Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Wall Streetin ahneus

Tässä Cutting Edgen David Bay esittelee uusinta Wall Streetin keksintöä sijoittajien rahantekoon.


Wall Street on nyt paketoimassa ja kauppaamassa ”Kuoleman ohjelmia (Death Plans)”!

Alaotsikko: Sijoittajat eivät rikastu, ellei suuri määrä ihmisiä kuole yhtäkkiä – ja pian!

”Heidän täytyy lopulta turvautua sotaan tasapainottaakseen rahatilanteen, koska sota on pohjimmiltaan vain toimenpide tuhoamaan velkoja ja poliitikot ovat julkisesti pestattuja murhamiehiä (hit men)...” (William Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 49)

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi. Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2009 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Tämän päivän sanomalehdet ovat täynnä raportteja kuolemista. Sodat Irakissa ja Afganistanissa jatkuvat vaatien amerikkalaisten, NATO:n ja afgaani/irakilais sotilaiden ja siviilien henkiä. Sodat Afrikan maissa jatkuvat tuhoten tuhansien ihmisten elämiä. Massamedia myös nostaa esiin heidän kamalat varoituksensa siitä, että kaksi miljardia ihmistä saattaisi kuolla sikainfluenssaan.

Kuolema laajalla tasolla on hyvää bisnestä medialle. Sen pelottavat jutut säikyttävät tarpeeksi ihmisiä, niin että suuria määriä sanomalehtiä, aikakauslehtiä, ja TV:n lähetysaikaa myydään. Mutta, suurin julkisuuteen saatettu uhka on tauti historiallisen Mustan Surman mittakaavassa, joka tulee olemaan niin tuhoisa, että se tappaa kaikkiaan 25% koko ihmiskunnasta Ahdistuksen ajan kuluessa (4. sinetti, Ilm. 6).

Illuminati tietää, että oikealla hetkellä, kun heidän vapaamuurarikristuksensa on maailman näyttämöllä, he aikovat päästää valloilleen taudinaiheuttajan, joka tulee hävittämään ihmiskuntaa; uhka, joka on niin suunnaton, että se saattaa heidät paniikissa ottamaan rokotteen, joka tulee olemaan niin pilaantunutta, että ihmiset, jotka ovat selvinneet rutosta, kuolevat rokotteeseen.

Kuuntele tätä Suunnitelman osaa:

”Useita huippusalaisia suosituksia annettiin Tri. Aurelio Peccein toimesta, joka kuuluu Rooman Klubiin. Hän kannatti sitä että ruttotaudilla, joka otetaan käyttöön, olisi sama teho kuin kuuluisalla historian Mustalla Surmalla … määräyksiä annettiin kehitellä mikrobi ja luoda ehkäisevä aine ja parannuskeino. Lääkettä toimitettaisiin eloonjääneille kun on päätetty, että tarpeeksi ihmisiä on kuollut. Parannuskeino tullaan ilmoittamaan vasta äskettäin kehitetyksi kun, itse asiassa, se on ollut olemassa alusta alkaen.” ["Behold A Pale Horse", s. 167]

Illuminatin korttipeli

















Lisätodistetta siitä, että Illuminati suunnittelee vakavaa kulkutautia, jonka he aikovat päästää valloilleen ihmiskunnan ylle, löydetään Illuminatin korttipelistä (Illuminati Card Game).

Kukin kortti tässä roolipelissä suunniteltiin edustamaan yhtä toimenpidettä, jota ILLUMINATI aikoi käyttää kukistaakseen tämän nykyisen maailmanjärjestelmän (Vanha Maailman Järjestys), niin että suunniteltu Uusi Maailman Järjestys voitaisiin perustaa.

Sen tähden, me tiedämme että Illuminati aikoo käyttää ”Tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskusta (Center For Disease Control)” johtavana voimana levitettäessä suunniteltua ruttotautia. Heidän taktiikkansa taudin levittämiselle ja ihmisten kontrolloimiselle käsittää harkitun toteutuksen epidemiasta ja karanteenista.

Nämä ovat synkkiä suunnitelmia, todellakin, mutta hyvin todellisia. Kun ne pannaan täytäntöön, ne tulevat toteuttamaan profetiat sekä Ilmestyskirjan 4. sinetistä että meidän Vapahtajamme varoituksen:

”Ja tulee olemaan suuria ja rajuja maanjäristyksiä, ja monin paikoin nälänhätää ja kulkutauteja (kulkutaudit: pahanlaatuisia ja tarttuvia tai infektiomaisia epidemian luonteisia tauteja, jotka ovat kuolettavia ja tuhoisia)…” (Luukas 21:11, Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Kaikki tämä informaatio pohjana, on aika kysyä asiaankuuluva kysymys: tietävätkö Wall Streetin Illuminati-johtajat näistä kuolettavista suunnitelmista?

Minä ehdotan sinulle, että Wall Streetin huippujättiläisten täytyy tietää näistä suunnitelmista, sillä heidän johtajansa ovat joitakin globaalin Illuminatin Suunnitelman tärkeimpiä liikuttajia ja ravisuttajia. Vallanpitäjät kuten Rockefellerit, J.P. Morgan, Goldman Sachs, nimetäkseni vain muutaman, ovat joitakin vaikutusvaltaisimmista koko Illuminatin johdossa. Koska taloudellisen keskuksen, vapaasti kutsuttuna Wall Street, avainjohto tietää näistä tappavista suunnitelmista, niin sitten tässä uutisjutussa on paljon järkeä.

Lue ja kyynelehdi!

UUTISKATSAUS: ”Kuoleman myyminen: Wall Streetin uusin kupla”, by L. Randall Wray, Wall Street Pit: Global Market Insight (Globaalin markkinan oivaltaminen), 7. syyskuuta 2009

”Kun Wall Streetin sijoitusinstrumenttien (commodities) kupla puhkesi viime vuonna, minä kysyin voisiko seuraava kupla olla arvopaperistetuissa ihmiskehon osissa. Wall Street etsisi maailmasta siirtokelpoisia elimiä, säilyttäen niitä kylmässä varastossa panttina arvopapereita vastaan, jotka myydään hallinnoitavien varojen haltijoille sellaisille kuten eläkerahastoille. Tietysti, sen tarkoitettiin olevan epäilyttävä juttu valvomattomista pankkiireista, jotka ovat tulleet villeiksi. Mutta, kuten New York Times raportoi, Wall Street on todella siirtymässä eteenpäin markkinoimaan vedonlyöntejä kuolemalla.”

Tässä yksinkertaisesti on järkeä! Wall Streetin pohatat ovat samoja Illuminatin johtajia, jotka suunnittelevat vähentävänsä maailman väestöä kahdella kolmasosalla (66%) tai 4 miljardilla ihmisellä. He tietävät että heidän Suunnitelmansa vaatii vapaamuurarikristusta (Antikristus) ”puhdistamaan” maapallon sen ylimääräisestä väestöstä! Ja, he tietävät että hänen ilmestymisensä on hyvin lähellä.

Siispä, miksi ei järjestettäisi markkinatilannetta missä he voivat rikastua massiivisen ihmismäärän kärsiessä ennenaikaisen kuoleman! Miksi ei järjestettäisi karkeaa ”markkinavedonlyöntiä kuolemalla”?

Palatkaamme nyt meidän esitettyyn uutisjuttuumme nähdäksemme kuinka Wall Street suunnittelee hyötyvänsä massiivisista määristä kuolemia lähitulevaisuudessa!

”Pankkiirit hankkisivat henkivakuutuskirjoja, yhdistellen ja jakaakseen keskenään niitä (pool and tranch), ja myydäkseen arvopapereita, jotka sallivat varojen hoitajien lyödä vetoa siitä, että taustalla oleva ”pantti” (ihmisyksilöt) tulevat kuolemaan ennenaikaisesti … Tämä on aivan viimeisin Wall Streetin hanke saamaan hyötyä kuolemalla, tietenkin. Se on tuonut markkinoille luottoriskijohdannaiset (credit default swaps), jotka sallivat jonkun lyödä vetoa firmojen, kaupunkien, ja jopa kansakuntien kuolemista. Ja sijoitusinstrumenttien tulevaisuuksien spekulointi, jota Goldman (NYSE:GS) ajoi tarmokkaasti, aiheutti nälkiintymistä ja kuolemaa maailmanlaajuisesti kun maataloustuotteiden hinnat räjähtivät käsiin (yhdessä bensiinin hinnan kanssa) vuosien 2004 ja 2008 välillä. Mutta nyt Goldman aikoo suoraan hyötyä kuolemasta.”

Jos Goldman Sachs ei ole tuttu sinulle, niin sitä valvoo Ulkomaansuhteiden neuvosto (CFR) ja se on merkittävä liikuttelija ja ravisuttelija pantaessa täytäntöön muutoksia, joita Illuminati haluaa luoda finanssimarkkinoille. Ole hyvä ja lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1191, otsikolla, Ulkomaansuhteiden neuvosto, avaintekijä siirryttäessä Uuteen maailmanjärjestykseen” [Sattumoisin nämä Illuminatin pää-investointipankit, Goldman Sachs ja JP Morgan Chase, ovat selviytyneet hyvin pienillä vaurioilla tästä globaalista talouskriisistä tehden viime aikoina miljardiluokan voitot sijoitusbisneksissään. Ne eivät tarvinneet Liittovaltion pelastusrahaa ollenkaan. Suom. huom.]

”Tässä kerrotaan kuinka se toimii. Goldman paketoi nipun yksittäishenkilöiden henkivakuutuskirjoja aakkosellisella sopalla tauteja: AIDS, leukemia, keuhkosyöpä, sydänsairaus, rintasyöpä, sokeritauti, ja Alzheimerin tauti. Ideana on laajentaa liiketoimintaa tautien yli suojelemaan ’sijoittajia’ siltä kauhulta, että parannuskeino saatettaisiin löytää yhdelle tai useammalle sairaudelle – pitkittäen elämää ja vähentäen voittoja. Nämä vakuutuskirjat ovat panttina arvopapereiden takana, jotka luokitellaan noiden samojen luokituslaitosten kautta, jotka ajattelivat että subprime-asuntoluottojen pitäisi olla yhtä turvallisia kuin USA:n valtion joukkovelkakirjat. Sijoittajat hankkivat arvopapereita, maksaen palkkioita Wall Streetin keksijöille. Taustalla olevat pantatut ihmiset saavat yksittäisen maksusuorituksen. Arvopapereiden omistajat maksavat henkivakuutusbonuksia kunnes ’pantti’ kuolee, missä kohtaa he saavat korvauksia kuolemasta. Luonnollisesti, hallinnoitujen varojen haltija toivoo kuoleman tulevan mieluummin aikaisemmin kuin myöhemmin.”

Toisin sanoen, Goldman Sachs ostaa (yksittäishenkilöltä) henkivakuutuskirjan arvoltaan, sanokaamme, 500,000 dollaria mutta tarjoaa omistajalle 100,000 dollarin käteismaksun suoraan käteen sillä hetkellä; tietenkin, Sachs jatkaisi bonusten maksamista niin pitkään kuin omistaja (pantti) on elossa. Ja, kun ”ihmispantti” kuolee, niin sitten Goldman Sachs vastaanottaisi 500,000 dollaria. Selvästikin, mitä aikaisemmin vakuutuksenottaja kuolee, sitä enemmän Goldman Sachs rikastuu!

Tämän uskomattoman makaaberin suunnitelman todellakin täytyy toivoa ihmisten suunnattoman enemmistön varhaista kuolemaa! Itse asiassa, paine Goldman Sachsin yllä saada nämä ihmiset kuolemaan ennen aikojaan voisi olla niin suuri, että yhtiön saattaa olla pakko ryhtyä varmistamaan varhainen kuolema – massiivisessa mittakaavassa. Mutta, sinä protestoit, miten nämä ahneet ja häikäilemättömät Wall Streetin pohatat voisivat olla kykeneviä aiheuttamaan massiivisen ihmismäärän kuoleman ennen aikojaan?

Vastaus sijaitsee uutisessa NEWS1191, ”Ulkomaansuhteiden neuvosto, avaintekijä siirryttäessä Uuteen maailmanjärjestykseen”

Kaikki mitä Sachsin johtajien täytyisi tehdä, on soittaa heidän poliittisille kavereilleen Ulkomaansuhteiden neuvostossa ja saada heidät aloittamaan sota. Tai päästää valloilleen kulkutauti – joista molemmat he aikovat toteuttaa joka tapauksessa! Ole hyvä ja varaa aikaa lukeaksesi tästä kattavasta luetteloinnista koskien sisäänlämpiävää suhdetta, jota Ulkomaansuhteiden neuvosto on toteuttanut hallinnon, liike-elämän ja massamedian johtohenkilöiden keskuudessa. Sitten sinä tulet huomaamaan, kauhuksesi, että se on mahdollista yhdelle bisnestä harjoittavalle CFR:n jäsenelle pyytää toista CFR:n jäsentä hallinnossa tekemään todella suuri palvelus – aloittamaan tuo suunniteltu sota tai tuo suunniteltu kulkutautiepidemia, heti!

Palataan esitettyyn artikkeliimme taas kerran:

”Moraalisia riskejä on runsaasti. On olemassa perustavaa laatua oleva syy, miksi sinulle ei myönnetä lupaa ottaa palovakuutusta naapurisi taloa varten: sinulla olisi suuri mielenkiinto nähdä tuon talon palavan. Jos sinä järjestäisit henkivakuutuskirjan hänelle, sinä et luultavasti varoittaisi häntä löystyneistä muttereista hänen Volvossaan. Pahus, jos sinä menettäisit työpaikkasi ja olisit eettisesti riittävän uhmakas, sinä saattaisit löysätä niitä jopa itse.”

Me olemme aina sanoneet että Illuminatin johtomiehet aikovat tehdä hirveän määrän rahaa matkallaan Uuteen Maailman Järjestykseen. Sinä olet näkemässä mitä epätavallisimman menetelmän luoda tuo rahavuori, kuitenkin.

”Kuvittele iskua arvopaperistetun kuoleman sijoitussalkkuihin, jos yleinen terveydenhuoltouudistus aiottaisiin saada hyväksytyksi Kongressissa.”

Tämä lausunto antaa ymmärtää, että Wall Streetillä tulee olemaan vaikutusvaltaa estää hallituksen ’julkisen vaihtoehdon’ terveysohjelma, joka heittäisi yksityiset sairausvakuuttajat ulos bisneksestä. Kuitenkin, Cutting Edge uskoo että suunniteltu terveydenhuoltojärjestelmä on jossain määrin erilainen. Koska Suunnitelma näkee ennalta koko talouden siirtyvän Fasistiseen järjestelmään, missä liiketoiminnan omistajuus säilyy virallisesti yksityisissä käsissä, mutta jota valvotaan tiukasti valtion taholta, niin me odotamme että Terveydenhuolto-ohjelma kiemurrellessaan tiensä Kongressin läpi tulee olemaan myös fasistinen. Toisin sanoen, yksityiset vakuutusyhtiöt tulevat jatkamaan toimintaansa, mutta niitä tullaan kontrolloimaan tiukasti valtion toimesta.

Tämä uutisartikkeli lisää vielä yhden ongelman:

”Tai Wall Streetin yritykset pitää uudet ihmelääkkeet pois markkinoilta, jos ne pystyisivät pidentämään ihmispantin elämää. Kuka tietää, ehkä pankkiirien seuraava sijoitustuote tulee olemaan gangsterit liike-elämässä taaten sen, että elämänkaaret eivät ylitä tilastollisesti pohjautuvia arvioita.”

Mahdotonta, sinä sanot?

”Jos sinä ajattelet että kaikki tämä on kaukaa haettua, sinä et ole ollut ajan tasalla. Charles Keatingin nuhtelusta myyntihenkilökunnalleen siitä, että heikot, lauhkeat ja oppimattomat vanhemmat leskirouvat ovat aina hyviä kohteita … me tiedämme että Wall Streetin ylenkatse meitä muita kohtaan ei tunne mitään rajoja.”

Todellakin, Illuminatilla on kauhistuttava näkymä ihmiskunnasta. Kuuntele New Age -kirjailijaa, Bill Cooperia, jälleen kerran:

Tämän päivän ongelmien ratkaisu vaatii lähestymistapaa, joka on sumeilematta ennakkoluuloton, joka ei tuskaile uskonnollisten, moraalisten, tai kultturellisten arvojen kanssa.” ["Behold A Pale Horse", s. 37]

”Nuo jotka eivät aio käyttää aivojaan eivät ole yhtään paremmin sivussa kuin ne, joilla ei ole lainkaan aivoja, ja siten tästä mielettömästä meduusojen, isien, äitien, poikien, ja tyttärien koulukunnasta tulee hyödyllinen kuormajuhta, tai saman kouluttajia.” [Ibid., s. 64]

”Pidä yleisö kiireisenä, kiireisenä, kiireisenä, ilman aikaa ajatella; takaisin farmille muitten eläinten luokse.” [Ibid., s. 57]

”Pidä yleisö kurittomana, ja tietämättömänä perusjärjestelmän periaatteista yhtäältä, samalla kun pidät heidät hämmennyksissä, sekavina, ja suunniltaan olevina asioihin, joilla ei ole mitään todellista merkitystä, toisaalta.” [Ibid.]

”Yleinen sääntö on, että sekaannuksesta on hyötyä; mitä enemmän sekaannusta, sitä enemmän hyötyä. Sen vuoksi, paras lähestymistapa on luoda ongelmia ja sitten tarjota ratkaisuja.” [Ibid.] Tätä julkilausumaa kutsutaan myös ”Dialektiseksi Kamppailuksi”, missä Illuminati ensin luo kauhistuttavan kriisin ja sitten astuu esiin rauhoitellakseen yleisöä suunnitelmalla, jonka he ovat luoneet paljon aikaisemmin, suunnitelma, joka sallii heidän panna täytäntöön laajoja muutoksia, joita he alun alkaen halusivat.

Jos Goldman Sachs pystyy toteuttamaan heidän rikollisen suunnitelmansa, niin mikä tulee olemaan todennäköinen tulos?

”Jos Wall Street onnistuu tässä hankkeessa, se tulee luultavasti saattamaan konkurssiin henkivakuutusyhtiöt … USA:n finanssisektorin uudistus ei ole mahdollinen eikä se koskaan olisi riittävä. Kuten jokainen kauhufilmien opiskelija tietää, sinä et voi parantaa vampyyreja tai zombeja. Ne täytyy tappaa (paaluttaa Wall Streetin vampyyrien sydänten läpi, ampua kuulat zombie-pankkien kalloihin).” [Toivottavasti Wall Street palaa helvetissä, ja mitä pikemmin, sen parempi. Suom. huom.]

Raamattu kertoo meille miten tämän kaltainen hirviöhanke on mahdollinen, joka kylmästi laskelmoi kuinka monen ihmisen täytyy kuolla varhaisessa vaiheessa saadakseen sen [suunnitelman] toimimaan.

”Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri.” (1. Timoteus 6:10)

Koska tuleva Uusi Maailman Järjestys pakottaa jumalattomuuden korkeimman tason maailman ylle koko ihmiskunnan historiassa, niin eikö meidän pitäisi odottaa että sen täytäntöönpano johtaisi pahuuden suurimpaan asteeseen? Totta kai, meidän pitäisi. Tämä juttu paljastaa Illuminatin, joka kontrolloi meidän elämiä, tai omaisuutta, meidän työpaikkoja ja meidän ”onnellisuuden tavoittelua”, karkean luonteen.

Ja, he aikovat saada sen kaiken romahtamaan alas juuri oikealla hetkellä pystyttääkseen vapaamuurarikristuksen (Antikristus) valtakunnan. [Amerikka eli Suuri Babylon romahtaa ensimmäiseksi. Suom. huom.]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voitte lähettää meille postia joko etana tai sähköposti.

Jumala siunatkoon teitä!

Become a Headline news subscriber HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2383.

Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. – ”nokialainen”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com