Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 30. lokakuuta 2023

Kun maailma valmistautuu sotaan – Taivas valmistautuu Karitsan häihin by Daymond Duck 28.10.2023

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla taas uutispäivitystä Israelin ja Hamasin väliseen sotaan jokaiselta päivältä sekä muuta sotaan liittyvää profeetallista analyysia, mutta ennen sitä todetaan, että tämä sota laajentuessaan tuo Kristuksen paluun morsiusseurakuntaansa varten (Tempauksen) todella lähelle ja että seurakunnan pitäisi olla valmiina tuohon historialliseen tapahtumaan. Taivaalliset häät ovat siis tulossa pian ja jokaisen aidosti uudestisyntyneen kristityn pitäisi iloita tästä asiasta. Tuomiot kohtaavat maailmaa, mutta Kristuksen omat pääsevät pakoon tulevaa Ahdistusta (Ilm. 3:10). Profetiaraportin suomensi: Olli R. + Google Kääntäjä

-----------------

Valmistautuminen häihin (Preparing for a Wedding) :: By Daymond Duck

Published on: October 28, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/10/28/preparing-for-a-wedding-by-daymond-duck/

Lokakuun 19. päivänä 2023 eräs lukija lähetti minulle sähköpostin otsikolla "Odottaen, katsellen ja riemuiten – Kun maailma valmistautuu sotaan – Taivas valmistautuu häihin".
  • Niistä, jotka uskovat Herramme lupauksiin, tulee Kristuksen morsian. He odottavat innolla erityistä päiväänsä. Herramme täytyy myös kaivata morsiantaan. Hänen rakkautensa häntä kohtaan oli ja on paljon syvempää kuin ymmärryksemme sallii meidän käsittää sen täyteyttä. Hän tuli kuolemaan hänen puolestaan ja on nyt valmis viemään kaiken, minkä Isä antoi hänelle, häihin, säästäen hänet vihalta, joka tulee pian. Tehtävämme on välittää eteenpäin pelastuksen sanomaa, sen yksinkertaisuutta ja Jumalan syntisiä kohtaan osoittaman rakkauden erityisluonnetta.
Kristuksen morsian (seurakunta) on nyt maan päällä, mutta Taivas valmistautuu häihin seurakunnan ja sulhasen välillä (1. Tess. 4:13-18; Ilm. 19:7-9).

Tri Thomas Ice, Pre-Tribulation Research Center'in toiminnanjohtaja, kommentoi tätä.
  • Morsian (joka koostuu järjestäytyneistä ja kerätyistä jäsenistä koko seurakunta-ajalta ja otetaan Taivaaseen tempauksessa) valmistautuu tulevaan tapahtumaan. Miten morsian tai seurakunta tehdään valmiiksi? Hänet valmistetaan antamalla pukeutua "liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen", jonka sanotaan olevan "pyhien vanhurskaat teot". Tämä toteamus tarkoittaa, että tähän pisteeseen mennessä historiassa (juuri ennen toista tulemista maan päälle) morsiamen, Kristuksen ruumiin, täysi luku on Taivaassa ja on jo käynyt läpi bema-tuomion, jossa seurakuntakauden uskovia on arvioitava heidän uskollisuudestaan Kristukselle tänä nykyisenä aikakautena (Room. 14:10; 2. Kor. 5:10).
Kristuksen tuomioistuimen läpi käymisen tulos johtaa siihen, että morsiamelle annetaan puhdas liinavaate, josta Ilmestyskirjan luku 19:8 sanoo: "se liina on pyhien vanhurskautus". [Daymond Duck käyttää jotakin engl. käännöstä, jossa sanotaan, että "se liina on pyhien vanhurskaat teot", Suom. Huom.] Näin "Hänen morsiamensa on valmistanut itsensä". Valmis mihin? Hän on valmistautunut Karitsan häihin. Siten tässä kohdassa käytetyn symbolismin puitteissa se tarkoittaa, että vihkiminen (avioliittoseremonia) tapahtuu juuri ennen Jeesuksen toista tulemista maan päälle (Ilm. 19:7-9).

Lisään, että tämä on yksi syy uskoa ennen Ahdistusta tapahtuvaan Tempaukseen (Pre-Tribulation Period Rapture).

Seurakunta on Taivaassa ennen Toista Tulemista.

Tapahtumat, jotka ovat meneillään Israelin ja sen naapureitten välillä, näyttävät osoittavan, että aika on lyhyt.

Keskiviikkona, 18. lokakuuta 2023
  • Israelin hallitus kehotti Turkissa olevia Israelin kansalaisia lähtemään välittömästi.
  • Monissa maissa on pommiuhkauksia.
  • Droonit ja raketit kohdistuivat Yhdysvaltain tukikohtaan Irakissa, jossa on Yhdysvaltain ja YK:n joukkoja.
  • Mellakoivat muslimit sytyttivät tuleen Yhdysvaltain suurlähetystön Beirutissa, Libanonissa.
  • Mellakoivat muslimit haavoittivat ainakin 65 poliisia Berliinissä, Saksassa.
Torstaina, 19. lokakuuta 2023
  • Israelin puolustusministeri meni Israelin ja Gazan rajalle, ja kehotti Israelin joukkoja järjestäytymään ja olemaan valmiita käskylle siirtyä sisään.
  • Yhdysvaltalainen sotalaiva ampui alas kolme ohjusta ja useita drooneja, jotka näyttivät olevan ammuttuja Israeliin Jemenistä.
  • Taistelut kiihtyivät lähellä Israelin ja Libanonin rajaa, ja Yhdysvaltain ulkoministeri julkaisi harvinaisen maailmanlaajuisen varoitushälytyksen, jossa kehotettiin kaikkia ulkomailla asuvia amerikkalaisia olemaan varovaisia johtuen lisääntyneistä jännitteistä maailmassa. Muut maat (Iso-Britannia, Saksa, jne.) ovat antaneet samanlaisia hälytyksiä.
  • Lähes 500 000 juutalaista on ajettu pois kodeistaan Israelin ja Gazan rajan läheltä (ja useita on joutunut siirtymään pois Israelin ja Libanonin rajan läheisyydestä).
  • Iran sanoi, että sen proksit käynnistävät koordinoidun hyökkäyksen Israelia vastaan kaikilta puolilta (Irakista, Syyriasta, Libanonista ja Jemenistä) muutamassa päivässä, jos Israel jättää huomiotta Iranin vaatimukset Israelille lopettaa hyökkäykset Gazaan (tämä kuulostaa paljolti siltä kuin Psalmin 83 sota ja Jes. 17:1 (Damaskon tuho) ovat muotoutumassa).
  • EU-parlamentti hyväksyi päätöslauselman, jossa vaaditaan Hamasin eliminoimista, ja parlamentti julisti, että panttivankien ottaminen on sotarikos, ja vaati kaikkien panttivankien sekä näiden ruumiiden vapauttamista.
  • Yhdysvaltain edustajainhuoneen ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja käytti terroristeilta haltuunotettuja Hamasin asiakirjoja kehottaakseen Yhdysvaltain ulkoministeriötä luokittelemaan Hamasin hyökkäys Israeliin kansanmurhaksi. Yhdysvalloilla on todisteita siitä, että viattomien naisten ja lasten tappaminen oli Hamasin ennalta suunniteltu tavoite.
Perjantaina, 20. lokakuuta 2023
  • Iranin kontrollissa olevat militiajoukot Irakissa voivat liittyä Israeliin kohdistuvaan hyökkäykseen.
  • YK kiirehtii saamaan apua Gazaan ennen kuin Israelin maahyökkäys alkaa.
  • Israel takoo Gazaa ennen odotettua maahyökkäystä.
Lauantaina, 21. lokakuuta 2023
  • Israel vannoi hyökkäävänsä Iraniin ja pyyhkivänsä ajatollahit maan päältä, jos Hizbollah hyökkää Israeliin.
  • Israelilainen kontra-amiraali sanoi, että Israel yrittää eliminoida ilmasta käsin mahdollisimman monta Hamas-kohdetta Gazassa ennen kuin he lähettävät maajoukkoja.
  • Israeliin kohdistetut hyökkäykset Libanonista olivat lisääntyneet, ja pääministeri Netanjahu sanoi, että jos Hizbollah-järjestö käynnistää suuren hyökkäyksen Israelia vastaan, "Rampautamme sen voimalla, jota se ei voi edes kuvitella, ja sen merkitys järjestölle sekä Libanonin valtiolle on tuhoisa."
  • Israelin lentokoneet iskivät Länsirannalla muslimien moskeijaan, jota Hamasin ja Islamilaisen Jihadin terroristit käyttivät tukikohtana tappaessaan Israelin kansalaisia.
Sunnuntaina, 22. lokakuuta 2023
  • Yhdysvaltain ulkoministeriö julkisti Yhdysvaltojen kansalaisille matkustusohjeen, jossa todettiin: "Älä matkusta Irakiin terrorismin, sieppausten, aseellisen konfliktin, kansalaislevottomuuksien ja Irakin rajallisen kyvyn tukea Yhdysvaltain kansalaisia vuoksi."
  • Egypti ja Jordania (kaksi valtiota, joilla on rauhansopimus Israelin kanssa) kritisoivat ankarasti Israelia sen hyökkäyksistä Gazaan (mutta en nähnyt mitään mainintaa siitä tosiasiasta, että Hamas ampuu edelleen raketteja – tähän mennessä noin 7 000 – Israeliin).
  • Israel sanoi, että yksi israelilainen sotilas kuoli ja kolme muuta haavoittui, kun panssarintorjuntaohjus ammuttiin israelilaista panssarivaunua kohti Gazan sisällä. Päähyökkäys ei ole alkanut, mutta Israel on lähettänyt rajallisen määrän joukkoja etsimään kadonneiden sotilaiden ruumiita ja valmistautumaan päähyökkäykseen.
  • Israel loi ja valtuutti uuden ryhmän tunnistamaan, metsästämään ja tappamaan kaikki Hamasin terroristit, jotka osallistuivat jollakin tavalla 7. lokakuuta 2023 tehtyyn hyökkäykseen.
  • Israelin puolustusministeri sanoi, että tämä sota päättyy, kun Hamasia ei enää ole.
  • Israel ilmoitti löytäneensä Hamas-terroristien ruumiista ohjeita kemiallisten aseiden valmistamiseen ja käyttöön.
Maanantaina, 23. lokakuuta 2023
  • Israel julkaisi muokkaamattomia videoita viestipalvelu X:ssä (aiemmin Twitter), jotka oli otettu tapettujen ja vangittujen Hamas-terroristien kehokameroista tarjotakseen maailmalle todisteita siitä, mitä Hamas teki. Videoita näytettiin myös noin sadalle ulkomaisen lehdistön edustajalle, ja ne olivat niin julmia, että jotkut lehdistön edustajat pyysivät Israelia sammuttamaan videot.
  • Gazan tunneleissa on arviolta 20-30 000 terroristia.
  • Hamasin, Egyptin, Qatarin ja Israelin välillä on käyty neuvotteluja 50 panttivangin vapauttamisesta. Hamas haluaa polttoainetoimituksia, mutta Israel sanoo, että Hamasin on vapautettava kaikki panttivangit ennen kuin he saavat yhtään polttoainetta.
  • Israel ampui alas Libanonista tulleen droonin, joka saapui Israeliin meren kautta.
Tiistaina, 24. lokakuuta 2023
  • Hamas laukaisi massiivisen rakettirumputulen Israelin kaupunkeihin.
  • Netanjahu sanoi IDF:n eliittijoukoille, että emme lopeta ennen kuin Hamas on tuhottu.
  • Syyriasta ammuttiin Israeliin kaksi rakettia.
Keskiviikkona, 25. lokakuuta 2023
  • Israelin suihkukoneet pommittivat Syyrian armeijalle kuuluvaa infrastruktuuria ja raketinheittimiä vastauksena kahteen Syyriasta ammuttuun rakettiin.
  • Turkin presidentti Erdogan ilmoitti peruuttavansa suunnitellun matkansa Israeliin, koska Israel käy epäinhimillistä sotaa Hamas-militantteja vastaan Gazassa.
  • Israel suostui lykkäämään hyökkäystään Gazaan antaakseen Yhdysvalloille aikaa saada ohjuspuolustusjärjestelmät paikalleen suojelemaan Yhdysvaltain joukkoja useissa maissa, jotta Yhdysvallat voisi tuoda lisää joukkoja alueelle, ja yrittääkseen saada lisää panttivankeja vapautetuiksi.
Tässä lisää raportteja tämän viikon uutisista:

Ensinnäkin, kunnioitan suuresti Jonathan Brentner'iä (hän on varmasti yksi parhaista ja luotettavimmista profetiakirjoittajista nykyään), ja tässä on jotain, jonka hän kirjoitti, mikä on mielestäni erittäin tärkeää (päivätty 20. lokakuuta 2023):
  • Nykyisten Israeliin kohdistuneiden hyökkäysten aiheuttama kipu ja musertava suru tekee Antikristuksen tarjoamasta rauhansuunnitelmasta entistä houkuttelevamman. Tämä on liitto, joka aloittaa Danielin seitsemännenkymmenennen vuosiviikon (Daniel 9:27), jota kutsumme 7-vuotiseksi Ahdistukseksi.
  • Israelin johtajat uskovat, että laittomuuden ihmisen tarjoamat ehdot pelastavat heidät uudesta tuhoisasta sodasta, mutta hän pettää heidät kolmen ja puolen vuoden kuluttua, mikä saa monet heistä pakenemaan henkensä edestä (Matt. 24:15-21). Jos kolmannen temppelin jälleenrakentaminen on osa sopimusta, se tekee hänen liitostaan entistä kutsuvamman.
Sodat ja sotahuhut Lähi-idässä (ja maailmassa) ovat kaukana päättymisestä, mutta nykyinen sota voi lopulta johtaa arvottomaan 7-vuotiseen rauhanliittoon ja Temppelin jälleenrakentamiseen.

Jos tämä nykyinen sota johtaa Googin ja Maagogin taisteluun, lukijoiden tulisi tietää, että hyvät profetiaopettajat ovat eri mieltä siitä, onko se ennen Ahdistusta vai Ahdistuksen aikana, mutta he kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että kyseessä on aikakauden lopun tapahtuma.

(Minun mielipiteeni: Lähi-idän konfliktin ratkaisu on se, että sekä muslimit että juutalaiset hyväksyvät Jeesuksen Pelastajakseen. Juutalaiset tekevät sen Toisessa Tulemisessa, kadotukseen matkalla olevat poistetaan, ja on oleva 1000 vuotta rauhaa, oikeudenmukaisuutta ja vanhurskautta maan päällä.)

Aika näyttää kuinka tämä kaikki etenee, mutta häihin on varauduttava (on tultava pelastavaan uskoon) siltä varalta, että asiat kiihtyvät ja nämä tapahtumat tulevat odotettua nopeammin.

Toiseksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 20. lokakuuta 2023 All-Israel News'in ja All-Arab News'in päätoimittaja Joel Rosenberg sanoi uskovansa, että Israel voi käynnistää ennalta ehkäisevän iskun Iraniin ennen kuin Israel saa Gazan operaation päätökseen.

Rosenberg arveli, että kun Iranin viranomaiset sanoivat hyökkäävänsä Israeliin, jos Israel tunkeutuu Gazaan, joten jos Israel joutuu joka tapauksessa taistelemaan Irania vastaan, niin miksei Irania ensin poistettaisi.

Monet maailman johtajat haluaisivat, että Iranin ydinlaitokset poistetaan, ja Iran antaa Israelille tekosyyn tehdä se.

Kolmanneksi, koskien sotaa Israelissa: Lokakuun 20:ntenä 2023 Israelin puolustusministeri sanoi, että Israel toimii kolmivaiheisen sotasuunnitelman mukaisesti, joka keskittyy Hamasin tuhoamiseen, sen armeijan tuhoamiseen ja sen vaikutusvallan tuhoamiseen Gazan kaistaleen hallitsemista ajatellen.
  • Vaihe I on parhaillaan käynnissä, ja se sisältää ilmaiskut Hamasin terroristien ja infrastruktuurin tuhoamiseksi, jonka he ovat rakentaneet käydäkseen sotaa Israelia vastaan.
  • Vaihe II on alhaisemman intensiteetin sota, jonka tarkoituksena on tuhota vastarinnan ja infrastruktuurin pesäkkeet, jota ilmaiskut eivät saaneet aikaan.
  • Kolmannessa vaiheessa Gazan hallinta luovutetaan uusille johtajille, jotka eivät hyökkää Israelin kansalaisia vastaan.
Neljänneksi, koskien profetiaa, jonka mukaan Israelilla tulee olemaan suuri armeija aikakauden lopussa: 20. lokakuuta 2023 raportoitiin, että tuhannet ultraortodoksiset haredijuutalaiset, jotka ovat pitkään väittäneet olevansa vapautettuja asepalveluksesta (oletettavasti koska heidän tehtävänsä on tutkia Kirjoituksia), ovat yhtäkkiä ilmoittautuneet palvelukseen.

Israelin jo ennestään voimakas armeija on yhtäkkiä vahvistumassa.

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta, Amerikan taantumista, ja yleistä petosta: Lokakuun 20. päivänä 2023 Dave Hodges (The Common Sense Show) raportoi, että lähteet Yhdysvaltain sosiaalihuollosta (U.S. Department of Human Services eli DHS) sanoivat, että Yhdysvaltain rajavartiolaitos pysäytti satoja Yhdysvaltain terroristitarkkailulistalla olevia ihmisiä tänään Amerikan etelärajalla, ja rajavartiolaitos määrättiin vapauttamaan heidät Yhdysvaltoihin.

Hodges sanoi vahvistaneensa jutun toisen lähteen avulla.

Kuudenneksi, liittyen maailmanhallitukseen: Lokakuun 21:senä 2023 kampanjapuheensa aikana Washington DC:ssä, presidentti Biden sanoi:
  • Nykyiseltä Yhdysvaltain johtamalta maailmanjärjestykseltä on tavallaan loppunut puhti.
  • Tarvitsemme uuden maailmanjärjestyksen tietyssä mielessä.
  • Uskon, että meillä on mahdollisuus tehdä asioita, jos olemme tarpeeksi rohkeita ja luotamme itseemme yhdistääksemme maailman tavoilla, jollaista se ei ole koskaan kokenut.
Joten, presidentti Biden on osunut vuoden 2024 kampanjapolulle puhuessaan uudesta maailmanjärjestyksestä, joka "yhdistää maailman tavoilla, jollaista se ei ole koskaan kokenut".

Minusta se kuulostaa jotenkin raamatulliselta.

(Minun mielipiteeni: Nykyiseltä Yhdysvaltojen johtamalta maailmanjärjestykseltä ei loppunut puhti. Amerikassa ja maailmassa on tapahtunut tahallinen perustavanlaatuinen muutos sen jälkeen, kun "Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen agenda vuodelle 2030" astui voimaan tammikuun 1. päivänä 2016.)

Seitsemänneksi, koskien muinaisia astioita, jotka poistettiin Temppelistä ennen kuin roomalaiset tuhosivat sen vuonna 70 jKr.: Lokakuun 23. päivänä 2023 kerrottiin, että juutalainen rabbi Roomassa sanoi johtavan italialaisen parlamentaarikon Italian hallitsevasta puolueesta sanoneen, että Roomalla on temppeliastioita ja se haluaa palauttaa ne Israelille.

Artikkelin mukaan Italian parlamentin jäsen sanoi:
  • "Meillä on Roomassa juutalaisen temppelin välineet. Kultainen Menora ja monet muut temppeliastiat ja työkalut, jotka otimme Jerusalemista 2000 vuotta sitten. Näillä astioilla toitte valoa koko maailmaan. Ne ovat hallussamme. Säilyttämällä ne ehkä estämme teitä toteuttamasta kohtaloanne. Jos näin on, palautamme ne teille. Jos haluatte, niin ottakaa ne. Se ei tule olemaan helppoa, mutta jos tämä auttaa teitä täyttämään jumalallisen roolinne, niin olkaa hyviä, ne ovat teidän. Ne makaavat kellareissamme. Emme tee niillä mitään."
En tiedä tosiasioita, ja tämä on ainoa raportti, jonka olen lukenut siitä, mutta jos tämä on totta, se on todella hämmästyttävää.

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta ja Amerikan rappeutumista: Lokakuun 24:ntenä 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitos varoittaa, että Hamasin ja Hizbollahin jäsenet saattavat yrittää päästä Yhdysvaltoihin Amerikan etelärajalla.

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com