Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Aikainmerkkejä profeetalliselle Ahdistuksen ajalle kesä-heinäkuussa 2019

Tässä Daymond Duck'ilta jälleen profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Artikkelissa selostetaan viittä eri aikainmerkkiä, jotka vihjaavat siihen, että profeetallinen Ahdistuksen aika eli Danielin 70. vuosiviikko on lähellä ja sitä myöten seurakunnan ylösotto on hyvin pian. Ollaan siis valmiita Kristuksen toiselle tulemukselle pilvissä!

-----------------------------

Pian, hyvin pian (Soon and Very Soon) :: By Daymond Duck

Published on: July 14, 2019 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/07/14/soon-soon-daymond-duck/

Ensinnäkin, kesäkuun 30. päivänä 2019, outo raemyrsky tipautti 5–7½ jalkaa (1 jalka = 30 cm) rakeita Meksikon Guadalajara'ssa.

Lämpötila oli keskimäärin 27 celsiusta, ja rae suli ja jäähtyi uudelleen, kun se iskeytyi maahan.

Alueen kuvernööri sanoi, että hän ei ollut koskaan nähnyt mitään sen kaltaista, mutta jotkut näkevät yhtäläisyyksiä seitsemänteen vitsaukseen Mooseksen päivinä.

”Niin Mooses ojensi sauvansa taivasta kohti, ja Herra antoi jylistä ja lähetti rakeita, ja tulta iski maahan. Näin Herra antoi sataa rakeita yli Egyptin maan. Ja rakeita tuli, ja tulta leimahteli rakeiden keskellä. Raesade oli ylen ankara, niin ettei sellainen ollut kohdannut koko Egyptin maata siitä ajasta saakka, jolloin se tuli asutuksi.” (2. Moos. 9:23-24)

Jotkut Raamatun skeptikot sanovat, ettei rakeita ja tulipaloja voisi olla samaan aikaan, mutta hiljattain 5–7 jalkaa rakeita putosi Meksikon Guadalajara'ssa, kun lämpötila oli keskimäärin 27°C; ja se ei ole normaalia.

Toiseksi, kaksi viikkoa sitten, kirjoitin Facebookin suunnitelmista toteuttaa maailmanlaajuinen valuutta Libra vuonna 2020 (ks. ”Lähestymässä autuasta toivoamme”)

Siitä lähtien kun artikkeli kirjoitettiin, on tapahtunut kaksi uutta kehitystä.

Yksi uusi kehitys tuli 25. kesäkuuta 2019, kun Steve Forbes, kaksinkertainen ehdokas republikaanien ehdokkaaksi Yhdysvaltain presidentinvirkaan, julkaisi avoimen kirjeen Mark Zuckerberg'ille hänen verkkosivuillaan.

Forbes uskoo, että Zuckerberg voi luoda globaalin valuutan korvaamaan Yhdysvaltain dollarin, jos hän pelaa korttinsa oikein; ja Forbes kertoi Zuckerberg'ille neljä asiaa, jotka hän halusi hänen tietävän:

Yhdistä globaali valuuttasi kultaan.

On ollut muita valuuttoja, jotka olivat menestyksekkäitä, koska ne yhdistettiin kultaan.

Maailmanlaajuinen valuutta, joka yhdistyy kultaan, olisi toivottavin valuutta maan päällä.

Kutsu valuuttaasi Merkiksi (Mark) Libran sijasta.

Pedonmerkki (Mark of the Beast) on yksi asia, ja maailmanvaluutta nimeltä Mark on toinen; mutta profetian opettajat ovat linkittäneet pedonmerkin – seuraa kaikkea ostamista ja myymistä – ja maailmanvaluutan yhteen jo vuosien ajan.

https://www.forbes.com/sites/steveforbes/2019/06/25/open-letter-to-mark-zuckerberg/?fbclid=IwAR1Cn2O9GYyIEetcXgQRlwTLikW2NX3TUOtiWI0Ac5_ZSiwD7fKrk3Oe3wo#74e503826149

Toinen uusi kehitys tuli heinäkuun alussa 2019, kun World Net Daily kertoi, että noin 30 julkista etua valvovaa ryhmää on pyytänyt kongressia pysyvästi tai väliaikaisesti pysäyttämään Facebookin luomasta maailmanlaajuista valuuttaa.

Näiden ryhmien mukaan maailmanlaajuinen valuutta vaikuttaa kansojen itsemääräämisoikeuteen, se vaikuttaa kaikkiin maapallon ihmisiin, tulee olemaan yksityisyyttä koskevia kysymyksiä, yritysten valtaa koskevia kysymyksiä, valtiokontrolliin liittyviä kysymyksiä, rahanpesukysymyksiä, IMF:n rooli, jne.

He uskovat, että Yhdysvaltojen on vaarallista antaa Facebookin luoda maailmanlaajuista valuuttaa, joka vaikuttaa meidän kansalliseen suvereniteettiin ja kaikkiin kansalaisiimme ilman keskustelua kongressissa.

Facebook on perustamassa yritysrypästä, jota kutsutaan nimeltä Libra Association (Libra-yhdistys), valuutan käsittelemiseksi.

Libra-yhdistys tulee sijaitsemaan Sveitsissä johtuen tuon maan oletetusta globaalista puolueettomuudesta.

Facebook aikoo laskea liikkeeseen maailmanlaajuisen valuuttansa noin kymmenessä maassa vuoden 2020 alussa (maailmanlaajuinen valuutta kymmenessä maassa ehkä alle vuoden kuluttua tästä hetkestä).

Kolmanneksi, heinäkuun 5. päivänä 2019 ilmoitettiin, että UNESCO on juuri tehnyt muinaisesta Babylonin kaupungista maailmanperintökohteen.

Olen jo pitkään uskonut, että Babylon tullaan jälleenrakentamaan ja siitä tulee yhden-maailman taloudellisen ja uskonnollisen järjestelmän koti Ahdistuksen aikana.

En ennusta mitään, mutta aion katsella, josko Libra-yhdistys päättää sijoittaa heidän maailmanvaluuttansa (nimeltään Mark???) päämajan maailmanperintökohteeseen, joka tunnetaan uudelleenrakennettuna Babylonin kaupunkina.

Olen kunnioittavassa pelossa, kun maailmanvaluutta voi olla horisontissa samana vuonna, kun YK myöntää Babylonille maailmanlaajuisen aseman.

Neljänneksi, olen myös kauan uskonut, että kurdit tuhoavat uudelleenrakennetun Babylonin kaupungin Ahdistuksen ajan lopussa.

Minun viimeisin artikkeli mainitsi, että kristillisten johtajien valtuuskunta, mukaan lukien joitakin presidentti Trump'in uskonnollisia neuvonantajia, tapasi epävirallisesti kurdien sotilasviranomaisia Irakissa.

Kurdit haluavat olla Yhdysvaltain liittolainen, ja he haluavat, että Yhdysvallat antaa tai myy heille nykyaikaisia aseita.

Kristityt, jotka tapasivat heidät, lupasivat välittää viestin presidentti Trump'ille.

Niinpä kurdit, jotka saattavat tuhota Babylonin yhden tunnin kuluessa, pyytävät USA:lta korkean teknologian aseita samana vuonna, kun YK myöntää Babylonille maailmanlaajuisen aseman; ja se on suunnilleen yksi sukupolvi sen jälkeen, kun Israelista tuli kansakunta.

En tiedä, mitä on meneillään, mutta se on yhtä outoa kuin rakeita 27-asteisessa säässä.

Viidenneksi, kaksi pientä poliittista puoluetta, jotka osallistuivat Israelin 6. huhtikuuta 2019 järjestettyihin vaaleihin, eivät saaneet tarpeeksi ääniä tullakseen mukaan Israelin hallitukseen.

Pääministeri Netanyahu voitti vaalit, mutta hän ei kyennyt saamaan tarpeeksi tukea uuden hallituksen muodostamiseksi; joten hän aikataulutti uuden äänestyksen.

Nämä kaksi pientä poliittista puoluetta ovat päättäneet yhdistyä ja toimia yhtenä puolueena syyskuun vaaleissa.

Yksi niiden tärkeimmistä kysymyksistä on Temppelin uudelleenrakentaminen.

He uskovat, että heidän yhteensulautumisensa ja heidän tukensa Temppelin uudelleenrakentamiselle antaa heille helposti tarpeeksi ääniä, jotta he voivat osallistua seuraavaan Israelin hallitukseen.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com