Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

PARRAVICININ PROFETIA LONTOON OLYMPIALAISISTA 2012 (video)

Sanon tämän rohkealla mielellä mutta kuitenkin varautuen myös siihen että Lontoon olympialaisissa ei tapahdu mitään merkittävää katastrofia. (Semminkin kun asiasta on puhuttu paljon etukäteen.) Kuitenkin netissä näytteillä oleviin useisiin videoesityksiin nojaten jotain tulee taatusti sattumaan Lontoon olympialaisten aikaan sillä ainakin argentiinalaisen näkijän Benjamin Solari Parravicinin profetia-piirros vuodelta 1972 kuvaa selvästi kaikkea Lontoon olympialaisten pitopaikkaan liittyvää (esim. tarkka hahmotelma olympiapuistosta tai lähellä olevasta Hackney Marshes -ruohotasangosta), ja teksti joka piirrokseen kytkeytyy, puhuu kuolemasta, räjähdyksestä, sodasta yms. Piirroksessa näkyy vielä pitopaikkaan yhdistyen viikate jonka tarkoitus lienee viitata kuolemaan (massamurhaan) olympiastadionin läheisyydessä. Suosittelen katsomaan alla olevan mainion videon joka on hyvä kooste Parravicinin Lontoo-profetiasta ja muustakin.




Kaikki oleellinen alkaa minun osalta olla jo sanottu. Olen pitänyt tätä blogia nyt melkein kolme vuotta ja blogiini on kertynyt aikamoinen määrä materiaalia koskien Raamatun profetioita, lopunajan eksytyksiä ja salaliittoasiaa Uuden Maailmanjärjestyksen muodostumisesta, joka on se "laittomuuden salaisuus", josta Apostoli Paavali toisessa kirjeessään Tessalonikan seurakunnalle puhuu (2 Tess. 2:6-7). Uskon että "pidättäjä" Paavalin kirjeen jakeissa 6 ja 7 on nykyinen angloamerikkalainen imperiumi (Englanti+USA), ja kaikkivaltias dollari, joka tullaan korvaamaan uudella maailmanvaluutalla Antikristuksen käyttöön. Euroopan Unioni on lopullisen AK:n päänäyttämö ja nykyinen eurokriisi on vain valmistelua entistä tiiviimpää ja liittovaltiomaisempaa unionia varten, jossa en toivo Suomen olevan tulevaisuudessa. Uskon että heikot euromaat tullaan lopulta heittämään rahaliitosta ulos ja toiset lähtevät vapaaehtoisesti. VT:n Danielin profetia puhuu kolmesta sarvesta 10 sarven tai kuninkaan liitossa (4. peto) jotka 'pieni sarvi' (Antikristus) repäisee tieltään (Dan. 7:8). Toisaalla Danielin kirjan 2. luvussa puhutaan kuvapatsaan (maailmanvallat historiassa) jaloista varpaineen, jotka kuvaavat historian viimeistä maailmanvaltaa ennen Jeesuksen toista tulemusta. Näihin jalkoihin on sekoittunut savea raudan sekaan, joten se on hajanainen valtakunta, jossa on raudan lujuutta (esim. Saksa) ja saven haurautta (Dan. 2:42-43). Olemme siis nykyisen aadamilaisen aikakauden loppunäytöksen eli 7-vuotisen vaivanajan (Dan. 9:27) kynnyksellä ja Kristuksen morsiusseurakunta odottaa ylösottoaan ennen sitä (Ilm. 3:10). Onko Lontoon olympialaiset (tai vuosi 2012) ratkaiseva käännekohta historiassa, jää nähtäväksi. Kaikella vaivalla ja kärsivällisyydellä olen joka tapauksessa ylläpitänyt tätä blogia huolimatta joistakin pieleen menneistä "ennustuksista". Jatkossa voin julkaista joitakin artikkeleita jos Herran tulemus vielä viipyy, mutta en halua olla jatkuvasti toitottamassa Herran pikaista paluuta ja myöskin eksytyksistä on puhuttu jo paljon. Cutting Edge toistaa myös paljon samaa asiaa NWO-salaliitoista. Henkilökohtaisesti suomentaminen käy voimille ja haluan vähän levähtää välillä, koska terveyteni ei muutenkaan ole mikään ensiluokkainen. Toivon että lukijat ovat saaneet jotain virikettä näistä kirjoituksista ja uskoonsa vahviketta. Vartiomiehenä olen ainakin varoittanut ihmisiä tulevasta. Raamatun profetiat eivät raukea tyhjiin. Armo ja rauha olkoon kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä. Juhlissa nähdään! (Ilm. 19:7-9)

2 kommenttia:

  1. Hei Olli, Shalom

    Siunausta vaan lepohetkeesi, ovi blokkiin kannattaa jättää "raolleen", Herra voi vielä jatkossa pyytää sinua tuomaan joitain juttuja jne:).

    Toisekseeen tuo nyt laittamasi you tube linkki, profetia, katsoin muualta kuka Benjamin Solar Parravini on ja eka aavistukseni oli oikea, hän on selvänäkijä, ei siis varsinaisesti kristtillinen profeetta, korjaisitko tai lisäisitkö tämän ainakin vido tekstiin. Ehkä jopa poistaisit tekstin?

    Noh...itse en ainakaan halunnut kyseistä profetiaa katsoa tai lukea, Jeesus kielsi seuraajiaan kuuntelemasta "kuoleman henkiä".

    Siis, hyvää lepoa ja Herran läheisyyttä sinulle.

    VastaaPoista
  2. Hei Anonyymi, kyllä Parravicinin 'profetia' on syytä ottaa vakavasti sillä hän on ennustanut myös muita tapahtumia historiassa, kuten Mussolinin ja Hitlerin nousun, kylmän sodan ja WTC-iskut (katso videolta). Hän on eräänl. Nostradamus II. Vaikka tämä Parravicini ei nyt varsinaisesti kristillinen olisikaan, niin kyllä kannattaa kuunnella niitä Jumalan kiviä jotka Hän panee huutamaan kun kristillinen kirkko vaikenee päivänpolttavista asioista ja sen "profeetat" ennustavat väärin ja korvasyyhyn. Karismaatikko-profeettojen uskottavuus ainakin on minun silmissä alhaalla kun heille ei kelpaa mikään muu kuin maallinen menestys dominionismioppeineen. Ns. 'suuren herätyksen' ennustajat ovat pahasti hakoteillä kun Jeesus päinvastoin ennusti suurta luopumusta viimeisille päiville.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com