Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. syyskuuta 2019

Kaikki huipentuu tulevina päivinä kun Länsirannalla, Gazassa, Libanonissa ja Syyriassa on epävakaata aiheuttaen sodanuhan Lähi-itään

Tässä vähän viivästyneenä reilun viikon takainen pastori J.D. Farag'in profetiapäivitys, jossa lähinnä ajankohtaisia uutisjuttuja Lähi-idän rauhansuunnitelmaa koskien. Israelin uusintavaalit ovat huomenna ja pian sen jälkeen presidentti Trumpin pitäisi julkistaa tämä rauhanehdotuksensa, joka on alkua profeetalliselle Dan. 9:27 liitolle, jonka Antikristus vahvistaa. Ilmassa on samaan aikaan sodan tuntua, varsinkin kun Irania pidetään syyllisenä tuoreeseen iskuun Saudi-Arabian öljynjalostamoita vastaan, mikä puolitti saudien öljyntuotannon. Yhdysvallat uhkaa näin sotilaallisella iskulla Iraniin. Saa nähdä miten asiat kehittyvät. Jo valmiiksi epävakaita alueita riittää Israelin asutuksen ympärillä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------

Bible Prophecy Update – September 8th, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 8.9.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://cckministries.com/sermonlibrary?SERIES=00-PRU (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori JD puhuu siitä, mitä hän uskoo olevan tulossa tulevina päivinä, kun kaikki on huipentumassa. Tämä johtuu epävakaudesta Länsirannalla, Gazassa, Libanonissa ja Syyriassa, missä Iran on valmis hyökkäämään Israeliin. Lisää tähän tulevat Israelin vaalit, jotka ovat tästä päivästä lukien vain 9 päivän päässä, ja sitten heti perään Trumpin rauhansuunnitelman julkistaminen.


- Tämänkertaisen päivityksen osalta haluan puhua siitä, mitä mielestäni on tulossa tulevina päivinä, kun kaikki on huipentumassa.
- Tämä johtuu epävakaudesta Länsirannalla, Gazassa, Libanonissa ja Syyriassa, missä Iran on valmis hyökkäämään Israeliin.
- Lisää tähän tulevat Israelin vaalit, jotka ovat tänään vain 9 päivän päässä, ja sitten heti perään Trump'in rauhansuunnitelman paljastaminen.
Tiistaina The Times of Israel lainasi Israelin pääministeriä Benjamin Netanyahu'a sanomalla, että Trump'in rauhansuunnitelma paljastetaan 'välittömästi' vaalien jälkeen. Hän kertoi tämän kannattajilleen ja kysyi seuraavaa: ”Kenen haluat käyvän neuvotteluja presidentti Trump'in vuosisadan diilin suhteen, jotka ovat tulossa vain kotvan päästä...?”

Se oli tiistaina, sitten torstaina Fox News kertoi, että presidentti Trump ilmoitti Lähi-idän erityislähettilään Jason Greenblatt'in (yksi Trump'in rauhansuunnitelman arkkitehdeista Jared Kushner'in rinnalla) äkillisestä lähdöstä hänen hallinnostaan. Se mikä on mielenkiintoista, on, että Greenblatt'in roolin perii oletettavasti Kushner'in avustaja ja läheinen ystävä Avi Berkowitz, joka on 30-vuotias.

Kuten voitte kuvitella, ajoitus Greenblatt'in lähdölle ja Jared Kushner'in tekemä valinta hänen korvaajaksi on ollut aiheena paljolle spekuloinnille, jonka tiimoilta ei vain miksi, vaan myös, että miksi juuri nyt. The Times of Israel'in mukaan Greenblatt, ortodoksijuutalainen, on ollut kauan odotetun rauhansuunnitelman keskiössä. Samalla kun Greenblatt mainitsee henkilökohtaiset syyt poistumiselleen, joista päällimmäisenä se, että hän haluaa viettää enemmän aikaa vaimonsa ja kuuden lapsensa kanssa, on myös niitä, jotka ehdottavat siihen olleen jokin suurempi syy. Nimittäin se, että luottamuksen puute itse rauhansuunnitelmaan on ottanut tuulta alleen.

Minulle tämä Jerusalem Post'n mielipidekirjoitus on hyvin puhuva monista syistä johtuen, joista vähäisin ei ole Jared Kushner'in korostunut rooli. Nimittäin niin paljon, että kirjoittaja pani sen otsikoksi: ”Kushnerin suunnitelma on kokeilemisen arvoinen.” Siinä kirjoittaja ehdottaa, että Netanyahu todennäköisesti valitaan uudelleen, mutta kuitenkin hän uskoo, että Netanyahu'n suurin sokea piste on edelleen kysymys Palestiinan asiasta, johon hän ei juurikaan kohdista toimintaa. Näin ollen hän päätteli, että ”Kushner'in suunnitelma on kokeilun arvoinen”, ja lisäsi, että ”kukaan muu ei yritä vakavasti parantaa palestiinalaisten elämää. Ja Netanyahu'n pitäisi ottaa sama suunta, ennen kuin hän menettää historiallisen tilaisuuden.”

- Ehdotan, että voimme hyvinkin olla kaiken muuttumisen kynnyksellä, kuten tiedämme sen, ja se voi olla hyvin pian ja äkillinen.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan myös, että näin on lähes oltava sen vanhan sanonnan ”pitää takoa silloin kun rauta on kuumaa” nojalla.
- Uskallan sanoa, että profeetallinen rauta, niin sanoakseni, on kuumempaa kuin se on koskaan ollut, ja on vain ajan kysymys ennenkuin profeetallinen isku tapahtuu.
- Onneksi Jeesuksen Kristuksen seurakunta poistetaan ennen Antikristuksen ilmestymistä ja ennen 7-vuotista Ahdistusta.
- Kuitenkin vartiomiehenä muurinaukossa olisin karkeasti huolimaton, jos en tekisi hälytystä siitä, että asiat voivat pahentua suuresti.
- Haluan kiireellisesti sanoa, että pahoilla asioilla, jotka tulevat tähän maailmaan, on tarkoitus vaikuttaa siihen, että kaipaamme enemmän Taivasta.
2. Tim. 4:6-8 (KR 33/38)Sillä minut jo uhrataan, ja minun lähtöni aika on jo tullut. Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat.”
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Ennen kuin menemme pelastuksen ABC:hen, haluan jakaa kiitosraportin Pia'lta, josta olin maininnut useita kuukausia sitten. Pia'lla on kristillinen ministeriö Sveitsin punaisten lyhtyjen alueella. Tässä se, mitä hän sanoi sähköpostissaan minulle: ”Viime kuukausina paljon asioita tapahtui punaisten lyhtyjen alueella. Uskon, että se johtuu rukouksistasi ja koska Jeesus haluaa nähdä nämä naiset vapaina. Useat naiset pystyivät lähtemään punaisten lyhtyjen alueelta ja ovat nyt oppisopimuskoulutuksessa saadakseen työpaikan. Yksi naisista halusi puhua kanssamme ja kysyi, voisimmeko auttaa häntä, koska hän ei halua enää myydä ruumistaan. Hän antoi minulle hänen puhelinnumeronsa ja seuraavana päivänä ilmoitin siitä päämajaamme ja joillekin uskonsisarilleni, jotka myöskin käyvät katsomassa naisia punaisten lyhtyjen alueella. Kaikki kävi hyvin nopeasti. Ystävälläni oli yksi vapaa paikka oppisopimuskoulutukseen pienessä yrityksessään ja hän sanoi, että hän haluaa puhua naisen kanssa. Ongelma oli ensin se, kun huomasimme, että hän oli useita vuosia ollut kuin pomo prostituoitujen keskuudessa. Mutta kun puhuimme hänen kanssaan, huomasimme, että hän oli jo muuttanut elämäänsä (hän ei ole vielä uudestisyntynyt uskova) ja niin hän aloitti 2 viikkoa sitten harjoittelujakson kauneusinstituutissa. Seuraavien kuukausien aikana katsomme hänen peräänsä säännöllisesti ja jaamme evankeliumia hänen kanssaan. Hän on vain yksi esimerkki; joillakin on nyt työpaikka ja he ovat uudestisyntyneitä uskovia, toiset taas ovat matkalla tullakseen uskoviksi. Tärkeää on, että heidän ei tarvitse enää myydä ruumistaan seksin vuoksi. Kiitämme Jumalaa ja meidän Herraamme Jeesusta, että Hänellä on sydäntä tälle naiselle ja että Hän avasi niin monia ovia viime kuukausina. Se rohkaisee meitä näkemään, että Jeesuksen kanssa meillä on voitto ja näin myös yhdessä tämän maailman pimeimmissä paikoissa… ihmiskaupassa. Nyt minä toivotan sinulle, perheellesi ja Golgatan kappeli Kaneohe'lle kaikkea hyvää ja Jumala siunatkoon sinua runsain mitoin.” Siunauksia Sveitsistä, Pia
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com