Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 17. lokakuuta 2023

Opetusta uskovan ylösnousemusruumiista + Hamasin yllätyshyökkäys Israeliin lokakuussa 2023 by Daymond Duck 14.10.2023

Tässä pastori Daymond Duck'ilta tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa esiin paistaa kaksi pääaihetta eli aloitetaan kristityn saamasta ylösnousemusruumiista Tempauksen yhteydessä ja sitten siirrytään käsittelemään tuoretta Hamasin ja Israelin välistä sotaa, jonka Gazan terroristijärjestö aloitti yllätyshyökkäyksellä erityisesti Israelin eteläosaan. Kirjoittaja antaa pitkän listan omia ajatuksia tästä konfliktista. Lopuksi muutakin ajankohtaista informaatiota, jolla on profeetallista merkitystä. Raportin suomensi: Olli R. + Google Kääntäjä

----------------

Ylösnousemusruumiimme (Our Resurrected Body) :: By Daymond Duck

Published on: October 14, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/10/14/our-resurrected-body-by-daymond-duck/

Paavali sanoi: "Mutta joku ehkä kysyy: 'Millä tavoin kuolleet heräjävät, ja millaisessa ruumiissa he tulevat?'" (1. Kor. 15:35)

Hän vastasi kysymykseen kuvauksella kasvien tutkimuksesta (kasvitieteestä): "Sitä, mitä kylvät, ei elvytetä [tehdä eläväksi], ellei se kuole."

Kun kylvämme siemenen, se kuolee ennen kuin siitä tulee kasvi.

Jos siemen ei kuole, siitä ei tule kasvia.

Jos se ei hajoa, kasvi ei tule siitä ulos, juuret eivät tule siitä ulos, lehdet eivät tule siitä ulos, jne.

Seuraavaksi Paavali sanoi: "Ja kun kylvät, et kylvä sitä vartta, joka on nouseva, vaan paljaan jyvän, nisun jyvän tai muun minkä tahansa."

Paavali teki kolme asiaa selväksi:
  • Kun kylvämme siemenen, hautaamme paljaan siemenen maahan. Se on siemen.
  • Jumala antaa sille siemenelle uuden kokonaisuuden. Emme voi antaa sille siemenelle uutta kokonaisuutta. Se siemen ei voi antaa itselleen uutta kokonaisuutta. Mutta Jumala antaa sille siemenelle uuden kokonaisuuden.
  • Jokaisella siemenellä on oma vartensa. Vehnän siemen saa yhdenlaisen varren. Pavun siemen saa toisenlaisen varren. Maissin siemen saa vielä toisenlaisen varren, jne. Eri siemenet saavat erilaisen varren.
Joten miten kuolleet herätetään?

Jumala on kasvattanut heidät ja prosessi on sama kuin mitä tapahtuu siemenelle.

Siemen kuolee ja siitä tulee elävä kasvi.

Pieni omenansiemen kuolee ja siitä tulee iso omenapuu.

Omenan siemenellä on eräänlainen ruumis ennen kuin se kuolee ja toisenlainen sen jälkeen, kun se on herätetty henkiin.

Jokin tuon kuolleen siemenen sisällä tulee esiin ja tekee elävän kasvin.

Jotain sinussa tulee esiin, ja Jumala antaa sinulle uuden ruumiin.

Paavali jatkoi toisella kuvauksella eläintutkimuksesta (eläintiede): "Ei kaikki liha ole samaa lihaa, vaan toista on ihmisten, toista taas karjan liha, toista on lintujen liha, toista kalojen" (1. Kor. 15:39).

Lihoja on erilaisia; ihmiset ovat erilaisia kuin eläimet, naudanliha eroaa sianlihasta, kala on erilainen kuin kana, jne.

On jopa lihalajeja, joista emme tiedä mitään.

Jumala tekee ylösnousemusruumiimme toisenlaisesta lihasta, lihasta, joka on erilainen kuin mikään, josta tiedämme juuri nyt.

Paavali jatkoi kolmannella havainnolla taivaankappaleiden tutkimuksesta (tähtitiede): "Ja on taivaallisia ruumiita ja maallisia ruumiita; mutta toinen on taivaallisten kirkkaus, toinen taas maallisten. Toinen on auringon kirkkaus ja toinen kuun kirkkaus ja toinen tähtien kirkkaus, ja toinen tähti voittaa toisen kirkkaudessa" (1. Kor. 15:40-41).

Taivaankappaleita on erilaisia: Asteroideja, komeettoja, kuita, planeettoja, tähtiä, jne.

Jumala loi nämä kaikki, mutta ne ovat kaikki erilaisia, ja niillä on eriasteinen loisto ja kauneus.

Jotkut tähdet ovat suuria, jotkut tähdet ovat pieniä, jotkut taivaankappaleet lähettävät valoa, jotkut taivaankappaleet heijastavat valoa, jne.

Kehoja on erilaisia, ihmisen keho on erilainen kuin eläimen, lehmän keho on erilainen kuin sian keho, kalan keho on erilainen kuin kanan.

Lehmät eivät muni, eikä kaloilla ole höyheniä.

Ylösnousemusruumiimme eroaa nykyisestä ruumiistamme ainakin viidellä tavalla:
  • Meidät nostetaan ylös katoamattomuudessa (ilman syntiluontoa).
  • Meidät nostetaan ylös kehoilla, jotka eivät koskaan kuole.
  • Meidät nostetaan ylös kunniassa (kunniakkaalla ruumiilla, joka on parempi kuin kaikki, mistä tiedämme).
  • Meidät nostetaan ylös voimassa (voimallisella keholla, joka ei koskaan tule heikoksi tai hauraaksi).
  • Meidät nostetaan ylös hengellisellä ruumiilla (keholla, joka on erilainen kuin tämä fyysinen keho).
Emme tule olemaan aave tai usva.

Meillä on hengellinen ruumis.

Tässä on joitain uutisjuttuja, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähestymässä Tempausta.

Ensinnäkin, lauantaina 7. lokakuuta 2023, Hamas (Iranin rahoittama ja aseistama terroristiryhmä) aloitti yllättävän ilma-, maa- ja merihyökkäyksen Israelia vastaan.

Hamasin arvioitiin ampuneen yli 2 000 rakettia Israeliin ja taisteluita käytiin yli 20 paikassa.

Asiat muuttuivat minuutti minuutilta, mutta oli raportteja suurista omaisuusvahingoista, noin 100 israelilaisen kuolemasta, noin 1 000 israelilaisen loukkaantumisesta ja monien israelilaisten sotilaiden ja siviilien ottamisesta panttivangeiksi.

Israelin hallitus kokoontui, Israel kutsui 300 000 reserviläistä palvelukseen ja pääministeri Netanyahu sanoi: "Olemme sodassa, emme operaatiossa tai kierroksilla, vaan sodassa."

Hän lisäsi: "Vihollinen tulee maksamaan kovan hinnan, sellaisen, jota vihollinen ei ole tuntenut."

(Päivitys: Sunnuntaina 8. lokakuuta 2023 noin 3 500 rakettia oli ammuttu Israeliin, yli 600 israelilaista kuollut, 2 040 loukkaantunut, noin 100 juutalaisnaista, -lasta, -vanhusta – ja kuolleiden sotilaiden ruumiita – kulki Gazan kaduilla. Israelilaiset sotilaat kulkivat kaupungista kaupunkiin ja talosta taloon Etelä-Israelissa häätääkseen Hamasin pois. Netanyahu kehotti ihmisiä Gazassa lähtemään, koska Israel muuttaa Gazan raunioiksi.)

(Päivitys: Israel ilmoitti 8. lokakuuta 2023, että se katkaisee sähkön ja veden sekä kieltää ruuan ja polttoaineen toimittamisen Gazaan – 2 miljoonan ihmisen kotiin – alkaen 9. lokakuuta 2023, valmistautuessaan hyökkäämään Gazaan, mikä tekisi alueesta rauniokasan.)

(Päivitys: 8. lokakuuta 2023 Hizbollah ampui kymmeniä raketteja ja kranaatteja Libanonista Israeliin. Israel ampui takaisin, mutta uhreista tai vahingoista ei raportoitu.)

(Päivitys: Maanantaina 9. lokakuuta 2023 – Yksi selvinnyt kertoi, että israelilaiset naiset raiskattiin heidän ystäviensä kuolleitten ruumiiden vieressä ja tapettiin sitten. Keskipäivällä Amerikan CDT-ajassa Israelin kuolonuhrien määrä oli 1 200, mukaan lukien 9 amerikkalaista. Hamas uhkasi tappaa heidän panttivankeja ja näyttää sen verkossa, jos Israel pommittaa palestiinalaisten koteja. Israel varoitti Hamasia tappamasta panttivankeja ja sanoi Israelin kostavan. Israel väitti, että heidän koneensa iskivät 150 kohteeseen Gazassa. Pohjoisessa israelilaissotilaat tappoivat useita terroristeja, jotka yrittivät astua Israeliin Libanonista. Kuusi Israelin sotilasta haavoittui.)

(Päivitys: Tiistaina 10. lokakuuta 2023, panttivankien määrä nousi noin 150:een, kuolleiden amerikkalaisten määrä nousi 11:een, ja lukemat saattavat nousta. Raporttien mukaan Hamas tappoi – jotkut mestattiin – ainakin 40 vauvaa ja lasta yhdessä kaupungissa. Vähän ennen puoltapäivää Amerikan CST-ajassa ilmoitettiin, että maahyökkäys Gazaan alkaisi muutaman tunnin kuluttua. Raportoitiin, että Syyriasta ja Libanonista ammuttiin kranaatteja Israeliin, ja Israelin puolustusvoimat vastasivat.)

(Päivitys: Keskiviikkona 11. lokakuuta 2023, Israelin suihkukoneet iskivät ennen aamua yli 200 kohteeseen Gaza City'ssä, josta oli ammuttu raketteja. Israelin puolustusministeri sanoi, että Israel hyökkää ilmasta, mutta Israel hyökkää pian myös maalta käsin. YK:n mukaan 180 000 gazalaista on joutunut kodittomaksi. Israel sanoi, että Gaza City'stä tulee telttakaupunki ennen kuin tämä on ohi.)

Lokakuun 11. päivänä 2023, joitakin ajatuksiani näistä tapahtumista:
>Päätesukupolven pitäisi nähdä sotia ja sotahuhuja (mahdollisuuksiin kuuluu Psalmi 83, Damaskoksen tuhoaminen Jesajan luvussa 17; Iranin ydinlaitosten tuhoaminen Jeremian luvussa 49:34-39; Goog ja Maagog Hesekielin luvuissa 38-39), ja uskon, että olemme päätesukupolvi.

>Uskon, että meidän sukupolvemme on Nebukadnessarin unen kuvapatsaan jaloissa koostuen raudasta ja savesta, mikä tarkoittaa, että olemme päätesukupolvi (Dan. 2).

>Uskon, että nykyään on elossa ihmisiä, jotka eivät katoa ennen kuin kaikki profetiat täyttyvät (kaikki Ilmestyskirjan sinetit, pasuunat ja vihanmaljat, joihin liittyy maailmanhallitus, Pedon merkki, Harmagedonin taistelu, jne.).

>Kun Jeesukselta kysyttiin Hänen toisesta tulemisestaan, Jeesus käski opetuslapsiaan katsomaan viikunapuuta (Israel; Matt. 24:32-34).
>Jesaja sanoi, että Israel palaisi olemassaoloon yhdessä päivässä ennen synnytystuskia (ennen Ahdistuksen aikaa; Jes. 66:7-9).

>Enkeli Gabriel kertoi Danielille, että Israelin täytyy käydä läpi Ahdistuksen aika ennen kuin kaikki profetiat täyttyvät (Dan. 9:24).

>Israelia ei voida tuhota, mutta paine Israelia kohtaan ei lopu ennen kuin juutalaiset hyväksyvät Jeesuksen Messiaakseen toisen tulemisen yhteydessä (koko Israel pelastuu Ahdistuksen ajan lopussa).
>Jumala rakastaa Israelia, ja tämä sota on osittain Jumalan vetoomus juutalaisille, että he hyväksyisivät Jeesuksen ja pelastuisivat ennen kuin he kuolevat tai Ahdistuksen aika alkaa.

>Jumala rakastaa muslimeja, ja tämä sota on osittain muslimeille tietääkseen, että Jehova on Jumala (ei Allah) ja että he pelastuisivat ennen kuin he kuolevat tai Ahdistuksen aika alkaa.

>Tämä sota on varoitus maailmalle islamilaisen terrorismin äärimmäisestä barbaarisuudesta ja pahuudesta. Maailman johtajien on kohdattava se ja käsiteltävä se.
>Rauhan tekeminen ihmisten kanssa, jotka käyttäytyvät kuin eläimet ja kenties kuin demonit, on mahdotonta.

>Sadat israelilaiset miehet, naiset, lapset ja vauvat, jotka tapettiin, eivät kuolleet sodassa tai taistelukentällä. Israeliin livahtaneet islamilaiset terroristit tappoivat heidät kodeissaan, kaduilla, juhlissa, jne.

>Lokakuun 9:ntenä 2023 Israelin poliittiset puolueet aloittivat neuvottelut yhtenäishallituksen muodostamisesta, joten tämä sota voisi olla Israelin poliittisen jakautumisen loppu.

>Tämä sota on saanut monet juutalaiset rukoilemaan ja odottamaan apua Jumalalta.
>En ole sotilashenkilö, mutta minusta vaikuttaa siltä, että Israelin on eliminoitava Hamas ja muut terroristit Gazasta ennen kuin Israelin on käsiteltävä Iran. Israelin on eliminoitava eteläinen uhka ennen kuin sen täytyy käsitellä pohjoista uhkaa.

>Libanonista ja Syyriasta Israeliin ammutut laukaukset ovat muistutus siitä, että Israel tuhoaa Libanonin ja Damaskoksen aikakauden lopussa.

>Venäjän ja Iranin tuki Hamasille on muistutus siitä, että näistä kahdesta tulee liittolaisia Googin ja Maagogin taistelussa.
>Venäjä ei hyökkää vapaaehtoisesti Israelia vastaan, mutta Jumala laittaa koukun Googin leukaan ja vetää Venäjän Israelin vuorille.

>Venäjän tappio Israelin vuorilla on vain osittainen (Venäjällä tulee edelleen olemaan suurin osa laivastostaan, osa ilmavoimistaan ja ydinohjuksistaan).

>Jos Israel toteuttaa uhkauksensa muuttaa Gaza raunioiksi, Iran lisää ponnistelujaan ydinaseiden rakentamiseksi ja Israel on pakotettu lähtemään liikkeelle Irania vastaan (Jer. 49:34-39).
>Eskaloituva vaara ja tuho tulee lisäämään vaatimusta rauhalle Lähi-idässä, ja tämä voi nopeuttaa väärennetyn rauhanliiton ja Ahdistuksen ajan tulemista.

>Tämä sota voisi vahvistaa Israelin hallintaa Temppelivuoresta ja avata oven uudelleen rakennetulle Temppelille.

>Kaikki eivät ole samaa mieltä, mutta uskon, että Googin ja Maagogin taistelu on Ahdistusta edeltävä tapahtuma (pre-Trib event), ja jos näin on, Venäjän, Iranin, jne. tappio tulee lisäämään vaatimusta maailmanhallitukselle, ja Iranin tappio poistaa suuren osan vastustuksesta jälleenrakennetulle Temppelille.
>Israelissa on punaisia hiehoja, ja jos ne ovat vielä päteviä ensi vuoden alussa, uskonnolliset juutalaiset voivat rakentaa Temppelin heti, kun he saavat hallituksen luvan.

>Uskon, että Tempaus tapahtuu ennen Ahdistuksen ajan alkamista.
(Tiedoksi: Syyskuun 11. päivänä 2023, presidentti Biden vapautti Iranille 6 miljardia dollaria jäädytettyjä öljytuloja vastineeksi viiden vangin vapauttamisesta tietäen, että Iran on uhannut tuhota Israelin. Kun Biden teki niin, Trump kutsui häntä hölmöksi ja ennusti, että rahat käytettäisiin rahoittamaan lisää terrorismia Lähi-idässä. Oli miten hyvänsä, Hamasin tiedottaja myönsi, että Iran auttoi hyökkäyksen koordinoinnissa, joten Iranin osallisuudesta ei ole epäilystäkään.)

(Tiedoksi: Vuonna 2021, presidentti Biden jätti 80 miljardin dollarin arvosta aseita Afganistaniin antautuessaan Talebanille ja vetäessään Amerikan joukot pois. Lokakuun 7:ntenä 2023 kerrottiin, että Taleban oli pyytänyt Iranilta lupaa ylittää Iranin alue auttaakseen Hamasia sen konfliktissa Israelin kanssa. Kuolleiden israelilaisten matkapuhelimissa oleva video osoittaa, että jotkut Hamasin terroristit ovat saattaneet olla aseistettuja Yhdysvalloissa valmistetuilla aseilla.)

TIEDOKSI: Eräs pastoriystävä muistutti minua, että Jumalalla on syy kaikkeen, mitä Hän tekee, ja hän antoi minulle seuraavan Raamatun kohdan, kun Israel astui Luvattuun maahan:
"Kun Herra, sinun Jumalasi, vie sinut siihen maahan, jota menet ottamaan omaksesi, ja kun hän sinun tieltäsi karkoittaa suuret kansat, heettiläiset, girgasilaiset, amorilaiset, kanaanilaiset, perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset, nuo seitsemän kansaa, jotka ovat sinua suuremmat ja väkevämmät,

Ja kun Herra, sinun Jumalasi, antaa ne sinulle alttiiksi ja sinä voitat ne, niin vihi heidät tuhon omiksi; älä tee liittoa heidän kanssansa äläkä osoita heille armoa. Älä lankoudu heidän kanssansa; älä anna tyttäriäsi heidän pojillensa äläkä ota heidän tyttäriänsä pojillesi vaimoiksi.

Sillä he viettelevät sinun poikasi luopumaan minusta ja palvelemaan muita jumalia; ja silloin Herran viha syttyy teitä kohtaan, ja hän hävittää sinut nopeasti. Vaan tehkää heille näin: kukistakaa heidän alttarinsa, murskatkaa heidän patsaansa, hakatkaa maahan heidän aserakarsikkonsa ja polttakaa tulessa heidän jumalankuvansa.
Sillä sinä olet Herralle, Jumalallesi, pyhitetty kansa; Herra, sinun Jumalasi, on valinnut sinut omaisuuskansakseen ennen kaikkia muita kansoja, mitä maan päällä on. Ei Herra sentähden ole mielistynyt teihin ja valinnut teitä, että olisitte lukuisammat kaikkia muita kansoja, sillä tehän olette kaikkia muita kansoja vähälukuisemmat,

Vaan sen tähden, että Herra rakasti teitä ja tahtoi pitää valan, jonka hän oli vannonut teidän isillenne; niin Herra vei teidät pois väkevällä kädellä ja vapahti sinut orjuuden pesästä, faraon, Egyptin kuninkaan, käsistä.

Ja tiedä siis, että Herra, sinun Jumalasi, on Jumala, uskollinen Jumala, joka pitää liiton ja on laupias tuhansiin polviin asti niille, jotka häntä rakastavat ja pitävät hänen käskynsä, mutta kostaa sille, joka häntä vihaa, ja hukuttaa hänet. Hän ei vitkastele, vaan kostaa sille, joka häntä vihaa.

Noudata siis niitä käskyjä, säädöksiä ja oikeuksia, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja pidä ne"
(5. Moos. 7:1-11).
Toiseksi, koskien globalistien pyrkimystä vähentää maapallon väkilukua: LifeSiteNews raportoi 6. lokakuuta 2023, että tutkimusdatassa, joka koski 17 kansakunnan tietoja neljällä mantereella edustaen 9 prosenttia maailman väestöstä ja 10 prosenttia niistä maapallon ihmisistä, jotka saivat Covid-19-rokotteen, havaittiin, että:
  • Covid-19-rokotteet voivat olla tappavia.
  • Covid-19-rokotteet eivät pelastaneet ihmishenkiä, ja ne näyttävät olevan tappavia myrkkyagentteja.
  • Jos Covid-19-rokotteet estivät Covid-19:n leviämisen, kuolleisuuden olisi pitänyt laskea, ei kasvaa.
  • Ei voi olla epäilystäkään siitä, että kaikista syistä aiheutuva kuolemantapausten lisääntyminen johtuu Covid-19-rokotteesta.
  • Yleisesti uskotaan, että kuolleisuus muunlaisista rokotuksista on noin yksi miljoonasta, mutta Covid-19-rokotusten kuolleisuus on noin yksi 800 pistoksesta.
  • Covid-19-rokotukset ovat tappaneet noin 17 miljoonaa ihmistä 2. syyskuuta 2023 mennessä.
Kolmanneksi, koskien digitaalista keskuspankkirahaa (CBDC) ja kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa Yhdysvalloissa: Lokakuun 5:ntenä 2023 ilmoitettiin, että lakiesitys, joka kieltää CBDC:n käytön ja ihmisten jäljittämisen Yhdysvalloissa, on hyväksytty edustajainhuoneen rahoituspalvelukomiteassa.

Edustajainhuoneen enemmistön piiskuri Tom Emmer varoitti, että "Biden'in hallinto ei ainoastaan pala halusta luoda CBDC:tä, vaan se on valmis vaihtamaan amerikkalaisten oikeuden taloudellisesta yksityisyydestä valvontatyyliseen keskuspankkivaluuttaan."

Meidän pitäisi toivoa, että lakiesitys menee läpi, kun siitä äänestetään edustajainhuoneen täysistunnossa.

Neljänneksi, koskien Amerikan taloudellisia ongelmia: Lokakuun 5:ntenä 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain edustajainhuone katkaisi rahoituksen WHO:lle, WEF:lle, YK:n taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestölle, YK:n koulutus-, tiede- ja kulttuurijärjestölle, Wuhan'in virologian instituutille, Maailmanpankin hallinnoimille ilmastonmuutosrahastoille, YK:n väestörahastolle sekä 33 erityislähettiläälle ja erityisedustajalle, mukaan lukien presidentin ilmasto-erityislähettiläs, rotujen tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta käsittelevä erityislähettiläs, LGBTQI+ -henkilöiden ihmisoikeuksia edistävä erityislähettiläs, kansainvälisten työasioiden erityislähettiläs, Palestiinan asioiden erityisedustaja, ym.

Tiedän, ettei minun pitäisi nauttia vahingoniloisesti, mutta rahoitus katkaistiin presidentti Biden'in ilmastotsaarille John Kerry'lle.

Laki pienensi presidentti Biden'in menopyyntöjä noin 25 prosentilla, mutta se on vielä hyväksyttävä Yhdysvaltain senaatissa.

Viidenneksi, Danielin kirjasta: Jumala sanoi: "Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys (tieto) lisääntyy" (Dan. 12:4). (KJV-käännös: "But thou, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro (=surffaus netissä?), and knowledge shall be increased.")

Jumala sanoi Danielille, että tieto lisääntyy lopun ajalla.

Olen kuullut ihmisten sanovan, että elämme "informaation aikakautta".

Olen kuullut muiden sanovan, että elämme "tietokoneaikakaudella" tai "digitaalikaudella".

Nyt luen, että "tietokoneiden aikakautta" ollaan korvaamassa "kvanttilaskennan" aikakaudella.

Harbingersdaily.com -sivustolla 5. lokakuuta 2023 julkaistussa artikkelissa pastori David Bowen kirjoitti seuraavaa:
>Se on täynnä äärettömän pieniä mikroprosessoreita, ja se (kvanttitietokoneet) pystyy helposti käsittelemään yli 5 miljardia laskutoimitusta sekunnissa – 3 miljoonaa kertaa nopeammin kuin klassinen tietojenkäsittely. Hyperion Research -tiimin pääanalyytikko arvioi, että tehtävät, jotka tällä hetkellä vievät 25 tuntia, saadaan pian valmiiksi kahdessa minuutissa kvanttilaskennan avulla.

>Tällä tekniikalla ei ole vain kykyä hallita kaikkia elämän, liiketoiminnan, rahoituksen, lääketieteen, valtionhallinnon, jne. osa-alueita, vaan se pystyy myös tekemään tämän niin tarkasti ja nopeasti, että jokainen ihminen maan päällä voitaisiin asettaa yhden-maailman järjestelmään. Tämä tekniikka käytännössä pakottaa maailman yhden-maailman rahoitusjärjestelmään, yhden-maailman hallitukseen ja lopulta yhden-maailman uskontoon. Tämä superteknologia saa maailman järjestelmät sulautumaan yhdeksi yhdistyneeksi ja tietokoneistetuksi elämäntavaksi. Valinnat jäävät pois. Vapautta rajoitetaan voimakkaasti. Hallinta luovutetaan sen käsiin, joka valvoo tätä maailmanlaajuista yhteenliittämisverkkoa.
Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta: Maailman terveysjärjestöllä (WHO) on tällä hetkellä kaksi asiakirjaa valmisteilla, jotka he haluavat saada hyväksytyksi Maailman terveyskokouksen (World Health Assembly) erityisistunnossa toukokuussa 2024.

Yksi asiakirja koskee kansainvälisten terveyssäännösten (IHRs) muutoksia.
  • He haluavat WHO:n suositusten olevan oikeudellisesti sitovia kaikkialla maailmassa.
  • He haluavat, että WHO:n pääjohtajalla on valtuudet säännellä kaikkea sitä, mikä saattaa vaarantaa kansanterveyden.
  • He haluavat, että WHO:lla on valtuudet vaatia lääketieteellisiä tutkimuksia, hoitoja, karanteeneja, jne.
  • He haluavat WHO:n luovan maailmanlaajuisen järjestelmän (digitaalisen passin) testien, rokotusten, toipumisten, matkustamisen, jne. seuraamiseksi.
Toinen asiakirja on kansainvälinen pandemiasopimus (Accords; kutsutaan myös WHO:n CA+-sopimukseksi).
  • WHO haluaa "One Health (Yksi terveys)" -järjestelmän, joka sisältää kasvit, eläimet, ekosysteemit ja ilmastonmuutoksen vaikutukset.
  • He haluavat, että WHO:lla on valtuudet sensuroida väärää tietoa ja disinformaatiota (kaiken, mikä on ristiriidassa heidän narratiivinsa kanssa).
  • He haluavat WHO:lle valtuudet muodostaa uusia komiteoita asettamaan uusia vaatimuksia maailmalle heidän harkintansa mukaan tulevaisuudessa.
WHO:n ryhmän, joka on työskennellyt näiden asiakirjojen parissa useita viikkoja, on tarkoitus:
  • Lopettaa niiden muuttaminen tammikuuhun 2024 mennessä.
  • Esittää ne jokaiselle kansakunnalle tammikuussa 2024.
  • Antaa jokaiselle kansakunnalle neljä kuukautta aikaa pohtia niitä, ennen kuin niistä äänestetään WHO:n yleiskokouksessa toukokuussa 2024.
Äskettäin kerrottiin, että WHO:n ryhmä, joka on työskennellyt näiden asiakirjojen parissa, yrittää kiertää neljän kuukauden vaatimusta, jotta kansakuntien on äänestettävä niistä kera pienen harkinta-ajan tai ei ollenkaan aikaa harkita, mitä he äänestävät.

Seitsemänneksi, koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Lokakuun 7. päivänä 2023 Afganistanissa tapahtui 6.3 richterin maanjäristys, jossa kuoli 2 053 ihmistä, loukkaantui 1 240, ja se vaurioitti tai tuhosi 1 320 taloa.

Näiden lukujen odotetaan kasvavan jatkuvasti.

(Päivitys: Lokakuun 10. päivänä 2023 ainakin 2 400 ihmistä kuoli ja 1 900 taloa tuhoutui. Ei ehkä ole olemassa mitään yhteyttä, mutta on mielenkiintoista, että tämä tapahtui 3 päivää sen jälkeen, kun Taleban pyysi lupaa lähettää joukkoja Iranin kautta auttamaan Hamasia taistelemaan Israelia vastaan.)

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com