Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 2. lokakuuta 2009

Illuminaatit junailivat Vanhaselle jatkon?

Tämä on salaliittoteoria. Väitän että tässä vaalirahajupakassa Yle TV2:n maanantai-iltana 28.9.09 lähettämä Silminnäkijä-ohjelma, jossa ”ilmiannettiin” nimettömän todistajan taholta lahjusväite koskien Matti Vanhasen talonrakennusprojektia 1990-luvulla, oli täysin tekaistu juttu Vanhasen omien kannattajien tai EU-illuminaattien toimesta, jotka halusivat säilyttää Vanhasen ja Suomen nykyhallituksen virassa ilman uusia vaaleja. Ohjelmalla oli täysin päinvastainen vaikutus pääministeri Vanhasen ja Suomen hallituksen luottamukseen kuin alun perin kuviteltiin ja Yle meni halpaan. Vanhanen pystyi näyttäytymään marttyyrina, jota mukamas oppositio ja media jahtasivat. Media haluttiin siis loata. Mielenkiintoista on, että tuoreen mielipidetiedustelun mukaan, josta 500 otantaa oli suoritettu tällä kriisiviikolla, Keskustan kannatus oli noussut yhdellä prosenttiyksiköllä edellisestä mittauksesta. Ovelasti järjestettiin tämä ”ilmianto” juuri ennen hallituksen tiedonantoa vaalirahoituksesta eduskunnalle samalla viikolla ja siirrettiin huomio itse pääasiasta toisaalle, eli tähän hölynpölyjuttuun lahjuksesta (rakennusfirman maksama lautakasa), jonka pääministeri Vanhanen pystyi innokkaana talonrakentajana helposti torjumaan etenkin kun lähdesuojan turvin ”ilmiantaja” pysyi piilossa ja uusia todisteita tai faktoja ei ilmaantunut pöydälle. Näitä faktoja ei ollut alunperinkään tarkoitettu tuotavaksi esille, koska mitään sellaisia ei ole olemassa. Lisäksi Vanhanen ei aio nostaa oikeusjuttua Yleä vastaan, koska silloin ”ilmiantaja” paljastuisi oikeudessa, jota Vanhanen ei varmaankaan halua. Keskusrikospoliisi myöskin jättäytyy jutun tutkimisesta, koska oletettu rikos on vanhentunut jo aikoja sitten. Tämä tiedettiin varmasti ennakolta ja näin Vanhanen lienee ollut juonessa itsekin mukana. Keskustapuolueen väki ilmeisesti pelästyi Timo Soinin kommentista viime viikon perjantaina (25.9.09):

Soini: Pääministeri kaatuu

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/09/961379


Laskelmoitu psykologia pelasti. Pääministeri Vanhanen pystyi esiintymään voittajan elkein jo ennen eduskunnan suorittamaa luottamusäänestystä hallitukselle ja pääministerille eilen torstaina 1.10.09. Äänet menivätkin hallitukselle murskaavasti 117-27.

Kysymys on siis psykologiasta ja ihmisten tunteisiin ja mielikuviin vaikuttamisesta, kuten koko tällä vaalirahapetoksella, jonka turvin voimakkaasti EU-myönteinen porvarihallitus synnytettiin maahamme vuonna 2007. Tunnetusti rahalla on suuri voima ja Keskustan sekä Kokoomuksen saamat suuret vaalirahatuet epäilyttäviltä tahoilta mahdollistivat voimakkaan mediakampanjan kalliine mainoksineen, joka edesauttoi juuri sen verran kuin tarvittiin porvarihallituksen luomiseksi muutenkin oikeistolaistuvaan Eurooppaan.

Kehittyvä Euroopan Unioni (EU) tulee olemaan uusliberalistinen Amerikan jäljennös, Euroopan Yhdysvallat, joka oikeistolaistuu nyt kovaa vauhtia. Amerikka romahtaa sisältäpäin EU:n tieltä, kun Rothschildin illuminaattisuvun valitsema tuore USA:n presidentti Barack Obama sosialisoi maan, josta esimerkkinä tuhoon tuomittu valtava amerikkalaisten pankkien ja yritysten elvytysohjelma valtion velkarahalla, joka antaa vain tilapäisen avun. Kaikki muukin Obaman toiminta viittaa täysin päinvastaiseen, mihin on totuttu USA:ssa, kun sosialistinen sääntelypolitiikka terveydenhuoltouudistuksineen valtaa alaa. Sanotaan, että Obama on kaikkein epäamerikkalaisin presidentti, joka USA:ssa on ollut. (Vrt. antikommunisti Gorbatshoviin NL:n loppuaikoina!) Lopulta Amerikasta jää jäljelle vain muisto, ja ”se mikä pidättää” (2 Tess. 2:6-7) on poistunut uuden supervallan, Euroopan Yhdysvaltojen tieltä, jota johtavat vapaamuurari-illuminaatit Rothschildien johdolla.

Tänään perjantaina käytävä Irlannin kansanäänestys Lissabonin sopimuksesta (lue: EU:n perustuslaista) on viimeisiä esteitä EU:n liittovaltiokehityksen tiellä, kun pian voimaanastuva sopimus mahdollistaa mm. uudet presidentin ja ulkoministerin virat EU:lle. Nyt elämme siis historiallisia aikoja, kun Raamatun profetiat lopullisesta Ilmestyskirjan pedosta (Ilm. 13) tai Danielin 4. pedosta (Dan. 7) ottavat muotoaan toteutuakseen. Toivottavasti Suomi ei tule olemaan osa tätä kehitystä, vaikka Illuminati tämän vaalirahakohuun liittyvän lahjusepisodin avulla yrittääkin pitää Suomea tiukasti EU-ruodussa. Luulen että ikivanhat profetiat pohjoisen maan kohtalosta toteutuvat pian (Sak. 6:1-8) ja Jumala irrottaa Suomen Venäjän avulla EU:sta. Tuomiot tulevat, mutta samalla ahdistuksen aikana ihmiset kääntyvät Jumalan puoleen ja heräävät.

Suomen nykyhallitukseen voi sopia tämä raamatunkohta vaalirahakohun nyt rauhoituttua vähän (1 Tess. 5:1-3):

1 Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa;
2 sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

Moraalittomasta Matti Vanhasesta (http://www.kristitynfoorumi.fi/huonomaku.htm), eräänl. antikristuksesta, olen kirjoittanut aikaisemmin Pasi Toivosen Cutting Edge Finland -sivustolla:

http://www.sunpoint.net/~patato/kirje257.html

Vanhanen voi olla Suomen pieni sarvi (11. sarvi, Dan. 7:20-27), kelvoton (Dan. 11:21), joka juonittelulla pääsi vallankahvaan vuonna 2003. Illuminati halusi Vanhasen Anneli Jäätteenmäen tilalle, joka paljasti Lipposen illu-yhteyksiä. Paavo Lipponenhan vieraili presidentti Bushin luona joulukuussa 2002 epäilyttävissä merkeissä.

”Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.” (Dan. 11:21)

Dan. 7:20-22, 24-26

20 sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut;
21 se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,
22 siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.

24 Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta.
25 Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.
26 Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.

Dan. 8:9-14, 23-26

9 Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin.
10 Ja se kasvoi taivaan sotajoukkoon asti ja pudotti maahan osan siitä sotajoukosta ja tähdistä ja tallasi niitä.
11 Hän ylpeili sotajoukon ruhtinastakin vastaan, ja tältä otettiin pois jokapäiväinen uhri, ja hänen pyhäkkönsä paikka kukistettiin.
12 Myös sotajoukko jokapäiväisen uhrin lisäksi annettiin rikollisesti alttiiksi tuholle. Se sarvi heitti totuuden maahan, ja mitä se teki, siinä se menestyi.
13 Sitten minä kuulin yhden pyhän puhuvan, ja toinen pyhä sanoi sille, joka puhui: "Kuinka pitkää aikaa tarkoittaa näky jokapäiväisestä uhrista ja kauhistavasta rikoksesta: pyhäkön ja sotajoukon alttiiksi antamisesta tallattavaksi?"
14 Ja hän sanoi minulle: "Kahtatuhatta kolmeasataa iltaa ja aamua; sitten pyhäkkö asetetaan jälleen oikeuteensa".

23 Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava.
24 Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle.
25 Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.
26 Ja näky illoista ja aamuista, josta oli puhe, on tosi. Mutta sinä lukitse näky, sillä se tarkoittaa kaukaista aikaa."


Vielä, tämän päivän A-zoom -ohjelma TV1:llä tukenee salaliittoteoriaani. A-zoom (2.10.09): Onnistuiko pääministeri Matti Vanhanen torjumaan syytökset lautakasakiistan avulla? Kannattaa myös lukea tämän päivän Helsingin Sanomien pääkirjoitussivu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com