Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 17. syyskuuta 2019

Maailma on levottomassa tilassa nykyään, mikä saa meidät luottamaan Herraan eikä ihmiseen

Tässä tuore suomentamani Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka tällä erää keskittyy paraikaa käytävien Israelin vaalien uutisjuttuihin ennen näitä vaaleja ja siihen, miten maailma on eräällä tavalla geopoliittisessa murrosvaiheessa, joka on otollista aikaa kääntyä Herran puoleen. Kaikki Raamatun lopunaikojen profetiat ovat toteutumaisillaan ja Herran paluu on ovella. Paljon tapahtuu ja aikainmerkit saavat uskovat rohkaisemaan itsensä ja nostamaan päänsä vapautuksensa edellä (Luuk. 21:28).

------------------------

Bible Prophecy Update – September 15th, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 15.9.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://cckministries.com/sermonlibrary?SERIES=00-PRU (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu siitä, kuinka geopoliittinen murros saa meidät luottamaan Herraan eikä ihmiseen.


- Ennenkuin menemme tämänkertaiseen päivitykseen, haluan mainita, että en ole täällä ensi viikolla, kun olen puhumassa Jan Markell'in konferenssissa.
- Minulla on etuoikeus olla yksi puhujista pastori Robert Jeffress'in, pastori Jack Hibbs'in, Amir Tsarfati'n ja Jan Markell'in kanssa.
- Konferenssi lähetetään suorana lähetyksenä tuona lauantaina 21. syyskuuta kello 8.45–17 (CDT eli Central Daylight Time, joka on 8 tuntia jäljessä Suomen aikaa) menemällä osoitteeseen www.olivetreeviews.org.
- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan käsitellä asiaa, jonka Herra laski sydämelleni myöhään, koskien tätä kasvavaa epävarmuutta.
- Tutkiessani nykyistä geopoliittista maisemaa hämmästyin, kuinka ratkaisematonta kaikki on hallituksellisesti ja taloudellisesti.
- Erityisesti kun se liittyy Yhdysvaltoihin ja Israeliin, joka menee vaaliuurnille alle 48 tunnin kuluessa valitakseen pääministerin.
Jerusalem Post kertoi torstaina Netanyahu'n paljastaneen, että hänen omien sisäisten kyselyjensä perusteella hän ei tule voittamaan vaaleja 17. syyskuuta. ...Hän syytti oikeusministeri Avichai Mandelblit'ia estämästä häntä liittämään Jordanin laaksoa Israeliin, jonka hän sanoi haluavansa tehdä vaalien alla.

Kuten voitte kuvitella, ei ollut mitään tuomitsemisen puutetta kansainväliseltä yhteisöltä, jos Netanyahu valittaisiin uudelleen ja hän pysyisi liitossuunnitelmissaan soveltamalla suvereniteettiaan Jordanin laaksoon. Arutz Sheva'n mukaan, YK:n pääsihteeri Antonio Guterres varoitti, että tällainen siirto ei olisi vain vakava kansainvälisen oikeuden rikkomus, vaan hän oli myös sanonut, että se ”olisi tuhoisaa neuvottelujen ja alueellisen rauhan elvyttämispotentiaalille, samalla kun se heikentää vakavasti kahden valtion ratkaisun toteuttamiskelpoisuutta.” ...Palestiinalaishallinnon (PA) puheenjohtaja Mahmoud Abbas oli raivoissaan seurannut Netanyahu'n ilmoitusta ja uhkasi lopettaa kaikki Israelin kanssa tehdyt sopimukset, jos Netanyahu etenee suunnitelmansa kanssa.

Keskiviikkona The Times of Israel kertoi Venäjän varoittaneen pääministeri Benjamin Netanyahu'a, että hänen lupauksensa ulottaa Israelin suvereniteetti Jordanin laaksoon voisi kasvattaa jännitteitä... Moskovasta tullut takaisku tuli erityisen hankalaan aikaan Israelin johtajalle, jonka oli määrä matkustaa torstaina Venäjän Sotšin lomakeskukseen neuvottelemaan Putin'in kanssa.

- Tässä se, mihin pyrin tällä kaikella: Kaikki, kaikkialla, nähtävästi jokainen on vähintäänkin murrostilassa.
- Vaikka olen erittäin tietoinen siitä, että tämän sanominen saattaa vaikuttaa hiukan rohkealta, on todettava, että levottomuuden tilanne on todella hyvä asia; Jumalan asia.
- Tämä johtuu useista syistä, joista vähäisin ei ole se, että viime kädessä ei oikeastaan ole merkitystä sillä, kuinka kaikki luonnistuu.
- Epäilemättä olet kuullut sanonnan, että emme ehkä tiedä mitä tulevaisuus pitää sisällään, mutta tiedämme Kuka omistaa tulevaisuuden.
- Ehdotan, että hallitsemattomalla epävarmuudella, joka liittyy siihen, mitä tulevaisuus pitää sisällään, on tarkoitettu vaikutus, jotta katsoisimme Herraan.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan myös, että epävarmuus voi toimia suuresti kaivattuna muistutuksena luottaa Jumalaan ihmisen sijasta.
Psalmi 118:8-9 (KR 33/38)”Parempi on luottaa Herraan, kuin turvata ihmisiin. Parempi on luottaa Herraan, kuin turvata ruhtinaihin.”
Jeremia 17:5-9 (KR 33/38)”Näin sanoo Herra: Kirottu on se mies, joka turvaa ihmisiin ja tekee lihan käsivarreksensa ja jonka sydän luopuu Herrasta. Hän jää alastomaksi arolle eikä näe mitään onnea tulevan; hän asuu poudan polttamissa paikoissa erämaassa, asumattomassa suolamaassa. Siunattu on se mies, joka turvaa Herraan, jonka turvana Herra on. Hän on kuin veden partaalle istutettu puu, joka ojentaa juurensa puron puoleen; helteen tuloa se ei peljästy, vaan sen lehvä on vihanta, ei poutavuonnakaan sillä ole huolta, eikä se herkeä hedelmää tekemästä. Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea?”
- Ennenkuin lopetamme, toivon, että ystävällisesti kestätte minua, kun pyydän anteeksiantoa viime viikolla tekemäni kommentin suhteen.
- Olin rohkeasti todennut, että yksi tärkeimmistä syistä miksi kristityt eivät ole innostuneita ylöstempauksesta johtuu siitä, että he rakastavat tätä maailmaa. [Se on muuten totta. Suom. huom.]
- Tunsin suurta syyllisyyttä ja nöyrryin monista niiden ihmisten kommenteista, joilla on aikuisia lapsia ja läheisiä, jotka eivät ole pelastettuja. [Ja höpsistä sanon minä. Jeesus sanoo suoraan ylöstempausta koskien, että toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään (siis esim. 2 veljestä pellolla, Matt. 24:40,41). Muistetaan myöskin Lootin vaimo, joka muuttui suolapatsaaksi. Ei ole mikään syy viivyttää Jeesuksen toista tulemusta vetoamalla läheistensä pelastumattomuuteen. Jumalalla on määräämänsä aikataulut, eikä niitä ihminen voi muuttaa. Jumala on tiukka näissä asioissa; rakkaus maailmaan kadottaa. Suom. huom.]
  • Ei ole niin, että en kaipaisi mennä kotiin. Olen uupunut. Mutta lapseni ja lapsenlapseni eivät ole siellä missä heidän pitäisi olla.
  • Ehkä olemme vain niin huolissamme perheestämme (ne jotka eivät ole valmiita), ja silloin sydämemme on maahan sidottu.
  • Joillakin meistä uskovista on aikuisia LAPSIA, jotka ovat kadotetussa tilassa! Siksi pyydän Jumalaa odottamaan, vetämään hänet Itseensä. Tämä on lapseni! Haluan olla Vapahtajani kanssa. Haluan myös, että kadotetut tulevat lunastetuiksi.
  • Ainoa syy, miksi haluaisin, että tempaus lykkääntyy, on, että pelastumattomilla perheenjäsenillä olisi aikaa tehdä heidän sydämensä sopiviksi suhteessa Herraan.
- Lopuksi haluan tarjota rohkaisun sanan tältä osin ja sanoa, että Jumala haluaa heidän olevan oikeassa suhteessa Häneen enemmän kuin me haluamme.
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

2 kommenttia:

  1. I located your blog by accident. I used to listen to JD Farag and Jan Markell until I realized that they NEVER mention all the evil that Israel is doing. Not only that Israel is not a Godly nation anymore, but that they are no longer the chosen people of God. Christians are the chosen people of God, once they accept Jesus into their hearts. They fail to mention the Noahide laws that they plan to implement, you can find it in Chabad or noahide pages. When I contacted her concerning this she never replied. The Noahide laws are in place, but one day will be implemented. (USA law 102-14 and in the UN) The Sanhedrin will abolish the UN soon and that is when all chaos will get worse. Is this next week with the 70 nations gathering or in the years to come. I do not know. Times are crazy and thankfully many are beginning to wake up, but not enough. God bless and thank you for being here.

    VastaaPoista
  2. You can check out my youtube channel 7Grainsofsalt It is mostly in English, but there is one video in Finnish, Nooan lait.
    Stay close to Jesus in these chaotic times. God bless and stay vigilant. 7Grains of Salt

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com