Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 7. tammikuuta 2013

Marko Selkomaa, Suomen Todd Bentley – selvää eksytyskamaa!

PÄIVITETTY 10.1.2013 & 6.4.2016

Shalom!

Siitä ei ole epäilystä, että Missiomaailma ja Helluntaikirkko ovat ”panneet hynttyyt yhteen” ja Marko Selkomaa, Suomen Todd Bentley, on Mössömaailman uusi keihäänkärki. Sisaret Ilosanomamunfoorumissa ovat tutkineet Markon julistusta. Tässä linkki kirjoituksiin (laita hakusanoiksi "Marko Selkomaa"): http://ilosanoma.munfoorumi.com/index.php

Maailmasta erottautuminen on nykyisin harvinainen laji Suomen Siionissa. Sitä tulisi soveltaa varsinkin, kun kyse on ”Mössömaailmasta”.

Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani." (2. Kor. 6:17)

Liitteenä vielä muutama mielipide suomi24 -keskustelufoorumilta.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

--------------------------------------

Mielipiteitä keskustelufoorumilta: https://kotisivukone.fi/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/marko_selkomaa_on_eksyttaja_-_helluntailaisuus_-_suomi24.mht  (keskustelu tallennettu muistitikulle 13.1.2013) (Marko Selkomaa on eksyttäjä!)

Tässä kyseinen Suomi24-keskustelu pdf-formaatissa (helpompi lukea eri selaimilla):
https://kotisivukone.fi/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/marko_selkomaa_eksyttaja.pdf


Teologian lääkäri

26.11.2012 21:24

0
Marko Selkomaan toiminnassa ei ole Jumalan Pyhä Henki vaikuttajana, vaan se henki, jonka hän haki Todd Bentleyn käsien alta. Henki voi jäljitellä Pyhää Henkeä kuten lopunaikana tuleekin olla, siksi on tärkeää tunnistaa se, milloin Todellinen Pyhä Henki on läsnä!!!

Valitettavasti helluntaikirkko ja sen lehti RV ovat olleet rakentamassa hypeä MS:n ympärille. Tilaisuushan avautui kun Markku Koiviston syntiinlankeemus paljastui. Siihen saumaanhan Selkomaa iski ja helluntai laski kuittaavansa isot rahat!!!!

Välttäkää harhauttamista! Älkää uskoko propagandaa!

Huijarit vauhdissa

28.11.2012 19:19

+6
Nokia Missio/Missiomaailmalla on AINA ollut piiitkät kolehtipuheet, paljon pidemmät kuin itse saarna ja tuossa kolehtipuheessa uhataan peitellysti, mutta hyvin ymmärrettävästi, että jos et anna PALJON rahaa, Jumala EI voi siunata sinua. HEKÖ sen määräävät???

EIVÄT muuten määrää.

He sanovat joka kerta Raamatun vastaisesti; Mitä enemmän annat HEILLE, sen ennemmän saat siunausta Jumalalta ja sitten, eikun räväkät rokit päälle, jammailemaan ja seteleitä koppaan kilvan kopauttamaan.

He eivät ole Jumalasta, vaan he edustavat vastajumalaa, rahainkeruulaitos, jotka ihmis- ja paholaisvoimin yrittävät parantaa ihmisiä ja toiset parantuvatkin, sillä saa.tanakin osaa parantaa määräajaksi, mutta sitten tämä parannetava-rukka voi saada pahempia sairauksia - riivaajia sieluun.

ExMössösKäynytUskova

29.11.2012 08:36

+4
Kun usko on tunnetta niin samaa tunnetta voi matkia paholainenkin. Äiti Amman tai jonkun pahaisen menestysteologin tilaisuudessa voi kokea saman tunteen kuin kotona Raamatun ääressä. Mainitut yhteydet harhaopettajaan, Todd Bentleyhin, laittavat pitkän kysymysmerkin tämän julistajan toimintaan. "Mössömaailman" toiminnan alku (Koiviston lankeemus) myös antavat aiheen olettaa, että vakaa vanha Nokian Eksytys ratsastaa uudella hevosellaan...
Kokkolan kokouksessa hän puhui lähinnä itsestään, kehui uutta ja hienoa englanninkielistä nimitystään ja sanoma rististä tuli lähinnä sivulauseena. Jatkuvat tiedonsanat tuovat mieleen karsimaattisten meedioiden (Kathryn Kuhlman, Benny Hinn etc.) toiminnan. Pelastaa ja parantaa-teema on uuden ajan newagekristillisyyden keppihevonen. Synnintuntoa ei tahdota herättää; kunhan kansaa kaatuu kundalinihengen voimasta kuin hindulaisuudessa, kunhan kolehtiämpäri loistaa täyteyttään ja kunhan puhutaan suuresta lopun ajan herätyksestä, joka onkin vihulaisen masinoima eksytys.

Antakaa meille tervettä Raamatunopetusta; ei tätä keskinäistä kehumisen kerhoa, jossa mainostetaan tarkasti montako päänahkaa antoi elämänsä Jeesukselle ja montako parani milloin missäkin kokouksessa.

ExMössösKäynytUskova

29.11.2012 19:49

+3
Niilokin haki kaatovoimansa erillisellä reissullaan Australiasta Uuden Viinin seurakunnista. Laski sitten erikseen kotimaassa kuinka monta lensi permantoon kussakin kokouksessa. Lopulta hän alkoi puhua, että hän parantaa sairaita ja kohta kuolikin Alpo Rengon kanssa ollessaan reissulla. Pahoin pelkään, että sama kundalinivoima, josta nykyajan äärikarismaattisuus (Hinn, RHB, Bentley, Crowder) hakee voimavaikutuksensa, oli myös silloin tuon kaatumistoiminnan takana.
Eräs vanha evankelista kertoi v. 1995 kieppeillä kuinka olisi saanut voiman kaataa ihmisiä, mutta koeteltuaan hengen, lupaaja olikin itse piru; joten veli ei voimaa huolinut. Erään suomalaisen ja tunnettun kaatajapapin (ei kuitenkaan Markku Koiviston) voiman koetteli eräs valvova veli kysyen: "Tunnustaako tämä henki Jeesuksen Kristukseksi lihaan tulleeksi?" Kaataja vastasi: "Ei täällä, ei tänään!"


-------------------------------------------

PÄIVITYS 10.1.2013

Tässä vieraskirjaltani tuoreita kirjoituksia koskien Marko Selkomaan edustamaa kristillisyyttä. Itse kirjoitan nimimerkillä Olli. Viestit on aikajärjestyksessä, vanhin ensin.




Nimi : Olli

Viesti : Olikin hyvä että Pekka otti esille tuon Marko Selkomaan jota hän luuli Koivistoksi. Selkomaa on nimittäin Suomen Todd Bentley joka puhuu sähkövirtauksista ja -kentistä ja kaatelee ihmisiä osoittamalla sormea ja sanomalla tulta tai PAM! Hän puhuu opista viisasteluna ja korottaa Jumalan voiman sähkövirtaa tärkeänä kokemuksena. Mitä mieltä olette seuraavasta esityksestä?

http://www.netmission.fi/fi/mediat/streaming/?id=267&vid=3487#player

Tässä lisää arvostelua Ritan sivuilta:

http://p4.foorumi.info/ilosamoma/viewtopic.php?t=7821 (Nämä, villitsevät eksyttäjät!)

"Videossa vieläkin enemmän huomiota herättää se, kuinka hän kertoo Pyhän Hengen sanoneen hänelle, että hän voi koskettaa ihmisiä matkan päästä, vain osoittamalla sormellaan jotakuta ihmistä. Niin voitelu voi virrata pelkän osoittelun kautta."

Vaikuttaa pimeyden voimien eksytykseltä jossa voitelu on väärää voitelua!

7. tammikuuta 2013 17:29:11



Nimi : Olli

Viesti : Siis tuo videolinkki ei koske KK:n puhetta vaan alempana sivulla on klikattava video:

Marko Selkomaa Alajärvellä 7.4.2012 klo 19
Selkomaa Marko - Alajärven Helluntaiseurakunta

Näiden videoiden URL on valitettavasti sama.

7. tammikuuta 2013 18:09:26



Nimi : markku

Viesti : toimisko tuolla paremmin:
Marko Selkomaa Alajärvellä 7.4.2012 klo 19
http://www.netmission.fi/index.php?id=267&vid=5970&i=1357586093#.UOsfBywyyDU.email

7. tammikuuta 2013 21:19:02



Nimi : mika
Uskontosi : Kristinusko

Viesti : olipa hyvä Selkomaan tilaisuus, kiitos vaan linkistä. Toisin kun puhutaan niin kyllä Jeesusta koroitetaan yli kaikkien nimien näissä kokouksissa. Sanan mukaisesti armolahjoja odotetaan ja mainitaan kuten Paavali, että Jumalan valtakunta ei ole sanoissa vaan voimassa (siis Jumalan voimassa pyhän Hengen kautta). Älkää siis olko sanan kuulijoita vaan sanan tekijöitä ja täyttäkää Jeesuksen käsky kertoa Evankeliumia sitä kuulemattomille, niin täytätte Jumalan tahdon.
Tietääkseni ainakin muutama 'yhteisö' Jehovat ja Lestadiol. eivät halua olla tekemisissä tälläisten kanssa....valitettavaa.

8. tammikuuta 2013 18:52:15



Nimi : Olli

Viesti : Mika, et ole tajunnut mitään arvosteluista jotka kohdistuvat tähän kyseiseen herraan etkä myöskään Raamatun varoituksista Jeesuksen ja Paavalin suulla jotka kohdistuvat tähän lopunajan eksytykseen. Tottakai he (väärät profeetat) käyttävät Jeesus-nimeä paikoin (Matt. 7:21-23), mutta se on vain kulissia joka hämärtää todellisen tarkoituksen mikä on saada voimakokemus riivaajahenkien vaikutuksesta ja kolehtihaaviin lisää fyffeä kustantamaan menestyspastoreiden ylellinen elämä. Uskoontulosta ei suinkaan ole kysymys näissä voimakokemuksissa vaan usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Jumalan Sanasta. Ei siihen tarvita mitään ulkopuolelta tulevia sähkövirtoja, vaan Pyhä Henki vaikuttaa sisäisesti jokaisen ihmisen sydämessä tahtomiseen ja tekemiseen. Selkomaa väittää raamattuluentoja viisasteluksi ja tarjoaa tilalle newagelaista kokemuksellisuutta, jossa pyörii demoniset voimat. Tässä piileekin vaara. Matkitaan apostolista aikaa jolla väärät ihmeteot oikeutetaan. Apostolit ovat kuitenkin historiaa. Jeesus sanookin näitä lopunajan karismaatikoita laittomuuden tekijöiksi (Matt. 7:23), joille oma kehu ja kunnia ihmisten edessä on tärkeintä. Selkomaa on itseään täynnä oleva pöyhkeä kukkoilija, valehtelija ja huijari. Hänen kauttaan ei yksikään ihminen ole pysyvästi parantunut, vaan moni on pettynyt.

8. tammikuuta 2013 19:24:28



Nimi : Olli

Viesti : Vielä Mika, Jumalan valtakunta on nimenomaan sanoissa eli Raamatun evankeliumin sanomassa. JUMALAN VOIMA ON EVANKELIUMI ELI SANOMA RISTISTÄ. Lue

http://p1.foorumi.info/vapaasana/viewtopic.php?p=554&sid=a26e1cc5261b99fef0c8f05a9cc5f6d5

8. tammikuuta 2013 19:45:19



Nimi : mika

Viesti : Tajusin kyllä, mutta en välittänyt sillä olen eri mieltä.
Olisin hieman varovainen haukkumasanojen käytössä, mutta jokainen tavallaan. Parantumisia on tapahtunut ainakin ihmisten niin lavalla itse todistellessa..(maksettuja toki, mutta rahaahan on... :-)
Uskon siis Raamattuun enkä selittele mitään siitä pois, siksi tiedän armolahjojen olevan todellisia jo omasta kokemuksesta. Pelastua voi juuri niinkuin sanoit vain Jeesuksen ristin työn ansiosta.

Niin ja Paavali sanoi tuon vapaasti mainitsemani voima asian, en minä...
Bonnke myös sivuaa asiaa sanomalla, että miten uskovat voivat voittaa sieluja jos eivät osoita Jumalan voimaa luvatuin ihmein...nämä merkit seuraavat niitä jotka....sairaita paranee..yms.
No siunausta, toivottavasti myös rauhaa. T:uskovien aikuiskasteen saanut Jeesuksen oma mika :-)

8. tammikuuta 2013 20:25:38



Nimi : Olli

Viesti : Mika otti tämän raamatunkohdan irti asiayhteydestään (1 Kor. 4:20):

20. Sillä Jumalan valtakunta ei ole sanoissa, vaan voimassa.

Paavali puhui tässä arvostelijoidensa sanoista, pöyhkeiden ihmisten sanoista, ja mittaa arvostelijansa heissä vaikuttavan voiman perusteella. Tässä kohdassa voima on siis oikea evankeliumi.

8. tammikuuta 2013 20:31:16




Joten Selkomaan puolustajiakin löytyy vaikka millä tavalla osoitettaisiin hänen olevan eksyttäjä. Olisiko syynä se että ollaan itse oltu tekemisissä eksyttävän hengen kanssa ja haluttu enemmän kokemusta kuin totuutta? Paavalihan puhuu toisessa Tessalonikalaiskirjeessä väkevästä eksytyksestä joka tulee saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä niille jotka eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua (2 Tess. 2:9-12). Toki tämä väkevä eksytys kulminoituu varsinaisesti vasta Antikristuksen eli laittoman ilmestyessä mutta se heittää varjoaan myös kristilliselle kentälle tänäpäivänä kun Jeesuksen ennustamat väärät profeetat esiintyvät (Matt. 24:24). Marko Selkomaa eittämättä kuuluu näihin hurmaajiin jotka lumoavat uskovien sydämiä lupaamalla sitä ja tätä. Jeesus ei kuitenkaan luvannut uskoville mitään ruusutarhaa vaan ahdistusta ja vainoa. Tarpeen tullen meitä kuitenkin vahvistetaan jotta kestäisimme koettelemukset elämässämme. Tärkeintä on elää Jumalan Sanan totuudessa ja levittää Raamatun ilosanomaa uskosta osattomille ilman ylimääräistä hehkutusta voimailmiöineen.

----------------------------------------

LISÄYS PÄIVÄLLÄ 10.1.2013 (Samuelin ja erään hänen lukijansa kirjeenvaihtoa Marko Selkomaasta)

7. tammikuuta 2013 23.16 Pasi H kirjoitti:

Moi Samuel

Kiitos viestistä. Taisi mennä koko vastaanottajakaartille tuo, mutta vastaan kun tästä aikaisemmin keskustelimme.

En Samuel lähde tietenkään kanssasi väittelemään siitä mitä Marko Selkomaa on, ei se ole rakentavaa. Mutta tapasin Markon viime kesänä ja siksi en voi ymmärtää kaikkia noita syytöksiä mitä häntä kohtaan esitetään. Ristiriidan tekee se että Hän tunnustaa Jeesuksen niin kuin se on Jumalan sanaan kirjoitettu ja syytökset siitä että Hän korottaa Pyhää Henkeä enemmän kuin Jeesusta eivät missään tapauksessa ainakaan henkilökohtaisen kokemukseni valossa pidä paikkansa. Hän julistaa Pyhän Hengen työtä, koska PH on se persoona, joka tänä aikana on maanpäällä aktiivinen (Jumala on henkensä kautta läsnä), mutta ei missään tapauksessa ole totta että Marko vähimmässä määrinkään mitätöisi tuolla Pyhän Hengen toiminnan esille tuomisellaan Jeesuksen sovitusta ja sitä kaikkea mitä Jumalan sana pojasta ilmoittaa.

Kaksi asiaa haluan tuoda esille, mitä haluan omassa elämässäni pitää mielessä kun katselen sitä, miten muut kristikunnassa toimivat.

1. Jumalan sanan mukaisesti jokainen, joka tunnustaa Jeesuksen lihaan tulleeksi ja tunnustaa hänen Jumaluutensa sekä kaiken mitä Jumalan sana hänestä ilmoittaa, ennen kaikkea sovituksen, ei käsittääkseni voi olla Saatanan palveluksessa. Koska Jeesuksen omien sanojen mukaan valtakunta ei voi riitautua itsensä kanssa. Vääriä profeettoja toki lopunaikana tulee, niin Jumalan sana sanoo, mutta Kristityille on annettu työkalut tunnistaa heidät, ja näillä työkaluilla tarkasteltuna Marko Selkomaa ei ole väärä profeetta. Se miten hän käyttää ääntä, minkä järjestön palveluksessa hän on tai mitä protestanttista liikettä hän edustaa ei tee hänestä väärää profeettaa.

2. Ensimmäinen kohta huomioon ottaen olen aina itse varovainen tuomitsemaan kenenkään palvelustyötä ellei Jumalan sana itse tuomitse heitä. Yksittäisen jakeen lainaaminen "poistakaa heidät keskuudestanne" tai "karttakaa sellaista" jne. eivät kerro mitään siitä miten meidän tulee veljiä arvostella. Kysyn kaksi kysymystä aina itseltäni kun arvostelen tai kun kuulen arvostelua: "Entä jos hänessä vaikuttaa Pyhä Henki, silloinhan arvostelen Pyhän Hengen työtä?" ja "Kun arvostelen, mitä Hän (arvostelun kohteena oleva henkilö) itse vastaa näihin syytöksiin, vai olenko edes esittänyt hänelle näitä syytöksiä henkilökohtaisesti?"

Kehoitan Sinua olemaan yhteydessä Markoon että hän voi vastata siihen mitä Hänestä puhutaan.

Siunausta Sinulle Samuel ja Hyvää alkanutta vuotta.

Pasi H
Ylistaro


---------- Edelleenlähetetty viesti ----------
Lähettäjä: Samuel Korhonen <smlkorhonen@gmail.com>
Päiväys: 8. tammikuuta 2013 13.34
Aihe: Re: Mitä tulee Marko Selkomaahan, niin...
Vastaanottaja: Pasi H


On totta, että Selkomaan voidaan tulkita julistavan Kristustakin, mutta keskeistä hänen julistuksessaan ovat ihmeet, voima ja voitelu, jota hän jakelee niin, että kansa "kaatua rytkähtelee kuin pistoolilla ammuttuna." "Tulta, pam!"

Viime vuosisadan tunnettu englantilainen saarnamies tri. Martyn Lloyd-Jones, joka oli todellinen protestantti, on sanonut:

"Minkä tahansa opetuksen mies sinulle ehkä tarjoaa, jos Kristus Golgatan ristillä ei ole sen keskiö ja ydin, niin minä väitän, että hän on väärä profeetta ja väärä opettaja. Eikä kukaan voi antaa toivoa yksilöihmiselle eikä maailmalle, ellei ole täydellisesti keskittynyt tuohon sovitukseen. Hän on väärä profeetta ja opettaja."

Ja vaikka hänen julistuksensa olisikin hyväksyttävää, niin se tosiasia, että hän on mössömaailman keihäänkärki ja saanut aikaan mössömaailman ja helluntaikirkon fuusion, todistaa, että hän on väärä opettaja.

Kannattaa miettiä, mitä Selkomaa TODELLA julistaa

Aasi (Samuel)

30 kommenttia:

  1. Selkomaa ja Väkevä eksytys,

    ”Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen” (2 Tes. 2:11,12).

    He pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet…” (Room. 16:18)

    Yleensä missiomaailman ja muitten vastaavien motiivina on saada taloudellista hyötyä ja eksyttää valitutkin..jos mahdollista..

    ”… ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet, ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen” (1 Timot. 6:5).

    Mutta meille on varattu seuraava jae :

    “Kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa
    Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi” (2.Tim 3:12).

    T.Ilmo

    VastaaPoista
  2. En voi ymmärtää ettäkö joku, joka selvästi saarnaa Jeesuksen sovintotyöstä ristillä meidän syntiemme sovitukseksi, voisi olla vihollisen asialla.

    VastaaPoista
  3. Hei, onko kellään tallella tuota Suomi24-keskustelua, joka on nyt poistettu? Esim. pdf-ote, en itse huomannut tallettaa sitä.:( Oli paljon materiaalia siellä.

    Eli siis tuo ylhäällä mainittu: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10935515 (Marko Selkomaa on eksyttäjä!)

    VastaaPoista
  4. Käys Kappe tuolla kotisivullani jonne panin haluamasi keskustelun mht-muodossa. Onneksi tallensin sen muistitikulleni tammikuussa 2013. Päivitin myös tähän blogitekstiin tuon keskustelulinkin.

    http://cuttingedgefinland.kotisivukone.com/uudetartikkelit/18

    VastaaPoista
  5. Kappe, oliko tuohon Selkomaa-keskusteluun lisätty viestejä tammikuun 9. päivän 2013 jälkeen joka näkyy viimeisenä mht-tiedostosssa? Jollakin voisi olla tuoreempi versio keskustelusta.

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon! Olihan siellä vaikka kuinka lisää, itse kirjoitin sinne huhtikuun puolivälissä, ja sen jälkeenkin ilmeisen monta kommenttia tullut. Poistettu palvelusta ehkä noin pari viikkoa sitten. Mutta parempi tuokin on kuin ei mitään! *thumbs up*

    VastaaPoista
  7. Herra näkee kaiken, myös tämän blogin ja sen jokaisen kirjoituksen / kirjoittajan ja motiivin. Mikä ja missä on se rakkaus, joka täältä säteilee? Pyhä Henki ei koskaan paina ketään vaan haluaa kirkastaa Jeesusta.

    Hengen hedelmää taas ovat rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus lempeys ja itsehillintä. (Gal.5:22)

    Siksi annan teille nyt tämän neuvon: jättäkää nämä miehet rauhaan, antakaa heidän olla. Jos tämä heidän ajamansa hanke on lähtöisin ihmisistä, se kukistuu itsestään. (Ap.t.5:38)

    t.Tapani

    VastaaPoista
  8. Tapanille ei vaan ole mennyt viesti perille. Pyhä Henki on Totuuden Henki joka ei salli itseään pilkattavan niiden toimesta jotka mainostavat "pyhää henkeä" mutta joka onkin aivan muu kuin mitä Raamattu siitä sanoo. Siksi Jeesus sanoi heti ensimmäiseksi opetuslapsille kun he kysyivät maailman lopun merkeistä, että "Katsokaa ettei kukaan teitä eksytä". (Matt. 24:4) sekä Matt. 24:23-24

    23. Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus (=ns. erityisvoideltu)', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
    24. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

    Varoituksen sana on siis itsekullekin paikallaan kun näkee näiden miesten toimivan selvästi väärällä tavalla ja eksyttävän kansaa toisella evankeliumilla (menestys). Rakkautta on varoittaa ihmisiä etukäteen ja sitä myös Jeesus haluaa näinä viimeisinä päivinä. Lopullisen tuomion jätän Herralle, mutta tutkikoon kukin itse hengessään miten asiat ovat. Ei mennä suinpäin virran mukana.

    Minun motiivini tässä blogissa on puhtaasti paljastaa väärät ja pahat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen havainnut aivan saman.Marko Selkomaa korostaa puheissaan menestystä ja Jeesus kun ei opettanut mielestäni näin.Toinen asia on se Jumalan tunteminen. Hän korostaa suuria kokemishetkiä Pyhän Hengen kohdatessa.Olen löytänyt vanhan profetian jossa kerrottiin että lopun aikana hengelliset kokemukset ovat puhujille ne pääasiat mutta sitä että Jeesus on kuollut minun ja sinun syntiesi vuoksi, se on ikään kuin jossakin taka-alalla. Olen kohdannut Hänen Pyhän Henkensä ja saanut syntini anteeksi mutta voin sanoa että minä en ole Selkomaa-fani. Kaikella veljeydellä sanon että minun Herrani kulkee mieluummin itkuherätyksessä kuin menestys-kokemusetsinnöissä.Itkuherätystä rukoilen koko kansallemme.Siellä on Herra mukana Pyhän Henkensä kautta.

      Poista
  9. Marko Selkomaan julistus on kyllä raitista pääosiltaan, mutta totta on, että marko julistaa paljon ihmeistä ja hengellisistä kokemuksista. Apt 14:22 puhuu vaikeasta taivas tiestä. Elämme nyt hengellisen hedonismin aikaa, ja Markokin on jossain määrin tämän julistaja. mutta on oltava varovainen, ettei syyllisty Pyhän hengen pilkkkaan. Mutta askeleet yliluonnolliseen kirjassa puhutaan takin kautta siirtyvästä voitelusta ja huulten rakoille palamisesta. epäilyttää kieltämättä. NM Timoteus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten voi syyllistyä Pyhän Hengen pilkkaan jos arvostelee esim. Marko Selkomaata??? Sanassahan sanotaan että kaikki profetiatkin pitää arvostella. Jumalan Henki kestää arvostelun. Juuri tuollaisilla varoituksilla saadaan aikaan tilanne että puhuja paisuu entisestään jos kukaan ei saa arvostella Pyhän Hengen pilkan uhalla.Kun seurakunnissa pääsee kaikenlaiset ylihengelliset villitsijät meuhkaamaan, seurakunnat alkavat voida pahoin. Moni lähtee pois eikä enää palaa koskaan kotiseurakuntaansa. Odotan nöyrää herätystä en lähes sirkustyylistä leuhotusta.

      Poista
  10. Kuuntelen tässä samalla netin välityksellä helluntaikonferenssista Keuruulta Marko Selkomaan saarnaa. En keksi yhtään mitään moitittavaa enkä Raamatun vastaista hänen puheessaan. Aiemminkin olen kuunnellut hänen saarnojaan ja tykännyt kovasti.

    VastaaPoista
  11. Älkää Rakkaat ihmiset arvostelko täällä tälläisilla vakavilla asioilla. Kun JEESUS maksoi meidän syntimme ja sairaudet. Suuri joukko oli ymmärtämöttimiä ihmisiä. Pieni joukko Golgatilla hyviä Ihmisiä. Kertokaa minulle mihin sitten voi luottaa,ellei JEESUKSEN SOVITUSVERESSÄ julistavaa sanaa. JUMALA jakaa HENKEÄÄN tahtonsa mukaan. On ihmisiä ,ken arvostelee.Katso kun ei ole syvää ymmärtämistä. Silloin ei voi myös ymmärtää. Mutta Ymmärrän, että ollessamme omantuntomme ja tekojemma kanssa tasapainossa. Rukoillaan että meidän rikkinäisyyttä JEESUS hoitaa. Ja saamme anteeksi. Katsotaan omaan puhtauteen ja pyritään tässä elämässä RAKASTAMAAN JUMALAA koko sydämestä ja lähimmistä kuin itseään.Armolahjoja on todella. Kellä ei ole .Hänen kaltaisen on silloin vaikea ymmärtää. Mutta se on aina ollut näin. Opetellaan ja JEESUKSEN RAKKAAN SIUNAUSTA
    U

    VastaaPoista
  12. Kyllä saa arvostella julistajia ja pitääkin; Paavali kehotti siihen. Menestysevankeliumi on toinen evankeliumi joka näkyy jo Markon yksityiselämästäkin. Apostolit olivat runneltuja ja kokivat ahdistuksia välillä. Marko se vaan pullistelee ihmekokemuksillaan yleisön edessä ja on täynnä itseään. Missä näkyy paavalimainen heikkous ja nöyryys? Entä vainot?

    21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
    22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


    Nyt on sitten aikaisempi massiivinen Suomi24-keskustelu "Marko Selkomaa on eksyttäjä" muutettu PDF-formaattiin kotisivuillani (Cutting Edge Finland). Käytin MHT-tiedoston konvertoimiseen novaPDF-sovellusta jonka saa ladattua ilmaiseksi netistä (http://www.novapdf.com/). Se on printterin ajuriohjelma joka toimii kaikenlaisten tiedostojen muuntajana PDF-formaattiin. Avaat vain MHT-tiedoston koneessasi ja sitten "printtaat" sen PDF-muotoon johonkin koneesi tiedostokansioon.

    https://kotisivukone.fi/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/marko_selkomaa_eksyttaja.pdf

    VastaaPoista
  13. No jopas..... eikös tämä "olli" ihan käy vainoajasta, ja ko. kirjoittelu vainoamisesta. No kai sen pitää näin mennäkin. Jeesuksenkin toimintaa sen ajan "Ollit" väittivät riivaajien voimalla tapahtuvaksi. Tsemppiä, voimia ja voitelua lisää Markolle jos satut näitä lukemaan. Muistamme rukouksin..

    -Veijo-

    VastaaPoista
  14. JEESUS itse sanoi. Hänen jälkeensä tulee,jotka tekee suurempia ihmetekoja Johnneksen evankeliumissa. Joten rukoillaan,ja keskitytään luottamaan ISÄÄN POIKAAN ja PYHÄÄNHENKEEN.

    VastaaPoista
  15. Veijo, on ihan kiva olla väärien "vainooja" sillä "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

    Selkomaa ei ole Jeesus mutta väärä kristus eli ns. voideltu hän kyllä on joista Jeesus varoitti Öljymäen puheessaan. Selkomaan kaltaisten sirkusmiesten esiintyminen on tunnusomaista viimeisille päiville nyt ennen Jeesuksen paluuta. (Matt. 24:24)

    Konkreettiset ihmeteot muuten kuuluivat lähinnä ensimmäiselle vuosisadalle apostolien aikakaudelle ennen Raamatun valmistumista.

    VastaaPoista
  16. Tämä viimeinen kommentti paljasti sinut.

    VastaaPoista
  17. Kannattaa olla todella todella varovainen nimetessään vääriä profeetoja, ettei vain antaisi väärää todistusta todelliselle, vilpittömälle ja kokosydämiselle Jumalan palvelijalle. Käsi sydämellä kannattaa miettiä, missä hengessä itse kirjoittajana on ollut? Missä on henkien erottamisen armolahja tänä päivänä? Ymmärtääkseni tämä lahja annetaan sellaisille Herran nöyrille palvelijoille, jotka murretulla sydämellä ja aralla tunnolla - todella varoen tuovat esiin sitä, mitä ovat hengessä kokeneet.

    VastaaPoista
  18. Kyllä työ rakkaat veljet nyt tuomitsette Selkomaata väärin. Olkaahan varovaisia tässä jutussa. Olen ollut kokouksissa joissa Marko on ollut eikä mitään tämänkaltaista kuin selitätte ole kertaakaan tapahtunut näissä tilaisuuksissa. Ei aina kannata toisista vikaa kaivaa ja vikoilla ja puhua pahaa jonkun yksittäisen puheen perusteella. Kaikissa meissä on vikansa ja saarnamiehetkin on vain ihmisiä eikä ole täydellisiä puheissaan eikä teoissaan niinkuin en minäkään ja ette siis ole tekään. Jumalan armosta pelastettuja laina uskolla ei sekään ole etes meidän omaamme. Siunataa toinen toisiamme eikä aleta vikoilemaan. Saatana haluaa kyllä kaikki saada riitaan ja pahanpuhumiseen meidät jokaisen kaikkien kanssa
    mutta siihen ei kannata alistua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni on hyvä, että veljet tutkivat asioita. Helluntaikirkko ei hoksaa , että mitään olisi pielessä Marko Selkomaan asiassa. Raamattu sanoo, että mikään ei ole salattuna muuta varten, kuin tullakseen ilmi.Jos on niin, että Selkomaa on harhassa, se tulee ilmi. Silloin Helluntaikirkko valitsee, vähätteleekö se pientä harhaa, vai ei. Itse en kuuntele Selkomaata.Tykkään helluntailaisena kuunnella yksinkertaista veren evankeliumia.

      Poista
  19. Terve Olli!
    Olen paljon lukenut blogistasi varsinkin suomentamiasi uutiskirjeitä, ja kiitän Jumalaa työstäsi. Tänä päivänä on tärkeää tietää sielunvihollisen juonista ettei itse niihin lankea.
    Vaarallisuuden juonien ja illuminatin tutkimisessa tuo taipumus tulla vainoharhaiseksi kaiken tiedon ja disinformaation keskellä. Mieleeni tuli tätä julkaisua lukiessa seuraava kohta:
    Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus. Joh. 13:35.

    Jokainen julistaja tuo Jumalan armolahjoista huolimatta Sanaa esille omalla taidollaan ja tyylillään. Ihmisinä me saatamme tuoda jotain omaa julistukseen vaikka sanoma on evankeliumia.
    Uskovana meidän tulisi kiven heittämisen sijaan huomauttaa rakentavasti julistajia jottei hapatus tule julistukseen. Uskon että keskinäinen rakkaus tarkoittaa tätä. Jos huolimatta palautteesta julistajat jatkavat kyseenalaisia maneereita ja asioita jotka ei sovi Raamatun opetukseen, voi seurakunnan johtajien kanssa miettiä missä mennään ja onko kyse lankeamuksesta. Isäni, joka on seurakunnan paimen, on useasti kertonut että vastuutehtävissä sielunvihollisen hyökkäykset on kovempia, joten on tärkeää ensin rakkaudessa rakentavasti neuvoa veljiä ja sisaria.

    Illuminatin ja sielunvihollisen juonet on lähellä ottamassa maailmanvallan, joten on tärkeää tiedottaa kanssa uskovia ettei kukaan lankea. Siunausta Olli sinulle ja muista myös tutkia onko omassa julistuksessa korjattavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marko Selkomaan opetuksista on jo ollut kysymyksiä Ristin Voitto 27.02.2014."Raamattu puhuu lopunajan eksytyksestä,jonka tunnuspiirteitä tulevat olemaan ihmeet ja merkit.Eikö karismaattisen liikkeen tulisi olla tiennäyttäjä raamatulliseen uskoon ja toimintaan, eikä olla johdattamassa ihmisiä Raamatun ulkopuolisiin ilmiöihin, ilmestystietouteen ja oppeihin?"
      Kirjoituksessa mainittiin, että "ekstra raamatulliset" merkit ihmeet ja ilmestystietous on aiheuttanut karismaattisessa toiminnassa hämmennystä. Myös Jeesus itse varoittaa "Raamatun ulkopuolisista " ihmeiden tekijöistä(Matt.7:22-23)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Kyllä, Marko Selkomaan opetus menee kyllä kirjainta hipoen, mutta siinä se onkin, kirjain kuolettaa, kun Henki joka voi murtaa kalliotkin, puuttuu kokonaan. Sanelu huutokauppaa harrastava ja sanelee, ja sitten uskottelee uhreilleen heidän olevan Jumalan lapsia, eikä kuitenkaan ole mitään uudistusta sisäisesti tapahtunut. Selkomaan " ihmeet" on paremminkin noistuutta, "fire" taikoineen, täysin Raamatun ulkopuolista hömppää, voisi verrata Mooseksen vastustajiin, jotka tekivät lähes samoja taioillaan, mitä Mooses teki Jumalan sanalla/Sauvallaan ! Mielestäni Selkomaan kirjallisuus paljastaa hänen sanomansa sisällön, joka ei ole Pyhän Hengen innoittamaa, vaan hänen omaa intoaan ja sielunvoimien aikaansaannosta. Ja nykyinen hänen julistuksensa on hieman muuttunut, enemmän harrastaa ja painottaa uskomista Jeesukseen, mutta se on pakonomaista ja kankeaa, ikään kuin se olisi vastenmielistä hänelle puhua Jeesuksesta, ei mitään murtumista, ei mitään rakkauden sanomaa, pelkkää jankutusta ja oikeaoppisuuttaan tuo esille. Seurakunnat tuhlaa varojaan ja aikaansa turhaan Selkomaan , "nokiamissio hengen" levittämiseksi !

      Poista
  20. Asioita kuuluu tutkia Raamatun ja Pyhän Hengen avulla. Jeesus on sama eilen tänään ja ikuisesti. Ne, jotka Raamatun aikana saivat kokea Jeesuksen parantavan, ryynnyttävän myrskyn tai siunaavan leivän, puhuivatja ihmettelivät näitä tekoja Jumalan kunniaksi. kun Jeesus on sama, niin ihmeitä tapahtuu edelleen ja on hyvä että niistä puhutaan Jumalan kunniaksi edelleen. Kaikki Selkomaan pueet n. 20 , jotka olen kuullut ovat sisältäneet evankeliumin julistamisen ja selkeän opetuksen pelastuksesta. Jumala saa kunnian pelastamisesta ja parantamisesta. Selkomaa puhuu myös siitä, että Jeesus parantaa, mutta Jeesus ei ole parantanut kaikkia. Pyhän hengen toiminnan kokemisesta hän ei ole halunnut tehdä mitään oppia vaan olla läpinäkyvä ja hän on riippuvainen Pyhän Hengen antamasta avusta rukouksissaan.Raamattu sanoo että ihmeet ja merkit seuraa niitä, jotka uskovat Jeesukseen. Arjen ihmeiden avulla voimme kertoa Pelastajastamme luontevasti niille, jotkaeivät Jeesusta tunne ja evankeliumi voi murtaa siten uusia sydämiä. Kehoitan tutkimaan ylireakointia väärien profeettojen tutkimisessa ja pohtimaan hengen hedelmän näkymistä.

    VastaaPoista
  21. Heips ja pieni ilmoitusasia, nuo linkit vievät vippifirman sivulle ja netmissionin sivulla ei ole mitään näytettävää.
    Hienoa että joku on jo lähtenyt arvioimaan Selkomaata. Se on oikein arvioida enkä usko että se olisi hänenkään puolelta kiellettyä. Suosittelisin että palautetta antaisi rakentavasti suoraan ao. henkilöille. Heillä pitäisi olla nöyryyttä sietävän ojentamista.
    Hyvä on toki varoittaa vääristä profeetoista. Itse vastikään varoitin srk:n pastoria kun olivat kutsuneet tämän meidän seurakuntaan jälleen. Pari kertaa on ollut aikomus varoittaa. Vastaus oli että he kokevat hänet raittiina puhujana mutta kiitteli kuitenkin kun varoittelin. Hän oli lukemassa kk-kirjaa parhaillaan. Heitin myös Facebook sivulle ilmoituksen alle että tämäkin on uusapostolisen liikkeen edustaja. Miltei välittömästi eräs srk-sisar aloitti läksytyksen yksityisviestissä eikä kovinkaan ystävällisesti vaan varsin hyökkäävästi. Samaan aikaan hänen miehensä kirjoitti mulle kommenttiin vastauksen että hän on ihan raitis puhuja että tervetuloa vaan mukaan. Joku muukin kommentoi mulle mutta en viitsinyt heti lukea. Nukuin yön yli ja näin pahaa unta asiaan liittyen. Joku tuijotti mua äärettömän vihaisesti siinä ja tunsin paljon vihaa kohtaani. Kun seuraavana päivänä vaivauduin uudestaan tutkimaan, koko kommenttiketju olikin poistettu.
    Mietin vakavammin kuin koskaan eroavani helluntaiseurakunnasta, sitä olen 20 vuoden ajan melkein miettinyt. Juureni on ev.lut kirkossa ja koen että kasteoppieroista huolimatta saan terveempää opetusta vielä siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilmoituksesta. Päivitin jutun. Sisaret kirjoittavat nykyään ilosanomamunfoorumilla. Siellä laita hakusanoiksi "Marko Selkomaa".

      Poista
  22. Tässä vielä tietoa NAR-liikkeestä linkissä http://www.kristitynfoorumi.fi/nakokulma2.pdf, unohtui liittää mukaan. Selkomaata ei ole kai muistaakseni mainittu koska ko. liikkeen edustajia on lukemattomasti, mutta hänen kehumansa Bethel-kirkko on hyvin keskeinen New apostolic reformation -liikkeessä. Pahoittelen kirjoitusvirheitä joita tulee kun en huomaa korjata automaattisen tekstinsyötön sanoja :D joka kohdassa. Mulle on siis turha tulla kenenkään väittämään ettei noissa jotain häikkää olisi. Edes tuon erään sisaren mutta en katsonut mitenkään aiheelliseksi riidellä asioista. Olisi ollut todistetta vastaväitteille mutta hän oli jo päättänyt olevansa oikeassa.

    VastaaPoista
  23. Itse olen parantunut Markon kokouksessa. Tulin tuon tapahtuman myötä uskoon vuosi sitten ja uskossa olen vieläkin :) Musta on hienoa nähdä et Jumala toimii vielä tänäkin päivänä.
    Selkomaa on hyvä evankelista, tosi monia on tullut uskoon hänen kauttaan.

    Varoisin puhumasta "noituudesta" kun ihmisiä paranee. Raamatussa fariseukset sanoivat Jeesuksen parantavan paholaisen voimalla, ja Jeesus vastasi kovin sanoin.. Tuollaista väitettä ei siis sovi heittää kevyesti, sillä jos se ei pidä paikkaansa, se loukkaa Jumalan Pyhää Henkeä.

    Jumalalla on valta parantaa ihmisiä, ja hän on luvannut vastata rukouksiimme. Jos siis rukoilemme parantumista, miksei hän vastaisi ja parantaisi? Miten niin paholainen olisi parantumisen takana?

    Ja tottakai seurakunta tarvitsee rahaa toimintaansa, miksei ihmisiä kannustettaisi antamaan omastaan?

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com