Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Viimeaikaisia merkittäviä tapahtumia eli Daymond Duck'in profetiaraportti heinäkuun 21. päivä 2019

Tässä tuore suomentamani profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa 5 merkittävää tapahtumaa viime ajoilta, jotka osoittavat Raamatun luotettavuuteen ja kertovat missä ajassa elämme.

-----------------------

Viimeaikaisia merkittäviä tapahtumia (Recent Significant Events) :: By Daymond Duck

Published on: July 21, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/07/21/recent-significant-events-daymond-duck/  

Ensinnäkin, kun kirjoitan tätä artikkelia, hurrikaani Barry lähestyy uhkaavasti Louisianan osavaltiota, ja epäilen, että jotkut ihmiset miettivät, miksi näin tapahtuu?

Muiden asioiden ohella, uskon, että luonnonkatastrofit ovat osa kirousta, jonka Jumala on asettanut maan päälle syntiä vastaan.

Luonnonkatastrofeja tulee olemaan, kunnes kirous poistetaan (Room. 8:22).

Uskon myös, että Jumala lähetti kymmenen vitsausta Egyptin päälle, jotta Farao tietäisi sen, että Israelin Jumala on oikea Jumala, ja on olemassa joitakin asioita, joita ihmiset eivät voi hallita (2. Moos. 7:14; 12:30).

Uskon myös, että luonnonkatastrofit tulevat rakastavan Jumalan sydämestä, joka haluaa syntisten ihmisten tekevän parannuksen synneistään ja palaavan Hänen luokseen (2. Aikakirja 12:12-14).

Elämme jumalattomassa maailmassa, jossa on monia kristillisen seurakunnan jäseniä (kristittyjä vain nimellisesti), jotka vääntävät Raamattua kieroon oikeuttaakseen heidän uudelleenmäärittelynsä synnistä. [Esim. Suomen ev.lut. kirkko, joka oli virallinen tukija Helsinki Pride-tapahtumassa kesäkuussa 2019. Suom. huom.]

Joku on sanonut, että varokaa puolitotuuksia, koska puolet siitä, mihin uskotte, voi olla väärin.

Jumala voi olla kertomassa meille, että kristillisessä seurakunnassa tarvitaan parannuksentekoa kipeästi.

Äskettäinen Pew-tutkimuslaitoksen kysely havaitsi, että ihmisten lukumäärä Yhdysvalloissa, jotka kutsuvat itseään kristityiksi, oli 86% kansalaisista 90-luvun alussa, 78.4% vuonna 2007 ja 70.6% vuonna 2014.

Jumala rakastaa ihmisiä, mutta Hän vihaa syntiä, ja Hän tuomitsee synnin.

Toiseksi, todelliset kristityt ovat lähellä menettää sanan- ja uskonnonvapautensa.

Tammikuussa 2019, YK:n pääsihteeri Antonio Guterres määräsi yhden hänen neuvonantajistaan kehittämään suunnitelman vihapuheen ja viharikosten torjumiseksi.

Suunnitelma esiteltiin YK:lle kesäkuussa 2019, ja se haluaa maailmanlaajuisesti kieltää kaikenlaisen puheen, kirjoittamisen ja käyttäytymisen, joka aiheuttaa eripuraisuutta tai on suvaitsematonta (kaikki sellainen puhe, kirjoitus ja käyttäytyminen, joka kritisoi muslimeja, homoseksuaaleja, jne.).

Kolmanneksi, koskien presidentti Trump'in vuosisadan diiliä, hänen erityislähettiläänsä Jason Greenblatt sanoi: ”Tavoittelemme kotijuoksua (home run).”

Presidentti Trump uskoo, että rauhanneuvottelut ovat jatkuneet tarpeeksi kauan ja on aika tehdä kattava, lopullinen rauhansopimus Lähi-itään.

Jumala on ainoa, joka tietää, mitä tapahtuu, mutta on syytä huomata, että kapinallinen palestiinalaisten johto ei loppujen lopuksi olekaan niin kapinallinen.

Kolme asiaa on kannustanut heitä yrittämään palauttaa suhteensa presidentti Trump'iin: 1) Presidentti Trump katkaisi USA:n taloudellisen tuen ja palestiinalaishallintoon (PA) sattuu taloudellisesti; 2) PA on päätellyt, että presidentti Trump valitaan uudelleen, ja he haluavat pehmentää asioita hänen kanssaan; sekä 3) PA'n yritykset saada kaikki arabimaat boikotoimaan Jared Kushner'in Bahrainin konferenssia sivuutettiin joidenkin arabijohtajien taholta.

Neljänneksi, viime viikolla oli artikkeli Mark Zuckerberg'in halusta luoda maailmanvaluutta vuoden 2020 alussa.

Tällä viikolla presidentti Trump ja Jerome Powell, Yhdysvaltain keskuspankin (FED) johtaja, vastasivat huutoon.

Hra Trump twiittasi: ”Jos Facebook ja muut yritykset haluavat tulla pankiksi, heidän on haettava uutta pankkitoiminnan lupakirjaa (Banking Charter) ja alistuttava kaikille pankkisäännöille, kuten on muidenkin pankkien kohdalla, sekä kansallisten että kansainvälisten.”

Hra Powell sanoi, että Amerikan keskuspankilla on ”vakavia huolenaiheita” herra Zuckerberg'in maailmanvaluutan suhteen.

Huomaa, että keskustelu maailmanvaluutasta on nyt siirtynyt Raamatun profetiakirjojen sivuilta twiittauksiin Valkoisessa Talosta ja keskuspankin todistukseen Yhdysvaltain edustajainhuoneen edessä.

Viidenneksi, jotkut haluavat kieltää kuningas Daavidin olemassaolon, koska he eivät halua uskoa siihen, että Raamattu on Jumalan Sanaa.

Jos tutkijat pystyvät todistamaan, että kuningas Daavid oli olemassa, se vaikeuttaisi sen kieltämistä, mitä Raamattu sanoo.

Useita vuosia sitten arkeologit alkoivat suorittaa kaivauksia paikassa, Israelissa, joka näytti olevan muinainen kaupunki.

He ovat löytäneet monia kohteita ja suorittaneet niille radiohiiliajoituksen.

He ilmoittivat 8. heinäkuuta 2010, että heidän löytämänsä kaupunki on muinainen Ziklag'in kaupunki.

Raamatun mukaan kuningas Daavid piiloutui Ziklag'iin, kun hän pakeni kuningas Saul'ia.

Näyttää siltä, että arkeologia todistaa Raamatun oikeaksi, eikä se koskaan osoita Raamattua vääräksi.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com