Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Colin Powell häätämään Gaddafia ja Alue #8:n epävakauttaminen

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay ottaa esille Libyan ja Norsunluurannikon johtajat, jotka eivät suostu millään eroamaan virastaan Globaalin Eliitin suunnitelman mukaisesti. Libyan diktaattorilla on oma käsikirjoituksensa ja hän eroaa sitten kun hänen aikansa on tullut. Illuminati kaavailee nyt omaa miestään taivuttelemaan Gaddafia. Useat maat vaativat Gaddafia väistymään, mutta Gaddafi on aloittanut kiivaan vastahyökkäyksen kapinallisia vastaan. Norsunluurannikon ”presidentti” Gbagbo puolestaan kahmii rikkauksia itselleen ja kieltäytyy eroamasta vaikka hävisi rehelliset vaalit äskettäin. Norsunluurannikko on avainvaltio supervaltio #8:n synnytystuskissa. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

--------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 9.3.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------

Supervaltiota #7 ollaan yhä valmistelemassa


Profetiaa ollaan täyttämässä juuri nyt: ”…se oli erilainen kuin kaikki muut pedot sitä ennen; ja sillä oli kymmenen sarvea.”

Ennen kuin Antikristus voi nousta, maailman valtiot pitää uudelleenjärjestellä täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi? Tätä profetiaa ollaan täyttämässä päivittäisissä uutisissa (Daily News)!




DVD















Afrikan ja Lähi-idän kartta


I. Uuden-Meksikon kuvernööri, Bill Richardson, on sanonut, että entisen ulkoministerin, Colin Powell’in, pitää käskeä Libyan Gaddafia siirtymään sivuun vallasta.

Richardson on Bilderberg-ryhmän ja Ulkomaansuhteiden Neuvoston (CFR) jäsen, joten hänen huomautuksensa esittävät ratkaisevaa tekijää Globaalin Eliitin suunnitelmassa. Hänen kommenttinsa myös heijastavat sitä todellisuutta, että maailman johtajat, kuten Gaddafi, ottavat käskyjä vastaan huippueliitiltä; he seuraavat käsikirjoitusta!

UUTISKATSAUS: Gov. Richardson: Colin Powell’in pitäisi kehottaa Gaddafia lähtemään ja USA:n pitäisi turvautua SPR:ään (Strategic Petroleum Reserve (Strategiset Öljyvarastot))”, CNN Press Room, 7. maaliskuuta 2011

”Entinen Uuden-Meksikon kuvernööri Bill Richardson puhui CNN:n Wolf Blitzer’in kanssa Libyan johdon tulevaisuudesta ja pitäisikö Yhdysvaltojen ottaa käyttöön Strategiset Öljyvarat … WOLF BLITZER, CNN-uutisankkuri … Seurassamme nyt hyvin tunnettu diplomaattinen sovittelija, Bill Richardson, entinen Uuden-Meksikon kuvernööri, entinen YK-suurlähettiläs ja entinen energiaministeri.”

William Blaine Richardson III listataan ”Eliitin kuka on kukin -listalla (Who’s Who of the Elite)” sekä Bilderberg-ryhmän että Ulkomaansuhteiden Neuvoston (CFR) jäseneksi (sivu 141).

Sen vuoksi, Richardson puhuu arvovaltaisesti eräänä, joka tuntee Suunnitelman viimeistelyn, tässä tapauksessa, suunnitelman epävakauttaa alue, joka tunnistetaan Rooman Klubin -suunnitelmassa ”Pohjois-Afrikkana ja Lähi-itänä”. Tämä alue on supervaltio #7 tässä globaalissa kymmenvaltioliiton uudelleenjärjestelysuunnitelmassa; jolloin tämä kaikkien maailman valtioiden uudelleenjärjestely täsmälleen 10 supervaltioksi tapahtuu, ja se toteuttaa tarkasti Danielin kirjan luvun 7:7-8!

Palatkaamme nyt tähän esitettyyn uutisjuttuun:

”BLITZER … puhukaamme Libyasta juuri nyt. Jonkun jossakin kohtaa täytynee mennä Tripoliin, katsoa Gaddafia silmiin ja sanoa, ’Eversti (Col), se on ohi, ohi lopullisesti. Sinä voit joko tulla tapetuksi täällä tai sinä voit lähteä ja mennä johonkin muuhun paikkaan’. Kuka olisi paras henkilö menemään sinne ja antamaan hänelle tuon suorasukaisen viestin?”

”RICHARDSON: Joku, kuten Colin Powell. Joku, jolla on ulkopolitiikan suosituskirjeitä, mutta myös sotilaallisia suosituksia. Joku, jonka Gaddafi tuntee, ja on läheinen presidentti Obamalle. On olemassa joukko ihmisiä, mutta minä pistäisin kenraali Powell’in listan kärkipäähän. Ja minä uskon että tämän täytyy tapahtua, koska Gaddafi on valtaan takertuva. Hänen vaihtoehtonsa ovat hyvin rajallisia.”

Colin Powell on myöskin sekä Bilderberg-ryhmän että Ulkomaansuhteiden Neuvoston (CFR) jäsen! Sen tähden Gaddafi saa hyvin suorasukaisen viestin aivan maailmanlaajuisen Illuminatin valtarakenteen huipulta.

Milloin Libyan diktaattori tulee lopulta lähtemään, on riippuvainen käsikirjoituksesta jota hän seuraa. Muista, kaikki nämä avaintapahtumat ovat käsikirjoitettuja. Kuuntele jälleen tätä käsitystä:

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt kirjoitettu, riippuvainen vain viimeisten minuuttien editoinnista ja lavaohjauksista … Suurin osa päänäyttelijöistä … on jo omaksunut roolinsa. Pian heidän on aika astua näyttämölle, valmiina kun esirippu nousee. Aika toiminnalle halutaan tulleeksi.” [Lemesurier, "The Armageddon Script", s. 252]

Gaddafi vastaanottaa ”lavaohjauksia” kahdelta voimakkaimmalta Illuminatin hahmolta planeetalla. Hän lähtee kun hänen käsikirjoituksensa vaatii häntä lähtemään!

II. Trooppinen Afrikka – supervaltio #8 – on epävakautumassa samalla ”egyptiläistyylisellä kapinoinnilla” mikä ravistelee supervaltio #7:ää!

Norsunluurannikko on nyt avainvaltio tässä nykyisessä epävakauttamisen aikajaksossa.

UUTISKATSAUS: Norsunluurannikko suuntaa kohti pohjatonta kuilua, by Andrew Harding, BBC News, 8. maaliskuuta 2011

”Tammikuussa, Norsunluurannikko liikkui vakaasti kohti sisällissodan parrasta. Tänään, se on jo syöksymässä päistikkaa kohti pohjatonta kuilua.”

Tässä kohtaa, Harding luettelee syitä joiden vuoksi hän uskoo Norsunluurannikon vajoavan kohti ”syvyyttä (The Abyss)”!

* ”Ryöppy uhkaavia tiesulkuja on purkautunut esiin poikki kaupungin”

* ”… sekava ryhmä miliisejä ja sotilaita on vakaasti raivaamassa itselleen etulinjoja jokaiseen kaupunginosaan”

* ”Laurent Gbagbo, mies, joka näytti hävinneen viime marraskuun raskaasti valvotut presidentinvaalit, pysyy virassaan. Hän on jo ’kansallistanut’ pankit – ’yksi suurimmista historian pankkiryöstöistä’ on se, miten länsimainen diplomaatti täällä kuvailee sitä – nyt hän on tekemässä samaa asiaa kaakaoteollisuuden suhteen.”

Rikkaiden ja korruptoituneiden diktaattorien pakottaminen eroamaan virastaan on yksi yleisimmistä teemoista tässä nykyisessä levottomuuden aallossa. Hosni Mubarak ja Tunisian diktaattori olivat molemmat uskomattoman rikkaita, ja nyt näyttää siltä, että tämä presidentti yrittää varmistaa, että hän jättää virkansa hyvin rikkaana miehenä.

Mikä on todennäköinen skenaario jolla presidentti Gbagbo tulee lähtemään virastaan? Niitä on useita tässä ajankohdassa.

* ”Viimeinen diplomaattinen painostus Afrikan Unionin taholta löytää rauhanomainen ratkaisu näyttää kuivuvan kokoon myöhemmin tällä viikolla.”

* ”Hra Gbagbo on kutsuttu Etiopiaan hänen ensimmäiseen kasvotusten tapahtuvaan tapaamiseen Alassane Ouattaran kanssa, mies, joka lähes universaalisti on tunnustettu asianmukaisesti valituksi Norsunluurannikon presidentiksi. Hra Gbagbo – luultavasti peläten vallankaappausta – on epätodennäköisesti jättämässä kaupunkiaan.”

* ”Jonkin sortin sotilaallinen eskalaatio näyttää kaikkein todennäköisimmältä juuri nyt.”

* ”… hänet voitaisiin syrjäyttää kenraaliensa toimesta.”

* ”Hra Ouattaran joukot voisivat käynnistää hyökkäyksen heidän tukikohdistaan maan pohjoisosissa.”

* ”Nigeria voisi tehdä aloitteen omien vaaliensa jälkeen ensi kuussa ja painostaa alueellisen aseellisen väliintulon puolesta.”

Keskeinen suunnitelma vaatii uutta alueellista hallintoa – Trooppinen Afrikka – perustettavaksi ohittaen kunkin valtion suvereniteetin alueella. Sen tähden, ”alueellista sotilaallista väliintuloa” ei voida sivuuttaa. Heti kun Norsunluurannikon naapurivaltiot näkevät että niihin voitaisiin hyökätä tämän ”alueellisen armeijan” toimesta, ne tulevat olemaan halukkaampia hyväksymään Rooman Klubin suunnitelman supervaltio #8:sta, tunnettu myös ”Trooppisena Afrikkana”.

Me listaamme nyt yksinkertaisesti muita uutisartikkeleja näyttäen toisten valtioiden tällä Alueella #8 epävakauttamisen leveyden:

YK:n neuvonantaja: Somalian väkivalta uhkaa Afrikan sarvea

Somalia: Me pohdimme iskujen käynnistämistä Keniaa vastaan –Al Shabaab

Etiopilaiset nostavat lippunsa ylös Somaliassa: Kapinallisryhmä Al-Shabaab väittää

Zimbabwen oikeuslaitos vapauttaa 39 syytettyä egyptiläistyylisestä kapinoinnista

Tämä viimeinen artikkeli mainitsee ”egyptiläistyylisen kapinoinnin” vaivaavan nyt Zimbabwea. Tämä on nimike ”ihmisvoimaisille vallankumouksille”, jotka nyt pyyhkäisevät supervaltiota #7 ja supervaltiota #8. Taktiikat ovat käytännössä identtisiä. Tämä taktiikka on siten mullistamassa Afrikkaa päästä päähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com