Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Last Trumpet Newsletter -- Heinäkuu 2012

Tässä kaksi vuotta sitten kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta heinäkuun 2012 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXI    Issue VII    July 2012

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Törmäyskurssilla yhtäkkisen tuhon kanssa!
(A Collision Course With Sudden Destruction!)

”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”

1. Tessalonikalaiskirje 5:3

”Ja kun te kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää peljästykö. Näin täytyy tapahtua, mutta se ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.”

Markus 13:7-8

”He parantavat minun kansani vamman kepeästi, sanoen: "Rauha, rauha!" vaikka ei rauhaa ole. He joutuvat häpeään, sillä he ovat tehneet kauhistuksia; mutta heillä ei ole hävyntuntoa, he eivät osaa hävetä. Sentähden he kaatuvat kaatuvien joukkoon, sortuvat, kun minä heitä rankaisen, sanoo Herra. Näin on Herra sanonut: "Astukaa teille ja katsokaa ja kysykää muinaisia polkuja, kysykää, mikä on hyvä tie, ja vaeltakaa sitä, niin te löydätte levon sieluillenne". Mutta he vastasivat: "Emme vaella". Ja minä olen asettanut teille vartijat: "Kuunnelkaa pasunan ääntä". Mutta he vastasivat: "Emme kuuntele".”

Jeremia 6:14-17


Tässä Last Trumpetin numerossa, me keskitymme meidän nykyisen maailmamme vaaralliseen törmäyskurssiin ja ihmiskunnan toimiin jotka tulevat pian kohtaamaan tuomion. Ihmisen olemassaolon varhaisimmista ajoista lähtien, miehet ovat käyneet sotia toisten miesten kanssa ilkeyttään, vihastuksestaan, kateudestaan, mustasukkaisuudestaan, ja pelostaan. On ollut monia vaatimuksia ”maailman rauhalle” läpi aikakausien. Silti me elämme ajassa jolloin koko maailma on vaarassa luisua kaaoksen tilaan ja suursotaan. ”Sodat ja sanomat sodista” joista Jeesus varoitti meitä kohdassa Markus 13:7, ovat nyt toteutumassa, ja jokainen uusi päivä näyttää tuovan raportteja konfliktista ja erimielisyydestä ympäri maailman. Me elämme ajassa jolloin profetiaa ollaan pikatahtia täyttämässä, ja minä uskon vakaasti, ettei mene enää kovinkaan paljon aikaa ennen kuin meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus, palaa takaisin.

Viime kuukausina me olemme kuulleet paljon keskustelua sodan mahdollisuudesta Iranin ja Israelin välillä. Halveksunta kummankin kansakunnan kesken tuli vielä ilmeisemmäksi toukokuussa 2012 kun iranilainen kenraalimajuri Hassan Firouzabadi antoi lausunnon sanoen, ”Iranin kansakunta seisoo asiansa puolesta ja se on Israelin täydellinen tuho.” (1) Samanlaisessa lausunnossa äskettäisen puheen aikana, Iranin ylin johtaja, Ajatollah Khamenei, julisti, ”Kaikkivaltiaan Jumalan tekemän jumalallisen lupauksen ymmärryksen valossa, siionistit ja Suuri Saatana [Amerikka] tullaan pian kukistamaan.” (2)

Samalla kun on runsaasti spekulaatiota sen yllä tuleeko sota puhkeamaan vai ei Iranin kanssa, useimmat ihmiset eivät käsitä että Yhdysvallat ja Israel käyvät jo salaista sotaa Iranin kanssa. Hiljattaisen raportin mukaan, entinen Amerikan presidentti George W. Bush, Israelin tuella, käynnisti salaisia tietokonehyökkäyksiä Irania vastaan, ja Barack Obama on vain kiihdyttänyt ohjelmaa siitä saakka kun hän astui virkaan. Toiminta, mille annettiin koodinimi ”Olympic Games (Olympialaiset)”, käsitti tietokonemadon käytön joka tunnetaan nimellä Stuxnet vammauttamaan ydinlaitoksia Iranissa. (3) Vaikka kybersodankäynnin harjoittaminen tietokonejärjestelmien kautta saattaa tuntua turvallisemmalta tavalta suorittaa hyökkäyksiä toisia kansakuntia vastaan, on olemassa kasvava huoli että Yhdysvallat voisi kohdata katastrofaalisen skenaarion jos Iran tai joukko muita valtioita päättäisi kostaa käynnistämällä vastakyberhyökkäyksen. Yhdysvaltain puolustusministeri Leon Panetta ilmaisi vakavaa huolta Amerikan infrastruktuurin haavoittuvuuden suhteen kuulemisessa jonka järjesti Senaatin määrärahoja puolustukselle valmisteleva alivaliokunta (Senate Appropriations Subcommittee on Defense) kesäkuussa 2012. ”On olemassa paljon pystyvyyksiä joita ollaan kehittelemässä tällä alueella. Olen hyvin huolestunut että kybersodankäynnin potentiaali olla kykenevä lamauttamaan meidän sähköverkko, olla kykenevä lamauttamaan meidän hallintojärjestelmät, ja olla kykenevä lamauttamaan meidän finanssijärjestelmä käytännössä halvaannuttaisi tämän maan. Ja, sikäli kuin minä olen huolissani, tuo edustaa mahdollisuutta toiselle Pearl Harbor’ille mitä tulee eräänlaiseen hyökkäykseen jossa me voisimme olla kybersodankäynnin kohde”, totesi Panetta hänen todistajanlausunnossaan. (4) Koskien mahdollisuutta että maailma voi pian kokea laajalle ulottuvia kyberhyökkäyksiä, tietokoneiden turvallisuusasiantuntija Eugene Kaspersky antoi hälyttävän lausunnon konferenssin aikana Tel Aviv’in yliopistossa. ”Se ei ole kybersotaa, se on kyberterrorismia, ja minä pelkään että peli on juuri alkamassa. Hyvin pian, monet maat ympäri maailman tulevat olemaan tietoisia siitä ilman epäilyksen häivää. Minä pelkään että se tulee olemaan maailman loppu, kuten me tunnemme sen. Minä olen peloissani; uskokaa minua”, Kaspersky sanoi. (5) [Lue http://yle.fi/uutiset/keskustele_voiko_kyberhyokkays_lamauttaa_suomen_viidessa_minuutissa/5097018. Suom. huom.]

Samaan aikaan, väkivalta Syyriassa on jatkanut eskaloitumistaan huolimatta YK:n tarkkailijoiden läsnäolosta jotka lähetettiin Lähi-idän kansakuntaan yrityksessä tukahduttaa kansannousu ja toimia välittäjänä rauhansopimukselle. Suunnilleen 13,000 henkeä on menetetty siitä saakka kun levottomuudet alkoivat tammikuussa 2011. (6) Tähän päivään mennessä, kaikki Yhdistyneiden Kansakuntien yritykset hillitä Syyrian presidenttiä Bashar al-Assadia on tehty tyhjiksi Venäjän ja Kiinan toimesta, jotka ovat Syyrian hallinnon liittolaisia. Huippukokous joka pidettiin kesäkuussa 2012 läntisen maailman johtajien ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin kesken on epäonnistunut vakuuttamaan Venäjää sen tuen vetämisestä pois Syyrialle. ”Me uskomme, ettei kellään ole oikeutta päättää muiden valtioiden puolesta keitä pitäisi tuoda valtaan, ja keitä pitäisi siirtää pois vallasta”, Putin sanoi toimittajille jotka seurasivat huippukokousta. (7) Koskien neuvotteluita, Barack Obama antoi seuraavan lausunnon, ”Minä antaisin ymmärtää että tässä kohtaa Yhdysvallat ja muu kansainvälinen yhteisö asettuvat Venäjän ja Kiinan rinnalle heidän näkemyksissään, mutta minä luulen että he tunnustavat täydellisen sisällissodan vakavat vaarat.” (8) Ranskan ulkoministerin, Laurent Fabiuksen, mukaan, Syyrian kansakunta kamppailee jo sisällissodan kourissa. ”Jos sinä voit kutsua sitä sisällissodaksi, sitten ei ole olemassa mitään muita sanoja kuvailla sitä”, Fabius selitti. (9) [YK:n Syyrian erityisedustajan Kofi Annanin johtamassa Geneven Syyria-konferenssissa 30.6.2012 toki päästiin yleisluontoisesti sopuun Syyrian kriisin ratkaisemisesta mm. väliaikaishallituksen perustamisella johon kuuluisi sekä nykyhallinnon että opposition edustajia ja myöhemmin pidettäisiin vapaat vaalit. Lue epävakaasta diplomaattisesta kompromissista tästä. Syyrian sotivat osapuolet kuitenkin lyttäsivät koko sopimuksen, joten Geneven anti jäi tuloksettomaksi (http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012070115787227_ul.shtml). Lisäksi nyt näkyy jo luovutuksen merkkejä Kofi Annanilta kun hän sanoi vastikään että YK:n rauhanturvaoperaatio Syyriassa on epäonnistunut ja ratkaisusuunnitelmat eivät todennäköisesti onnistu maassa (http://yle.fi/uutiset/annan_syyrian_tarkkailuoperaatio_on_epaonnistunut/6209874). Näin Syyrian epävakaa tilanne jatkuu ja voi hyvinkin kärjistyä kansainväliseksi selkkaukseksi jos ja kun NATO-maat puuttuvat aseellisesti konfliktiin. Turkki ainakin on lähes sotajalalla Syyria vastaan (http://yle.fi/uutiset/uusia_valikohtauksia_turkin_ja_syyrian_rajalla/6203064). Syyria kostanee heti Israelille NATO-maiden (+Israelin?) hyökkäyksen ja sen seurauksena Syyrian pääkaupunki Damasko tuhoutuu ydiniskussa Jes. 17:1 profetian mukaisesti. Suom. huom.]

Raportteja on noussut esiin lausuen että Venäjä on jatkanut aseiden toimittamista Assadin hallinnolle suorittamaan iskuja Syyrian kapinallisia vastaan. ”Päivittäin, joka tunti, me näemme venäläis- ja neuvostovalmisteisia aseita käytettävän siviileitä vastaan kaupungeissa kaikkialla Syyriassa”, totesi Victoria Nuland, Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja. (10) On myös raportoitu että Venäjä on järjestänyt asemiin kaksi sota-alusta Syyriaan merijalkaväen sotilasosastolla varustettuna yrityksessä turvata sen etuja sotilastukikohdassa Tartus’issa. (11)

Tästä maailmasta on tulossa kasvavassa määrin räjähdysherkkä, ja konfliktitila voisi pian nielaista useita kansakuntia ympäri maapallon. Kun me tarkastelemme liittolaissuhteita Iranin, Syyrian, Venäjän, ja Kiinan kesken, tulee helpoksi nähdä miten mitkä tahansa hyökkäykset noita valtioita vastaan voisivat lopulta johtaa Kolmanteen maailmansotaan. [Jumala pidättelee toistaiseksi suurempia sodantuulia. Suom. huom.] Tämä laajalle levinnyt eripura on olemassa tänä päivänä huolimatta sellaisten järjestöjen kuten Yhdistyneiden Kansakuntien muotoutumisesta, joka ilmeisesti luotiin saamaan aikaan maailman rauha. Huomautettakoon tässä että on ollut yli 240 sotaa lähtien Yhdistyneiden Kansakuntien muodostumisesta vuonna 1945. (12) Lisäksi, pikainen Yhdistyneiden Kansakuntien webbisivuston tutkimus paljastaa että heillä on kokonainen osasto otsikon ”Peace and Security (Rauha ja turvallisuus)” alla. (13) Tuo fraasi muistuttaa pelottavasti sanoja ”peace and safety”, joita apostoli Paavali käytti 1. Tessalonikalaiskirjeen luvussa 5:3 kun hän kirjoitti, ”For when they shall say, Peace and safety; then sudden destruction cometh upon then…(Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio…)” Totuus on että tämä maailma ei tule koskaan saavuttamaan kestävää rauhaa niin kauan kuin enemmistö ihmisistä jatkaa Rauhan Ruhtinaan hylkäämistä. Hyvä uutinen on että sinä yksilöihmisenä voit kurkottautua Jumalaan, ja tehdessäsi niin, saavutat kestävän rauhan sydämesi sisäpuolelle. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut elämääsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt. Meidän Vapahtajamme läsnäolon kanssa elämässäsi, sinä voit todellakin omaksua hänen sanansa ”älkää peljästykö (be ye not troubled, Matt. 24:6)” vaikkakin tämä maailma kohtaa uusia uhkia, sotia, ja sanomia sodista jok’ikinen päivä.

Tiedemiehet ennustavat maailmanloppua! (Scientists Predict The End Of The World!)

Tämä vuosi on jo ollut kiireinen pelon lietsoja -tiedemiehille jotka pelkäävät ilmastonmuutoksen, globaalin lämpenemisen, ja liikakansoituksen vaikutuksia. Kuitenkin eräs raportti on pulpahtanut pinnalle keskustelunaiheeksi, ja tällä kertaa tiedemiehet jotka ovat osallisina siinä väittävät että se voisi johtaa maailmanloppuun. Tutkielman kirjoitti ryhmä joka koostui 22 biologista ja ekologista ja julkaistiin kesäkuun 7. päivänä 2012, lehden, joka tunnetaan nimellä Nature, julkaisuna. (14) Professori James Brown’ia New Mexicon yliopistosta, ja erästä raportin kanssakirjoittajaa siteerattiin sanomalla, ”Me olemme luoneet ihmispopulaation ja talouden kuplan… se on totaalisen kestämätön ja sen täytyy joko tyhjentyä asteittain tai se tulee räjähtämään. Jos se tulee räjähtämään, seuraukset tulevat todella olemaan kamalia ihmisille yhtä hyvin kuin biodiversiteetille ja muulle osaa planeettaa.” (15) Raportin johtava kirjoittaja, professori Anthony Barnosky California-Berkeley -yliopiston biologian osastolta, totesi, ”Loppuvaikutus siitä mitä me olemme aiheuttamassa voisi itse asiassa olla vastaavaa kuin asteroidin iskeytyminen maapalloon pahimmassa skenaariossa.” (16) Vielä yksi raportin kanssakirjoittaja väittää että voi olla jo liian myöhäistä. ”Me saatamme olla jo ohittaneet käännekohdan tai me emme voi saada varhaista varoitusta”, sanoi Alan Hastings, ekologi California-Davis -yliopistossa. (17) Lopuksi, Arne Mooers, luonnon monimuotoisuutta tutkiva professori Simon Fraser -yliopistosta, esitti tämän lyhyen yhteenvedon tutkielman johtopäätöksistä, ”Yhteiskunnan globaalisti täytyy kollektiivisesti päättää että meidän pitää radikaalisti vähentää populaatiotamme hyvin pikaisesti. Useampien meistä pitää muuttaa optimaalisille alueille joissa on suurempi asukastiheys ja antaa osien planeetasta toipua. Meidän kaltaiset ihmiset täytyy pakottaa olemaan aineellisesti köyhempiä, ainakin lyhyellä aikavälillä. Meidän täytyy myös investoida paljon enemmän teknologioiden luomiseen tuottamaan ja jakelemaan ruokaa ilman että kulutetaan lisää maata ja luonnonlajeja. Se on hyvin paljon vaadittu.” (18)

New York Times -lehden kirjoittajan James Gillis’in mukaan, raportin tekijät ennustavat että maailma kuten me tunnemme sen saattaa loppua ”muutaman ihmissukupolven sisällä, ellei pikemmin”. (19) Vaikka tämä ryhmä tiedemiehiä voi olla oikeassa koskien maapallon tuhoutumisen aikakehystä, he ovat väärässä koskien tuhon syytä. On aina ollut syntiä joka on saanut aikaan maailman muuttumista progressiivisesti pahemmaksi läpi historian, ja tuo on trendi joka tulee jatkumaan ajan loppumiseen saakka. Minä uskon että viimeaikainen raporttien rumputuli tiedeyhteisöltä varoittaen maapallon kuolemasta on yritys valmentaa massoja hyväksymään ankarat uhraukset joiden nouseva Antikristuksen järjestelmä väittää olevan välttämättömiä ”pelastamaan planeetta”. Loppujen lopuksi, ihmisiä on paljon helpompi kontrolloida jos heille kerrotaan että koko ihmisrodun olemassaolo on panoksena.

Valvontaa yläilmoissa! (Surveillance In The Skies!)

Viime viikkoina miehittämättömien lennokkien kehitys ja hyväksikäyttö on saanut paljon palstatilaa valtavirran uutismediassa. Monet amerikkalaiset ovat tulleet yhä enemmän huolestuneiksi mahdollisuudesta että tätä teknologiaa tullaan käyttämään ihmisten pitämiseksi alituisen valvonnan alla. ”Ihmisten joukossa on epäilystä jotka ovat tulleet ja keskustelleet tästä aiheesta kanssani koskien meidän hallitusta. Se on hälyttävää amerikkalaisen yleisön silmissä”, sanoi Jeff Landry, republikaaninen kongressimies Louisianasta. (20) Lukuisat poliisilaitokset halki Yhdysvaltojen käyttävät jo lennokkeja, ja toukokuun 2012 radiohaastattelussa, Virginian kuvernööri Bob McDonnell ilmaisi tukea teknologian lisääntyneelle käytölle. ”Minusta meidän pitäisi soveltaa teknologiaa tehdäksemme lainvalvonnan tuottoisammaksi; se vähentää ihmistyövoimaa ilmassa – ja on turvallisempaa. Sen takia me käytämme sitä taistelukentällä”, McDonnell selitti. (21) McDonnell’in lausunto nostatti John Whitehead’in, Rutherford-instituutin johtajan Virginian Charlottesville’ssä, vihaa. ”Amerikka ei ole taistelutanner, ja tämän kansakunnan kansalaiset eivät ole kapinallisia jotka ovat kukistamisen tarpeessa olevia”, Whitehead sanoi. (22) Reaktiossa kiistaan, republikaanisenaattori Rand Paul Kentuckyn osavaltiosta on esitellyt lain nimeltä ”Preserving Freedom from Unwarranted Surveillance Act of 2012 (Vapauden varjeleminen epäoikeutetulta valvonnalta -lakisäädös vuodelta 2012)”. Selittäessään hänen järjellistä perustaansa lakisäädöksen esittelylle, Paul kirjoitti seuraavaa, ”Minä en halua lennokin seuraavan minne minä menen, mitä minä teen ja kuinka kauan minä teen sitä mitä tahansa olenkin tekemässä. Minä en halua lastenhoitajavaltiota tarkkailemassa minun jokaista liikettäni. Meitä ei pitäisi kohdella kuin rikollisia tai terroristeja sillä aikaa kun me pelkästään suoritamme meidän jokapäiväistä elämäämme. Meidän ei pitäisi sallia oikeuksiimme kajottavan epäoikeutettujen poliisivaltio-taktiikoiden avulla.” Paul edelleen jatkoi kirjoittaessaan, ”Jos valtuuksia ei onnistuta saamaan, tämä lakisäädös sallisi kenen tahansa henkilön haastaa liittovaltio oikeuteen. Tämä laki myös määrää, etteivät mitkään tämän lakisäädöksen vastaisesti saadut tai kerätyt todisteet kelpaa oikeudessa todistusaineistona rikosasian, riita-asian tai hallintoasioita koskevassa oikeudenkäynnissä.” (23)

Vaikka vastareaktiota lennokkien hyväksikäyttöä vastaan on ollut kehittymässä amerikkalaisen yleisön silmissä, näyttää epätodennäköiseltä saada hallintoa luopumaan teknologian toteuttamiselta. Sen sijaan, he saattavat yksinkertaisesti käyttää pienempiä lennokkeja joita on paljon vaikeampi havaita. Itse asiassa, raportit oudoista lentävistä esineistä leijumassa ryhmäkokoontumisten yllä spekuloivat että Yhdysvaltojen liittohallitus käytti hyönteisten kaltaisia lennokkeja vakoillakseen sodanvastaisia mielenilmauksia niinkin kauan sitten kuin vuonna 2007. Samalla kun se ei ehkä ole mahdollista osoittaa tavalla tai toisella oliko spekulaatio totta, niin vuonna 2008 paljastettiin että USA:n ilmavoimat oli kehittänyt pienoislennokkeja, tunnetaan myös ”mikroilma-aluksina (micro air vehicles or MAV)”, jotka olivat kimalaisten kokoisia. Raporttien mukaan, näillä pikkuruisilla lennokeilla on kyky ”valokuvata, äänittää, ja jopa hyökätä kapinallisia ja terroristeja vastaan.” (24) Lisäkehityksessä, Pennsylvanian yliopisto on tuottanut lennokkeja joilla on kyky parveilla yhdessä ja lentää tahdistetuissa muodostelmissa. Nuo jotka ovat vastuussa projektista, ovat toiveikkaita siitä että heidän lennokkinsa voivat jonakin päivänä kyetä operoimaan ”vähäisellä tai ilman mitään suoraa ihmisvalvontaa”. (25)

 

http://images.sciencedaily.com/2008/07/080722085558-large.jpg
http://www.technovelgy.com/graphics/content08/swarm-micro-air-vehicle-network.jpg


Uskonnonvapauden syövyttäminen Amerikassa! (The Erosion Of Religious Freedom In America!)

Amerikan Yhdysvallat on kansakunta joka on historiallisesti tunnettu sen uskonnonvapaudestaan. Kuitenkin, viime vuosina me olemme nähneet että oikeutta harjoittaa jotakin uskontoa, erityisesti kristinuskoa, ollaan hitaasti riisumassa pois. Eräs järkyttävä tapaus sattui äskettäin Wisconsinin osavaltiossa kun pastori Black Earth’in kylästä tuomittiin kahden vuoden vankeusrangaistukseen opettaessaan seurakuntaansa määräämään ruumiillisen rangaistuksen heidän lapsilleen kun nämä käyttäytyvät huonosti. Se mikä on todella merkittävää ja pelottavaa tämän tapauksen suhteen, on se, että pastori ei ollut läimäyttänyt ketään lasta itse ja sen vuoksi hänet vangittiin pohjimmiltaan hänen puheensa tähden. Eikä se jäänyt vain siihen, vaan pastorilta riistettiin hänen seurakuntansa, ja häneltä on kielletty olla missään vuorovaikutuksessa seurakunnan kanssa jopa sen jälkeen kun hänen vankilatuomionsa on täytetty. (26) Tämä kansakunta ylpeili kerran itsestään sananvapauden takaajana, mutta se näyttää tässä modernissa aikakaudessa siltä, että sananvapautta ei enää taata.

Toinen tapaus sattui hiljattain Buffalossa, New Yorkin osavaltiossa, missä kristittyä käskettiin poliisiviranomaisten taholta keskeyttämään kristillisten traktaattien jakelu ja hänelle sanottiin että jos hän ei suostuisi, hänet pidätettäisiin. Jossakin kohtaa väittelyn aikana, poliisivirkailija tempaisi traktaatit pois miehen kädestä ja sanoi, ”Minä en leiki. Jos sinä jaat yhdenkin traktaatin vielä, niin sinä joudut vankilaan.” (27) The Alliance Defence Fund tai ADF (kristillinen palveluministeriö Amerikassa joka toimii evankeliumin levittämisen puolesta ja taistelee ihmisten oikeudesta puhua vapaasti uskostaan) on nostanut oikeusjutun Buffalon kaupunkia vastaan vastauksena tapahtumiin joita on tullut tietoon. ”Sinun perustuslaillisesti turvattujen sananvapausoikeuksien harjoittaminen ei ole rikos”, sanoi ADF:n lakimies Jonathan Scruggs. (28)

Yhdysvalloissa tuntuu myös olevan yritystä tukahduttaa kristittyjen rukoukset. Esimerkiksi, vapaaehtoiselle poliisikappalaiselle Charlotte-Mecklenburgin poliisilaitoksella on kehotettu hänen esimiestensä taholta, ettei hänen enää sallittaisi rukoilla ”Jeesuksen nimessä” julkisissa tapahtumissa. ”Minulle sanottiin, etteivät kappalaiset voi enää vedota Jeesuksen nimeen liittovaltion tiluksilla”, sanoi kappalainen Terry Sartain. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Minä olen hyvin surullinen siitä. Minä olen pastori ja Jeesus on ainoa asia jota minulla on tarjota ihmisten siunaamiseksi – hänen elämänsä ja hänen persoonansa. Se saa aikaan hyvin todellisen huolen siitä minne me olemme suuntaamassa kansakuntana.” (29) [Kaiken takana on antikristus Obaman henkivalta. Hän on epäamerikkalaisin ja epäkristillisin presidentti Amerikan koko historiassa. Hän hyväksyy mm. homouden ja ei pidä sitä syntinä. Suom. huom.]

Surullista kyllä, uskonnollisen sorron tapauksia kristittyjä vastaan tapahtuu myöskin Kanadassa toisinaan. Tämä tuli kirvelevästi selväksi toukokuussa 2012 kun oppilas Forest Heights Community -oppilaitoksessa Nova Scotia’ssa erotettiin viikoksi sen jälkeen kun hän puki T-paidan ylleen kouluun viestin kanssa joka sanoi, ”Life is wasted without Jesus (Elämä on tuhlausta ilman Jeesusta)”. Oppilaalle kerrottiin että jos hän yrittäisi mennä paita päällään kouluun uudestaan, hänet erotettaisiin loppuvuodeksi. ”Minulle on kerrottu rehtorini taholta että se on vihapuhetta ja on epäkunnioittavaa toisten ihmisten uskontoja kohtaan. Hän (she) sanoi että paitaa ei voi pitää koulussa koska ihmiset loukkaantuisivat siitä”, oppilas kertoi. (30)

Yritykset joita me nyt näemme pitämään kurissa kristillistä uskoa, ovat todennäköisesti vain ensimmäisiä sävähdyksiä vainosta joka tulee vain tiivistymään kun me siirrymme lähemmäksi meidän Vapahtajamme paluuta. Matteuksen luvussa 24:9-10 Jeesus varoittaa, ”Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.” Onneksi, me tiedämme että ne jotka puolustavat kristillisiä vakaumuksiaan tullaan suuresti palkitsemaan lopussa. Sillä kuten Jeesus sanoi Matteuksen luvussa 5:10-12, ”Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.”

Obaman Gay Pride -kuukausi! (Obama's Gay Pride Month!)

Kesäkuun 1:senä 2012, Barack Obama antoi kuulutuksen julistaen kesäkuun ”lesbojen, homojen, biseksuaalien, ja transujen Pride-kuukaudeksi”. Poiminta hänen julistuksestaan on seuraavanlaista, ”Lesbojen, homojen, biseksuaalien, ja transsukupuolisten (LGBT) yhteisö on kirjoittanut ylevän luvun tässä pohjimmiltaan amerikkalaisessa tarinassa. Urheista miehistä ja naisista jotka tulivat esiin ja puhuivat suoraan, ammattiyhdistysliikkeeseen ja uskonjohtajiin jotka liittyivät yhteen tasa-arvon puolesta, aktivisteihin ja aatteiden puolestapuhujiin jotka haastoivat epäoikeudenmukaiset lait ja marssivat Washingtoniin, LGBT-amerikkalaiset ja heidän liittolaisensa ovat saavuttaneet sen mikä kerran näytti uskomattomalta. Tässä kuussa, me annamme jonkinlaisen kuvan heidän kestävästä perinnöstä, juhlimme liikettä joka on tehnyt edistyksen mahdolliseksi, ja uudelleensitoudumme turvaamaan runsaimmat vapauden siunaukset kaikille amerikkalaisille.” (31) Obaman julistus on eräs indikaattori siitä että hallinnon ja tavallisen väestön asenteet ovat nyt siirtyneet homoseksuaalisuuden hyväksi. Lisäyksenä hänen julistukseensa, Obama myös isännöi vastaanottoa Valkoisessa Talossa kesäkuun 15:ntenä 2012 juhlistaakseen ”Gay Pride -kuukautta”. (32) Kommenteissaan vastaanotolla, Obama sanoi niille jotka ovat sekaantuneet homoseksuaalisuuteen että heillä on ”kaikki oikeus painostaa, äänekkäästi ja vakuuttavasti, tasa-arvon puolesta”. Hän myös toisti tukensa samaa sukupuolta oleville avioliitoille puheessaan. ”Amerikkalaiset voivat yhä kehittyä kun tulee kysymys avioliiton tasa-arvoisuudesta mutta kuten minä olen henkilökohtaisesti osoittanut, Michelle ja minä olemme muodostaneet mielipiteemme tässä asiassa”, Obama väitti. (33)

Lisäksi, Barack Obama pyrkii säätämään lain joka tunnetaan nimellä ”Employment Non-Discrimination Act (Työhönottoa koskeva syrjinnän vastainen laki)”, tai ENDA, joka mahdollisesti voisi pakottaa uskonnolliset järjestöt palkkaamaan homoseksuaaleja. ”Kongressin täytyy hyväksyä tuo laki, jottei ketään amerikkalaista potkita ulos vain siksi että on homoseksuaali tai transsukupuolinen”, Obama sanoi. Kuitenkin, Craig Parshall, vanhempi varapresidentti Kansallisessa uskonnollisten TV/radio-lähettäjien yhdistyksessä (National Religious Broadcasters Association) ei epäröinyt ilmaista tyytymättömyyttään lakiesityksen suhteen. ”ENDA määräisi järkyttävän raskaan perustuslaillisen taakan uskonnollisille järjestöille ja häiritsisi heidän kykyään suorittaa tehtäväänsä”, Parshall totesi. (34)

Muut näkyvät hahmot Amerikan hallinnossa ovat myöskin ilmaisseet heidän voimakasta tukeaan homoseksuaalisuudelle, käsittäen sosiaali- ja terveysministeri Kathleen Sebelius’in, työministeri Hilda Solis’in, ulkoministeri Hillary Clintonin, ja puolustusministeri Leon Panettan. (35) Tervehdyksessä Yhdysvaltojen armeijan gay-jäsenille, Panetta ylisti ”Don’t Ask, Don’t Tell (Älä kysy, älä kerro)” -käytännön kumoamista, menettelytapa, joka epäsi avoimesti käyttäytyvien gay-miesten ja -naisten palvelemisen aseistetuissa joukoissa.”Nyt te voitte olla ylpeitä palvellessanne maatamme ja olkaa ylpeitä siitä keitä olette”, Panetta julisti. (36) Niinikään ilmoitettiin että Pentagon toimisi isäntänä gay pride -juhlalle kesäkuun 26:ntena 2012 (37)

Kristittyinä, me käsitämme, ettemme voi tukea homoseksuaalista elämäntapaa. Samalla kun Barack Obama saattaa uskoa että amerikkalaisten mielipiteet ovat ”yhä kehittymässä”, Jumala ei muutu, ja Hänen mielipiteensä eivät kehity. Surullista kyllä, monet nuoret ihmiset Yhdysvalloissa ovat nyt hylkäämässä kristilliset vakaumuksensa, ja äskettäisen uutisartikkelin mukaan, homoseksuaalisuuden vallitsevuus ja hyväksyntä voi olla osasyyllinen luopumukseen. ”Nuorempia kristittyjä erkaannutetaan uskosta hyökkäyksillä homoja ja lesboja vastaan”, julisti Stephanie Mencimer, kirjoittaja liberaalissa aikakauslehdessä nimeltä Mother Jones. (38) Toinen kirjoittaja lehdessä, joka tunnetaan nimellä Outside the Beltway, nimeltään James Joyner kirjoitti, ”Nuoret ihmiset ovat yksinkertaisesti sopivampia luulemaan että, jos heidän uskontonsa opettaa heille asioita joiden he uskovat olevan typeriä – sellaista kuten että homoseksuaalisuus on väärin – niin sitten heidän uskontonsa täytyy olla typerä myöskin.” (39) Niin suuren halveksunnan kanssa jota ollaan nyt ilmaisemassa kristillistä uskoa kohtaan, ei ole mikään ihme että Jeesus kysyi Luukkaan luvussa 18:8, ”Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?”

Kriisi Euroopassa jatkuu! (The Crisis In Europe Continues!)

Seuraten Kreikan parlamenttivaaleja kesäkuun 17:ntenä 2012, monet olivat helpottuneita siitä että konservatiivinen säästöohjelmaa tukeva puolue, nimeltä Uusi demokratia -puolue, voitti vaalit. Tuloksena, näyttää todennäköisesti siltä että Kreikka jatkaa euron käyttämistä valuuttanaan ainakin jonkin aikaa. Kuitenkin, kriisi Kreikassa on kaikkea muuta kuin ohi. Eurooppalainen valtio, joka on nyt ollut taantumassa viisi peräkkäistä vuotta, pyrkii neuvottelemaan uusiksi heidän pelastuspakettiehtonsa Euroopan Unionin kanssa yrityksessä päästä lievittämään ihmisten kärsimystä ankarien säästötoimenpiteiden alaisuudessa jotka on nyt asetettu voimaan. ”Yhtenäisyyshallituksen tavoite on käydä käsiksi kriisiin, avata tie kasvulle ja tarkistaa tukipaketin ehtoja vaarantamatta maan eurooppalaista kurssia, taikka sen euroalueen jäsenyyttä”, totesi hallitusohjelmadokumentti, jonka on kirjoittanut uusi hallitus. Kuitenkin, Saksan liittokansleri Angela Merkel on varoittanut, ettei pelastuspaketin ehdoista tulla käymään mitään merkittäviä uusintaneuvotteluja. [Kreikan uuden hallituksen rivit rakoilevat pahasti kun jo kolme ministeriä kolmen viikon aikana on eronnut tehtävistään eri syiden vuoksi (http://yle.fi/uutiset/kreikan_hallitukselle_taas_takaisku/6211017). Toki hallitus sai äskettäin luottamuslauseen parlamentilta koska sillä on selvä enemmistö siellä (http://kokeile.yle.fi/uutiset/kreikan_uusi_hallitus_sai_luottamuslauseen/6210237). Suom. huom.]

Samaan aikaan, eurooppalaisesta Espanjan kansakunnasta on tullut neljäs valtio Euroopassa joka vastaanottaa tukipaketin pitääkseen pystyssä sen kituvaa taloutta ja pelastaakseen sen kaatuvat pankit. ABC News’in raportti osoittaa, että tukipaketti saattaa olla niinkin suuri kuin 100 miljardia euroa tai 125 miljardia dollaria. (41) Kriisillä Euroopassa on jo vaikutusta globaaliin talouteen. Kesäkuun 21. päivänä 2012, kerrottiin että luottoluokituslaitos Moody’s on laskenut heidän luokitustaan viidentoista rahoituslaitoksen kohdalla käsittäen sellaiset suuret pankit kuten Bank of America, Goldman Sachs, Citygroup ja JPMorgan. Bank of America’lla ja Citygroup’illa on nyt luokitustaso joka on vain kaksi pykälää roskastatuksen yläpuolella. Altistuminen kriisille Euroopassa oli yksi syistä joita Moody’s mainitsi luokituksen laskun kriteeriksi. (42) [Espanjassa 10-vuotisten valtionlainojen korot ovat viime aikoina hiponeet kriittisenä pidettyä 7 prosentin rajaa huolimatta siitä että kesäkuun huippukokouksessa euroalueen johtajat päättivät tukea suoraan Espanjan kriisipankkeja EU:n pysyvästä vakausrahastosta (EVM). Tämän ja EKP:n koronlaskun historiallisen alhaiselle 0,75 prosentin tasolle (5.7.2012) piti rauhoittaa markkinoita mutta ’rauha’ on jäänyt toiveuneksi koska markkinat epäilevät toimien riittävyyttä (http://www.kauppalehti.fi/etusivu/espanjan+korot+hipovat+taas+kriisirajaa/201207210149?&&&sort=true). Suom. huom.]

Lopuksi, niille meistä jotka edelleen valvovat ja rukoilevat kun me odotamme meidän Vapahtajamme takaisintuloa, me voimme nähdä että tämä koko maailma on nyt törmäyskurssilla yhtäkkisen tuhon kanssa. Onneksi, meidän ei tarvitse kulkea samaan suuntaan kuin enemmistö ihmisistä yrittää nyt navigoida heidän elämiään läpi näiden hämminkiä aiheuttavien sekasorron päivien. Minun toiveeni ja rukoukseni on että tämä uutiskirje koskettaa niin monien ihmisten sydämiä kuin mahdollista ja rohkaisee jokaista joka lukee sitä siirtymään lähemmäksi meidän Kaikkivaltiasta Jumalaa. Olkaa hyviä ja hyväksykää minun sydämelliset kiitokseni kaikille jotka niin jalomielisesti tuette tätä ministeriötä. Kuten aina, jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä please tuntekaa tervetulleiksi lähettämään niitä meidän suuntaan. Meidän esirukoilijamme suovat aina kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota kun me etsimme Jumalan ohjausta sinun eduksi. Minä olen myös iloinen ilmoittaessani että minä menen avioon morsiameni, Leah’in, kanssa vain muutaman viikon päästä. Me pyydämme ystävällisesti että sinä muistaisit meitä rukouksessa kun me aloitamme meidän yhteiselomme ja yritämme kovasti palvella kokonaisvaltaisesti meidän Jumalaamme. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Daily Caller, May 21, 2012, By Reza Kahlili, http://news.yahoo.com/.
02. Ibid.
03. Yahoo News, June 1, 2012, By Ron Recinto, http://news.yahoo.com/.
04. CNS News, June 13, 2012, By Edwin Mora, http://cnsnews.com/.
05. Russia Times, June 6, 2012, By Russia Times, http://rt.com/.
06. Yahoo News, June 12, 2012, By Dylan Stableford, http://news.yahoo.com/.
07. The Telegraph, June 20, 2012, By The Telegraph, http://telegraph.co.uk/.
08. Ibid.
09. Associated Press, June 13, 2012, By Associated Press, Paris, France.
10. The Telegraph, June 13, 2012, By Amy Willis, http://telegraph.co.uk/.
11. Los Angeles Times, June 18, 2012, By Los Angeles Times, Beirut, Lebanon.
12. Wikipedia, http://wikipedia.org/wiki/list_of_wars.
13. United Nations Official Website, http://un.org/.
14. Los Angeles Times, June 7, 2012, By Bettina Boxall, http://latimes.com/.
15. Ibid.
16. Ibid.
17. Ibid.
18. Terra Daily, June 11, 2012, By Staff Writers, Burnaby, Canada, http://terradaily.com/.
19. The Atlantic, June 7, 2012, By Alexander Abad-Santos, http://theatlanticwire.com/.
20. Associated Press, June 19, 2012, By Joan Lowy, Washington, D.C.
21. The Huffington Post, May 29, 2012, By Melissa Jeltsen, http://huffpost.com/.
22. Associated Press, June 19, 2012, By Joan Lowy, Washington, D.C.
23. The Christian Science Monitor, June 16, 2012, By Brad Knickerbocker, http://csmonitor.com/.
24. The Daily Mail. June 19, 2012, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk/.
25. Ibid.
26. Wisconsin State Journal, May 25, 2012, By Ed Treleven, http://madison.com/.
27. World Net Daily, May 13, 2012, By Bob Unruh, http://wnd.com/.
28. Ibid.
29. Fox News, June 20, 2012, By Todd Starnes, http://foxnews.com/.
30. Fox News, May 4, 2012, By Todd Starnes, http://foxnews.com/.
31. Official Presidential Proclamation, June 1, 2012, By Barack Obama, http://whitehouse.gov/.
32. Associated Press, June 15, 2012, By Associated Press, Washington, D.C.
33. Christian Post, June 16, 2012, By Audrey Barrick, http://christianpost.com/.
34. Ibid.
35. Official White House Press Release, June 19, 2012, By Gautam Raghavan, http://whitehouse.gov/.
36. Associated Press, June 15, 2012, By Pauline Jelinek, Washington, D.C.
37. Ibid.
38. The Week, June 14, 2012, By The Week Editorial Staff, http://theweek.com/.
39. Ibid.
40. Reuters News Service, June 22, 2012, By Lefteris Papadimas and Greg Roumeliotis, Athens, Greece.
41. Associated Press, June 9, 2012, By Daniel Woolls, Madrid, Spain.
42. CNN, June 21, 2012, By James O'Toole, New York, NY.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com