Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 11. tammikuuta 2013

Obama aikoo takavarikoida aseita kansalaisilta uusien asetusten nojalla – Jerusalemiin iski harvinainen lumimyrsky jota kabbalistit käyttävät hyväkseen

Tässä tuoreimmassa Cutting Edgen uutishälytyskirjeessä David Bay vertaa presidentti Obamaa menneen ajan diktaattoreihin jotka saavuttivat absoluuttisen diktatorisen valtansa anastamalla kansalaisiltaan aseet pois. Obama nimittäin suunnittelee executive ordereita joilla tämä aseiden takavarikointi voitaisiin suorittaa. Varapresidentti Biden on antanut viitettä tähän huolestuttavilla lausunnoilla jotka puolustavat kansalaisten riisumista aseista. Tämä kaikki sopii hyvin Globaalin Eliitin suunnitelmiin muodostaa Amerikasta diktatuuri. Eliitin käskyläiset ovat massamurhillaan auttaneet kovasti tässä kehityksessä viime vuosina. Samalla kuitenkin se on Jumalan tuomiota Illuminatin välityksellä Amerikalle joka on hylännyt todellisen Jumalan. Toisena aiheena uutiskirjeessä on tuore lumimyräkkä Israelin pääkaupungissa, josta kabbalistirabbit innostuivat puhumaan siunauksena maalle. Heidän väitteensä Jumalan anteeksiantamisesta juutalaisille tämän lumen kautta on halventavaa kristittyjen näkökulmasta sillä se vähättelee Jeesuksen Kristuksen uhrikuolemaa ihmisten syntien vuoksi. David vertaa nykyajan juutalaiskabbalisteja Jeesuksen ajan fariseuksiin ja saddukeuksiin, jotka tappoivat Jeesus-Messiaan. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

--------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Thursday, January 10, 2013


I. Seuraten Hitlerin jalanjäljissä, presidentti Obama suunnittelee allekirjoittavansa toimeenpanevia määräyksiä (Executive Orders) jotka takavarikoisivat tuliaseita yksilökansalaisilta!

Sellainen asetus edellyttäisi mukautuvaista yleisöä. Mutta, jopa keskellä ankarinta kriisiä, minä uskon että suunnaton enemmistö kansalaisista vastustaisi heidän aseidensa luovuttamista pois.

Muista historian opetus menneisyydestä: Maat joiden kansalaiset luovuttavat aseensa viranomaisille sysätään nopeasti absoluuttiseen diktatuuriin – Katso tämä vaikuttava video ”Innocents Betrayed (Viattomat petetty)”

UUTISKATSAUS: ”Obama seuraa Hitlerin, Stalinin jalanjäljissä ’toimeenpanevan määräyksen’ kanssa riisua amerikkalaiset aseista”, Narural News, 9. tammikuuta 2013

”Se on virallista. Presidentti Obama aikoo marssittaa Amerikan alas historian synkkiin halleihin seuraamalla Adolf Hitler’iä, Josif Stalin’ia, Mao Tse Tung’ia sekä kaikkia muita aseita sieppaavia hulluja jotka ovat käyttäneet hyväksi pelkoa saavuttaakseen totaalisen vallan keskittämisen diktatorisen hallinnon käsiin … Varapresidentti Joe Biden sanoi tänään että amerikkalaisten aseistariisuminen ja heidän laittaminen järjestykseen hallinnon joukkotuhontasäädöstä varten (for government genocide) on ’vastuullista toimintaa’.”

Muistatko kun Joe Biden huudahti ”Sinä et ota minun Berettaani”? Minä ihmettelen minne tuo varapresidentti katosi?

Varapresidentti sanoi että tämä drakoninen asekaappaus olisi sen arvoista jos ”yksikin elämä pelastettaisiin”! Samalla kun tämä ajatus saattaisi tuntua pinnalta katsoen järkeenkäyvältä, kaksi huomiota herättävän vahvaa historiallista tosiasiaa täytyy pitää mielessä.

1) Ei mikään diktatuuri modernissa aikakaudessa ole tullut valtaan ennen kuin kansalaiset olivat luopuneet heidän yksityisestä asevarastostaan. Kun hallinto poistaa menestyksellisesti aseita yksityiskansalaisilta, se välittömästi säätää absoluuttisen diktatuurin, aiheuttaen useiden kymmenien tuhansien ja joissakin tapauksissa, miljoonien, kuoleman.

2) Globaali Eliitti on suunnitellut absoluuttista diktatuuria Amerikkaan ja koko maailmaan yli 200 vuoden ajan. Me osoitamme kuinka meidän perustajaisämme tiesivät tästä suunnitelmasta määrätä diktatuuri Amerikkaan kaukaisessa tulevaisuudessa meidän palkintoja voittaneissa videoissa, ”Riddles In Stone (Arvoituksia kivessä)” ja ”Eye of the Phoenix (Feeniks-linnun silmä)”! [David vaikuttaa ovelalta myyntimieheltä näissä kirjoituksissaan. Mutta ei se mitään, hyödyllistä ostomateriaalia itse kullekin. Suom. huom.]

Älä eksy taikka vetäydy toiveajatteluun. Diktatuuri joka on suunniteltu meitä varten, tulee olemaan historian voimakkain, sortavin ja teknologisin. Heti kun me lankeamme tähän ansaan, me emme tule näyttäytymään enää vapaana kansakuntana. Pian sen jälkeen kun aseet takavarikoidaan, Antikristus lavastaa ilmestymisensä maailman näyttämölle ja sitten kaikki profetiat Ilmestyskirjassa toteutuvat.

Presidentti Obaman toimeenpaneva määräys vaatien asekontrollia tulee olemaan kuolinkellojen soitto Amerikalle sellaisena kuin me tunnemme sen. Mutta, tietysti, konservatiiviset amerikkalaiset eivät ole niin helposti narrattavia kuin Hitlerin ajan saksalaiset. Kymmenet miljoonat tulevat kieltäytymään luovuttamasta heidän aseitaan, ja heidän pelkät lukumääränsä tulevat estämään liittovaltiota panemasta toimeen Obaman rakkaita executive ordereita.

Lopuksi me pyydämme kiinnittämään huomiotasi Illuminati-korttiin otsikolla, ”New World Order Gun Control”, näytetty yläpuolella. Koska jokainen kortti kuvaa toimenpidettä jota Illuminati suunnittelee toteuttavansa kukistaakseen meidän nykyisen sivilisaation niin että Uusi Maailman Järjestys voidaan perustaa, me tiedämme että Illuminati on näiden julkisten ampumistapausten takana.

Tässä kohtaa, minä kehottaisin sinua lukemaan tuskaisia kommentteja Darrell Scott’ilta, Rachel Scott’in, joka surmattiin Columbinen lukiossa, huhtikuun 20. päivänä 1999, isältä. Äärimmäisen surunsa ja fyysisten kyyneltensä lävitse, Darrel Scott pystyi näkemään hänen tyttärensä murhan Eric Harris’in ja Dylan Klebold’in käsissä hengellisesti ajettuna katastrofina. Darrell ei syytä NRA’ta (Kansallinen kivääriyhdistys) tai aseiden yksityistä omistajuutta hänen tyttärensä murhasta; hän syytti tappajien mieltä ja Amerikan kollektiivista mieltä – ja hän on täsmälleen oikeassa!

Vuonna 1963, Amerikka viskasi Jumalan pois julkisista kouluista; huhtikuun 20:ntenä 1999, saatana marssi Columbinen lukion ovien läpi aseiden loimutessa kahden ongelmaisen teinin käsissä joiden mielet oli preparoitu murhaa varten väkivaltaisilla videopeleillä, pakkomielteellä okkultismiin, ja mieliä kontrolloitiin mieltämuokkaavien lääkkeiden avulla.

Raamatun opetus on se että me ”niitämme sitä mitä me kylvämme, runsaammin kuin me kylvämme, ja myöhemmin kuin me kylvämme”. Vain 33 vuoden jälkeen viskattuamme Jumalan pois kansakunnastamme, me jouduimme tekemisiin julkisen massamurhan kanssa – kouluissa, kauppakeskuksissa ja teattereissa. Jumalan tuomio Amerikan yllä on nyt lankeamassa ja se muuttuu vain pahemmaksi. Jumalan suurimmat tuomiot tämän pahan maailman ylle ovat tulemaisillaan Illuminatin käsiin.

Aika levittää evankeliumin siementä on käymässä vähiin. Teetkö sinä kaikkesi mihin pystyt saavuttaaksesi pelastumattomia läheisiäsi, työtovereitasi ja ystäviäsi? Toimi nyt, ”sillä yö on tulossa jolloin ei kukaan ihminen voi työskennellä”.


II. Israel on juuri kokenut omituisen lumimyrskyn, ”Frankenstein-myrskyn”.

Huomattava kabbalistipappi on vastikään selittänyt että tämä lumimyrsky on ”merkki Jumalalta”, kertoen juutalaisille että heidän syntinsä annetaan anteeksi!

UUTISKATSAUS: ”Rabbi: Lumi on hyvä merkki Jumalalta”, YNET News, 10. tammikuuta 2013

”Jerusalemin asukkaat eivät ole ainoita joita lumi innoittaa: Rabbit jotka ovat perehtyneet Kabbalaan sanovat että lumen valkoisilla hiutaleilla on erityismerkitys viestinä ylhäältä juutalaisille että heidän syntinsä on annettu anteeksi. Lisäksi, nämä lumihiutaleet antavat kabbalisteille harvinaisen tilaisuuden järjestää ’lumi-inkarnaation’ – uskonnollisaskeettisista toimintaa joka nähdään ’sovittavana kärsimyksenä’.”

Raamattu-uskovia kristittyjä ällistytetään ja ärsytetään tällä uskomuksella. Tämä kabbalistinen hölynpöly vähättelee todellista Jeesuksen Kristuksen sovittavaa uhraamista mitä julmimmalla roomalaisella ristillä. Raamattu toteaa selvästi että, ”ilman veren vuodattamista ei voi olla mitään syntien anteeksiantoa”. Ja, Jeesus tarjosi ruumiinsa ristillä ja Hänen verensä vuoti, kaiken synnin anteeksiantamiseksi jokaiselle joka vastaanottaa tuon ilmaisen ikuisen elämän lahjan.

Mutta, sanoa että putoava lumi on merkki siitä että Jumala on antanut anteeksi juutalaisten synnit, tekee aidosta uhrauksesta kevyen ja halventaa koko käsitettä koskien Jumalaa antamassa syntejä anteeksi. Ovatko tämänpäivän juutalaiset niin hengellisesti pinnallisia että todellakin uskovat että syntien anteeksiantamus voi olla niin kovin, kovin halpa ja helppo saavuttaa?

Tämä lausunto on yksi harhaoppisimmista joita olen koskaan kuullut!

[Tässä suomeksi sääuutinen (katso video Jerusalemista): http://www.hs.fi/ulkomaat/Jerusalemiin+iski+pahin+lumimyrsky+pariinkymmeneen+vuoteen/a1305635724344, Suom. huom.]

MP3

Tiesitkö että tämänpäivän kabbalisti on käytännössä identtinen verrattuna fariseuksiin ja saddukeuksiin Jeesuksen päivinä? Me olemme huomauttaneet kerta toisensa jälkeen että Kabbala (Qabbala) on judaistinen versio babylonialaisesta luopiomysteeriuskonnosta, jonka loivat roistomaiset juutalaispapit Babylonin vankeuden 70-vuotisaikakaudella. Nämä papit oppivat periaatteet babylonialaisesta saatanismista, sovittivat sen judaismiin, ja toivat sen takaisin Israeliin suullisena perimätietona. Fariseukset ja saddukeukset harjoittivat tätä juutalaista saatanismin lajia Jeesuksen aikaisena hallituskautena, mikä selittää Jeesuksen armottomat hyökkäykset heitä vastaan.

Suunnilleen 1100 jKr., tämä suullinen perimätieto systemoitiin ja kirjattiin ylös ja siitä tuli jokaisen saatananpalvontasysteemin ja -käytännön kulmakivi maailmassa.

Todellisuus on se että Jeesuksen päivien fariseukset ja saddukeukset olivat salaa palvomassa Luciferia. He teeskentelivät olevansa Mooseksen lain uskollisia opettajia, mutta he olivat sisimmässään täynnä saatanismia. Jeesus oli totisesti oikeassa kun hän sanoi että he olivat ”valkeiksi kalkittuja hautoja”, maalattu miellyttäviksi ja valkeiksi ulkopuolelta, mutta sisäisesti, he olivat täynnä kuolleen miehen luita.

Koska fariseukset ja saddukeukset harjoittivat salaa okkultismia, he uskoivat siihen harhaoppiin että Jumala ja Lucifer ovat tasaveroisia mutta vastakkaisia jumalia. Kun Jeesus tuli maailman näyttämölle, Hän tuli profetoituna ”kärsivänä palvelijana” ei hallitsevana Kuninkaana. Fariseukset oivalsivat että Jeesus oli täyttämässä kaikkia Vanhan Testamentin profetioita ”kärsivästä palvelijamessiaasta”, mutta tuo ei ollut Messias jota he halusivat. He himoitsivat voimakkaasti Messias-kuningasta.

Tämän vuoksi, koska he uskoivat että Jeesus oli Jehova-Jumalan lähettämä, ja lisäksi uskoivat että Lucifer oli sama kuin Jumala, he päättivät surmata Jeesuksen. Myöhemmin, he järkeilivät, että he lavastaisivat heidän oman Messias-kuninkaansa, Luciferin voiman avulla. Me selitämme tätä radikaalia ymmärrystä MP3-äänitteellä joka on näytetty vasemmalla, otsikolla, ”Secret Societes Killed Jesus Christ (Salaseurat tappoivat Jeesuksen Kristuksen)”. Sinä et tule koskaan lukemaan evankeliumikirjoituksia enää samalla tavoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com