Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Tuleva diktatuuri

Tässä Cutting Edgen artikkelissa David Bay uumoilee diktatuuria Amerikkaan lähitulevaisuudessa.


Glenn Beck pelkää että presidentti Obama saattaisi kaapata diktatorisen vallan yhdessä yössä (overnight)

Alaotsikko: Onko Beckin huoli oikeutettua? Voimmeko me herätä jonakin aamuna havaitaksemme, että meidän kansakuntamme on teljetty absoluuttiseen diktatuuriin?

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi. Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2009 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Ei ole pienintäkään epäilystä että Illuminati suunnittelee perustavansa tukahduttavimman diktatuurin mitä maailma on koskaan nähnyt Amerikan yllä. Cutting Edge on varoitellut tästä todellisuudesta hyvin pitkän aikaa – yli 20 vuotta ollaksemme tarkkoja! Kauan ennen kuin me menimme Internetiin (kesäkuu 1996), me varoitimme radiossa (alkaen marraskuusta 1991) ja useita vuosia sitä ennen me varoittelimme seminaarien välityksellä Uudessa- Englannissa.

Minkä kaltaista diktatuuria Illuminati suunnittelee?

”… Harhauskoiset (ei-juutalaiset) ovat lammaslauma, ja me olemme heidän susia. Ja sinä tiedät mitä tapahtuu kun sudet saavat otteen laumasta?”

”… On olemassa myös vielä yksi syy miksi he sulkevat silmänsä: sillä me jatkuvasti lupaamme heille antaa takaisin kaikki vapaudet, jotka me olemme vieneet heiltä pois, heti kun me olemme kukistaneet rauhan viholliset ja kesyttäneet kaikki osapuolet … Ei kannata sanoa mitään siitä kuinka kauan heitä tullaan pitämään odotustilassa koskien tätä heidän vapauksiensa palauttamista …” [”The Protocols of the Learned Elders of Zion” (Siionin Viisaiden Pöytäkirjat), Pöytäkirja #11 – Totalitaarinen valtio]

Älä erehdy sen suhteen mihin tämä Terrorismin vastainen sota on johdattamassa meitä – suoraan totalitarismiin! Vielä terrorista:

”… sillä aikaa kun maailman ihmiset ovat vielä järkytettyjä loppuun suoritetun vallankumouksen tosiasiasta, yhä terrorin ja epävarmuuden tilassa, heidän pitäisi tunnustaa kerta kaikkiaan se, että me olemme niin voimakkaita, niin ylitsekäymättömiä (inexpugnable), niin ylenpalttisesti voimalla täytettyjä, että emme missään tapauksessa ota heitä mitenkään huomioon, ja siten, kaikkea muuta kuin kiinnittämällä jotakin huomiota heidän mielipiteisiinsä tai toiveisiinsa, me olemme valmiita ja kykeneviä murskaamaan vastustamattomalla voimalla kaiken mielipiteen ilmaisun, tai merkin siitä, joka hetki ja joka paikassa, että me olemme kaapanneet kerralla kaiken minkä me halusimme… Siten pelossa ja tutisten he tulevat sulkemaan silmänsä kaikelta, ja ovat tyytyväisiä odottaessaan mikä tulee olemaan sen kaiken loppu.” [Ibid.; Korostus lisätty edellä]

Kun amerikkalaiset tuijottivat silkassa kauhussa World Trade Centerin kaksoistornien ja Pentagonin murentumista syyskuun 11. päivänä, he alkoivat sulkea silmiään kaikelta paitsi siltä mitä meidän hallituksemme ja massamedia halusi heidän uskovan. Jopa nytkin ”pelossa ja tutisten he tulevat sulkemaan silmänsä kaikelta, ja ovat tyytyväisiä odottaessaan mikä tulee olemaan sen kaiken loppu”. Juuri kuten Pöytäkirjojen henkioppaat visioivat, amerikkalaiset ovat sulkemassa kollektiiviset silmänsä, käymällä mielellään kauppaa vapauksistaan ”luvatun rauhan ja turvallisuuden” vuoksi. Benjamin Franklinin sanat tälle ilmiölle näyttävät kaikuvan tänä päivänä epätavallisella selkeydellä:

”Nuo, jotka luopuisivat vapauksistaan saavuttaakseen turvallisuuden, eivät ansaitse vapautta eikä turvallisuutta.”

Behold A Pale Horse (Katso hallavaa hevosta)

Kuinka Illuminatin suunnitelma toimii saattaakseen koko ihmiskunnan läpi maailman pisteeseen missä he [illut] voivat yhtäkkiä orjuuttaa kaikkia ihmisiä?

”Kun me tulemme valtakuntaamme, meidän puhujamme tulevat tulkitsemaan suuria ongelmia, jotka ovat kääntäneet ihmiskunnan ylösalaisin saattaakseen sen, lopulta, meidän hyväntekeväisen hallinnon alle. Kuka tulee koskaan epäilemään, silloin, että kaikki nämä ihmiset järjestettiin meidän taholta poliittisen suunnitelman mukaisesti, josta kukaan ei ole edes arvaillut monien vuosisatojen kuluessa?” [End of Protocol No. 13]

Kiinnititkö huomion tuohon osuvaan lauseeseen, joka osoittaa tosiasian, että maailmantapahtumia ollaan aiheuttamassa maailmanlaajuisen salaliiton toimesta?

”Kuka tulee koskaan epäilemään, silloin, että kaikki nämä ihmiset järjestettiin meidän taholta poliittisen suunnitelman mukaisesti, josta kukaan ei ole edes arvaillut monien vuosisatojen kuluessa?” [Tämä koskee nykyaikana esim. Al Gorea ilmastonmuutospropagandassa ja presidentti Barack Obamaa talouskriisin selvittäjänä. Suom. huom.]

Ei ainoastaan tämä salaliitto ole maailmanlaajuinen, vaan se on kestänyt ”useita vuosisatoja”! Kuinka monta vuosisataa, tarkalleen, Illuminati on ollut suunnittelemassa tätä globaalia hallitusta, globaalia taloutta, globaalia uskontoa, ja globaalia vapaamuurarimessiasta? Meidän ensimmäisellä DVD:llä koskien ”Amerikan alkuaikojen salaisia mysteereitä” – otsikolla "The New Atlantis" (Uusi Atlantis) – me osoitimme että kuningatar Elizabeth I ja Sir Francis Bacon aloittivat vuonna 1590 suunnitelman luoda maailman mahtavin kansakunta Pohjois-Amerikan mantereelle. Heidän henkioppaansa kertoivat heille, että tämä uusi englantia-puhuva kansakunta (Amerikka) johtaisi asteittain maailman kohti ”Novus Ordo Seclorum” -tilaa (huom. USA:n yhden dollarin seteli) tai Uutta Maailman Järjestystä. Sen tähden, tämä suunnaton Illuminatin salaliitto on kestänyt yli 400 vuotta, toteuttaen näin Pöytäkirjojen puheen lauseessa ”monien vuosisatojen kuluessa”.

Joka päivä kun me käännämme TV-vastaanottimemme päälle tai avaamme sanomalehtemme, meidät haudataan moninkertaistuvien kriisien lisääntyvän painon alle, joiden toitotetaan olevan tuhoisa uhka maapallolle. Useita vuosia sitten, me postitimme artikkelin, joka tunnisti viisi merkittävää luotua kriisiä, joita mainostetaan, kun tarvitaan globaalia hallitusta selvittämään ne.

Me lainaamme lyhyesti artikkeliamme NEWS2193, otsikolla, ”Viittä merkittävää globaalia katastrofia, jotka luodaan, ollaan jatkuvasti paasaamassa maailmalle syinä muodostaa globaali Uusi maailmanjärjestys!”

1) Globaali lämpeneminen
2) Globaali terrorismi
3) Globaali sota (Kolmas maailmansota, suunniteltu valmistamaan Antikristus maailman näyttämölle)
4) Globaali taloudellinen katastrofi (aiotaan käynnistää sen jälkeen kun 3. maailmansota alkaa)
5) Globaali virustauti
[Ehkä nykyään tämä sikainfluenssa rokotteineen, Suom. huom.]

Nyt kun me tiedämme kuinka tukahduttava diktatuuri Illuminatilla on varastossa meitä varten, niin tutkikaamme Glenn Beckin kohtalokkaita pelkoja siitä, että presidentti Obama saattaisi kaapata diktatorisen vallan yhdessä yössä.

UUTISKATSAUS: ”Glenn Beckin Obama-pelko: Vallankaappaus yhtenä yönä”, World Net Daily, 26. elokuuta 2009

”Tuleeko presidentti Obama ”kaappaamaan vallan yhtenä yönä” toimenpiteessä lujittaa Valkoisen Talon kontrollia USA:n hallinnosta? Tuo on Fox Newsin uutisankkuri Glenn Beckin pelko, joka keskusteli asiasta pitkään tänään toisen ohjelmia lähettävän voimanpesän, radiotoimittaja Rush Limbaughin, kanssa. ’Minä pelkään että tällä hallituksella, tällä hallinnolla, on niin paljon taustatyötä jo valmiina, että he tulevat kaappaamaan vallan yhdessä yössä ennen kuin joku edes ajattelee sekuntiakaan sitä’, Beck sanoi.”

Minä voin varmastikin ymmärtää Glenn Beckin tuskaa, koska presidentti Obama on mitä luultavimmin tehnyt enemmän muutoksia tiheämpään tahtiin kuin kukaan presidentti minun muistikuvassani. Mutta, Beck on unohtanut että ”puitteet” diktatorisen vallan kaappaamiseksi ”yhdessä yössä” on jo paikoillaan, vankasti pystytetty ”konservatiivisen” presidentin George W. Bushin toimesta 9/11 -terrori-iskujen välittömissä jälkimainingeissa!

Muistatko sinä? Cutting Edge postitti lukuisia artikkeleja diktatuurista, jota Bush oli suunnittelemassa, ja infrastruktuurista, jota hän oli asentamassa paikoilleen:

* NEWS1550 ”Presidentti Bushin Terrorismin vastaisen sodan karvaat hedelmät – ehdotettu henkilökohtaisten ja perustuslaillisten vapauksien menetys – aivan kuten Siionin Viisaiden Pöytäkirjat ennustivat 200 vuotta sitten!”

* NEWS1553”Bushin hallinto jo uudelleenmäärittämässä ’terroristia’ – viikkojen sisällä 9/11 -iskuista – sinua ja minua voidaan pitää terroristina!”

* NEWS1567 ”Terrorismia ehkäisevä lainsäädäntö – ryntäys kohti diktatuuria”

* NEWS1575 ”Ryntäys kohti diktatuuria! Bushin hallinto aikoo soveltaa sisällissodan aikaista ’kapinallislakia’, joka panee ne ihmiset vankilaan, jotka ainoastaan kritisoivat hallitusta”

* NEWS1576 ”Retoriikka ja todellisuus: Yhdistetty kuva nopeasti lähestyvästä diktatuurista!”

* NEWS1577 ”Poikkeustila, Osa 1 – osavaltioille annetaan laajat kauaskantoiset valtuudet taistella isorokko-hyökkäyksiä vastaan – panevat karanteeniin kokonaisia kaupunkeja”

* NEWS1579 ”FBI tiukentamassa hirttoköyttä ’kotimaisten terroristien’ ympärillä”

* NEWS1580 ”Patriot Act -lait tulevat olemaan meidän perikato”Minä rohkaisen sinua lataamaan tietokoneellesi koko Patriot Act I:n ja Patriot Act II:n lainsäädännön. Sinä tulet huomaamaan, että presidentti Bush ja Kongressi rakensivat kaiken infrastruktuurin joka tarvitaan perustamaan totalitaarinen diktatuuri ”yhdessä yössä”. Presidentti Obamalla on jo tämä valta saatavilla häntä itseään varten. Hänen ei tarvitse enää pystyttää yhtään lisää ”puitteita”.

* NEWS1584 ”Bush – Amerikan luotetuin presidentti kahmaisi juuri diktatoriset valtuudet”

Me postitimme muitakin artikkeleita, mutta sinä ymmärrät pointin. ”Puitteet” absoluuttisen diktatuurin pystyttämiselle pantiin paikoilleen vuosina 2001-2008 presidentti George W. Bushin toimesta. Miksi Glenn Beck ei sitten noussut vastustamaan mitä hirveintä toimeenpanevan vallan keskittämistä lähtien Josif Stalinin ja Adolf Hitlerin ajoista?

Palatkaamme nyt Glenn Beckin ja Rush Limbaughin väliseen keskusteluun.

”Limbaugh vastasi, ’Minä en usko, että he tulevat olemaan kykeneviä kaappaamaan sen [vallan] yhdessä yössä ilman, että joku tietäisi siitä … Se mitä he yrittävät tehdä täällä viestintäyhteyksille on yksinkertaisesti tukahduttaa eriävät mielipiteet. He yrittävät pyyhkäistä olemattomiin kaiken vastarinnan’, Limbaugh selitti. ’Asiat, joista hän [Obama] puhuu koskien radion sulkemista, ovat yksinkertaisesti epäamerikkalaisia. … Elämme vaarallista aikaa. Se on vaarallisinta aikaa minun elämässäni vapauden ja ihmisoikeuksien kannalta tässä maassa’.”

Rehellisesti, nyt, missä nämä kaksi kaveria olivat kun heidän republikaanitoverinsa, presidentti Bush, oli luomassa kaikkia näitä hyvin todellisia lakeja, jotka tulevat eräänä päivänä kääntämään Amerikan diktatuuriin? Minä pidän sitä inhottavana, että nämä kaksi republikaanikommentaattoria olivat täysin hiljaa aikana, jolloin George W. Bush oli saamassa kaikki nämä diktatoriset lait hyväksytyiksi.

Kuinka Limbaugh kehtaa sanoa, ”Elämme vaarallista aikaa. Se on vaarallisinta aikaa minun elämässäni vapauden ja ihmisoikeuksien kannalta tässä maassa.”?

Minä olin paljon enemmän huolissani kansakuntani vuoksi Patriot Act I:n ja II:n voimaantulosta Bushin alaisuudessa. Sanomalla tuon, minä en anna ymmärtää, että Obaman toimenpiteet eivät huolestuttaisi minua, koska minä näen hänen panevan sokerikuorrutusta tämän diktatorisen kakun päälle! Ja, tuo on kaikkea sitä mitä Obama on tehnyt tähän saakka. Hän on pannut kuorrutusta George W. Bushin kakun päälle. Hänellä on jo ollut nämä diktatoriset valtuudet ojennettuna käteen, joten kaikki mitä hänen tarvitsee tehdä, on hienosäätää koko suunnitelma. [Molemmat presidentit, Bush ja Obama, ovat eräänl. antikristuksia, Amerikan viimeisiä johtajia, pieniä sarvia ja kelvottomia (ks. Dan. 7, 8, 11), jotka pyrkivät muuttamaan ajat ja lain. Bush oli Obaman edelläkävijä, joka rakensi puitteet diktatuurille. Nyt vain tarvitaan jokin suuri katastrofi Amerikassa lopullista diktatuuria varten. Suom. huom.]

Lisäksi, kun minä luin esimerkeistä, joita Beck ja Limbaugh antoivat syiksi heidän pelolleen yön yli -diktatuurista, niin se suorastaan hämärryttää meidän vapauksien, ihmisoikeuksien ja perustuslaillisten takuiden tosiasiallisen kumoamisen valossa, jotka Bush perkasi 9/11 -iskujen jälkimainingeissa.

Nyt, puhukaamme ajoituksesta koskien tätä absoluuttista diktatuuria Amerikassa. Ei ole epäilystäkään siitä, että Illuminati tekee jonkinlaisen suunnitelman. Kuitenkin, koska presidentti on omistanut nämä erittäin ankarat valtuudet yli seitsemän vuotta nyt ja ei ole tehnyt mitään niillä, niin milloin me odotamme istuvan presidentin panevan täytäntöön kaikki nämä Bushin aikaiset lait?

Me odotamme että Yhdysvaltojen presidentti – kuka tahansa hän onkin aikanaan – tulee panemaan täytäntöön kaikki nämä diktatoriset lait järjestelyssään välittömästi Kolmannen maailmansodan puhkeamisen jälkeen, joka on suunniteltu valmistamaan Antikristus. [Ehkä 3. maailmansodan puhkeaminen alkaa joukkotuhoasein tehtävällä terrori-iskulla Amerikan maaperällä. Suom. huom.]

Tähän mennessä, sinä saatat valittaa, että me jäädytämme jokaisen tärkeän kehitysvaiheen tapahtuvaksi juuri 3. maailmansodan puhkeamisen jälkeen. Sinä olet ehdottomasti oikeassa! Kaksi entistä satanistia, joiden kanssa minä olen työskennellyt vuodesta 1992 lähtien, ovat molemmat kertoneet minulle, että tapahtumien tässä maassa suunnitellaan näyttävän normaalilta 3. maailmansodan puhkeamiseen saakka. Tuo tapahtuma tulee olemaan suunnaton vedenjakaja-tapahtuma ihmiskunnan historiassa.

Ihmiset Amerikassa ja jokaisessa maailman kansakunnassa, jotka vielä valitsevat vaaleilla johtajansa, tulevat heräämään eräänä päivänä äkisti globaalin sodan puhkeamiseen huomatakseen, että heidän kansakuntansa on sotilaallisen poikkeustilan (Martial Law) kantapään alla. Sadattuhannet amerikkalaiset toisinajattelijat tullaan kokoamaan yhteen ja heittämään vankilaan. Kokonaiset kaupungit tulevat olemaan lukittuina (lockdown) ja silloin koko maa on tukahduttavimman diktatuurin alaisuudessa jonka maailma on koskaan nähnyt.

Joten, Glenn Beck on jokseenkin oikeassa. Diktatuuri on suunniteltu. Mutta se tulee olemaan yhteinen ponnistus republikaanien ja demokraattien kesken – ei vain demokraattipresidentti Obaman tekojen tulos.

Tarkkaile 3. maailmansodan puhkeamista. Se on meidän profeetallinen tapahtumamme.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voitte lähettää meille postia joko etana tai sähköposti.

Jumala siunatkoon teitä!

Become a Headline news subscriber HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2381


Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. – ”nokialainen”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com