Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 8. heinäkuuta 2019

Talon herra on tulossa (Mark. 13:35) useiden viimeaikaisten tapahtumien perusteella

Tässä heinäkuun 2019 ensimmäinen Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa esitellään kahdeksan tuoretta aikainmerkkiä sille, että Jeesus on pian tulossa takaisin, jossa yhdistyy tuomio maailmalle ja uskollisen seurakunnan ylösotto taivaallisiin (Ilm. 3:10). Merkit ovat selvääkin selvemmät kun niitä peilataan Raamatun lopunaikojen profetioihin. Ole siis valmis ja pyhittäydy Herralle karttamalla sitä pahaa, jolla maailma on saastuttanut itsensä Nooan ja Lootin päivien mittoihin. Profetiaraportin suomensi: Olli R.

---------------------

Talon herra on tulossa (The Master of the House is Coming) :: By Daymond R. Duck

Published on: July 7, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/07/07/master-house-coming-daymond-r-duck/

Viime päivinä sattui useita tapahtumia, jotka näyttävät viittaavan siihen, että talon herra (Jeesus) on tulossa pian (Mark. 13:34-37).

Ensinnäkin, Kurdistan viittaa kurdien (muinaisten meedialaisten) maahan.

Vanhan testamentin aikoina se oli osa Assyrian valtakuntaa, sitten se oli osa Babylonian valtakuntaa, ja sitten se oli osa Meedo-Persian valtakuntaa.

Tänäpäivänä Kurdistan on jaettu, ja sen osat ovat neljässä valtiossa: Turkki, Syyria, Irak ja Iran.

Uskon Raamatun profetian opettavan, että kurdit saavat takaisin entisen voimansa aikakauden lopussa.

Jesaja ennusti, että Egyptistä rakennetaan valtatie Israelin läpi Assyriaan (Kurdistan) tuhatvuotisen valtakunnan aikana (Jes. 19:23-25), ja Herra siunaa Egyptiä, Israelia ja Assyriaa sinä päivänä.

Jesaja ja Jeremia ennustivat, että meedialaisten (kurdien) henki tuhoaa Babylonin Ahdistuksen aikana (Jes. 13:9, 17-22; Jer. 51:11, 28).

Ilmestyskirjan Johannes sanoi Babylonin tuhoutuvan tulen kautta yhdessä hetkessä (Ilm. 18:8-10).

Nämä profetiat täyttyvät, mutta kurdit tarvitsevat vahvan sotilaallisen voiman, jos he aikovat tehdä sen.

Kurdeja on noin 40 miljoonaa.

Turkki, Syyria, Irak ja Iran pelkäävät heitä, he sortavat heitä, kieltävät heiltä modernit aseet, jne.

Vuonna 2016 Irakin kurdit päättivät järjestää kansanäänestyksen julistaakseen itsenäisyytensä Irakista.

He eivät luoneet kurdivaltion rajoja, mutta he uskoivat, että kansanäänestys antaisi luvan.

Vuonna 2017 he äänestivät siitä ja se hyväksyttiin.

Vuonna 2018 Irak ja Iran hyökkäsivät kurdeja vastaan Kirkuk'in kaupungissa.

Kurdit luopuivat kaupungista, mutta kieltäytyivät mitätöimästä heidän äänestystään itsenäisyydestä.

27. kesäkuuta 2019 ilmoitettiin, että kristillisten johtajien valtuuskunta, mukaan lukien joitakin presidentti Trump'in hengellisiä neuvonantajia, kävi epävirallisella vierailulla kurdien sotilasviranomaisten luona Irakissa.

Kurdit antoivat ymmärtää, että he ovat Israelia lukuun ottamatta Amerikan ainoa liittolainen Turkissa, Syyriassa, Irakissa ja Iranissa (neljä kurdeja sortavaa maata).

He ehdottivat, että Yhdysvallat tarvitsee kurdeja, ja kurdit haluaisivat olla Yhdysvaltain liittolainen ja Yhdysvaltain avun vastaanottaja.

Nämä kristilliset johtajat lupasivat välittää viestin presidentti Trump'ille.

Toiseksi, 21. kesäkuuta 2019, korkealle rankattu Saudi-Arabian diplomaatti teki useita hätkähdyttäviä lausuntoja.

Hän sanoi muun muassa, että on aika normalisoida Israelin ja arabien väliset suhteet; sodan aikakausi Israelin kanssa on ohitse; arabimaailma ihailee Israelin menestystä ja haluaa kopioida sen; palestiinalaishallinto on vastuuton kun ei edes harkitse presidentti Trump'in rauhanehdotusta; sekä Jerusalemin ja pyhien paikkojen asema on ratkaistavissa oleva kysymys.

Huomaa, että rauhansopimus on mahdollinen, muut maat huomaavat Israelin menestyksen (Venäjä, Iran, Turkki, jne., näkevät Israelin hopean ja kullan, jne.), ja Saudi-Arabia asettuu poliittisesti Israelin kanssa riviin, kuten tulee käymään Googin sodan aikana.

Kolmanneksi, 25.-26. kesäkuuta 2019, Jared Kushner järjesti Bahrainissa ”rauhan työpaja” -konferenssin keskustellakseen presidentti Trump'in ”vuosisadan diilin” taloudellisesta osasta.

Monet maailman johtajat, mukaan lukien jotkut arabimaista, olivat läsnä.

Jared Kushner kertoi ryhmälle: ”Me kaikki olemme samaa mieltä seuraavista tavoitteista: Haluamme nähdä rauhan, turvallisuuden ja vaurauden koskevan palestiinalaisia, Israelia ja jokaista muuta kaikkialla maailmassa.”

On liian aikaista sanoa, että tämä on liiton (covenant) alku, jonka Antikristus lopulta vahvistaa, mutta monien maailmanjohtajien kokouksessa Jared Kushner sanoi, että kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että tavoitteemme on rauha, turvallisuus (peace and safety) ja vauraus palestiinalaisille, Israelille ja koko maailmalle.

Tiedä, että ylöstempaus on ennen 7-vuotista rauhanliittoa monien kanssa, ja kun ihmiset sanovat rauha ja turvallisuus (peace and safety), äkillinen tuho laskeutuu maailman ylle.

Neljänneksi, seuraten Jared Kushner'in työpajaa koskien presidentti Trump'in ”vuosisadan diiliä”, jossa hän ehdotti 50 miljardin dollarin käyttämistä kymmenen vuoden aikana palestiinalaisten elämän parantamiseksi, Jason Greenblatt, presidentti Trump'in kansainvälisten neuvottelujen erityisedustaja, sanoi sijoittajien kertoneen hänelle, että he voisivat saada sen toteutumaan, jos poliittinen osa hyväksytään.

Niinpä raha tehtaiden, teiden, sairaaloiden, jne. rakentamiseksi Gazassa on saatavilla, jos poliittiset kysymykset voidaan ratkaista (arvottomalla rauhansopimuksella).

Viidenneksi, 27. kesäkuuta 2019, YK järjesti kansainvälisen konferenssin käsittelemään ”Israelin menettelytapoja ja toimenpiteitä, joilla pyritään muuttamaan Jerusalemin luonnetta, jolla on merkittäviä poliittisia, oikeudellisia ja sosioekonomisia seuraamuksia.”

Eikö olekin kiinnostavaa? Jumala tekee Jerusalemista juovuttavan maljan ja väkikiven koko maailmalle Ahdistuksen aikana (Sak. 12:2-3), ja YK:ta (globaali ryhmä) häiritsee se, mitä tapahtuu Jerusalemissa.

Kuudenneksi, 25. kesäkuuta 2019, Amir Tsarfati kertoi, että Venäjän talous on vaikeuksissa pakotteiden takia, ja juutalaisten maahanmuuttajien määrä Venäjältä Israeliin on noussut noin 400:sta per kuukausi noin 1200:een kuukaudessa.

Venäjän taloudelliset ongelmat ja juutalaisten maahanmuutto Israeliin ovat merkkejä viimeisistä päivistä ja vuotten lopusta (Hes. 38:8, 12).

Seitsemänneksi, 27. kesäkuuta 2019 ilmoitettiin, että Israel uskoo Venäjän häirinneen israelilaisten siviililentokoneiden GPS-navigointijärjestelmiä noin kolmen viikon ajan (Venäjä kieltää sen).

Ottaen huomioon, mitä Raamattu kertoo Googin sodasta, ei ole kohtuutonta uskoa, että Venäjä haluaisi häiritä lentokoneiden GPS-navigointijärjestelmiä Israelissa.

Kahdeksanneksi, 16. kesäkuuta 2019, rakennuksen vahtimestari Mount Auburn'in presbyteerikirkossa Ohion Cincinnati'ssa, Dan Davidson, oli pukeutunut drag-kuningattareksi nimeltä Sparkle Leigh.

Sparkle käytti purppuranväristä mekkoa, meikkiä ja korkokenkiä.

Sparkle seisoi kirkon oven edessä tervehtimässä ihmisiä, kun he astuivat sisään (Minusta tuntuu, että Auburn on vain nimellisesti kirkko).

Jumalanpalveluksen lasten osuuden aikana, Sparkle nousi lavalle ja luki tarinaa Harvey Milk'istä ja sateenkaarilipusta (”The Story of Harvey Milk and The Rainbow Flag”) ollen mahdollisesti vastakohta lasten kasvattamiseksi tavalla, joka heidän suhteen pitäisi tehdä.

Sparkle olisi voinut lukea Raamattua ja jakaa Raamatun kertomuksen lasten kanssa (sellaisen kuten mitä tapahtui Sodomalle ja Gomorralle), mutta Sparkle halusi puhua Harvey Milk'istä ja sateenkaarilipusta (Lootin päivät, uskosta luopuminen, ja vielä pahempaa, pahan kääntäminen hyväksi ja sillä pöyhisteleminen kirkossa, jne.).

Todelliset tapahtumat kuten tämä, on syy siihen, miksi uskon, että talon herra on tulossa (ja pian).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com