Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 10. toukokuuta 2011

Nokian dollarilogo -- Nokia Suomen epäjumala

Julkaisen tässä erään Nokia-yhtiötä koskevan artikkelin, jonka alunperin julkaisi Pasi Toivonen Cutting Edge Finland -nettisivuillaan vuoden 2009 alkupuoliskolla, mutta hän jostain syystä äskettäin poisti sen sivuiltaan (ks. Nokialaisen ym. vanhat kirjeet). Muutenkin minun vanhoja kirjeitä on otettu pois urakalla ja alihakemistosivulla on nykyään alle 10 minun vanhaa kirjettä (onneksi olen tallentanut kaikki vuosien aikana kirjoittamani kirjeet MHTML-muodossa muistitikulleni ja CD-levylle). Toivonen on tehnyt tämän ilkeän tempun ilmeisesti vain vihoitellakseen minulle, koska olen arvostellut häntä paljon viime aikoina uskonluopumuksensa takia. Pasi Toivonen käyttää edelleen kotisivujensa pääotsikkona CUTTING EDGE FINLAND -nimeä (ks. http://www.heinola.org/~patato/cef.html), mutta haukkuu nykyään joka käänteessä alkuperäistä Cutting Edge -ministeriötä ja varsinkin sen johtajaa ja perustajaa David Bay'tä, jonka artikkeleita Pasi Toivonen on suomentanut 2000-luvulla kasapäin sivuilleen. Näin äkkiseltään tämä tuntuu jakomielitautiselta tilanteelta ja oudolta mielenmuutokselta, mutta ottaen huomioon että elämme aivan viimeisiä hetkiä ennen Jeesuksen takaisintulemusta, niin demonivoimat ovat aktiivisimmillaan eksyttääkseen ja koettaakseen saada uskovien sydämet kylmenemään, josta seuraa riitoja ja panetteluja. Jeesus ennusti aivan nappiin Matteuksen luvussa 24:48-51 "pahasta palvelijasta", joka tulee lyömään muita uskovia (kanssapalvelijoitaan) ja sanomaan että Herramme tulo viivästyy. Mitä muutakaan Pasi Toivonen on tehnyt viime aikoina kuin yrittänyt viivyttää Herramme paluuta ja haukkunut muita? Hän on jopa kirjoittanut panettelukirjan nimeltä "900 vuotta ennen maailmanloppua", jossa haukutaan oikein urakalla Pasin kanssa aikaisemmin yhteistyötä tehneitä uskovia sekä muita profeetallisen sanan julistajia, minä mukaan luettuna, ja siirretään Jeesuksen takaisintulemusta kaukaiseen tulevaisuuteen. Nykyään Pasi Toivonen on roomalaiskatolisuuteen kallellaan ja liittynee virallisesti katolilaiseen kirkkoon ensi kesänä (hän "syö ja juo juopuneiden kanssa" eli harjoittaa hengellistä haureutta katolilaisten piirissä). What a pity! Pasi Toivonen on myös äskettäin suomentanut juutalaisvastaisia kirjoja sivuilleen, jotka mustamaalaavat juutalaiset lähes hirviöiksi. Onko tällainen henkilö normaali? Minusta ei. Mielenvikaisuus paistaa läpi (vrt. luopio Lucifer). Vielä Raamatussa sanotaan Jeesuksen opetuksen mukaan, että mikään valtakunta joka riitaantuu itsensä kanssa, ei tule selviämään (Matt. 12:25-26), ja tämä pätee Pasi Toivosen tapaukseen. Voi raukkaa!

Sitten Nokiaan, joka varsinaisesti on tämän blogikirjoitukseni aihe. Mielestäni Nokia-yhtiö on Suomen epäjumala nro yksi. Olen kirjoittanut paljon Nokiasta Pasi Toivosen nettisivuille ja tässä muutama kirjoitus, jotka osoittavat Nokian epäilyttävyyden ja okkulttiset yhteydet numerologian avulla. Nokiasta mm. saadaan pedonluku 666 sen entisestä nuolilogosta, joka oli käytössä yli kymmenen vuotta. Myöskin yhdistelmästä Nokia+Ollila saadaan 666 Maailmanpankin numeroimilla aakkosilla (A=6, B=12, C=18, jne.).

http://www.rense.com/general31/nokia.htm
Nokia = 666
Kirjeenvaihtoa erään Nokian entisen työntekijän kanssa
Nokia = hullu paimen (Suomi24-keskustelu v. 2008)

Näitä Nokia-paljastuksia olisi lisääkin, mutta Toivonen on poistanut ne sivuiltaan. Ehkä julkaisen itse niitä joskus tässä blogissa. Saarnaaja Leo Meller on myös sanonut viime aikoina Nokiaa epäjumalaksi. Hän sai profetian viime vuonna, että Nokia kaatuu pian. Lue keskustelu: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9287902 (huom. kuuntele Mellerin profetia annetussa linkissä). Autuas se päivä jolloin Suomen epäjumalat kaadetaan. Nokia on ainakin sopivasti laskussa suunnan näyttäjänä. Lue esim. Nokia romahti brändilistalla - Apple harppoi ykköseksi.

Seuraavassa kirjeeni Nokiasta ja sen eräästä logosta, jonka lähetin Pasi Toivoselle v. 2009, ja jonka hän nyt raukkamaisesti on poistanut sivuiltaan. Työskentelin "noki-firmassa" 1990-luvun alussa parisen vuotta.

--------------------------------------------------

Nokian dollarilogo

Hei Pasi, tässä vanha Nokian dollarilogo jota käytettiin ainakin 1990-luvun alkupuolella Telenokiassa (nyk. Nokia Siemens Networks), jossa olin töissä Espoon Mäkkylän toimipisteessä. Julkisuudessa logoa ei ole näkynyt, vaan se on ollut ehkä vain sisäpiirin juttu Nokian sisällä tietyn aikaa. Ensimmäisen kerran havaitsin tämän dollarilogon työpaikkayksikköni työpapereissa vuoden 1991 kesäkuussa, jolloin meillä alkoi uusi projekti. Tämä projekti oli valmistautumista Jorma Ollilan valtakauteen, joka alkoi 16.1.1992 kun Ollilasta tuli Nokia-konsernin toimitusjohtaja. Tuskin lienee sattumaa, että tämä logo muistuttaa ilmiselvästi USA:n dollarin merkkiä (symbolina usein $/S); onhan Nokia tahkonut antikristus Ollilan kaudella tuhottomasti rahaa, ja Nokia on muutenkin "amerikkalainen" firma Suomessa, joka tällä hetkellä on ainut suomalainen pörssiyhtiö listautuneena New Yorkin pörssissä. Nokia oli melkein ensimmäinen yhtiö Suomessa, joka omaksui amerikkalaisten suuryritysten toimintatapoja itselleen 1990-luvulla. Tämä tarkoittaa esim. yrityksen johtohenkilöiden epäterveitä palkitsemistapoja ylisuurten optioiden muodossa. Tavalliset rivityöläiset ovat lähes orjia, jotka ovat jatkuvassa tuloksentekopaineessa irtisanomisuhan leijuessa yllä. Kaikki tämä liittyy amerikkalaiseen uusliberalistiseen yritystalousmalliin, jossa vain yritetään maksimoida osakkeenomistajien tuotot pönkittämällä osakekurssia.





Tämän dollarilogon tekemiseen on varmasti vaikuttanut paha henkivalta, joka palvoo mammonaa. Mammona on Amerikan epäjumala numero yksi. Tuossa logossa dollarimerkin poikkiviivana esiintyy vasara, joka yhdistettiin aikoinaan Neuvostoliiton lippuun ja vaakunaan tarkoittaen tehdastyöläisiä. Se kuvaa siis kommunismia. Onko Nokia nykyajan "voittamaton" Neuvostoliitto?! Dollarimerkin ässä-kuvio muodostuu logossa hiiren hännästä. Tämä hiiri kuvaa tietokoneen hiirtä johtoineen. Tiivistettynä voitaisiin sanoa, että logossa lukee: Nokia tekee rahaa (tai dollareita) tietokoneen avulla duunareittensa välityksellä (Nokia makes money (or dollars) with computer through workers). Tämä on siis saatanallinen logo, jossa yhdistyy sosialismi ja mammonan palvonta (vrt. nykyinen Kiina, missä Nokialla pyyhkii parhaiten). Kun muutenkin tiedetään että Amerikan dollarin merkki tulee sanasta "satan" huom. sanan etukirjain ässä), josta mm. Last Trumpet Ministryn David Meyer on kirjoittanut uutiskirjeissään, niin tämän "vanhan kehnon" vaikutus on varmastikin ollut huomattava Suomen teollisuuden lippulaivan Nokian valtavaan menestystarinaan viimeisten 15 vuoden aikana. Onko pian maksun ja tuomion aika? Jumala ei siedä epäjumalanpalvontaa. Huomautettakoon tässä vielä että Britannian punnan merkki (symbolina £/L) on myös saatanallinen, sillä ällä-merkki tulee sanan Lucifer etukirjaimesta. Koko tämä nykyinen maailmanjärjestys, jota johtaa Britannia/USA -akseli tulee kohta romahtamaan, ja alkusysäyksenä siitä on tämä meneillään oleva finanssi- ja talouskriisi joka koettelee erityisesti angloamerikkalaisia maita.

T: Olli R. ("nokialainen")


------------------------

2 kommenttia:

  1. Symbologia on sinulle outo alue.
    L-merkki ei punnassa tule mistään Luciferista
    vaan latinan sanasta librum, joka tarkoittaa puntaa.

    VastaaPoista
  2. Älä viitsi kiusata anonyymi. Ainahan sitä voidaan keksiä maailmalle sopivia selityksiä kun kuljetaan jumalattomin sokein silmin. Suurelle yleisölle syötetään puppua kun tosiasiallinen merkitys on aivan muuta. Lue esim. pastori David J. Meyerin selitystä uutiskirjeessään, jossa hän selvittää dollarin ja punnan merkkien merkitystä, jonka minä otan vakavasti.

    http://lasttrumpetnewsletter.org/2001/09_01.html

    "I think it is rather interesting to note that the dollar sign ($) is a symbol that dates back to the Middle Ages, and the "S" with the bar through it means "under the scourge or bondage of Satan." Just as the word "mortgage", coming from the same root as mortician and mortuary, means "death contract", and when people sign next to the dollar sign, it becomes by definition, a death contact under the bondage of Satan. Of course, the British "pound" symbol is an "L" with a horizontal bar across it meaning under the bondage of Lucifer."

    Onko tämä vain sattumaa? Esim. Wikipedia on puutteellinen ja vajaa, eikä kerro koko totuutta (http://fi.wikipedia.org/wiki/Punta). Tietenkin rahayksiköksi valittiin kierrellen latinan punta (libra), koska siinä alkukirjain on "L", kuten Luciferin etukirjain. Näin saadaan sopivasti hämättyä perimmäinen tarkoitus suurelta yleisöltä, mutta joka valaistuneille keksijöille (Illuminatille) on täysin selvä. Britannian Lontoo on rahamaailman keskus USA:n New Yorkin ohella (suuri Babylon, Ilm. 18).

    Latina oli muuten muinaisessa Roomassa yleinen kieli. Antiikin roomalaiset puhuivat latinaa ja heidän eräs painoyksikkönsä oli libra (http://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Roman_units_of_measurement#Mass_and_coins). Siis ainoa latinalainen painoyksikkö, joka alkaa L-kirjaimella! Latinaa virallisena kielenään pitävät nykyään mm. Vatikaani ja paavinistuin, antikristillinen Jumalan Pojan sijainen. Useiden latinalaisten tekstien kirjainten numeroarvojen summa on 666.

    http://www.kolumbus.fi/gematria/apsrk27.html

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com