kylttien kanssa, ja vain odottivat nimeä Trumpin valinnalle, jotta he voisivat lisätä tämän viimeisen yksityiskohdan protestointimateriaaliinsa. Pian ilmoituksen tekemisen jälkeen he alkoivat raivokkaasti kirjoittaa nimeä ”Kavanaugh” heidän kyltteihinsä ja julisteisiinsa. (30) Melko huvittavassa kömmähdyksessä, Women's March -ryhmä lähetti sähköpostiviestin Trumpin ilmoituksen jälkeen, mutta ryhmä unohti lisätä Kavanaugh -nimen esikirjoitetun viestinsä alkuun. Sen sijaan sähköpostiviestin esittely alkoi sanoilla: ”Vastauksena Donald Trumpin tekemälle XX:n nimittämiselle Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen, Women's March julkaisi seuraavan lausunnon.” Ryhmä muisti lisätä Kavanaugh -nimen viestin runkoon, vaikka on selvää, että heidän lausuntonsa oli ennalta tallennettu. (31) Ilmeisesti valeuutisten aikakausi on myös valetyrmistysten aikakausi.

Raporttien mukaan, protestit korkeimman oikeuden luona Trumpin ilmoituksen jälkeen olivat melko uhkaavia, jopa siihen pisteeseen asti, että Fox News'in uutisankkuri Shannon Bream joutui romuttamaan suunnitelmansa suorasta lähetyksestä korkeimman oikeuden rakennuksen ulkopuolella. ”Hyvin harvoin olen tuntenut olevani uhattuna ulkona kentällä. Tunnelma täällä tänä iltana on hyvin epävakaa”, Bream kirjoitti. (32)

Tuhlaamatta yhtään aikaansa, Nancy Pelosi, joka on Yhdysvaltain edustajainhuoneen vähemmistöjohtaja, lähetti nopeasti sähköpostiviestin, jolla kerätään rahaa. ”Sain juuri tietää, että muutaman sekunnin kuluttua Trumpin ilmoituksesta... Republikaanit tulevat käynnistämään ennennäkemättömän 1.4 miljoonan dollarin mainoskampanjan tukeakseen ehdokastaan. Olen huolissani siitä, että tämä mitätöi mahdollisuutemme saada republikaanit maksamaan korkeimman oikeuden paikasta, jonka he varastivat presidentti Obamalta”, Pelosi kirjoitti viittauksena Barack Obaman epäonnistumiseen nimittää Merrick Garland korkeimpaan oikeuteen. Pelosi jatkoi myöhemmin kirjoittaen, ”Olen päättänyt kostaa presidentti Obaman puolesta, jos se on viimeinen asia, joka minun täytyy tehdä.” (33)

Miksi demokraatit ovat niin raivona? Kun korkeimmassa oikeudessa on konservatiivinen enemmistö, on toivon pilkahdusta siitä, että katastrofaalinen korkeimman oikeuden Roe vs. Wade -päätös vuodelta 1973, joka teki abortin lailliseksi Yhdysvalloissa, voitaisiin kumota. Tämä kauhistuttava päätös on johtanut yli kuudenkymmenen miljoonan syntymättömän vauvan kuolemaan. (34) Olisi todella ihme, jos Roe vs. Wade kumoutuisi, ja se on varmasti yksi parhaista asioista, joita voisi joskus tapahtua tässä maassa. Valitettavasti tutkimus, jonka Gallup julkaisi heinäkuussa 2018, paljasti, että 64 prosenttia amerikkalaisista, joilta kyseltiin, ajattelee, että Roe vs. Wade'n pitäisi pysyä voimassa, kun taas vain 28 prosenttia vastaajista sanoi, että päätös olisi kumottava. Yhdeksällä prosentilla vastaajista ei ollut mielipidettä.

Jotkut osavaltiot ovat jo ryhtymässä toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että jos Roe vs. Wade kumotaan, viattomien teurastus jatkuu edelleen. Tämä käsittää Massachusetts'in osavaltion, jossa republikaaninen kuvernööri Charlie Baker ilmoitti aikovansa allekirjoittaa lakiesityksen, joka kumoaa abortit kieltävän osavaltiolain. Osavaltiolakia ei ole tähän mennessä koskaan kumottu, koska liittovaltion laki korvasi sen. Mitä tulee tähän kehitykseen, Massachusetts'in senaattijohtaja Harriette Chandler oli sanonut, ”Uskon, että ihmiset alkavat ymmärtää, että nämä ovat outoja aikoja, joissa elämme. Mikään ei ole mahdotonta, ja meillä on oltava 'Suunnitelma B'. Jos näitä lakeja pannaan täytäntöön, mitä me voimme tehdä? Emme tahdo istua kädet ristissä ja sanoa: 'No, se ei tapahdu täällä.' Sanamuoto sille on todellisuuden kieltäminen.” (36) Lakiesitykselle on annettu nimi ”NASTY Women Act (Inhottava naisten laki)”. (37)

New Yorkissa kuvernööri Andrew Cuomo allekirjoitti toimeenpanomääräyksen, joka suojelee aborttioikeuksia hänen osavaltiossaan. Hän myös kehotti New Yorkin osavaltion senaattia hyväksymään lainsäädännön, joka kodifioisi Roe vs. Wade -päätöksen New Yorkin laiksi. Yrityksessä oikeuttaa tukeaan lapsenmurhalle, kuvernööri Cuomo julisti uhmakkaasti, ”Jumala kertoi minulle, että olin feministi, kun hän antoi minulle kolme tytärtä.” (38) Mihin jumalaan sinä viittaat, kuvernööri? Varmastikaan et samaan Jumalaan, joka inspiroi Moosesta sanomaan 5. Mooseksenkirjan luvussa 30:19, ”Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte.”

Jumalanpilkkaa televisiossa (Blasphemy On Television)

Televisio on muuttunut paljon vuosien varrella. Itseasiassa et enää edes tarvitse televisiota TV-ohjelmien katseluun. Internetin saapumisen myötä ihmiset voivat nyt katsoa näytöksiä suurella määrällä laitteita, kuten kannettavilla tietokoneilla, tablet-tietokoneilla, ja älypuhelimilla. Poissa ovat ne ajat, jolloin jouduit odottelemaan joutilaana suosikki tv-ohjelmasi lähetystä. Nyt tällainen ohjelmointi on kysyttyä. On enemmän sisältöä katseluun kuin koskaan ennen, ja se on helpompaa kuin on koskaan ollut. Yksi suurimmista televisiosisällön tarjoajista on Netflix-yhtiö. Heillä on yli 118 miljoonaa tilaajaa, ja tänä vuonna heidän esityksensä saivat ennätykselliset 112 Emmy-ehdokkuutta. (39)

Valitettavasti Netflix on osoittanut olevansa yritys, jolla ei ole mitään ongelmaa näyttää pilkkaavaa sisältöä. Heinäkuussa 2018 jakso televisio-ohjelmasta nimeltä ”The Break with Michelle Wolf” sisälsi segmentin otsikolla ”The Break's 10th Annual Salute to Abortion (The Break -ohjelman kymmenvuotistervehdys abortille)”. Tämän ohjelmasegmentin aikana Michelle Wolf, joka oletettavasti on komedienne, julisti riehakkaasti, ”Abortti, tervehdin sinua!” Naiset, jos tarvitsette abortin, menkää sellaiseen! Jos haluatte abortin, tehkää se! Jos ette ole raskaana, mutta lopulta ajattelette, että saattaisitte kuitenkin olla ja haluatte tilata tulevaisuuden abortin, hankkikaa sellainen! Jos olette raskaana ja haluatte pysyä raskaana, älkää tehkö aborttia! Se riippuu teistä, ja sen ei pitäisi olla mikään suuri juttu. Se on oikeastaan hieno juttu. Se maksaa noin 300 dollaria – se on kuin kuusi elokuvalippua. Elokuvalippuja: iso juttu! Ja naiset, älkää unohtako: teillä on valta antaa elämä ja miehet yrittävät hallita sitä – älkää antako heidän tehdä sitä! Jumala siunatkoon abortteja ja Jumala siunatkoon Amerikkaa!” (40)

Netflix aikoo lisäksi julkaista tulevaisuudessa ohjelman nimeltä ”American Jesus (Amerikkalainen Jeesus)”. Ohjelma keskittyy kaksitoistavuotiaaseen poikaan, joka oletettavasti huomaa, että hän on Jeesuksen Kristuksen reinkarnaatio. ”Hän voi muuttaa veden viiniksi, saada raajarikkoiset kävelemään, ja kenties jopa herättää kuolleita”, ohjelman kuvaus kertoo. (41) Esityksen lähtökohta osoittaa Jumalan Sanan räikeää tietämättömyyttä. Tiedämme, että ei ole sellaista asiaa kuin reinkarnaatio, sillä Hebrealaiskirjeen luvussa 9:27 sanotaan selvästi, ”Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio.” Tiedämme myös, että kun Jeesus palaa, hän tulee samalla tavalla kuin Hän lähti. Apostolien tekojen luvussa 1:11 joku Jumalan enkeleistä kertoi Kristuksen opetuslapsille: ”...Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän.”

Todellakin on suurta riitaa, myllerrystä, ja ongelmia maailmassamme. Juuri kun protestit ja mellakat jatkuvat ympäri maailmaa, on edelleen käynnissä sota Syyriassa, Jemenissä ja muualla. Väkivalta jatkaa purkautumistaan Israelin valtion ja palestiinalaisten välillä. On raportoitu katastrofaalisista tulvista ja merkillisistä ennätyksiä-rikkovista helleaalloista. Itseasiassa Pohjois-Siperian alue, joka tunnetaan tyypillisesti sen kylmistä lämpötiloista, saavutti hämmästyttävät 90 astetta Fahrenheit-asteikolla (eli 32 celsiusta) heinäkuussa 2018. Se oli lämpötila, joka on 40 astetta (eli 20 celsiusta) normaalia korkeampi tähän aikaan vuodesta. (42) On selvää, että me tarvitsemme Vapahtajaamme nyt enemmän kuin koskaan. Onneksi Jeesus vakuuttaa meille Matteuksen luvussa 28:20, ”...Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.”

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Rukoilen, että Jumala saa siunata teitä kaikkia ja vahvistaa teitä edessäolevina päivinä. Muistakaa, että olemme täällä rukoillaksemme puolestasi ja mitkä tahansa tarpeesi ovatkin. Me suomme kullekin rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Vaikka ihmiskunta on hyvin rajallinen, me tiedämme, että Jumala voi tehdä mitä tahansa, ja myöskin tiedämme, että Jumala kuulee rukouksemme. Armo ja rauha olkoon kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Miami Herald, July 14, 2018, Updated July 15, 2018, By Jacqueline Charles, http://miamiherald.com.
02. UPI, July 8, 2018, By Daniel Uria, http://upi.com.
03. RJR News, July 7, 2018, By RJR News, http://rjrnewsonline.com.
04. Miami Herald, July 14, 2018, Updated July 15, 2018, By Jacqueline Charles, http://miamiherald.com.
05. Ibid.
06. Rudaw News Service, July 24, 2018, By Rudaw, http://rudaw.net.
07. Ibid.
08. The Washington Post, April 27, 2018, By Francisco Toro and James Bosworth, http://washingtonpost.com.
09. CBS News, July 24, 2018, By CBS News, http://cbsnews.com.
10. CBS News, July 23, 2018, By CBS News, http://cbsnews.com.
11. CBS News, July 24, 2018, By CBS News, http://cbsnews.com.
12. National Public Radio, July 16, 2018, By Merrit Kennedy, http://npr.org.
13. The Guardian, May 9, 2018, By AFP in Geneva, http://theguardian.com.
14. CBS News, July 23, 2018, By CBS News, http://cbsnews.com.
15. The Times, July 24, 2018, By Stephen Gibbs, http://thetimes.co.uk.
16. Reuters News Service, April 30, 2018, By Reuters Staff, http://reuters.com.
17. Reuters News Service, July 25, 2018, By Brian Ellsworth, http://reuters.com.
18. CFR Global Conflict Tracker, July 25, 2018, http://cfr.org.
19. Council on Foreign Relations, http://cfr.org.
20. The Washington Post, June 25, 2018, By Avi Selk and Sarah Murray, http://washingtonpost.com.
21. USA Today, June 25, 2018, By William Cummings, http://usatoday.com.
22. Ibid.
23. Washington Examiner, June 27, 2018, By Paul Bedard, http://washingtonexaminer.com.
24. Bloomberg News, June 21, 2018, By Francis Wilkinson, http://bloomberg.com.
25. Ibid.
26. USA Today, June 25, 2018, By Glen Harlan Reynolds, http://usatoday.com.
27. Associated Press, July 10, 2018, By Catherine Lucey, Zeke Miller, and Mark Sherman, Washington, D.C.
28. Newsbusters, July 9, 2018, By Scott Whitlock, http://newsbusters.com.
29. The Daily Caller, July 9, 2018, By Jessica Kramer, http://dailycaller.com.
30. The Washington Free Beacon, July 10, 2018, By David Rutz, http://freebeacon.com.
31. Ibid.
32. Mediaite, July 9, 2018, By Joseph A. Wulfsohn, http://mediaite.com.
33. Fox News, July 9, 2018, By Gregg Re, http://foxnews.com.
34. Life News, January 18, 2018, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
35. Politico, July 12, 2018, By Rebecca Morin, http://politico.com.
36. CNN, July 24, 2018, By Jamie Ehrlich, http://cnn.com.
37. Ibid.
38. Fox News, July 9, 2018, By Kaitlyn Schallhorn, http://foxnews.com.
39. Forbes Magazine, July 12, 2018, By Louis Columbus, http://forbes.com.
40. CNS News, July 9, 2018, By Craig Bannister, http://cnsnews.com.
41. The Wrap, July 17, 2018, By Jennifer Maas, http://thewrap.com.
42. Yahoo News, July 23, 2018, By Jerry Adler, http://news.yahoo.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com