Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 23. syyskuuta 2019

Donald Trump -eksytys paljastettu

Petri Kuuselan tekemä video ja kirjoitus Facebook -sivuiltaan (latasin videon YouTubeen)



VIDEON ESITTELY by Olli R

Tässä Petri Kuuselan tekemä video hänen Facebook -sivuiltaan. Katsoin aiheelliseksi panna myös YouTubeen, sillä kyseessä on vakava lopunajan eksytys, jossa Jeesuksen ennustamia vääriä kristuksia/messiaita tai vääriä poliittisia johtajia ilmestyy (Matt. 24:24), ja monet, jos mahdollista valitutkin, menevät näiden messiashahmojen kelkkaan uskoen valheet. Voisi puhua myös lopunajan väkevästä eksytyksestä (2 Tess. 2:11-12) kun kyseessä on Amerikan eli nykyajan Babylonin tai Rooman valtakunnan presidentti Donald Trump, joka tässä videossa paljastetaan. Nimittäin DJT voi olla hyvinkin Raamatun lopullinen Antikristus, joka pettää juutalaiset 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä, jota ennen hänen kauttaan Jerusalemiin rakennetaan vapaamuurarien himoitsema juutalaisten Kolmas Temppeli. Trump julkaisee pian Lähi-idän rauhansuunnitelmansa ja hän toimii liiton (covenant) vahvistajana monien kanssa Dan. 9:27 profetiassa. Nyky-Israel palvookin Trumpia ja hänen kuvansa näkyy mm. temppelikolikossa ja hänen nimensä on liitetty esim. kaupunginosaan Golanilla ja rautatiehen, joka kulkee Temppelivuorelle. Muistakaa Joh. 5:43, jossa Jeesus puhuu omassa nimessään tulevasta messiaasta, kun taas Hän tuli Isänsä nimessä. Trump ei ole siis aito kristitty vaan ns. vapaamuurarikristitty.

-----------------------------------

DONALD TRUMP - "JUMALAN TOINEN TULEMINEN"

- KABBALISTIEN JA KOLMANNEN TEMPPELIN RAKENTAJIEN UNELMA "MESSIAS"

Mitä me tarvitsemme tänä päivänä?

Totuutta salatuimpaan saakka!

Matt. 24:4-5 "Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus/MESSIAS', ja he eksyttävät monta."

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti keskiviikkona väittävänsä, että hän on saavuttanut jumalallisen aseman Israelissa ja että maan juutalaiset väittävät häntä "kuninkaaksi".

Trump twiittasi radioisäntä- ja salaliitto-teoreetikon Wayne Allyn Rootin huomautukset, jotka lähetettiin tiistaina hänen esityksessään.

Lähde: timesofisrael.com

”Presidentti Trump on suurin juutalaisten ja Israelin presidenttien maailman historiassa, ei vain Amerikassa, hän on paras presidentti Israelille maailman historiassa… ja Israelin juutalaiset rakastavat häntä kuin hän olisi Israelin kuningas”, Trump lainasi Rootin sanoneen. "He rakastavat häntä kuin hän olisi Jumalan toinen tuleminen."

Lähde: timesofisrael.com

Todellisuudessa Donald Trumpilla on yhteys vapaamuurareihin Vincent Norman Pealen kautta (en.wikipedia.org/ wiki/ Norman_Vincent_Peale), ja tästä suhde myös menestysteologeihin kuten Joel Osteen. Edelleen liikemiestoiminnassaan Trump on saanut opetusta kabbalisteilta, menestyksen saavuttamiseksi sen salaisten oppien kautta (Trumpin opettaja oli Eitan Yardeni > kabbalah.com/en /people /eitan-yardeni)

On suorastaan häkellyttävää miten tämä kultti Donald Trumpin ympärillä vain kasvaa kasvamistaan. Monet kristityt "palvovat" myöskin Donald Trumpia, salaisesti "messiaana", eli maailman pelastajana. TIMES of ISRAEL julkaisun termi "jumalan toinen tulemus/tuleminen" (timesofisrael.com) viittaa toki kabbalistiseen oppiin, jossa Donald Trump nähdään "messiaana" (kyyroksen-ilmentymänä), joka tulee johtamaan Israelin saavuttamaan temppelivuoren sen kolmatta temppeliä varten.

ISRAELIN suhde nykyiseen USA:n toimintaan perustuu kabbalistiseen pimeyden oppiin, lihallisuuteen, syntiin sekä tulevaan kadotuksen lapsen ilmestymiseen.

Kenenkään raamatullista uskoa tunnustavan ei tulisi olla tukemassa näitä pimeyden tekoja, ja niistä syntyviä antikristuksen/kadotuksen lapsen ilmestymisen tekoja.

Pimeyden gematriaa valhessa ja noituudessa harjoittava kabbala yhdistää Donald Trumpin "messiaaseen" -

דונלד טראמפ = 424 = משיח בן דוד.

> Donald Trump = 424 = messias daavidin poika

Tämä gematrinen valhe, on todella julkea antikristuksen hengen tuotos.

2 Kor. 11:14 "Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."

Alla video kooste Trumpin taustoista, sekä hänen liittymisestä vaikuttavaan kabbalistien toimintaan.

Ef. 5:11-13 "Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta."

P.K (Petri Kuusela)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com