Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Last Trumpet Newsletter -- Maaliskuu 2011

Tässä viime vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta maaliskuun 2011 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXX     Issue III     March 2011

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

------------------------------

Kuihtuneet siunaukset ja vaaralliset ajat!
(Faded Blessings And Perilous Times!)

”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.”

2. Timoteuskirje 3:1-5

”Katso, minä panen tänä päivänä sinun eteesi elämän ja hyvän, kuoleman ja pahan, kun minä tänä päivänä käsken sinua rakastamaan Herraa, sinun Jumalaasi, ja vaeltamaan hänen teitänsä ja noudattamaan hänen käskyjänsä, säädöksiänsä ja oikeuksiansa, että eläisit ja lisääntyisit ja että Herra, sinun Jumalasi, siunaisi sinua siinä maassa, jota menet ottamaan omaksesi. Mutta jos sinun sydämesi kääntyy pois etkä tottele, vaan annat vietellä itsesi kumartamaan muita jumalia ja palvelemaan niitä, niin minä julistan teille tänä päivänä, että te totisesti hukutte; te ette kauan elä siinä maassa, johon sinä menet Jordanin yli, ottamaan sen omaksesi. Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte. Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kuule hänen ääntänsä ja riipu hänessä kiinni, sillä siinä on sinun elämäsi ja pitkä ikäsi, ja niin sinä saat asua siinä maassa, jonka Herra sinun isillesi, Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille, vannotulla valalla on luvannut heille antaa.”

5. Mooseksen kirja 30:15-20


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran tutkistelemme aikamme nykytapahtumia ja pohdimme huolella mitä me näemme tapahtuvan kaikkialla ympärillämme raamatullisen perspektiivin valossa. Maailma kuten me tunnemme sen, on muuttumassa dramaattisin tavoin mikä olisi näyttänyt mahdottomalta vain muutama sukupolvi sitten. Minun isäni hyvin usein sanoi meille, ”Tämä ei ole maa mihin minä synnyin”, ja rehellisesti tunnustaen, minulla oli tapana tuntea että hän oli hieman ylidramaattinen tuolla lausunnolla. Kuitenkin, kun minä katselen joka puolelle maailmaa ja luen uutisia, minä voin luottavaisesti sanoa että hän oli oikeassa.

Jopa Barack Obama tunnusti että maailma on muuttunut rajusti kun hän piti hänen Liittovaltion tilaa käsittelevän linjapuheensa 25. tammikuuta 2011. ”Maailma on muuttunut. Ja monille, muutos on ollut tuskallinen. Minä olen nähnyt sen kerran niin pauhanneiden tehtaiden suljetuista ikkunaluukuista, ja tyhjistä myymälöistä kerran niin vilkkailla pääkaduilla. Minä olen kuullut sen amerikkalaisten turhautumisista jotka ovat nähneet heidän palkkashekkinsä kutistuvan tai heidän työpaikkansa katoavan – ylpeitä miehiä ja naisia joiden mielestä säännöt ovat muuttuneet pelin keskivaiheessa”, Obama sanoi puheessaan. (1)

Amerikan Yhdysvallat oli kerran kukoistavin ja siunatuin kansakunta maailmassa. Kuitenkin, me elämme ajassa, jolloin elämänlaatu tässä maassa on jatkuvasti alenemassa kun ihmiset taistelevat löytääkseen työtä, ruoan hinnat edelleen nousevat, asuntomarkkinat pysyvät epävakaina, ja yletön määrä muita uhkia ja ongelmia vilisee. Velkataso Yhdysvalloissa kasvaa niin nopeasti, että jopa Obama myöntää sen olevan ”kestämätön”. Kun me huolellisesti tarkastelemme aikamme olosuhteita, joku saattaisi tuumia, ”Onko Amerikka menettänyt siunauksensa?”

Raamattu kertoo meille yhä uudestaan, että ne, jotka kunnioittavat ja ottavat huomioon Jumalan ja tottelevat Hänen käskyjään tulevat olemaan siunattuja ja menestyviä. Sillä aikaa kun monet ihmiset Yhdysvalloissa yhä väittävät olevansa kristittyjä, miesten ja naisten lukumäärä, jotka tunnustavat kristinuskoa, on ollut vähenemässä useiden vuosien ajan. Itse asiassa, Newsweek -lehden artikkeli, joka julkaistiin huhtikuussa 2009, kertoi että kristityiksi itseään kutsuvien lukumäärä Amerikassa on pudonnut kymmenellä prosenttiyksiköllä vuodesta 1990 lähtien, samalla kun niiden prosenttimäärä, jotka eivät väitä omistavansa mitään uskonnollista kytköstä, on lähes tuplaantunut samalla aikajaksolla. (2) Nämä tosiasiat eivät näytä vaivaavan presidentti Obamaa joka totesi vuoden 2006 puheessaan, ”Mitä tahansa me kerran olimme, me emme ole enää kristillinen kansakunta – ainakaan pelkästään. Me olemme myös juutalainen kansakunta, muslimikansakunta, buddhistikansakunta, ja hindukansakunta, sekä uskonnottomien (nonbelievers) kansakunta.” (3) Huolimatta siitä tosiasiasta, että Obama väittää olevansa kristitty, hän harvoin ottaa osaa kirkollisiin tilaisuuksiin ja on melko ystävällinen muita uskontoja kohtaan, erityisesti Islamia kohtaan. Obaman julistus että Yhdysvallat on ”uskonnottomien kansakunta”, ei varmastikaan ole mikään ylpeyden aihe. Ehkäpä Obama ei ole koskaan lukenut 2. Korinttolaiskirjeen lukua 6:14, joka sanoo meille, ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien (unbelievers, KJV) kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?”

Kun me pohdimme hengellisen eheyden puutetta niiden joukossa, jotka ovat vallan viroissa kaikkialla Yhdysvalloissa, niin ei ole mikään yllätys, että tämä entinen suuri kansakunta on niin suurissa vaikeuksissa. Onneksi, vaikka maa kokonaisuutena ei saa Jumalan siunauksia, sinä yksilönä voit silti olla siunattu. Kun Herra vuodatti kymmenen vitsausta Egyptissä, israelilaiset, jotka oleskelivat Goshen’in maa-alueella, olivat suojattuja ja turvassa. Heillä oli jopa valoa asumuksissaan sillä välin kun muu osa Egyptiä peitettiin pimeydellä, niin sankalla, että sen pystyi tuntemaan. Jos sinä rakastat ja kunnioitat Jumalaa, Hän tulee olemaan kanssasi, Hän vahvistaa sinua, Hän opastaa sinua, ja Hän siunaa sinua. Jos sinä et ole vielä katunut syntejäsi ja luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt.

Sitkeä työttömyys ja jäätyneet työmarkkinat!

Kun Barack Obama piti Liittovaltion tilaa käsittelevän linjapuheensa, hän oli varma kertoakseen meille, että elpyminen oli menossa kitkattomasti, että maa oli nousemassa, ja että he olivat taittaneet taantuman selän. Hän oli melko luottavainen siihen, että pian tulisi olemaan useita työpaikkoja saatavilla, mutta mistä nämä työpaikat tulisivat, niin sitä hän ei pystynyt kertomaan meille. Obama totesi, ”Kukaan meistä ei pysty varmuudella ennustamaan mikä tulee olemaan seuraava iso teollisuudenala tai mistä uudet työpaikat tulevat. Kolmekymmentä vuotta sitten, me emme voineet tietää, että jokin, jota kutsutaan Internetiksi, johtaisi taloudelliseen vallankumoukseen. Se mitä me voimme tehdä – mitä Amerikka tekee paremmin kuin kaikki muut – on sytyttää kipinä meidän kansalaistemme luovuuteen ja mielikuvitukseen.” (4) Toisin sanoen, Obama on turvautumassa johonkin suureen ideaan tai johonkin uuteen teknologiaan luodakseen työpaikkoja. Silti, se on teknologinen innovaatio itse joka usein tekee lopun aiheuttaen suurta työllisyyden menetystä. Olen varma siitä että Yhdysvaltojen postilaitos on surullinen siitä, että innovaatiot sellaiset kuten sähköposti ja tietokonelaskutus ikinä keksittiin.

Ekonomistit olivat odottaneet Yhdysvaltojen näkevän 145,000 työpaikan kuukausittaisen kasvun tammikuussa 2011. Todellisuus oli paljon julmempi, kun kansakunta näki vain 36,000 työpaikan luomisen tuolla aikajaksolla. (5) Kummallista kyllä, virallinen työttömyysaste tippui mystisesti 9,4%:sta 9,0%:iin. (6) David Stockman, entinen Liittovaltion budjettipäällikkö presidentti Reaganin alaisuudessa, pani työttömyyden vähenemisen syyksi työvoiman osallistumisasteen supistumisen. ”Jos meillä olisi ollut sama osallistumisaste tänä tammikuuna kuin meillä oli vuosi sitten, työttömyysaste, joka kerrottiin tänä aamuna, olisi ollut 9,9 prosenttia tai 10 prosenttia pyöristettynä, ei 9”, Stockman sanoi. (7) Toisin sanoen, harvemmat ihmiset etsivät työtä, joten heitä ei sen tähden enää tarkastella ”työttöminä” hallinnon taholta huolimatta siitä tosiseikasta että heillä ei ole töitä.

Meidän pitää myös muistaa, että vain koska työpaikkoja luodaan, se ei välttämättä tarkoita sitä että ne ovat hyviä asianmukaisesti palkkaa maksavia työpaikkoja. Stockman totesi toisessa raportissa, ”Kun me katsomme pinnan alle ja työpaikkanäkymiä ja trendiä, jossa me olemme olleet sisällä, tilanne on paljon pahempi kuin ihmiset luulevat. Työpaikat, joita he laskevat joka kuukausi ja joista ihmiset innostuvat, ovat todellisuudessa osa-aikaisia työpaikkoja.” (8) Kyllä, se on surullista aikaa Amerikassa. Suunnilleen seitsemän miljoonaa työpaikkaa menetettiin ”Suuren Taantuman (Great Recession)” aikana. Raportit osoittavat että noin miljoona noista työpaikoista on nyt korvattu, mutta uudet työpaikat ovat paljon huonolaatuisempia vanhoihin verrattuna, ja tuosta johtuen me näemme aina vain kutistuvan keskiluokan.

Amerikka – velkaantunut kansakunta!

Mitä jos elpyminen, jota me nyt oletettavasti koemme, todella ottaisi otteen? Mitä jos siellä olisi runsain mitoin työpaikkoja, nousevia osakemarkkinoita, ja nopeatahtista taloudellista kasvua? Ei mikään noista parannuksista muuttaisi sitä tosiasiaa että Yhdysvalloilla on astronominen velkataso, joka on kynnyksellä kiertyä täysin ulos kontrollista. Yhdysvaltojen hallinto ei voi enää toimia lainaamatta rahaa, ja tuosta johtuen kansallinen velka on nyt ylittänyt 14 biljoonaa dollaria. (9) Kansallisen velan määrä on lähes kaksinkertaistunut määrästä, joka oli tammikuussa 2005. (10)

Yhdysvaltoja pakotetaan kasvattamaan sen ”velkakattoa” yhä uudestaan kohdatakseen taloudelliset sitoumuksensa. Kirjeessä jonka on kirjoittanut valtiovarainministeri Timothy Geithner ja osoitettu USA:n senaatin enemmistöjohtajalle Harry Reid’ille, Geithner totesi, ”Ei koskaan meidän historiassa Kongressi ole epäonnistunut nostamaan velkarajaa jolloin se on välttämätöntä. Kykenemättömyys nostaa rajaa kiihdyttäisi maksujen laiminlyömistä Yhdysvaltojen taholta.” (11) Toisin sanoen, Yhdysvaltojen täytyy lainata rahaa maksaakseen velkojaan. Kykenemättömyys tehdä niin panisi nopeasti tämän maan maksukyvyttömyyteen, tai toisin sanoen, vararikkoon. Jokseenkin ironisella twistillä, presidentti Obama protestoi suuresti Bushin hallintoa velkakaton nostamisesta kun hän oli senaattorina. Maaliskuun 16. päivänä 2006, Obama lausui senaatin puheenvuorossa, ”Se tosiasia, että me olemme täällä tänään keskustelemassa Amerikan velkarajan nostamisesta, on merkki valtiojohdon epäonnistumisesta. Se on merkki siitä, että USA:n Liittovaltio ei pysty maksamaan sen omia laskujaan. Se on merkki siitä, että me olemme nyt riippuvaisia käynnissä olevasta taloudellisesta avusta ulkomailta rahoittamaan meidän hallintomme holtitonta finanssipolitiikkaa… Amerikan velan kasvattaminen heikentää meitä sisäisesti ja kansainvälisesti. Johtajuus merkitsee sitä, että ’vastuunsiirtäminen loppuu tässä kohdassa’. Sen sijaan, Washington siirtää taakkaa huonoista valinnoista tänä päivänä meidän lastemme ja lastenlapsiemme harteille. Amerikalla on velkaongelma ja johtajuuden vika. Amerikkalaiset ansaitsevat parempaa.” (12) Kerrankin, Obama sanoi jotakin josta minä todella olen samaa mieltä! Se on hämmästyttävää kuinka tarkasti hän kuvaili omaa tilannettaan yrittäessään kerätä kritiikkiä edeltäjäänsä kohtaan.

On olemassa monenlaisia osatekijöitä, jotka edistävät osaltaan velkaongelmaa Amerikassa nykyään. Yksi noista osatekijöistä on kauppavaje punaisen Kiinan kanssa, mikä sattuu olemaan koska Yhdysvallat tuo massiivisia määriä tavaroita samalla kun se vie vain pienen määrän amerikkalaisia tuotteita Kiinaan. Kauppavaje joulukuulle 2010 yksistään oli huimaavat 40,5 miljardia dollaria. (13)

Tietenkin, me tiedämme että presidentti Obama on ollut hyvin ystävällinen Kiinan hallitusta kohtaan viimeaikoina, ja äskettäin hän järjesti tuhlaavaisen päivällistapaamisen Kiinan presidentille. Sittemmin tuosta ajankohdasta, uutisraportit väittävät että on ollut vaatimuksia suuremmista kaupallisista siteistä Kiinan ja Yhdysvaltojen välille. On myös toiveita siitä, että me tulemme näkemään joukon uusia kauppasopimuksia lähitulevaisuudessa.

Eräs sellainen diili on sopimus jonka Industrial & Commercial Bank of China -pankki allekirjoitti hankkiakseen enemmistöosuuden Bank of East Asia’n USA:n tytäryhtiöstä (subsidiary). Jos finanssivalvojat hyväksyvät sopimuksen, se tulee merkitsemään sitä että vähittäispankin haarakonttoreita Yhdysvalloissa tullaan hallinnoimaan Kiinan taholta ihka ensimmäistä kertaa. (14) Tämä edullinen ostos tulee todennäköisesti olemaan vain alkua kiivaasta hyökkäyksestä moniin kohteisiin jos se menee läpi.

Kiina on Yhdysvaltojen suurin kauppakumppani. Se myös näyttää olevan ensimmäinen paikka jota Yhdysvallat katselee kun se tarvitsee lainaa. Minä pidän sitä surullisena ja häpeällisenä asiana että Amerikalla on niinkin laaja-alaiset kanssakäymiset sortavan kommunistisen hallinnon kanssa joka vihaa Jumalaa, tykkää tappaa miljoonittain vauvoja, ja vainoaa kristittyjä säännölliseltä perustalta. On mielenkiintoista panna merkille, että Ed Lezear, Stanfordin yliopiston talousprofessori, on todennut että, ellei Yhdysvaltojen ja Kiinan taloudet yllättäen vaihda kurssia, niin keskiverto Kiinan kansalainen voisi olla rikkaampi kuin keskiverto Amerikan kansalainen vähemmässä kuin kolmessa vuosikymmenessä. (15)

Kyllä, on tullut melko selväksi että Yhdysvallat elää laina-ajalla. Itse asiassa, USA:n hallitus lainaa 41 senttiä jokaista dollaria kohden jonka se kuluttaa. (16) Se vaatisi äärimmäisiä muutoksia kääntää asiat päälaelleen, ja näitä askeleita tuskin tullaan ottamaan minään aikana äkkiseltään, koska ne olisivat epäsuosittuja Amerikan kansalaisten keskuudessa. Valitettavasti meidän kykenemätön hallinto, joka on erityisen kyvytön hoitamaan budjettia, on pannut amerikkalaiset mahdottomaan tilanteeseen. Obaman äskettäinen päätös pidentää Bushin aikakauden veroleikkauksia, samalla kun sillä hankitaan vähäinen määrä lyhytaikaista helpotusta keskiverrolle amerikkalaiselle perheelle, tulee vain pahentamaan velkakriisiä tulevina vuosina. Sillä välin, Yhdysvallat tulee todennäköisesti jatkamaan ylikulutusta, jatkamaan velkakaton nostamista, ja jatkaa kauppasopimusten tekemistä, jotka ovat vahingollisia maalle.

Minä henkilökohtaisesti uskon että tämä on kaikki suunniteltua. Siellä on hyvin pahoja ihmisiä korkeissa viroissa, jotka palvovat saatanaa ja haluavat Yhdysvaltojen talouden, Euroopan talouksien, ja todellakin, jokaisen muun maan talouden maailmassa romahtavan. Lopullinen päämäärä on uusi yhden-maailman globaali petojärjestelmä missä jokaista miestä, naista, ja lasta vaadittaisiin ottamaan merkki oikeaan käteensä tai otsaansa jos hän haluaisi ostaa tai myydä. Minä tiedän että tuo kuulostaa pelottavalta monille ihmisille, mutta me voimme lohduttautua tietämisessä, että kun sellainen järjestelmä ilmaantuu, niin ei mene kauaa kunnes me näemme Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen, tulevan kunniassa. Minulla ei ole epäilystäkään mielessäni, etteikö meidän Kaikkivaltias Jumala tule antamaan meille voimia kaikkien koettelemusten ja ahdistusten läpikäymiseen, joita meidän ehkä täytyy kärsiä. Sillä kuten Jumala sanoi Pyhissä Kirjoituksissaan, ”Minä en tule koskaan jättämään sinua, enkä hylkäämään sinua.”

Globaalit ruokavajeet!

Kuten monet teistä olette luultavasti jo huomanneet, ruoan hinta on ollut jyrkässä nousussa viime kuukausina. Itse asiassa, ruoan hintaindeksi, jonka julkaisee Yhdistyneiden Kansakuntien elintarvike- ja maatalousjärjestö, tai FAO, on noussut seitsemän kuukautta peräkkäin tammikuusta 2011 laskien, ja asiantuntijat sanovat trendin todennäköisesti jatkuvan. FAO:n ekonomisti Abdolreza Abbsassian antoi lausunnon sanomalla, ”Uudet luvut näyttävät selvästi että ylöspäin suuntautuva paine maailman ruoan hinnoissa ei ole heikkenemässä. Näiden korkeiden hintojen odotetaan todennäköisesti jatkuvan tulevina kuukausina.” (17) Sää on ollut iso osatekijä ruokakustannusten nousussa kun siellä on ollut tulvia, kuivuutta, ja myrskyjä useissa maissa kaikkialla maailmassa. Useat maat kärsivät myös kohoavasta inflaatiosta, mikä tekee perheille kasvavassa määrin vaikeammaksi pistää ruokaa pöytään.

Käynnissä oleva globaali ruokakriisi on niin laajalle levinnyt että se on melkein mieltä hätkähdyttävää. Jotkut viimeaikaisista uutisotsikoista joka puolella maailmaa sisältävät seuraavanlaista tekstiä: ”Pakistan kärsii nälästä – kuten lasten aliravitsemuksesta” (18), ”Niukkuuslinja lisääntyy perheiden suhteen Zimbabwessa” (19), ”Viljavaroitus Kiinan kuivuuden takia” (20), ”YK: Kuivuus vaarantaa Kiinan talvivehnäsadon” (21), ”USA:n maissivarastot rikkovat 15 vuoden alhaisuustasoja” (22), ”Ankara kuivuus uhkaa miljoonia ihmisiä Somaliassa” (23), ”Puerto Ricon maanviljelijät varoittavat tulevista ruokavajeista” (24), ”YK:n raportti varoittaa globaaleista ruokavajeista, hinnan nousuista” (25), ja ”Ruokapula häämöttää Pohjois-Queenslandissa” (26).

Joten mitä tiedeyhteisö ehdottaa meidän tekevän maailmanlaajuisen nälän suhteen? Johtava tiedeneuvonantaja Britannian hallitukselle, professori Sir Charles Beddington, on ruvennut soittamaan levyä sanomalla että ratkaisu maailman ruokkimiseksi saattaa olla geneettisesti muokatuissa viljoissa. ”Jos siellä on geneettisesti muokattuja (GM) organismeja jotka tosiaankin ratkaisevat ongelmat, joita me emme pysty ratkaisemaan muulla tavoin, ja niiden osoitetaan olevan turvallisia ihmisen terveyden kannalta katsoen, ja turvallisia ympäristön näkökulmasta, ja ne voivat ratkaista ongelmat joita me emme pysty ratkomaan muutoin, niin sitten meidän pitäisi käyttää niitä”, Beddington sanoi. (27) Samaan aikaan, hollantilaiset tiedemiehet ehdottavat, että me kaikki syömme ötököitä (bugs). ”Tulee olemaan päivä jolloin Big Mac -ateria maksaa 120 euroa ($163) ja Bug Mac -ateria 12 euroa, jolloin enemmän ihmisiä tulee syömään hyönteisiä kuin muut ihmiset lihaa”, sanoi tutkijajohtaja Arnold van Huis. (28) Rehellisesti sanoen, minä en ole kovin kiintynyt ratkaisuihin joita tiedemiehet esittävät. Onko tulossa aika, jolloin tavallisen lihan hinta tulee niin kohtuuttoman korkeaksi keskiverto perheelle että monet ihmiset tulevat pakotetuiksi syömään ötököitä sen sijasta?

Sosiaalinen penikkatauti ja mellakat! (Social Distemper And Riots!)

Viime kuun Last Trumpetin numerossa, minä kerroin mellakasta joka puhkesi Algeriassa ruoan hintojen, työttömyyden ja muiden ongelmien takia, jotka vaivasivat maata. Sittemmin tuosta ajankohdasta Tunisiassa oli myös merkittävä protestiaalto, mikä johti nyt entisen Tunisian presidentin, Zine al-Abidine Ben Alin syrjäyttämiseen, joka lensi Saudi-Arabiaan. (29) Se oli mellakoivien väkijoukkojen menestystarina Tunisiassa, mikä inspiroi Egyptin kansalaisia nousemaan heidän johtajaansa, presidentti Hosni Mubarakia, vastaan. Siellä oli marsseja, mielenosoituksia, mellakoita, väkivaltaa, ja kaikenlaisia kansalaistottelemattomuuden tekoja kun Egyptin kansalaiset vaativat että Mubarak eroaa. Ainakin kolmesataa ihmistä tapettiin ja yli kolmetuhatta lisäksi loukkaantui. (30)

Kummallista kyllä, se oli Googlen johtaja, tunnettu nimellä Wael Ghonim, joka auttoi lietsomaan levottomuuksia käyttäen hyödyksi Facebook’ia organisoidakseen protesteja Egyptissä. (31) Hänen toimensa sitten yllyttivät Egyptin hallitusta katkaisemaan Internetin useiksi päiviksi. Oli aika jolloin kukaan ei olisi uskonut että johtajat teknologiayhtiöstä olisivat kiihottamassa hallituksen vastaisia mielenosoituksia, ja olen varma siitä että monet eivät koskaan olisi uskoneet, että Facebook olisi väline, jota käytettiin saamaan se kaikki alulle. Ajat ovat varmasti muuttuneet.

Vaikkakin egyptiläiset ovat kärsineet Mubarakin kehnon johtajuuden alaisuudessa, hallinto joka korvaa hänet voisi olla jopa pahempi. Mahdollisuudet kovanlinjan islamilaiselle hallinnolle kasvavat Egyptissä, mikä on ilahduttanut Iranin korkeinta johtajaa Ajatollah Ali Khameneita. ”Islamilaisen Egyptin kansan herääminen on islamilainen vapautusliike ja minä, Iranin hallituksen nimessä, tervehdin Egyptin kansaa ja Tunisian kansaa”, Khamenei sanoi puhuessaan islamilaisille uskovaisille. (32)

Helmikuun 11. päivänä 2011, Hosni Mubarak erosi Egyptin presidentin virasta. On mielenkiintoista panna merkille että Mubarak erosi 18 päivän protestien jälkeen. (33) Kuten monet teistä tiedätte luettuanne isäni entisiä uutiskirjeitä, luku 18 vastaa kolmea kuutosta (6+6+6=18) numerologian okkulttisessa käytännössä. [Myöskin Mubarakin eropäivä, joka oli kuukauden 11. päivä, on mielenkiintoinen, sillä luku 11 on Raamatussa Antikristuksen, pienen sarven (Dan. 7), ja epäjärjestyksen luku. Se kuvaa myös tuomiota, kun Mooseksen aikaan Egyptin 11. vitsaus oli Faaraon ja hänen sotajoukkojensa kuolema Punaisella merellä sen jälkeen kun he lähtivät exodus-matkalle vapautuneiden israelilaisten perään ja ylittämään Jumalan aukaisemaa merta. He hukkuivat kaikki. Mubarak oli paha Faarao ja hän ansaitsi mennä. Suom. huom.]

Mubarakin eroaminen on saanut aikaan heijastusvaikutuksen kaikkialla Lähi-idässä ja inspiroinut lukuisia muita kansakuntia nousemaan kapinaan yhtälailla. Vain Jumala tietää varmuudella mitä tulee tapahtumaan, mutta levottomuudet tuossa maailmankolkassa voisivat hyvinkin sopia Raamatun lopunajan skenaarioon. [Huom. profeetallinen Psalmi 83 alkaa ottaa muotoaan kun Israelin arabiviholliset yhtenäistyvät Islamin lipun alla juutalaisvaltion ympärille. Suom. huom.] Siellä on ollut raportteja sekasorrosta Jemenissä, Bahrainissa, Libyassa, ja monissa muissa maissa tuolla maailman alueella. Kun me kuulemme tuhansien päälle tuhansien marssivan mielenosoituksissa, mellakoiden puhkeavan, ihmisiä tapettavan, ja hallitusten kaatuvan, niin sen pitäisi palvella muistuttajana siitä, että ei koskaan ole ollut tärkeämpää aikaa valvoa ja rukoilla.

Köyhien viattomien veri!

Helmikuun 18:ntena 2011, abortintekijän (abortionist) toimistoon Philadelphiassa, Pennsylvanian osavaltiossa, tehtiin ratsia FBI:n ja rikosetsivien Philadelphian piirisyyttäjän virastosta, toimesta. Määräykset pantiin täytäntöön etsimään todistusaineistoa laittomasta reseptilääke-aktiviteetista, mutta se mitä he todella löysivät, oli paljon pahempaa. Philadelphian piirisyyttäjä Seth Williams kuvaili kaameita yksityiskohtia seuraavasti: ”Laukkuja ja pulloja säilyttämässä abortoituja sikiöitä oli hujan hajan kaikkialla rakennuksessa. Rivi purkkeja sisälsi katkaistuja jalkoja järjestettynä hyllylle. Huonekalut ja laitteet olivat pölyisiä, rikkinäisiä, [ja] virtsalla ja verellä tahrittuja. Kouluttamattomat, valvomattomat työntekijät ruiskuttivat vaarallisia lääkeaineita naisiin, jotka joutuivat kokemaan laittomia myöhäisen vaiheen abortteja.” Williams jatkoi sanomalla, ”Tapauksessa tapauksen jälkeen, Tri. Gosnell ja hänen avustajansa käynnistivät synnytyspoltot; pakottivat synnyttämään elävinä elinkykyiset vauvat, jotka olivat kuudennen, seitsemännen ja kahdeksannen kuun raskausvaiheessa; ja sitten tappoivat nuo vauvat leikkaamalla saksilla heidän niskansa takaa ja katkaisemalla heidän selkäytimensä.” (34)

Minä en edes pysty lukemaan uutisjuttuja koskien Tri. Gosnell’ia tuntematta pahoinvointia vatsassani. Onneksi, tämä ihmispaholainen kohtaa nyt seitsemän murhasyytettä viattomien vauvojen, jotka hän tappoi, surmista. Gosnell on katumaton, kuitenkin, annettuaan lausunnon sanomalla, ”Minä tiedän että olen tehnyt parhaimpani tarjotessani parhainta mahdollista hoitoa potilailleni.” (35)

Me elämme pahassa ja turmeltuneessa yhteiskunnassa missä hallinto käytännössä hyväksyy avuttomien ja viattomien vauvojen massamurhan. Kun minä kuulen kaikista vauvojen tappamistapauksista Amerikassa, minä en voi muuta kuin ajatella Jeremian kirjan lukua 2:34, jossa lukee, ”Vaatteesi liepeetkin ovat köyhien, viatonten veressä. Et tavannut heitä murtautumasta sisälle, mutta yhtäkaikki-!” Joka kerta kun lääkäri suorittaa abortin, Jumala näkee sen. Sekä naisten, jotka pyytävät aborttia, että lääkäreiden, jotka tekevät niitä, täytyy vastata Jumalalle jonakin päivänä, ja heidät tullaan tuomitsemaan ankarasti.

Joitakin yrityksiä rajoittaa abortintekoja ollaan tehty konservatiivipoliitikkojen taholta. Kuitenkin, Kongressin edustajainhuoneen vähemmistöjohtaja Nancy Pelosi on luvannut tehdä kaikkensa valtansa nojalla pysäyttääkseen heidät. ”He ovat edistämässä äärimmäistä lainsäädäntöä. Se on vaarallista naisten terveydelle, halveksii amerikkalaisten naisten oikeutta – minä en tiedä soisivatko he edes tuota harkintaan – ja se on mitä perusteellisin ja radikaalein hyökkäys naisten terveyttä vastaan meidän elinaikana. Se on niin pahaa”, Pelosi kertoi toimittajille. (36) Nancy Pelosi lienee pahin nainen Yhdysvalloissa. Kuka tahansa nainen joka taistelisi niin lujasti nykypäivän lapsiuhraamista, joka tunnetaan aborttina, vastaan, on selvästikin paholaisen vaikutuksen alla.

Valitettavasti, näyttää epätodennäköiseltä että abortteja tullaan koskaan täysin lopettamaan Yhdysvalloissa, ja niin kauan kuin se jatkuu, minä en usko että Jumala tulee siunaamaan tätä maata. Kyllä, Hän tulee siunaamaan niitä jotka nousevat pystyyn ja vastustavat sitä yksilölliseltä pohjalta, mutta kansakunta kokonaisuudessaan on syvissä vaikeuksissa.

Vauvojen tappaminen ei ole ainoastaan Amerikan ongelma. Me tiedämme että Kiina surmaa enemmän vauvoja kuin mikään muu maa, ja Intia on melko kiintynyt käytäntöön yhtälailla. Samaan aikaan, abortti on laiton teko Pakistanissa, mutta lapsenmurha on tavallista ja suuntaus käy pahemmaksi joka vuosi. AFP:n raportin mukaan, 1,210 vauvaa hylättiin vuonna 2010, 999 vauvaa vuonna 2009, ja 890 vauvaa vuonna 2008. (37) Me elämme nyt niitä vaikeita aikoja, joista apostoli Paavali puhui 2. Timoteuskirjeen luvussa 3. Pohtimalla sitä miten monet vanhemmat tappavat vauvojaan, on tullut melko selväksi, että he ovat ”rakkaudettomia (without natural affection, 2 Tim. 3:3, KJV)”.

Lisää uhkakuvia terrorista!

Radikaali islamistinen pappi Jemenistä, tunnettu nimellä Anwar al-Awlaqi, on tuoreesti kehottanut muslimeja tähtäämään amerikkalaisia vastaan. ”Sekä USA:n hallitusta että yksityisiä kansalaisia pitäisi ottaa tähtäimeen. Amerikka ja amerikkalaiset ovat kufr’in imaameja (epäuskon johtajia) tänä päivänä ja tässä aikakaudessa. Amerikan kansalaiset jotka äänestävät sotaa lietsovien hallitusten puolesta eivät pyri mihinkään hyvään. Jokainen joka tuottaa harmia heille missä tahansa muodossa tekee palveluksen ummah’ille (islamilaiselle kansalle)”, al-Awlaqi sanoi hiljattaisessa islamilaisen aikakauslehden artikkelissa. (38) Vastauksena, Michael Leiter, Kansallisen terrorisminvastaisen keskuksen johtaja, on sanonut al-Awlaqi’a korkeimmaksi turvallisuusuhaksi Yhdysvalloille. ”Minä oikeastaan pidän Al-Qaidaa Arabian niemimaalla, Awlaqi’n ollessa tuon järjestön sisällä johtajana, luultavasti merkittävimpänä vaarana kotimaallemme”, Leiter sanoi. (39)

Tammikuussa 2011 raportoitiin myös, että USA:n rajapartioagentti (U.S. Border Patrol Agent) löysi kirjan, jossa ylistettiin islamilaisia itsemurhapommittajia Arizonan autiomaassa vain hieman pohjoiseen USA:n ja Meksikon väliseltä rajalta. Kirja, joka on otsikoitu nimellä In Memory Of Our Martyrs (Meidän marttyyriemme muistoksi), sisältää elämänkerrallisia osioita eri itsemurhahyökkääjistä, käsittäen heidän nimensä, kuolinpäivänsä, ja kuinka he kuolivat. Tämä näyttää sopivan lausuntoon joka annettiin vuonna 2005 FBI-johtajan Robert Mueller’in taholta joka sanoi, ”Siellä on henkilöitä maista, jotka tunnetaan Al-Qaida yhteyksistään, ja jotka vaihtavat heidän islamilaiset sukunimensä latinalaisamerikkalaisilta kuulostaviin nimiin ja hankkivat väärennetyt latinalaisamerikkalaiset identiteetit, opettelevat puhumaan espanjaa, ja teeskentelevät olevansa latinoja.” (40)

Lopuksi, minä tiedän että on olemassa niin paljon enemmän jota voitaisiin sanoa. Kun me liikumme lävitse ajan, me näemme nälänhätää, kulkutauteja, maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia, tulvimista, kuivuutta, kansalaislevottomuutta, terrorin uhkaa, sodanuhkia, ja monia muita indikaattoreita vaarallisista ajoista joissa me elämme nyt. Vielä lisäksi, Puola vaatii käteisvapaan yhteiskunnan kehittämistä kolmen vuoden sisällä, (41) sillä aikaa kun yhtiöt sellaiset kuten PositiveID Corporation jatkavat uusien istutettavien mikrosirujen valmistamista. (42) Kun minä näen kaikkien vaikeuksien ja erimielisyyksien kohtaavan tätä maailmaa, minä löydän itseni ikävöimästä tuota suurta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymistä. Se on minun vilpitön toiveeni että tämä uutiskirje ei tee sinua pelokkaaksi, vaan pikemmin että se innostaa siirtymään lähemmäksi Jumalaa. Kiitos kaikille teille, jotka ystävällisesti tuette tätä ministeriötä. Minä olen syvästi kiitollinen kaikenlaisista rohkaisukirjeistä, uutisartikkeleista, ja lehtileikkeistä joita lähetetään meille. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, me tulemme mielellään vetoamaan Kaikkivaltiaaseen puolestanne, ja meidän esirukoilijamme antavat kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. State of the Union Address, January 25, 2011, By Barack Obama.
02. Newsweek, April 4, 2009, By Jon Meachem, http://newsweek.com.
03. Factcheck.org, August 28, 2008.
04. State of the Union Address, January 25, 2011, By Barack Obama.
05. Reuters News Service, February 4, 2011, By Reuters.
06. CNNMoney, February 4, 2011, By Annalyn Censky, New York, NY.
07. CNBC, February 4, 2011, By Gennine Kelly, http://cnbc.com.
08. CNBC, December 3, 2010, By Gennine Kelly, http://cnbc.com.
09. Associated Press, January 15, 2011, By Tom Raum, Washington, D.C.
10. Ibid.
11. Department of the Treasury, January 6, 2011, By Timothy F. Geithner, Washington, D.C.
12. Fox News, February 8, 2011, By Karl Rove, http://foxnews.com.
13. Finfacts Ireland Business News, February 10, 2011, By Professor Peter Morici.
14. The Wall Street Journal, January 22, 2011, By Lingling Wei, Chicago, IL.
15. CNBC, December 30, 2010, By Michelle Lodge, http://cnbc.com.
16. Associated Press, January 15, 2011, By Tom Raum, Washington, D.C.
17. Reuters News Service, February 3, 2011, By Svetlana Kovalyova and John Mair, Manila, Philippines, Milan, Italy.
18. Associated Press, January 27, 2011, By Sebastian Abbot, Islamabad, Pakistan.
19. Associated Press, January 31, 2011, By Angus Shaw, Harare, Zimbabwe.
20. BBC News, January 24, 2011, By BBC News, http://bbc.co.uk.
21. Associated Press, February 8, 2011, By Nicole Winfield, Rome, Italy.
22. Associated Press, February 9, 2011, By Associated Press, St. Louis, MO.
23. Associated Press, February 3, 2011, By Associated Press, Garowe, Somalia.
24. Fox News Latino, February 3, 2011, By Fox News Latino, http://latino.foxnews.com.
25. Bloomberg News, January 24, 2011, By Gonzalo Vina, http://bloomberg.com.
26. Brisbane Times, February 4, 2011, By Brisbane Times, http://brisbanetimes.com.au.
27. The Telegraph, January 24, 2011, By The Telegraph, http://telegraph.co.uk.
28. AFP, January 23, 2011, By AFP, http://breitbart.com.
29. The Telegraph, January 15, 2011, By Colin Freeman, http://telegraph.co.uk.
30. The Arabia Times, February 8, 2011, By News Agencies, Cairo, Egypt.
31. Ibid.
32. Reuters News Service, February 4, 2011, By Robin Pomeroy and Ramin Mostafavi, Tehran, Iran.
33. Associated Press, February 11, 2011, By Paul Schemm and Maggie Michael, Cairo, Egypt.
34. AOL News, January 19, 2011, By David Lohr, http://aolnews.com.
35. Ibid.
36. Huffington Post, February 10, 2011, By Amanda Terkel, Washington, D.C.
37. AFP, January 17, 2011, By Hasan Mansoor, Karachi, Pakistan.
38. AFP, January 16, 2011, By AFP, Dubai, United Arab Emirates.
39. AFP, February 10, 2011, By AFP, Washington, D.C.
40. Fox News, January 27, 2011, By William La Jeunesse, http://foxnews.com.
41. Warsaw Business Journal, January 18, 2011, http://wbj.pl.
42. Globe Newswire, January 18, 2011, By Globe Newswire, Delray Beach, FL.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Jos sinulla on kommentoitavaa tästä uutiskirjeestä tai haluaisit ehdottaa tulevaisuuden puheenaiheita, sinä voit lähettää emailia osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com