Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 26. heinäkuuta 2012

Coloradon Batman-ampuja mielenhallinnan uhri – YK-sopimus julistaa pian pienet käsiaseet laittomiksi USA:ssa – Mitt Romney toimii uskonnollisena johtajana siteeraten Mormonien Kirjaa Coloradon ammuskelun jälkeen

Tässä uusin Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay ruotii äskettäistä Coloradon Aurorassa tapahtunutta ammuskelua jossa kuoli 12 ihmistä elokuvateatterissa, ks. http://fi.wikipedia.org/wiki/Auroran_elokuvateatteriammuskelu. Ampuja oli CE:n siteeraaman maallisen uutislähteen mukaan jonkinlaisessa lääkehumalassa, mielenhallinnan uhri ja näin epänormaalissa mielentilassa joka kyseenalaistaa valtavirran selitykset. (Todistukseksi katso video oikeudenistunnosta, jossa ampuja Holmes näyttää oudon uneliaalta.) Lähteen mukaan liittovaltion FBI koulutti, aseisti ja rahoitti ampujaa joka toimi vain hyödyllisenä välikappaleena hallinnolle. Hänet todennäköisesti aivopestiin CIA:n mielenhallintatekniikoilla suorittamaan tekonsa joka olisi viimeinen niitti aselakien tiukentamiselle USA:ssa. Presidentti Barack Obama aikoo allekirjoittaa tällä viikolla YK-sopimuksen joka kieltäisi kaikki pienet yksityiset käsiaseet Yhdysvalloissa lähiaikoina, ks. http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/06/obaman-hallitus-yrittaa-ratifioida-usan.html. Se sopii Uuden Maailmanjärjestyksen kuvioon massojen valvonnasta ja pitämisestä kurissa, jolloin Perustuslakiin kirjoitetut kansalaisoikeudet romutetaan. Ampumatapaus sattui sopivasti juuri vähän ennen YK:n äänestystä. Lopuksi David mainitsee republikaaniehdokas Mitt Romneyn reaktion Coloradon ammuskeluun osoittaen että Yhdysvaltojen presidentti toimii tarvittaessa uskonnollisena pääteologina kriisitilanteissa. Romneyn uskonto on kuitenkin pakanallinen mormonismi joka on muovannut hänen sydämensä toimimaan uskontonsa mukaisesti. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, July 23, 2012


I. Todisteet jatkavat kasvamista että Coloradon elokuvateatteriampuja oli mielenhallinnan kohteena, kuten ovat olleet muutkin ampujat viimeisten 20 vuoden aikana.

Vain muutaman päivän päästä, presidentti Obama aikoo allekirjoittaa Yhdistyneiden Kansakuntien piirissä sopimuksen pieniä käsiaseita vastaan, sopimus, joka tekee aseiden omistuksen laittomaksi.

Onko tämä ajoitus pelkkä yhteensattuma? Ole sinä tuomari.

UUTISKATSAUS: ”Coloradon Batman-ampumistapaus osoittaa selviä lavastuksen merkkejä”, Natural News, 20. heinäkuuta 2012

”On jo olemassa arvelua että James Holmes saattaa olla sekaantunut mielenmuokkausta koskevaan neurotieteeseen ja päätynyt siinä määrin osalliseksi jota hän ei koskaan voinut aavistaa. Hänen toimensa selvästi viittaavat irrallisuuteen todellisuudesta, osoittaen, ettei hän ollut oikeassa mielentilassaan. Tuo voidaan tyypillisesti toteuttaa vain lääkkeiden, hypnoosin tai trauman (ja joskus kaikkien kolmen) avulla.”

Luja kytkös Prozac’in ja/tai Ritalin’in ja massamurhien julkisissa kouluissa välillä on huonoiten säilynyt ’avoin salaisuus’ nykyaikakaudella. Me olemme jo huomauttaneet New Age -kirjailija Bill Cooperin lausunnosta kirjassa "Behold A Pale Horse", kun hän sanoi:
”Käyttämällä lääkkeitä ja hypnoosia mielenterveyspotilaisiin prosessissa jota kutsutaan nimellä Orion, the CIA teroitti näiden ihmisten halua avata tuli koulupihoilla ja siten kiihdyttää aseidenvastaista lobbausta. Tämä suunnitelma on hyvinkin käynnissä, ja tähän asti se on toiminut täydellisesti. Keskiluokka kerjää hallitusta raivaamaan tieltä Perustuslain toisen lisäyksen (2nd amendment).” (Sivu 64)
Sitten, Cooper puhuu erityisesti Prozac’ista: ”Minä olen huomannut että näitä tapahtumia [julkisia ampumisia] on todellakin sattunut kaikkialla maassa. Jokaisessa tapauksessa joita minä olen tutkinut – tapaus naisten koulussa Kanadassa, ostoskeskuksessa Kanadassa, massamurha Stocktonissa, Kaliforniassa, sekä rabbi Meir Kahane’n murha – ampujat olivat kaikki entisiä mielenterveyspotilaita tai olivat senhetkisiä mielenterveyspotilaita jotka olivat kaikki PROZAC-lääkkeen vaikutuksen alaisina! Tämä lääke, otettuna tiettyinä annoksina, lisää serotoniinitasoa potilaassa, aiheuttaen äärimmäistä väkivaltaisuutta. Yhdistä tuo jälkihypnoottiseen suggestioon tai kontrolliin elektronisen aivoimplantin tai mikroaalto (E.L.F.) -tungettelun avulla, ja sinä saat massamurhaajan…” [Cooper, s. 225; korostus alkuperäinen]

Jos sinä ”googlaat edistyneellä haulla (Advanced Search)” listauksia tätä aihetta koskien, sinä tulet tyrmistymään.

”Prozac + School Shootings” = 144,000 osumaa

”Ritalin + School Shootings” = 108,000 osumaa

Informoidut ihmiset sekulaarissa maailmassa näyttävät tietävän tarkalleen linkin näiden lääkkeiden ja väkivaltaisten kouluampumisten välillä. Konservatiivisten kristittyjen täytyy vain saada vauhtia ymmärrykseensä. Palaamalla lainaukseen, edellä, lääkkeet ovat vain yksi tie jonka kautta yksilö voi kärsiä sellaisista mieltä-muokkaavista muutoksista että hänet voidaan muuttaa normaalista ihmisestä massamurhaajaksi.

Niin kuin entinen saatanisti, Cisco Wheeler, toteaa hänen (her) kirjassaan, "They Know Not What They Do" (He eivät tiedä mitä he tekevät), okkultistit ovat vuosien ajan harjoittaneet ”pimeää ammattia” jonka avulla he voivat saavuttaa mielenhallinnan yksilön suhteen. ”Tämä on ensimmäinen teos kolmen kirjan sarjassa joka selittää ja paljastaa Monarch-traumapohjaisen mielenhallinnan metodologioita ja hirvittävyyksiä.” Vanha ”MK Ultra” CIA-ohjelma on hyvin elossa oleva ja saatanistit ovat tienneet siitä vuosien ajan.

Nyt, palatkaamme meidän esille ottamaan uutisjuttuumme.

”Hänen käyttäytymisensä jo paljastaa jyrkkiä ristiriitaisuuksia jotka kyseenalaistavat valtavirran selityksen tapahtumille. Esimerkiksi, hän avasi tulen viattomia ihmisiä kohden mutta sitten antautui tyynesti poliisille ilman vastarintaa. Tämä ei ole yhdenmukaista idean kanssa ’jokaisen tappamisesta’. Lisäksi, hän sitten tunnusti poliisille että hänen asuinhuoneistonsa oli sala-ansoitettu räjähteillä. Jos sinä olisit todella pahamielinen Jokeri yrittäen tappaa ihmiset (myöskin poliisit), niin miksi sinä varoittaisit heitä sala-ansasta etukäteen? Se ei täsmää.”

”Holmes oli selvästi varustettu eksoottisilla laitteilla (ja pomminteko-taidoilla) … tämä kaveri oli varustettu eksoottisin välinein jonkun taholta jolla on yhteyksiä armeijan varusteisiin. SWAT-vaatetus, räjähteet, monimutkaiset sala-ansat.. c’mon, tämä ei ole ”yksinäinen asemies”. Tämä on joku joka valittiin tehtävää varten, annettiin laitteet suorittaakseen sen, ja sitten jotenkin aivopestiin saamaan se tehdyksi.”

New Age -kirjailija, Bill Cooper, on aivan oikeassa: ”Käyttämällä lääkkeitä ja hypnoosia mielenterveyspotilaisiin prosessissa jota kutsutaan nimellä Orion, the CIA teroitti näiden ihmisten halua avata tuli koulupihoilla ja siten kiihdyttää aseidenvastaista lobbausta. Tämä suunnitelma on hyvinkin käynnissä, ja tähän asti se on toiminut täydellisesti. Keskiluokka kerjää hallitusta raivaamaan tieltä Perustuslain toisen lisäyksen (2nd amendment)”. (Sivu 64)

”Tämä ei ole sellainen rutiini-intohimorikos. Se oli huolellisesti suunniteltu, raskaasti rahoitettu ja teknisesti edistynyt isku. Kuka saattaisi olla kaiken tämän takana? The FBI, tietenkin, jolla on pitkä historia samanlaisten iskujen valmistelusta ja lavastamisesta, sitten keskeyttäen ne juuri ennen kuin ne tapahtuvat… Kun sinä ymmärrät kaiken tämän, muista että FBI oli myöntänyt terrorijuonen pystyttämisen, toimittaen aseita ja välineistöä, järjestäen paikan pommituksille ja jopa kuljettaen ajoneuvot paikalle saadakseen sen onnistumaan! Tämä ei ole salaliittoteoriaa, se on tunnustettu FBI’n taholta kokonaan julkisuudessa. Jopa New York Times kertoi avoimesti tästä kaikesta…”

”Missä työtön, sisäänpäin kääntynyt lääketieteellisen tiedekunnan opiskelija saa koulutusta käyttääkseen hyväksi pitkälle kehittyneitä sala-ansoja, taktista kehohaarniskaa (luotiliivit), asejärjestelmiä ym.? Varmastikaan ei akateemisessa koulussa! Kaikki tämä johdattaa ilmeisen kolmannen osapuolen vaikutukseen tämän kaiken suhteen. Joku muu opetti tälle kaverille nämä taidot ja rahoitti varusteiden hankkimisen.”

Tämä seuraava uutisjuttu, Englannista, kertoo Holmesin pakkomielteestä mielen vaihtuviin tiloihin.

UUTISKATSAUS: ”Batman Colorado-ampuminen: James Holmes preparoitiin muuttuvilla mielentiloilla”, The Telegraph, 23. heinäkuuta 2012

”James Holmes, väitetty ’Jokeri’ -asemies, kuvaili hänen kiinnostustaan mielen vaihtuviin tiloihin luennossa muille opiskelijoille, ja annosteli itselleen reseptilääkityksen ennen kauhutekoa, se kävi ilmi sunnuntaina … Verilöylyn jälkeen Holmes kertoi tyynesti rikosetsiville että hän oli ottanut reseptin määräämät 100 mg särkylääke Vicodonia, ja identifioi itsensä ”Jokeriksi”. Samaa lääkettä löydettiin näyttelijä Heath Ledgerin elimistöstä kun hän kuoli satunnaiseen reseptilääkkeiden yliannostukseen vuonna 2008. Ledger näytteli Jokeria aikaisemmassa Batman-elokuvassa The Dark Night. Vicodinin sivuvaikutukset voivat sisältää euforiaa, vainoharhaisuutta ja, harvoissa tapauksissa, hallusinaatioita.

Samalla kun monet ihmiset alkavat herätä tähän kauhistuttavaan todellisuuteen, että meidän hallintomme työskentelee kulissien takana kaataakseen tämän Vanhan Maailmanjärjestyksen jotta he voivat perustaa Uuden Maailmanjärjestyksen, tarpeeksi väestöstä on yhä epätietoisia siitä että hallinto jatkaa työskentelemistään ja suunnitteluaan saadakseen aikaan hirvittäviä muutoksia joita he ovat suunnitelleet yli 200 vuoden ajan.

Viimein, katso tämä video joka näyttää miten kuka tahansa voi pysäyttää massamurhan viidessä minuutissa.

Me olemme vilpittömästi samaa mieltä, vaikka mieto kirosana ei ollut välttämätön asian perille saamiseksi.


II. Tällä tulevalla viikolla, presidentti Obama aikoo allekirjoittaa Yhdistyneiden Kansakuntien sopimuksen joka julistaa laittomiksi pienet käsiaseet.

Ovatko amerikkalaiset tarpeeksi kyllästyneitä kaikkiin ”hullujen asemiesten” hyökkäyksiin jotta he tulevat sallimaan tämän sopimuksen ratifioimisen?

UUTISKATSAUS: ”Coloradon Batman-ampumistapaus osoittaa selviä lavastuksen merkkejä”, Natural News, 20. heinäkuuta 2012

”Yhä enemmän, tämä ampumistapaus näyttää harkitulta juonelta jonka hallinto itse on lavastanut, paljolti kuten Operation Fast and Furious saatiin tehdyksi ATF:n toimesta mikä auttoi salakuljettamaan kymmeniätuhansia aseita Meksikoon tarkoituksenaan aiheuttaa ”aseväkivaltaa” USA:ssa, ja sitten syyttäen Perustuslain toista lisäystä (Second Amendment) siitä.”

”Kaikki tämä näyttää siltä kuin James Holmes saattoi ”tehtävän” päätökseen ja sitten tyynesti lopetti tuon tehtävän antautumalla poliisille ja tunnustamalla kaiken. Tehtävän, kuten me olemme nyt saamassa tietää, oli tarkoitus aiheuttaa niin paljon kauhua ja sekasortoa kuin mahdollista, jota sitten täytyy moninkertaistaa kansallisen median kautta tismalleen oikealla hetkellä johtaen vähitellen YK:n äänestykseen ensi viikolla koskien globaalia pienten käsiaseiden sopimusta joka voisi johtaa aseiden takavarikointiin halki Amerikan.”

”Jopa Forbes.com kirjoitti tästä melko laajasti, varoittaen lukijoita tulevasta asetakavarikointiyrityksestä liittyen YK:n sopimukseen. Jutun kirjoitti Larry Bell – "U.N. Agreement Should Have All Gun Owners Up In Arms" (YK-sopimuksen pitäisi saada kaikki aseiden omistajat sotajalalle) – ja sanoo että YK:n sopimus voisi ”kumota meidän kansallisen suvereniteetin, ja prosessissa, hankkia erikoisluvan liittovaltiolle puolustaa ennaltaehkäiseviä valtuuksia osavaltioiden määräysvallan ylitse joka on taattu Perustuslain kymmenennen lisäpöytäkirjan toimesta lisäyksenä meidän toisen lisäpöytäkirjan oikeuksiin”.

”Toisin sanoen, tällä on kaikki Fast & Furious -operaation merkit, ollen Episodi II. En olisi yllättynyt havaitessani jonkun Washingtonissa olleen sen kaiken takana. Loppujen lopuksi, ei ole olemassa nopeampaa tapaa riisua kansakuntaa aseista ja ottaa totaalista kontrollia väestöstä kuin järjestää väkivaltaa, syyttäen siitä tuliaseita, ja sitten vaatia johtajia ’tekemään jotakin’! Sellaiset vaatimukset väistämättä johtavat aseiden takavarikointiin…”

Trailer

Me olemme toistuvasti lausuneet, ettei mikään diktatuuri maailmanhistoriassa ole koskaan kyennyt jäämään henkiin kun sen väestö omistaa merkittävät määrät aseita. Esimerkiksi, Adolf Hitler suoritti menestyksellisesti yksityisaseiden riisuntaa ennen kuin hän brutaalisti määräsi natsidiktatuurin koko Saksan ylle. Sen vuoksi, kun Amerikka ja koko maailma kulkee kohti Antikristuksen ilmaantumista ja kohti suurinta, tukahduttavinta hallintoa historiassa, meidän ei pitäisi olla liian yllättyneitä käsittämään että jopa New Age -kirjailijat varoittavat että liittovaltio osallistuu tarkoituksella näennäisesti järjettömien iskujen lavastamiseen aseettomia siviilejä vastaan uuvuttaakseen niin perin pohjin keskivertokansalaisen että hän tulee vaatimaan lopulta hallinnon siirtymistä meidän aseita vastaan.

Itse asiassa, Doc Marquis totesi rohkeasti yläpuolella kuvatussa DVD’sään, "The Illuminati Is Fulfilling Bible Prophecy" (Illuminati toteuttaa Raamatun profetiaa), että Illuminati suunnittelee orkestroivansa tapahtumia sellaisella tavalla mikä tulee uuvuttamaan ihmiset tunneperäisesti ja henkisesti. Heti kun ihmiset ovat riittävän uupuneita henkisesti ja tunneperäisesti, he tulevat vaatimaan muutoksia ja hyväksyvät mitä tahansa muutoksia mitä heidän senhetkisen hallintonsa johtajat ehdottavat. Vaikka hallinnon johtajat ehdottavat radikaaleja muutoksia kuten ”väliaikaista” Perustuslain purkamista, tunteellisesti väsynyt kansakunta saattaisi hyväksyä tämän skenaarion, erikoisesti jos se ajoitetaan heti uuden terrori-iskun jälkeen.

Kuuntele Illuminatin suunnitelmaa, kirjoitettu 200 vuotta sitten:
”On olemassa myös toinen syy miksi he sulkevat silmänsä: sillä me jatkamme lupaamista heille antaa takaisin kaikki vapaudet jotka me olemme anastaneet niin pian kuin me olemme kukistaneet rauhan viholliset ja kesyttäneet kaikki osapuolet …. Ei kannata sanoa mitään siitä kuinka kauan heitä pidetään odotuksessa koskien tätä heidän vapauksiensa palauttamista.” (”The Protocols of the Learned Elders of Zion” (Siionin Viisaiden Pöytäkirjat), pöytäkirja nro 11, ”Me olemme susia” -osasto)
Tämä on lopullinen päämäärä, suunniteltu tapahtuvaksi sen jälkeen kun yksityisesti omistetut aseet on takavarikoitu.

Mitä Mitt Romney sanoo tästä elokuvateatterin ampumakatastrofista?


Trailer

III. Mitt Romney siteerasi lausetta Mormonien Kirjasta kun hän reagoi säälivästi ampumatapauksen kuolonuhrilukemaan.

UUTISKATSAUS: ”Kuinka Auroran ampumistapaus mahdollisti vilkaisun Mitt Romneyn mormoniuskoon”, Alaska Dispatch, 21. heinäkuuta 2012

”Reaktiossaan massa-ammuskeluun Coloradon Aurorassa, Mitt Romney tarjosi harvinaisen vilkaisun hänen mormoniuskontoonsa – yksi niistä julkisista hetkistä miehelle joka haluaisi olla kansakunnan poliittinen johtaja mutta joka tähän asti on ollut hyvin vetäytyvä koskien hänen henkilökohtaista uskoaan. ’Tänään me emme ainoastaan tunne surua, vaan ehkäpä myös avuttomuutta’, Mr. Romney sanoi. ’Mutta on olemassa jotakin jota me voimme tehdä. Me voimme tarjota lohdutusta jollekulle meitä lähellä olevalle joka kärsii tai on raskasmielinen. Ja me voimme surra niiden kanssa jotka surevat Coloradossa’.”

Tämä viittaus, ”me voimme surra niiden kanssa jotka surevat Coloradossa” näyttää tulevan suoraan Mormonien Kirjasta.

”Niin kuin te olette halukkaita tulemaan Jumalan lammastarhaan, ja ollaksenne kutsuttuja hänen kansakseen, ja olette halukkaita kantamaan toistenne kuormia, jotta ne kevenisivät; Niin, ja olette halukkaita suremaan niiden kanssa jotka surevat; niin, ja lohduttamaan niitä jotka ovat lohdutuksen tarpeessa, ja olemaan Jumalan todistajina kaikkina aikoina ja kaikissa asioissa, ja kaikissa paikoissa joissa te saatatte olla, jopa kuolemaan saakka, jotta te voitte olla Jumalan pelastamia, ja teidät lasketaan niiden joukkoon jotka ovat ensimmäisessä ylösnousemuksessa, niin että te voitte saada ikuisen elämän.” (Mosiah 18:8-9, Book of Mormon)

Nämä rohkaisun ja myötätunnon sanat rinnastuvat presidentti Barack Obaman vastaaviin.

Eräs protestanttinen oppinut ilmaisi syvällekäyvän totuuden, luultavasti tajuamatta sitä.

” ’Hetket kuten nämä vaativat meidän ylipäällikköä toimimaan pääteologina, ja Romney teki niin tänään’, Stephen Prothero, uskontoprofessori Bostonin yliopistossa ja American Bible’n kirjoittaja, kertoi CNN.”

Useimmat amerikkalaiset uskovat että Yhdysvaltojen presidentin virka on puhtaasti poliittinen, vailla mitään uskonnollista elementtiä; mutta, tosiasia on, että presidentillä on vaikutusvaltaa uskonnon asioissa, jos hän valitsee niiden harjoittamisen. Kansalaiset katsovat ylös ja haluavat ihailla heidän presidenttiään. Kriisiaikoina, ihmiset kuuntelevat mitä presidentti ilmaisee uskonnollisesti. Tästä syystä, Jumala valitsi Israelin ensimmäiset kuninkaat ja ilmaisi valintansa hänen uskonnollisen profeettansa kautta. Mitä kriteeriä Jumala käytti kuninkaan valitsemisessa? Hän katsoi hänen sydämeensä, sydämeen, joka ikävöi Jumalaa.

Kuinka ihmisen sydän on valmistautunut ja muodostunut elämää varten? Hänen uskontonsa kautta. Tämän vuoksi, on tärkeää ymmärtää että Romneyn sydämen muovaili uuspakanallinen uskonto nimeltä mormonismi, uskonto ”joka on luotu noitien avulla noitia varten”. (Bill Schnoebelen, "Mormonism's Temple of Doom" DVD, kuvattu yläpuolella)

Molemmat ehdokkaat hiljensivät kampanjoitaan ja molemmat pysyttelivät erossa asekontrolli-aiheesta niin paljon kuin suinkin.

UUTISKATSAUS: ”Obama liittyy Romney’hin asekontrollihiljaisuudessa ampumisten jälkeen”, San Francisco Chronicle, 22. heinäkuuta 2012

”Presidentti Barack Obama ja republikaanihaastaja Mitt Romney ovat puhuneet vähän asekontrollista heidän kampanjoissaan Valkoista Taloa kohti ja eivät osoittaneet mitään merkkiä kurssin muuttamisesta erään murhaavimmista ampumistapauksista jälkeen USA:n lähihistoriassa … Puhuessaan eilen Fort Myers’issä, Floridassa, Obama ei maininnut sanallakaan asekontrollista kun hän vaati hiljaista hetkeä uhrien vuoksi … Romney, joka Massachusettsin kuvernöörinä vuonna 2004 allekirjoitti lain joka kieltää rynnäkkötyyliset aseet, myös väisteli aseaihetta puhuessaan Bow’issa, New Hampshiren osavaltiossa, kutsuen surmia ’inhottavaksi teoksi’.”

Mitt Romney kyllä toimi kieltäessään ”rynnäkkötyyliset” aseet, joten me voimme olettaa että hän tulee eräänä päivänä kannattamaan kaikentyylisten aseiden kieltoa, koska hän ei olisi koskaan voinut saada Eliitin tukea vallatakseen republikaaninen ehdokkuuden, ellei hän olisi kannattanut Suunnitelmaa kaikkinaisesti koko ajan. Oikealla hetkellä, me tulemme näkemään Romneyn todelliset vakaumukset koskien asekontrollia, ja se epäilemättä rinnastuu Obaman vastaaviin. Meidän täytyy vain odottaa tapahtumien kehittymistä.

Muista, ei ole olemassa mitään eroa republikaanin ja demokraatin välillä keskeisissä, perustavaa laatua olevissa kysymyksissä, käsittäen suunnitelman määrätä asekontrolli kansakunnan ylle. Tämä kortti Illuminatin korttipelistä havainnollistaa että, oikealla hetkellä, hallinto aikoo toimia brutaalisti anastaakseen kaikki aseet suuren verenvuodatuksen seurauksena.

Asekontrolli on Suunnitelma ja tullaan panemaan toimeen Yhdysvaltain presidentin toimesta oikealla kriisihetkellä historiassa, olipa hän demokraatti tai republikaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com