Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 9. lokakuuta 2023

Israel sodassa kun Hamas Gazasta teki yllätyshyökkäyksen Israeliin juutalaisten lehtimajanjuhlan viimeisenä suurena 8. päivänä osuen lauantaisapattiin by Hal Lindsey 8.10.2023

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan, eskatologin ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n (ikä 93 vuotta!), viikoittainen Watchman Warning -raportti, joka osui tällä kertaa ajankohtaan (lauantai 7. lokakuuta 2023), jolloin islamilainen Hamas-järjestö teki verisen yllätyshyökkäyksen Israeliin, jollaista ei ole aiemmin nähty nyky-Israelin historiassa (Jom Kippur -sota tasan 50 vuotta sitten alkoi myös yllätyksellisesti ja pyhäpäivänä). Tapahtumasta tuoreita uutislinkkejä, muuta infoa ja mielipiteitä blogini vieraskirjassa. Tämä suomentamani raportti on eräänl. pika-analyysi tästä hurjasta selkkauksesta, joka todennäköisesti on alkusysäys profeetalliselle Googin sodalle (tai Psalmin 83 sodalle Syyrian ja Libanonin osalta?) kun sota eskaloituu. Samalla muutkin Israelia koskevat lopunaikojen profetiat ovat saamassa vauhtia.

-----------------

Israel sodassa (Israel...at War)

By Hal Lindsey 8.10.2023

https://www.hallindsey.com/ww-10-8-2023/

Hesekielin 38. luvun sodan suuri maanjäristys EI ole alkanut. Mutta olemme keskellä suurta ennakkojäristystä. Muutaman viime tunnin aikana Hamas ampui tuhansia ohjuksia Gazasta Israeliin. Ne kohdistuivat israelilaisiin siviileihin. Hamasin sotilaat murtautuivat tarkastuspisteiden läpi ja raivasivat tieltään osia raja-aidasta. Heidän armeijansa hyökkäsi Israelin asuinalueita vastaan rajakaupungeissa tappaen ja ottamalla satunnaisesti panttivankeja.

Mutta tämä ei ole lähtöisin Hamasista. Rauhansopimus Saudi-Arabian kanssa vaikutti lähellä olevalta vielä muutama päivä sitten. Mutta saudit eivät voi tehdä rauhaa Israelin kanssa nyt, koska he eivät näytä olevan juutalaisten puolella muslimeja vastaan. Syy, miksi Saudi-Arabia ja muut arabimaat ovat olleet halukkaita tekemään yhteistyötä Israelin kanssa, on niiden yhteinen vihollinen Iran. Joten, kuka hyötyy syrjään laitetusta rauhasta? Iran.

Iran suunnitteli, rahoitti ja varusteli tämän hyökkäyksen. Siksi pidän sitä Hesekielin luvuissa 38 ja 39 ennustetun sodan edeltäjänä – Venäjän ja Iranin johtaman sodan. Ja älä erehdy, Venäjä on sidottu tähän. Juuri viime kuussa Iranin puolustusministeri sanoi: "Venäjä ja Iran ovat merkittävästi laajentaneet yhteistyötään muutaman viime vuoden aikana. Erityisesti haluan huomioida alueelliset asiat, kuten yhteissota terrorismia ja ääriliikkeitä vastaan." Miten se on ironista? Nämä ovat maailman johtavan valtiollisen terrorismin rahoittajan sanoja.

Jos sinun on vaikea uskoa, että määräykset tulivat Iranista, niin mieti tätä. Muutama päivä ennen hyökkäyksen alkamista Iranin pääkaupungissa Teheranissa nousi esille mainostaulu. Mainostaulu sanoo: "Vapautusoperaatio 'Al-Aqsan myrsky' on alkanut." Al-Aqsa viittaa Temppelivuoren vanhimpaan moskeijaan. Iranin mullaheita ärsyttää se, että juutalaisilla on lopullinen lainkäyttövalta siihen, minkä islam väittää olevan sen kolmanneksi pyhin paikka.

Pian hyökkäyksen jälkeen Iranin vallankumouskaarti julkaisi X:ssä (aikaisempi Twitter): "Me kerroimme sinulle, että tulemme luoksesi." Se on terroristijärjestö, joka ottaa kunnian työstään! Ja tämä on ehdottomasti terrorisota. Nämä ihmiset ampuvat koulutyttöjä kaduilla. He sieppaavat kokonaisia perheitä, mukaan lukien lapset ja vanhukset. Heidän ohjuksensa kohdistuvat siviilialueisiin ja muihin siviilikohteisiin, joilla ei ole yhteyttä armeijaan. Nämä ovat terroristeja, jotka käyvät terrorisotaa!

Israel on ollut puskurina meidän ja radikaalien islamistiterroristien välillä vuosikymmeniä. Jos Israel ei estä heitä nyt, Iranin terrori jatkaa leviämistä Lähi-idässä ja ympäri maailmaa. Älä koskaan unohda, että Iran pitää Israelia pienenä saatanana ja Yhdysvaltoja suurena saatanana. Olemme myös kohde. Ja ironista kyllä, autamme rahoittamaan näitä hyökkäyksiä ystäviämme ja lopulta itseämme vastaan. Vapautamme jatkuvasti rahaa Iranille, ja Iran käyttää sitä terrorikampanjassaan ympäri maailman.

Iskun alkamisen jälkeen Yhdysvaltain ulkoministeriön palestiinalaisasioiden virasto julkaisi Twitterissä viestin, jossa kehotettiin kaikkia osapuolia "pidättymään väkivallasta ja kostoiskuista". Saatuaan kovaa kritiikkiä, he poistivat twiitin. Mutta heidän ajattelematon reaktionsa oli, että Israelin pitäisi sallia kansalaisiaan hakattavan vastaamatta siihen mitenkään. Tämä osoittaa, millaista ajattelua ulkoministeriön juurtuneessa byrokratiassa on, joka tunnetaan myös nimellä Syvä Valtio.

Palestiinalaisten hyökkäys on ollut erityisen räikeä, ja se voidaan helposti luokitella sarjaksi hirvittäviä sotarikoksia. Miten maailma reagoi?

Ja miten sinä aiot vastata? Kristittyjen tulee muistaa, että tämä ei yllättänyt Jumalaa. Hänen suunnitelmansa jatkuu. Hän huolehtii sinusta, ja Hänen pelastustarjouksensa on avoin kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com