Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Amerikka ja länsimaat uudessa nopeutetun laskun vaiheessa eli hengellinen, moraalinen ja taloudellinen laskukierre käynnissä by Daymond Duck 7.10.2023

Tämänkertaisessa pastori Daymond Duck'in tuoreessa Rapture Ready -sivuston profetiaraportissa monia merkkejä siitä, että länsimaailma Amerikan johdolla on menossa väärään suuntaan samalla kun YK:n pääsihteeri katsoo, että maailman perustavanlaatuista muutosta on nopeutettava. Tämä muutos ei ole parempaan, kuten YK kuvittelee, vaan pahempaan suuntaan. Globalisteilla on agendansa vuotta 2030 varten ja sen toteuttaminen on uhka koko ihmiskunnalle. Siksi Jeesuksen on tultava takaisin maan päälle tuhoamaan tämä pahan esiinmarssi. Raportin suomensi: Olli R.

(Huom: Tämä raportti kirjoitettiin ennen Hamasin hyökkäystä Israeliin 7.10.2023. Daymond Duck kirjoittaa raporttinsa yleensä vajaa viikko ennen julkaisua.)  

-----------------

Uusi nopeutetun laskun vaihe (A New Phase of Accelerated Decline) :: By Daymond Duck

Published on: October 7, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/10/07/a-new-phase-of-accelerated-decline-by-daymond-duck/

Mitä mieltä olet Amerikasta nykyään?

Oletko sanonut (tai kuullut kenenkään sanovan): "Amerikka, jossa elän tänään, ei ole se Amerikka, jossa kasvoin?"

Oletko sanonut (tai kuullut kenenkään sanovan): "Uskon, että Amerikka on menossa väärään suuntaan?"

Mitä mieltä olet tämän päivän globaalista tilanteesta?

Oletko sanonut (tai kuullut kenenkään sanovan): "Maailma on sekaisin?"

Oletko sanonut (tai kuullut kenenkään sanovan): "YK on tehnyt upeaa työtä ratkaistessaan maailman ongelmia yli 70 vuoden ajan?"

Ajattele sitä, että YK (kutsun sitä nimellä United Nothing) on tehnyt vain vähän, jos yhtään mitään, maailman ongelmien ratkaisemiseksi.

Olen tietoinen siitä, että 30. lokakuuta 2008 presidenttiehdokas Barack Obama sanoi: "Olemme viiden päivän päässä Amerikan Yhdysvaltojen perustavanlaatuisesta muuttamisesta", ja minusta näyttääkin siltä, ​​että Amerikka käy läpi perustavanlaatuista muutosta (hengellinen, moraalinen ja taloudellinen laskukierre).

Olen tietoinen siitä, että YK hyväksyi syyskuun 2015 lopulla asiakirjan nimeltä "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävälle kehitykselle)" ja YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon kutsui sitä "uuden aikakauden alkamiseksi".

Kun otetaan huomioon, että Amerikan ja maailman perustavanlaatuinen muutos paljastettiin ennen kuin monet näistä perustavanlaatuisista muutoksista alkoivat tulla näyttämölle, vaikuttaa siltä, että muutosten on oltava osa suunnitelmaa.

Tämän sanottuani on hieman hämmentävää tietää, että YK:n pääsihteeri Guterres katsoo, että maailman perustavanlaatuista muutosta on nopeutettava.

Vielä huolestuttavampaa on tietää, että maailman johtajat sopivat hänen kanssaan 18.-19. syyskuuta 2023, ja äänestivät tehdäkseen kaikkensa minkä pystyvät saattaakseen maailman perustavanlaatuisen muutoksen päätökseen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

He kutsuvat seuraavaa seitsemää vuotta "uudeksi nopeutetun edistymisen vaiheeksi".

Ymmärsitkö pointin?

He kutsuivat syyskuun 2015 äänestystä "uuden aikakauden aluksi", ja nyt he kutsuvat syyskuun 18.-19. päivien äänestystä "uudeksi nopeutetun edistymisen vaiheeksi".

Anteeksi, että olen skeptikko, ja toivon olevani väärässä, mutta minulla on taipumus uskoa, että seuraavat seitsemän vuotta tulevat olemaan "uusi nopeutetun laskun vaihe" (ei nopeutetun edistymisen).

Tässä on joitain viimeaikaisia artikkeleita, jotka nousivat uutisiin tällä viikolla.

Ensinnäkin, 29. syyskuuta 2023, World Net Daily (WND) julkaisi tunnetun kirjoittajan Craige McMillan'in kommentaarin, jonka uskon olevan täsmällinen ennustus (ja täynnä toivoa).

McMillan'in mukaan:
  • "Todellinen ongelma globalisteille, jotka käynnistävät uuden maailmansodan, tuodakseen esiin maailmanhallituksensa tuhkasta, on se, että he taistelevat taivaan ja maan Alkuperäistä Luojaa vastaan Hänen luomakuntansa hallinnasta."
  • "Jos epäilet tämän Luojaa vastaan käytävän globalistisen sodan lopputulosta, käy läpi Raamattua ja laske, kuinka monta taistelua Jumala on hävinnyt."
  • "Ylimielisyydellä Luojansa edessä on vain yksi mahdollinen lopputulos."
  • "Globalisteja ei jätetä hallitsemaan mitään."
  • Koko "järjestelmä, jonka Saatana on rakentanut ihmiskunnalle, on kaatumassa".
Tässä on linkki McMillan'in loistavaan artikkeliin:

https://www.wnd.com/2023/09/god-vs-globalists-guess-wins/

Toiseksi, koskien tulevaa maailmanlaajuista talouden romahdusta: Kun kirjoitan tätä osaa artikkelistani 30. syyskuuta 2023, korkealle arvostettu luottoluokituslaitos Moody's varoittaa, että hallinnon sulkemisella 1. lokakuuta 2023 "voi olla kamalia seurauksia taloudelle ja osakemarkkinoille."

En ole talouden asiantuntija, mutta kuten ymmärrän tilanteen, konservatiiviset republikaanit syyttävät Amerikan karanneesta kansallisesta velasta liiallisia valtion menoja, eivätkä monet demokraatit halua hallita sitä.

Konservatiiviset republikaanit haluavat sulkea Yhdysvaltojen ja Meksikon välisen rajan, ja monet demokraatit eivät halua sitä suljettavaksi.

Amerikka on jakautunut kansakunta, eikä itseään vastaan jakautunut kansakunta voi pysyä pystyssä.

Amerikka saattaa olla siirtymässä uuteen nopeutetun laskun vaiheeseen.

(Päivitys: 30. syyskuuta 2023 edustajainhuoneen puhemies Kevin McCarthy perääntyi, hylkäsi suurimman osan konservatiivisten republikaanien haluamista suurista menoleikkauksista, liittyi demokraatteihin, ja suostui 45 päivän väliaikaiseen rahoituslakiin pitääkseen hallinnon toiminnassa 16. marraskuuta 2023 asti. Se on viivästetty kriisi, ei ratkaistu kriisi, ja jakautuminen Amerikassa jatkuu.)

Kolmanneksi, 18.-23. syyskuuta 2023, YK:n yleiskokous kokoontui New Yorkissa, ja Yhdysvallat kritisoi voimakkaasti Israelia siirtokuntien rakentamisesta Länsirannalle ja siitä, että se kieltäytyi jakamasta Luvattua maata.

Itärannikon edustalla kehittyi ennätyksiä rikkova myrsky, joka kaatoi yli kahdeksan tuumaa (1 tuuma = 2.54 cm) sadetta osiin New Yorkia 28.-29. syyskuuta 2023.

New Yorkin kuvernööri Hochul julisti hätätilan; lennot peruttiin; kodit, kadut ja metrot tulvivat; ja monet ihmiset olivat jumissa.

Neljänneksi, koskien petosta ja korruptiota valtamediassa: Syyskuun 2023 lopulla raportoitiin, että CNN, MSNBC, NBC, CBS ja ABC pilkkasivat tai kieltäytyivät käsittelemästä republikaanien nostaman virkasyytteen kuulemistilaisuuksia presidentti Biden'ia koskien.

Tämä on ristiriidassa Trump'ia koskevan jatkuvan kritiikin ja kaiken kattavan selostuksen kanssa, jota he antoivat demokraattien lavastamiin Trump'in virkasyytekuulemisiin.

Tiedän, että raportointini tästä kuulostaa poliittisesti motivoituneelta. Tarkoitukseni on näyttää, että tiedotusvälineet ovat heittäneet totuuden maahan, ja tiedotusvälineiden epärehellinen uutisointi myötävaikuttaa siihen tosiasiaan, että Amerikka on uudessa laskun vaiheessa.

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta ja Amerikan rappeutumista: Syyskuun 29:ntenä 2023 ilmoitettiin, että Maailman talousfoorumi (WEF) on ottanut hallintaansa useita vanhoja Yhdysvaltain sotilastukikohtia Panamassa ja käyttää niitä kokoamaan laittomia siirtolaisia kuljetettavaksi Yhdysvaltojen ja Meksikon rajan yli.

Julkaistiin kuva WEF-lipusta, joka liehui vanhan Yhdysvaltain sotilastukikohdan nimeltä Fort Clayton yllä lähellä Panaman kanavaa.

Yhdysvaltain kansalaiset maksoivat tukikohdan rakentamisesta, Yhdysvaltain lippu on vedetty alas, WEF-lippu liehuu siellä, ja tukikohtaa käytetään satojen tuhansien laittomien maahanmuuttajien siirtämiseksi Biden'in avoimen rajan yli.

(Minun mielipiteeni: Amerikan rappeutumista orkestroidaan tarkoituksella kansakuntamme tuomiseksi maailmanhallitukseen. Jos tämä ei ole totta, niin kuinka on mahdollista, että WEF lähettää tuhansia laittomia maahanmuuttajia rajamme yli ilman hallituksen tietämystä ja lupaa?)

Kuudenneksi, koskien Amerikan juutalaiskristillisten arvojen tahallista tuhoamista: Lokakuun 2. päivänä 2023 raportoitiin, että Kalifornian kuvernööri Gavin Newsom on nimittänyt Laphonza Butler'in, mustan lesbon, korvaamaan äskettäin menehtynyt Dianne Feinstein Yhdysvaltain senaatissa.

Butler tulee olemaan ensimmäinen avoimesti homoseksuaalinen naissenaattori Kalifornian historiassa.

Seitsemänneksi, koskien Israelin ja Saudi-Arabian välistä normalisointisopimusta: Lokakuun 2:sena 2023 ilmoitettiin, että Israelin ja Saudi-Arabian viranomaiset uskovat Biden'in hallinnon vaikeuttavan sopimusta.

Israelin ja Saudi-Arabian viranomaiset uskovat olevansa lähellä sopimusta, mutta Biden'in hallinto vaatii edelleen lisää myönnytyksiä (enemmän rahaa PA:lle, riippumaton Yhdysvaltain konsulaatti palvelemaan palestiinalaishallintoa Jerusalemissa, jne.) palestiinalaisille, jotka voivat saada kaiken hajoamaan.

Biden ei vain voi lakata kertomasta Israelille, kuinka maata tulee johtaa.

Kahdeksanneksi, koskien korruptiota, maailmanhallitusta ja väestön vähentämistä maapallolla: Syyskuun 13. päivänä 2023, kahta tunnettua lääketieteen ammattilaista pyydettiin puhumaan Euroopan unionin parlamentille niin sanotusta Covid-19-pandemiasta.

(Huomautus: Mitä tulee näiden miesten tunnustamiseen ja uskottavuuteen, ja koska globalistinen propagandakoneisto yrittää heikentää heidän mainettaan, haluan vielä kerran korostaa, että heidät kutsuttiin puhumaan EU:n parlamentissa.)

Tohtori Peter McCullough (kardiologi, professori ja monien akateemisten julkaisujen kirjoittaja) ehdotti muun muassa seuraavaa:
  • EU:n tulisi lopettaa Covid-19-rokotukset ja jättää WHO.
  • WHO on osa massiivista vallankaappausta, jonka tarkoituksena on tyhjentää suuri osa maapallosta ja käynnistää niin sanottu Great Reset – saada aikaan maailmanhallitus.
  • Nämä mRNA-pistokset aiheuttavat valtavia tautiaaltoja.
  • Tie eteenpäin on selvästikin se, että kukaan ei ota uutta pistosta – ei kukaan.
  • COVID-19-rokotteet ja kaikki niiden jälkeläiset sekä tulevat tehosterokotteet eivät ole turvallisia ihmisille.
Tohtori David E. Martin (professori, tutkija ja monien julkaisujen kirjoittaja) ehdotti muun muassa seuraavaa:
  • WHO:n virkailijat ja sen kannattajat ja avunantajat ovat syyllistyneet rikoksiin ihmisyyttä vastaan ja bioterrorismiin.
  • Ennen kuin käsittelemme tätä rikollisten gangstereiden rikollisena salaliittona, joka johtaa maailmanlaajuiseen terrorismiin, jonka tarkoituksena on voiton tavoittelu ja murhaaminen, ennen kuin käymme tämän keskustelun, olemme käymässä väärää keskustelua. Meillä ei ollut pandemiaa. Meillä oli kansanmurha.
Tässä on linkki artikkeliin, joka oli uusintapainos The American Thinker -julkaisusta.

https://www.lifesitenews.com/opinion/dr-mccullough-demands-the-eu-us-pull-out-of-world-health-organization-over-covid-response/

Yhdeksänneksi, seurakunnan Tempauksen jälkeen, mutta Ahdistuksen aikana, on olemassa yhden-maailman uskonnollinen järjestelmä, jonka Jeesus tunnisti mysteeriksi, Suureksi Babyloniksi, maan porttojen ja kauhistusten äidiksi (Ilm. 17:5).

Tämän porttojärjestelmän pää (Raamattu esittää tosi kirkon hyvänä naisena – Kristuksen morsiamena – ja väärän uskonnollisen järjestelmän pahana naisena – porttojen äitinä) tulee tukemaan globaalia hallitusta ja manipuloimaan väkijoukkoja, jotta ne tukisivat hallituksen hyväksymää antikristillistä uskontoa (Ilm. 17:2).

Porttojen identiteetistä on mielipide-eroavaisuuksia, mutta uskon, että ne ovat kadotukseen matkalla olevia kirkon jäseniä (katolilaiset, baptistit, metodistit, presbyteerit, mormonit, Jehovan todistajat, jne.), jotka jäävät pois Tempauksesta ja yhdistyvät muiden uskontojen kanssa (muslimit, hindut, buddhalaiset, jne.) jumalattomassa yhden-maailman uskonnossa.

Tämän sanottuani, LifeSiteNews'in henkilökunta julkaisi 3. lokakuuta 2023 roomalaiskatolisen arkkipiispa Vigano'n lausunnon, jossa sanotaan tai ehdotetaan (hänen ja minun sanoin):
> Paavi Franciscus piilotti aikeensa niiltä, jotka hänet valitsivat, ja käytti valtaansa heikentääkseen kirkkoa ja tehdäkseen siitä Uuden maailmanjärjestyksen palvelijattaren.

> Pietarin valtaistuimella (Pietarin, joka katolisten mukaan oli kirkon ensimmäinen paavi, tuoli) istuu henkilö, joka käyttää valtaansa väärin ja käyttää sitä päinvastaiseen tarkoitukseen kuin mitä varten Herramme sen asetti.

> Franciscus tekee ja sanoo asioita, jotka ovat vieraita sille, mitä paavilta odotetaan.

> Kymmenen vuoden palveluksessaan paavina Franciscus on tehnyt asioita, joita joku uskoisi luopion tekevän, mutta ei niitä asioita, mitä paavin odotettaisiin tekevän.

> Hänen tukensa globalistiselle eliitille (Clintonit ja muut), hänen ylpeä tukensa vuoden 2030 Agendalle (ekumenia, ekologia, rokoteuskovaisuus, maahanmuutto, LGBTQ+ ja sukupuoli-ideologia sekä muut globalistisen uskonnon muodot), ja hänen vastustuksensa ja vainonsa niitä kohtaan, jotka vastustavat näitä asioita, osoittavat, että hän on harhaoppinen ja räikeän vihamielinen kirkkoa kohtaan.
Tässä linkki Vigano'n ällistyttävään ja poikkeuksellisen pitkään lausuntoon.

https://www.lifesitenews.com/opinion/archbishop-vigano-catholics-must-seriously-consider-the-possibility-that-francis-isnt-the-pope/

(Minun mielipiteeni: Jotkut profetianopettajat ajattelevat, että paavi Franciscus saattaa olla väärä profeetta. Ihmettelen sitä hänen ikänsä ja terveytensä vuoksi. En näe hänen hengailevan enää seitsemää vuotta tai pidempään. Arvostan kuitenkin syvästi arkkipiispa Vigano'a ja hänen halukkuuttaan puhua paavi Franciscusta vastaan. Ajattelen samalla tavalla kuin hän Franciscuksesta.)

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com