Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 6. kesäkuuta 2013

Lähi-itä paljon laajemman sodan partaalla – tulossa kolmas maailmansota

Tässä yhdysvaltalaisen profetiatutkijan Don Koenigin visio tulevasta lähiajan kehityksestä Lähi-idässä joka on suursodan partaalla. Koenig näkee Syyrian tilanteen eskaloituvan laajemmaksi sodaksi johon ottavat osaa mm. Israel ja USA. Vastapuolella ovat Iran, Syyria ja Libanonin Hizbollah-järjestö. Pääpointti Lännen sekaantumiselle Syyrian sisällissotaan on presidentti Assadin ja hänen hallintonsa kaataminen sekä Syyrian joukkotuhoaseiden saaminen Lännen valvontaan, mistä syystä maavoimia tarvitaan aseiden turvaamiseksi. Elämme siis jännittäviä aikoja profeetallisesti kun 3. maailmansota häämöttää horisontissa ja sen myötä Kristuksen morsiusseurakunnan ylösotto taivaallisiin on entistä lähempänä (Ilm. 3:10). Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------

Lähi-Itä paljon laajemman sodan partaalla
The Middle East is on the brink of a much wider war

Don Koenig
On May 24, 2013

Se, mitä Lähi-Idässä nyt tapahtuu, ei sovi Psalmin 83 eikä Hesekielin lukujen 38 ja 39 sodan profetioihin. Minun mielestäni ne, jotka luulevat, että toinen näistä sodista on toteutumassa heti, kun tapahtuu jokin sotilaallinen hyökkäys Israelin taholta, tai sitä vastaan, eivät tulkitse tilannetta oikein. [Voi olla että Psalmin 83 sota tapahtuu vasta 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä ja ns. Googin sota vaivanajan lopussa. "Nokialainen" huom.] Se ei tarkoita, etteikö paljon laajempi sota Lähi-Idässä olisi toteutumassa. Luulen, että sota Syyrian, Hizbollahin, Iranin ym. kanssa on tänä vuonna lähes väistämätön Israelille, mutta tuo sota ei ole kumpikaan näistä raamatullisista sodista. [Raamatun profetia Damaskoksen tuhosta (Jes. 17:1) kuitenkin toteutuu ennen Antikristuksen vaivanaikaa. "Nokialainen" huom.]

Syyria on sisällissodassa ja monet klikit taistelevat toisiaan vastaan. Hillary Clinton nimenomaan sanoi, että Assad poistettaisiin vallasta muutamassa viikossa, mutta kaksi vuotta myöhemmin Assad sinnittelee edelleen. Iranin ja Venäjän tukiessa häntä kukaan ei voi sanoa, kuinka kauan Assad pysyy vallassa. Samaan aikaan pitkälle kehitettyjä aseita siirretään Iranista Hizbollahille ja venäläisiä S-300 ilmatorjuntaohjuksia siirretään Venäjältä Syyriaan.

Israel ei tule sallimaan näiden asesiirtojen tapahtuvan, vaan uudet ilmaiskut näitä aseita vastaan tulevat johtamaan ohjusiskuihin Syyriasta ja Hizbollahilta. Sitten tietysti tulee edelleen vastareaktio Israelilta ja selvä mahdollisuus, että Israel poistaa Assad'in Syyrian sisällissodan yhtälöstä.

Assad'in poistaminen sisällissodasta saa kuitenkin aikaan vain paljon epävakaamman tilanteen, koska mitä todennäköisimmin radikaalit islamistit saisivat valvontaansa joukkotuhoaseet, joita on Syyriassa ja jotka vielä ovat Assad'in valvonnassa. Israel ei tule sallimaan radikaalien päästä käsiksi noihin aseisiin. Se merkitsee, että Assad'in jälkimainingeissa Israelin olisi lähetettävä maavoimia turvaamaan noita aseita.

En näe, että Iran ja Hizbollah noin vain sallivat sen tapahtuvan ilman voimakasta vastareaktiota. Sota käsittäisi silloin Hizbollahin (Libanon), joitakin ryhmiä Syyriasta ja jonkinasteisen Iranin sekaantumisen. Hizbollahilla yksinään on noin 60 000 ohjusta. Israelin olisi vallattava Libanon ja Syyria pysäyttääkseen ohjushyökkäykset väestönsä päälle.

On vaikea sanoa, mitä Iran tekee, koska se vaarantaa ydinohjelmansa, jos ryhtyy suoraan toimintaan Israelia vastaan ja menettää kasvonsa, ellei tee mitään. Jos Israel päättää, että on välttämätöntä iskeä Iranin ydinaseohjelmaan, niin se melko varmasti vetää Yhdysvallat sotaan, koska Iran hyökkäisi Yhdysvaltojen joukkoja vastaan Kuwaitissa, Saudi-Arabiassa ja muualla ja yrittäisi aiheuttaa laman Lännessä katkaisemalla Lähi-Idän öljyn virtaamisen.

Viimeiset amerikkalaiset hallitukset pelasivat hullun peliä Iranin kanssa. Heidän ydinohjelmansa olisi pitänyt pysäyttää yli 10 vuotta sitten ennenkuin Iranista tuli todellinen uhka maailmalle. Nyt isku Iraniin maksaa helvetin. Iranin johto käytti tuota vuosikymmentä, jolloin Amerikan johtama maailma ei tehnyt juuri muuta kuin neuvotteli, rakentaakseen suojatut tukilaitokset maailmanluokan ydinaseille ja niiden kuljetusohjelmalle.

Iranilla voi olla, tai ehkä ei ole ydinaseita, mutta heidän suunnitelmansa ovat pahemmat, kuin vain rakentaa pari ydinpommia, jotta voisivat jonakin päivänä pullistella niillä. He rakentavat maanalaista kompleksia, jolla tulee olemaan kyky kehittää suuri määrä ydinaseita joka vuosi milloin vain haluavat käynnistää aseiden massatuotannon. Toisin sanoen Iranin tarkoitus on, ei yhtään vähemmän, kuin tulla superydinvallaksi.

He ovat niin pitkällä tässä ydinase ja ohjusprojektissa ja ovat sisäänrakentaneet niin paljon redundanssia (vikasietoisuutta), etteivät usko ilmahyökkäyksen voivan pysäyttää ohjelmaansa. He voivat olla oikeassa. Eräskin Iranin huippusalaisista komplekseista peittää sata neliömailia ja suuri osa siitä on maan alla, eikä ole todennäköistä, että mikään konventionaalinen ilmahyökkäys eliminoisi tuon laitoksen. Sitä voisi rinnastaa yritykseen eliminoida Kiinan maanalaisia ydinlaitoksia konventionaalisin keinoin. Se vain ei tule onnistumaan.

Maailma on antanut Iranin ydinohjelman jatkua aivan liian kauan. Läntiset liittolaiset eivät pysty eliminoimaan Irania yhtään nopeammin, kuin eliminoimme Saksan toisessa maailmansodassa, ellemme käydä ydinaseita ja se mahdollisuus on viimeinen keino ja Obaman hallinto on hävittämässä myös sitä.

Joten katsokaamme totuutta silmiin. Sota Irania vastaan vaatii paljon maajoukkoja, tai muutoin me taistelemme sodan uudelleen kolmen vuoden sisällä ja siihen mennessä heillä on mannertenvälisiä ohjuksia, jotka voivat EMPata meidät 1800-luvulle (EMP = Electro Magnetic Pulse). Tuona aikana Iran ja kumppanit edistäisivät terrorismia kaikkialla maailmassa.

Yksinkertaisesti, maailma ei voi sallia Iranin korjata ja jatkaa ydinaseohjelmaansa ilmaiskujen jälkeen. Siksi minkä tahansa Iranin vastaisen ilmasodan jälkeen ennemmin tai myöhemmin toteutuu massiivinen maasotaskenaario. Sitten USA, Israel, NATO ja Lähi-Idän sunnilaiset valtiot alkavat tapella Iranin johtamia shiialaisia vastaan ja shiialaisia tukevat Venäjä, Kiina, Pohjois-Korea ym.

Ensimmäinen sota on lähinnä ilmasota, mutta sitä seuraavasta maasodasta Iranin lyömiseksi tulee hyvin tappava ja kallis, koska samaan aikaan Eurooppa tulee olemaan sisällissodassa, johtuen kaikista siellä elävistä muslimeista. Myös USA tulee olemaan myllerryksessä johtuen poliittisesta ja taloudellisesta tilanteesta täällä. EMP Yhdysvaltojen päällä voisi jopa poistaa USA:n yhtälöstä.

En näe, että Kiina ja Venäjä suoraan sekaantuisivat sotaan omilla joukoillaan, mutta Kiina tulee käyttämään tätä maailman myllerrystä ulottamaan vaikutuksensa yli Kaakkois-Aasian ja Venäjä käyttää sitä muodostamaan euraasialaisen unionin lähes samoilla vanhan Neuvostoliiton linjoilla.

Sen jälkeen odotan, että ekumeeninen uskonnollinen Portto nousee jollakin tavalla auttamaan sodan lopettamista ja pitää komentoa, kunnes Peto nousee vanhan Rooman valtakunnan alueella.

Minusta näyttää, että johtuen länsimaiden myönnytyspolitiikasta Islamia ja Irania kohtaan, meillä on kohta paljon uusia kaatuneita, joita saamme kunnioittaa tulevina muistopäivinä.




Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com