Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 6. toukokuuta 2011

Iran pelaa Osaman kuolemalla ja Palestiinan valtion julistus syyskuuhun 2011 mennessä

Tässä pari osiota tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä, jossa David Bay ottaa esille Iranin reaktion Osama bin Ladenin kuolemasta, joka vaatii nyt amerikkalaisia vetäytymään Afganistanista. Obaman vetäytymisaikatauluille tämä lavastuskuolema tuli kreivin aikaan. Lisäksi David pähkäilee Palestiinan valtion yksipuolista julistusta tänä vuonna kun Fatah ja Hamas ovat nyt muodostaneet yhtenäishallituksen. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

----------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 4.5.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


II. Iran maksoi samalla mitalla presidentti Obamalle soveltamalla hänen ilmoitustaan niin että Osama tapettiin hänen varalta!

Koska presidentti Bush oikeutti Amerikan tunkeutumisen Lähi-itään siihen perustuen että Osama bin Laden toimi siellä, Amerikan pitäisi nyt vetää joukkonsa sieltä pois!

Näkikö presidentti ennalta tämän järkeilylinjan?

UUTISKATSAUS: Iran: Ulkomaisten joukkojen pitäisi lähteä alueelta Bin Ladenin kuoleman jälkeen, Chinese English News, 3. toukokuuta 2011

”TEHERAN, toukokuun 2. päivä (Xinhua) – Iranin ulkoministeriön tiedottaja Ramin Mehmanparast sanoi maanantaina että Al-Qaidan johtajan Osama bin Ladenin kuoleman jälkeen ei ulkomaisille joukoille jää mitään syytä pysyä alueella taistellakseen terrorismia vastaan. Mehmanparast sanoi että ’Islamilainen tasavalta uskoo että ulkomailla ei ole nyt mitään veruketta sotilaalliseen kokoontumiseen alueella taistelemaan terrorismia vastaan’.”

Iran on täysin oikeassa. Koska Amerikan ainoa puolustus tunkeutua ja aiheuttaa kuolemaa sekä tuhoa Afganistanin ja Irakin ylle perustui taisteluun Osama bin Ladenia vastaan, ja nyt kun hän on virallisesti kuollut, niin kaikkien länsimaiden joukkojen pitäisi lähteä.

Tietenkään, ne eivät tule tekemään sitä, mikä vain osoittaa meidän väitteemme todeksi lähtien lokakuusta 2001, että Bush miehitti Afganistanin ja Irakin epävakauttaakseen alueen, jotta alueelliset hallinnot voidaan muodostaa Rooman Klubin suunnitelman mukaisesti; asteittain, nämä alueelliset hallinnot sulautetaan yhteen synnyttämään varsinainen Globaali Diktatuuri, heti kun Antikristus on maailman näyttämöllä.

Tuo suunnitelma etenee, kun sotilaallinen ja diplomaattinen kriisi vierii paljon yli Afganistanin ja Irakin, halki Afrikan ja Lähi-idän.

[Ehkä Osaman lavastettu kuolema piti suorittaa, jotta Obama voisi pitää lupauksensa amerikkalaisten joukkojen vetäytymisen aikataulusta, jonka mukaan Afganistanista aletaan vetäytyä vaiheittain heinäkuusta 2011 alkaen. Lue http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/afganistan-obama-lupasi-lisaa-joukkoja-ja-ilmoitti-vetaytymisesta. Afganistan ei ole enää niin tärkeä Yhdysvalloille ja joukkoja keskitetään tulevaisuudessa muualle. Suom. huom.]


III. Palestiinan valtion julistus syyskuuhun mennessä?

Tämä mahdollisuus kasvaa edelleen huimasti kun leopardi, Hamas, yhtäkkiä vaihtaa sen terroristi-, anti-Israel-raitojaan!

UUTISKATSAUS: Hamas kunnioittamaan aselepoa Israelin kanssa uudessa hallituksessa, Fox News, 3. toukokuuta 2011

”Palestiinan presidentti Mahmoud Abbasin Fatah-ryhmä on suunnitellut allekirjoittavansa yhteistyösopimuksen Hamasin kanssa keskiviikkona Kairossa. Ryhmittymät ovat johtaneet kilpailevia hallituksia Länsirannalla ja Gazassa neljän vuoden ajan. Rauhan ponnistelujen ollessa jäissä, Abbas sen sijaan keskittyy Palestiinan sisäisiin asioihin.”

Kuten me olemme lausuneet viimeisten kymmenen vuoden ajan, Hamas ja Fatah (jota johtaa Abbas) ovat leppymättömiä vihollisia koska Abbas on korkealle rankattu vapaamuurari arabimuurariuden sisällä. Hamas ymmärtää että tämä vapaamuurarillinen yhteys kerta kaikkiaan tuomitsee minkä tahansa tilaisuuden että Abbas voi toimia niitten rajojen sisäpuolella mikä on todella palestiinalaisten intressi; pikemmin, Abbas tullaan altistamaan Illuminatin Suunnitelman toteuttamiseksi Israelia varten, suunnitelman joka tulee tuhoamaan jokaisen Palestiinan kansalaisen Israelin ja Jordanian sisällä (Selitetty täysin DVD:llä yläpuolella, "Isralestine").

Siispä, Hamas ei tule koskaan vaihtamaan pilkkujaan sovitellakseen Abbasin kanssa, ainakaan syvällä pinnan alla.

Kuitenkin, koska Abbas on muuttanut suunnitelmiaan, jotta Palestiinan valtio voidaan julistaa globaalisti erillään mistään lujasta sopimuksesta Israelin kanssa, Hamasin johto on ilmeisesti myöntynyt virallisesti yhdistymään Fatahin kanssa.

”Merkittävä palestiinalainen neuvottelija sanoo 15 pienemmän ryhmittymän, käsittäen militantit islamilaisryhmät, panneen vaikutusvaltansa yhteistyösopimuksen taakse päättäen nelivuotisen välirikon Palestiina-liikkeen pääryhmien, Hamasin ja Fatahin välillä. Runkosopimuksen sitomana joka saavutettiin viime viikolla Hamasin, joka hallitsee Gazan kaistaletta, ja Fatahin Länsirannalla, kesken, yhdistynyt toimitusministeriö (yhtenäishallitus) tullaan muodostamaan vaalien edellä, jotka järjestetään ensi vuonna.”

Muista, profetia ei vaadi että nykyajan palestiinalaiset (muinaiset edomilaiset) todella perustaisivat valtion; profetia edellyttää vain että valtio julistetaan.

”Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon … He kutsuvat sen ylimykset julistamaan valtakunnan, mutta ei mitään ole siellä, ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Jesaja 34:5,12)

"Because My sword has been bathed and equipped in heaven, behold, it shall come down upon Edom [the descendants of Esau], upon the people whom I have doomed for judgment ... They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there, and all its princes shall be no more." (Isaiah 34:5,12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Jokainen tarkkanäköinen henkilö tietää että Hamas tulee hyökkäämään Fatahia vastaan varhaisimmalla mahdollisella hetkellä heti kun Palestiinan valtio on kuulutettu. Tulevatko Edomin ”ruhtinaat (princes)” olemaan ”poissa (be no more)” johtuen sisällissodasta joka puhkeaa Hamasin ja Fatahin välille?

Heti kun Hamas eliminoi Fatahin johtajat, niin sitten näyttämö on asetettu profeetalliselle palestiinalaisten tuhoamiselle kuten ennustetaan Obadjan kirjan jakeissa 15-18 ja Jesajan luvussa 34. Bill Salus on kehitellyt erinomaisen selityksen tästä DVD:llään, "Isralestine"!

----------------------

PÄIVITYS MYÖHEMMIN

Tässä ote tuoreesta uutisesta, joka paljastaa Iranin kannan Osaman suhteen:

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/05/1324499/osama-bin-laden-kuoli---kootut-salaliittoteoriat

Bin Laden oli USA:n agentti

Guardianin mukaan Iranin turvallisuus- ja ulkopoliittisen komitean jäsen Javad Jahangirzahed sanoo, että bin Laden oli USA:n agentti, ja hänet tapettiin ettei tästä tiedosta tulisi julkista.

Jahangirzahed on sanonut myös, että länsimaat ovat olleet varsin tyytyväisiä bin Ladenin palveluksiin, mutta oli nyt pakotettu tappamaan hänet. Muuten hänellä oleva kullanarvoinen tieto olisi voinut päätyä vääriin käsiin.

Kommentti: Onko Al-Qaida siis vain CIA:n käsikassara, jonka avulla suoritetaan false-flag kostoisku Amerikassa UMJ:n eteenpäin viemiseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com