Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 17. tammikuuta 2013

New Yorkin osavaltio luo psykiatrisen poliisivaltion – Robert Kennedy Jr. uskoo isänsä tienneen salaliitosta veljeään vastaan – MSNBC-uutiskanavan isäntä ehdottaa Raamatun poistamista USA:n presidentin virkaanastujaisista – Amerikan ja Meksikon viranomaiset suunnittelevat aukaisevansa ensimmäisen miehittämättömän rajanylityspaikan

Tässä tuore Cutting Edgen viikkokirje joka on päivitetty päivää alkuperäistä myöhemmin. Päivitetty uutinen on ensimmäisenä jossa David Bay kertoo New Yorkin osavaltion tiukentuvasta asekontrollista kun osavaltion kongressi hyväksyi vastikään lakiesityksen joka rajoittaa aseomistajuutta etenkin mielenterveyspotilaiden tapauksessa. Psykiatrit valjastetaan nyt vartioimaan potilaitaan ja raportoimaan lainvalvojille jos he pitävät heitä vaarallisina itselleen tai muille. Viikkokirjeen toisessa osiossa palataan John F. Kennedyn ja hänen veljensä salamurhaan kun paljastetaan uutinen jonka mukaan Robert Kennedyn poika uskoo isänsä tienneen salaliitosta JFK’ta vastaan. Hallinnon kehnot viralliset raportit JFK’n murhasta Dallasissa 22.11.1963 herättivät Robert Kennedyn epäilemään virallista totuutta ja siksi hänetkin ammuttiin. David lyttää myös virallisen kertomuksen ja kertoo oman teoriansa ampumisesta. Kolmannessa osiossa viitataan taas yhteen aikainmerkkiin Amerikan luopumuksessa kun yksi mielipidevaikuttaja vaatii kristillisen perinteen kitkemistä pois USA:n presidentin virkaanastujaisseremoniasta. Tämä on eräs osoitus Amerikan hengellisestä nykytilasta joka viittaa kaikkiseltaan Jumalan tuomioiden lähestymiseen maata vastaan. Lopuksi kerrotaan uutisesta joka avittaa Pohjois-Amerikan Unionin muodostumista kun Meksikon ja USA:n rajanylityspaikkoja uudistetaan tietokoneistamalla niitä ja poistamalla ihmiset raja-asemilta mikä todennäköisesti lisää laittomien maahanmuuttajien määrää Yhdysvaltoihin. Tämä Illuminatin suunnitelma Amerikan riippumattomuuden menettämisestä toteuttaa erästä Danielin kirjan profetiaa. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

-----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 15.1.2013

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------

UPDATED 16.1.2013


DVD

I. New Yorkin osavaltio hyväksyy erittäin ankaran asekontrollilakiesityksen joka luokittelee uudelleen aseet anastaakseen ne eräänä päivänä.

Mutta, tärkeämpää on että tämä uusi laki luo alun psykiatriselle poliisivaltiolle!

UUTISKATSAUS: ”New York luo psykiatrisen poliisivaltion”, Natural News, 15. tammikuuta 2013

”Kuvernööri Cuomo, yhdessä demokraatti- ja republikaanilainsäätäjien kanssa, puskee läpi lakiesityksen rajoittamaan aseomistajuutta, luokittelemaan uudelleen aseet kieltääkseen niitä – ja, pitkälle ulottuvassa siirrossa, väsäämään psykiatrit poliiseiksi joiden täytyy raportoida potilaista lainvalvojille, vartioidakseen potilaita omistamasta asetta.”

Kenenkään ei pitäisi olla yllättynyt saadessaan tietää että tämä ”asekontrolli”-lakialoite suojelisi laillisesti psykiatreja yhdistäen heidät poliisivaltioon. Joka tapauksessa, kiitos vaihtoehtoisten webbisivustojen kuten Cutting Edgen, suuri määrä ihmisiä kaikkialla maassa on tullut tietoiseksi yhdyssiteestä julkisen joukkomurhan ja mieltämuokkaavien lääkkeiden välillä joita murhaaja hankki psykiatrin kautta! Ihmiset ovat oppineet etsimään linkkiä viimeisimmän ampujan ja hänen psykiatrisen hoidon kesken jossa hänelle annettiin ”antidepressanttisia” lääkkeitä kuten Prozac’ia, Zoloft’ia tai jotakin muuta lääkettä joka kuuluu tuohon lääkeperheeseen.

Resepti synnyttää massamurhaaja on hyvin yksinkertainen kenelle tahansa arvostelukykyiselle henkilölle ymmärtää. Ota:

1) Ongelmainen teinipoika

2) Psykiatrisesti valmennettua mielenhallintaa

3) Tuhteja säännöllisiä edellä mainittujen lääkkeiden annoksia

Ja sinä saat julkisen massamurhaajan joka pystyy murhaamaan monia ihmisiä kylmäverisesti ja sitten tappaa itsensä mieluummin kuin antautuu vangittavaksi.

Aivan kuten tämä Illuminati-kortti ”Mass Murder” osoittaa.

Koska hyvin monet ihmiset katsovat nyt psykiatriaan osana ratkaisua, Eliitin täytyy hyväksyä laki joka suojelee heitä. Ja, tämä uusi laki New Yorkin osavaltiossa tekee juuri tuon. Palatessamme esille ottamaamme uutisartikkeliin, me saamme tietää:

”Psykiatrien täytyy raportoida potilaista ’jotka voisivat mahdollisesti vahingoittaa itseään tai muita’. Jos sellainen potilas omistaa aseen, se tullaan takavarikoimaan.”

Jos minä olisin toinen vanhemmista jonka miespuolinen lapsi tapailee psykiatria, minä välittömästi lopettaisin hänen varaamisensa. Psykiatri voisi raportoida sinun pojastasi ”potentiaalisesti vahingollisena itselleen tai muille”, ja yhtäkkiä, sinulla voisi olla poliisi koputtamassa ovellasi.

Tämä laki edellyttää kansallista yhteenliittävää tietokantaa, joka on oikein hyödyllinen työkalu mille tahansa absoluuttiselle diktatuurille.

”Tämä tarkoittaa kattavaa tietokantaa, helppopääsyistä lainvalvontahenkilökunnalle ja kelle tahansa muulle joka on osallisena taustojen tarkistusten tekemisessä. Näitä ’problemaattisia’ potilaita vartioidaan ostamasta uutta asetta, myöskin … Psykiatrit tulevat syyllistymään liialliseen varovaisuuteen ja raportoivat monista potilaista. Ei kukaan kallonkutistaja halua räpäyttää silmiä televisiokameroille sen jälkeen kun yksi hänen potilaistaan on juuri ampunut isänsä.”

”Potilaat jotka haluavat omistaa aseita tulevat valehtelemaan psykiatreille heidän ajatuksistaan ja tuntemuksistaan, ollen koskaan myöntämättä että he harkitsevat itsemurhaa tai murhaa … Tämän ja muiden syiden, sellaisten kuten tietokannan olemassaolon vuoksi, lääkäri-potilas salassapitovelvollisuus tullaan heittämään ulos ikkunasta.”

Psykiatreja uhataan massiivisella potilaiden lähdöllä jotka nykyisin tapailevat heitä. Huolestuneet vanhemmat tulevat vetämään heidän lapsensa pois hoidosta pelon vuoksi että hänet voidaan epäreilusti leimata. Estääkseen sellaista poistumaa upottamasta heidän praktiikkaansa, psykiatrit tulevat aggressiivisesti syleilemään hallinnon ohjelmaa, siten kiistatta varmistaen heidän ammatinharjoitukselleen tuhdit liittovaltion varat.

Mutta, tämä laki uhkaa lakia noudattavia kansalaisia vielä yhdellä tavalla. Se linkittää virallisesti ihmiset, jotka haluavat omistaa aseita, henkiseen sairauteen. Älä naura epäuskossa. Kommunismin alla, sekä Venäjän että Kiinan viranomaiset päättivät että kuka tahansa, joka haluaa harjoittaa kristinuskoa, on hullu; sen tähden, he käyttivät psykiatrisia sairaaloita majoittamaan miljoonia toisinajattelijoita. Itse asiassa, mielisairaalat muistuttavat vahvasti vankiloita.

Aika tulee jolloin enemmistö Amerikan kansalaisista päätyy uskomispisteeseen että jokainen joka väittää että hänellä on oikeus omistaa ase, on henkisesti sairas. Tuo aika on tulossa, ja tämä lakiesitys avaa tuon oven, hyvinkin raottaen sitä.

Liberaalit demokraatit ovat syöksemässä Amerikkaa alas hyvin jyrkälle, ja hyvin liukkaalle, luiskalle.

-------------------------------------------

Tässä tuo tuore uutinen suomeksi asekontrollilaista New Yorkin osavaltiossa (15.1.2013): http://www.hs.fi/ulkomaat/New+York+ottaa+aseet+pois+vaarallisilta+mielenterveyspotilailta/a1305637714116?ref=tf_iHS_Nelonen

Katso myös Obaman ehdotuksia asekontrollista (16.1.2013): http://yle.fi/uutiset/obama_esittaa_rynnakkoaseiden_kieltamista/6454407?ref=leiki-es


DVD

II. Robert Kennedy Jr. kertoo maailmalle että hänen isänsä uskoi että oli olemassa salaliitto murhata presidentti John F. Kennedy!

Jos tämä Kennedy uskoo salaliiton olevan vastuussa JFK:n salamurhasta, useamman Kennedyn täytyy uskoa se myös.

UUTISKATSAUS: ”Robert F. Kennedy Jr. paljastaa salaliittomyönteiset näkemyksensä koskien hänen setänsä vuoden 1963 salamurhaa Dealey Plaza’lla”, The Dallas News, 14. tammikuuta 2013

”Robert F. Kennedy tyrmistytti väkijoukkoa Winspear’in oopperatalolla perjantai-iltana sanomalla että hänen isänsä uskoi mahdollisesti olevan kyseessä salaliitto hänen veljensä, presidentti John F. Kennedyn, salamurhassa. Heijastusvaikutukset jatkuivat läpi viikonlopun. Päivän puhekielessä, hänen kommenteistaan tuli ’virusperäisiä’.”

Mikä oli perusta entiselle oikeusministerille Robert Kennedylle uskoa että hänen veljensä tappoivat salaliittolaiset, eikä vain yksi asemies, Lee Harvey Oswald? Perussyy hänen uskomukselleen on Warren Report -raportti. Sinä ymmärrät, Robert Kennedy luki raportin lakimiehen koulutetulla silmällä.

” ’Minun isäni uskoi että Warren’in komission raportti’, RFK Jr. sanoi, ’oli surkea ammattitaidon tekele’.”

Viidessäkymmenessä vuodessa lähtien presidentti Kennedyn murhasta, minä olen lukenut paljon kritiikkiä Warren Report’ista, jonka sisällöstä kaikki oli epäilyttävää sen suhteen että raportti olisi totuudenmukainen tai tosiasioihin perustuva. Silti, tähän päivään asti, kuka tahansa joka kyseenalaistaa virallisen liittovaltion raportin – the Warren Report’in – leimataan ivallisesti ”salaliittoterroristiksi” tai ”sekopääksi”.

Minun epäilykseni hallituksen virallisen tarinan suhteen alkoivat murhaa seuraavana viikkona kun minä tutkin salamurhanäyttämön piirrosta Time Magazinen artikkelissa. Minä olin 16-vuotias maalaispoika Coloradosta ja tykkäsin ampua kiväärilläni, haulikollani ja jopa minun pistoolillani. Katsomalla asetelmaa ja kulmia jotka vaadittiin ampumaan presidenttiä kolmelle alueelle joihin häntä osuttiin, se vain näytti minusta siltä että useampi kuin yksi ampuja olisi vaadittu. Fysiikka näytti kiistävän yhden ampujan teorian.

Ja, sitten, kun Warrenin raportti julkaistiin ja he keksivät uudelleen fysiikan tehdäkseen yhden ampujan skenaariosta uskottavan, minä tiesin silloin että liittovaltio valehteli ja salasi jotain. Tuo oli ensimmäinen tapaus jossa minä havaitsin että minun hallintoni oli kykenevä valehtelemaan todella laajassa mittakaavassa.

Kolme vuosikymmentä myöhemmin, minä luin kirjan nimeltä, "Kill Zone: A Sniper Looks At Dealey Plaza" (Surma-alue: Tarkka-ampuja katselee Dealey Plaza’a), ja kaikkiin minun kysymyksiini vastattiin. Tämä treenattu tarkka-ampuja (kirjan tekijä) osoitti että yksi asemies ei olisi pystynyt surmaamaan Kennedyä; itse asiassa, hän uskoo kolmen hyvin taitavan asemiehen ampuneen ruohikkokumpareelta eri kulmista.

Kirjan lopussa, hän ilmaisee uskomuksensa että Kennedyn murhan tilasi maailman ylin salaliittoauktoriteetti, joku Rothschildin salaseuroista. Minä yhdyn tähän kokosydämisesti. Lopuksi, Mr. Roberts harmittelee:

”Vanavedessään, salaliittokäärme on jättänyt taakseen valheiden, ryöstön, lahjonnan, manipulaation – ja murhan perinnön. Maailman ihmisille se on jättänyt häpeäperinnön joka teki havainnollisimman julkisen näyttäytymisensä surma-alueella nimeltä Dealey Plaza. Ja käärme on vielä elossa…” (s. 191)

Minä olen sisimmässäni samaa mieltä, mutta tekisin eron yhdessä kohdassa. Nykyinen ajo kohti Uutta Maailmanjärjestystä alkoi virallisesti toukokuun 1. päivänä 1776, kun Adam Weishaupt – liitossa Mayer Amschel Bauer’in (Rothschild) kanssa perusti Illuminatin Mestarit -järjestön. Tuosta hetkestä lähtien, salaseurojen vehkeilijät ovat toteuttaneet suunnitelmaansa synnyttää Antikristus ”valheiden, ryöstön, manipulaation – ja murhan” hengessä.

Kuten ylhäällä näytetty DVD osoittaa, presidentti John F. Kennedy ei ollut ensimmäinen, eikä tule olemaan viimeinen, joka salamurhattiin koska hän ei seurannut Illuminatin käsikirjoitusta tarkasti. Kennedyn perhe tietää tämän todellisuuden aika hyvin, koska he ovat nyt menettäneet kaksi poikaa – Johnin ja Robertin – salamurhaajien luoteihin. Ted Kennedy jäi henkiin koska hän oppi nopeasti mitä hänen tarvitsi tehdä ja mitä hänen täytyi välttää tekemästä, tullakseen viimeiseksi Joe’n pojista joka tapetaan. Ted Kennedystä tuli Massachusettsin osavaltion senaattori ja hän kuoli vanhaikäisenä – näin koska hän oppi lukemaan käsikirjoitusta joka annettiin hänelle.

Palatessani aiheeseen koskien Robert Kennedyä epäilemässä Warrenin raporttia, minä mietin käyttikö hän oikeusministerin virkansa resursseja tutkiakseen olennaisia faktoja Warrenin komissiosta ja jopa itse salamurhasta. Muista, Robert jatkoi palvelemistaan oikeusministerinä yhdeksän kuukautta veljensä salamurhan jälkeen. Samalla kun virallisesta Warrenin raportista ei tehty julkista kuin vasta kolme viikkoa sen jälkeen kun Robert jätti oikeusministerin virkansa, Robertille olisi helposti voitu antaa etukäteisjäljennös.

Jos Robert käytti liittovaltion resursseja tutkiakseen Warrenin raporttia, hän olisi pystynyt tulemaan järkyttäviin johtopäätöksiin veljensä murhasta. Sitten, jos Robert olisi valittu presidentiksi, hän olisi voinut käyttää Valkoisen Talon resursseja tuomaan totuus päivänvaloon Johnin murhasta ja hän olisi siten säätänyt radikaaleja muutoksia joita hänen veljensä oli suunnitellut.

Sen vuoksi, Illuminatin selvästikin täytyi salamurhata Robert yhtälailla! Tämä DVD, ylhäällä, osoittaa havainnollisesti kuinka Robert murhattiin.


Trailer

III. Uskomattomassa ”aikainlopun merkissä”, MSNBC isäntä, Lawrence O’Donnell, ehdotti että maa hylkää sen perinteisen käytännön koskien presidenttiä vannomassa virkavalaa Pyhä Raamattu oikeassa kädessään.

Jos Amerikka omaksuu tämän ehdotuksen, se tulee olemaan vielä yksi selvä merkki siitä että me olemme totaalisesti hylänneet meidän kristilliskulttuurisen perustamme.

UUTISKATSAUS: ”MSNBC isäntä ehdottaa Raamatun hylkäämistä presidentin virkaanastujaisvalaa varten”, Fox News, 11. tammikuuta 2012

”MSNBC-uutiskanavan isäntä Lawrence O’Donnell esitti torstaina että Raamattu aiheuttaa liian paljon hässäkkää virkaanastujaisseremonioissa – ja sitä ei pitäisi enää käyttää virkavalan vannomisessa.”

Mikä on tuo ”hässäkkä virkaanastujaisseremonioissa” johon O’Donnell viittaa? Kuten käy ilmi, pastori, jonka oli määrä toimittaa tilaisuus, pakotettiin ulos seremoniasta koska hän saarnasi saarnan lähes 20 vuotta sitten jossa hän oli tarpeeksi rohkea pitämään pystyssä Raamatun standardeja homoseksuaalisuuden suhteen!

Tämän vuoksi, O’Donnell haluaa viskata Raamatun ulos presidentin virkaanastujaisseremoniasta koska se rohkenee kutsua homoseksuaalisuutta kaikissa muodoissaan kauhistukseksi Kaikkivaltiaan Jumalan silmissä. Kuitenkin, kun sinä luet hänen koko lausuntonsa, sinä voit ymmärtää että hän ottaa tämän kannan estääkseen ulkokultaisuuden Barack Obaman taholta (Obama vannoo virkavalansa 20.1.2013, Suom. huom.); hänen vaikuttimensa ehdottaa tätä muutosta on lisäsyytekirjelmä Amerikan hengellisestä nykytilasta. Lue huolellisesti:

” ’Yhä, presidentti, seuraten yhtä meidän absurdeimmista traditioista liittovaltiossa joka keksi kirkon ja valtion erottamisen toisistaan, panee kätensä tämän kirjan päälle joka on täynnä asioita joihin hän ei usko – täynnä asioita joihin ei kukaan Amerikan Yhdysvalloissa usko’, O’Donnell sanoi.”

Totisesti, Amerikka on Jumalan lopunaikojen tuomioiden käden alla – juuri nyt. Meidän tasot koskien murhia, seksuaalista hyväksikäyttöä, hallintoa pidättämässä ihmisiä ilman syytettä ja ilman toivoa mistään oikeudenkäynnistä, varkauksia, valehtelemista, ja syntymättömien tappamista kohdun sisälle, ovat kaikki merkkejä siitä että Jumalan tuomiot ovat alkamassa laskeutua juuri tänne ja juuri tällä hetkellä.

Mutta, pahin on vielä tulossa.


IV. Amerikan ja Meksikon viranomaiset suunnittelevat aukaisevansa ensimmäisen miehittämättömän rajanylityspaikan!

Tämä juttu lisäksi osoittaa kuinka nopeasti meidän johtajamme ovat kulkemassa liittääkseen Kanadan, Yhdysvallat ja Meksikon Pohjois-Amerikan Unioniksi.

UUTISKATSAUS: ”Rajavartio aukaisee ensimmäisen miehittämättömän ylityspaikan USA:n ja Meksikon rajalla”, ABC News, 2. tammikuuta 2013

”Olkaa valmiina ihka ensimmäiselle ’miehittämättömälle’ raja-asemalle USA:n ja Meksikon rajalla. Aikataulutettu avautumaan tämän kuun lopussa, Big Bend -kansallispuisto Teksasissa tullaan miehittämään, sinä arvasit, tietokoneilla. Asema tullaan varustamaan koneilla jotka pystyvät skannaamaan kansalaisdokumentteja ja tekemään suoria videohaastatteluja Yhdysvaltain tulli- ja rajavalvontaviranomaisten (U.S. Customs and Border Protection agents) kanssa El Pason asemalla, Teksasissa … Meksikon kansalaiset voivat käyttää ylityspaikkaa…”

Tämä konsepti lainattiin samanlaisilta miehittämättömiltä rajanylitysasemilta Kanadan rajalla.

”Samalla kun samankaltaisia miehittämättömiä rajanylityspaikkoja on jo pantu toimeen menestyksellisesti Kanadan rajalla, tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta kun täysin tietokoneistettu asema rakennetaan USA:n ja Meksikon rajalle.”

Tästä miehittämättömästä rajanylityspaikasta tulee mehiläispesä koskien sekä laittomien maahanmuuttajien että huumeiden rajanylityksiä, mutta pääkohta on se, että tämä toimenpide on vain yksi merkki siitä että kolmen maan suunniteltu yhdistyminen Pohjois-Amerikan mantereella Rooman Klubin luomuksena on liikkumassa eteenpäin lukuisilla rintamilla.

Samalla kun minä vastustan täysin Amerikan suvereniteetin luovuttamista alueelliselle hallinnolle, minä käsitän että tämä suunnitelma tullaan toteuttamaan menestyksellisesti eräänä päivänä koska Rooman Klubin suunnitelma täyttää profetian (Daniel 7:7-8).

Varoita pelastumattomia läheisiäsi! Aika vastaanottaa Jeesus Kristus Vapahtajana on nopeasti kulumassa loppuun meiltä kaikilta. Aika on tulossa jolloin ei kukaan ihminen voi kamppailla kallisarvoisten ikuisten sielujen puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com