Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Kesäkuu 2013

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta kesäkuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue VI    June 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Tiedon lisääntyminen ja ihmiskunnan tulevaisuus!
(An Increase In Knowledge And The Future Of Humanity!)

”Kuulkaa tämä, te jotka poljette köyhiä ja tahdotte tehdä lopun maan nöyristä, sanoen: "Milloin loppuu uusikuu, että saamme myydä viljaa, ja milloin sapatti, että saamme avata jyväaitan, pienentää eefa-mitan ja suurentaa painon ja pettää väärällä vaa'alla, että saamme ostaa vaivaiset rahasta ja köyhän kenkäparista ja myydä akanoita jyvinä?" Herra on vannonut hänen kauttansa, joka on Jaakobin kunnia: Totisesti, minä en ikinä unhota yhtäkään heidän tekoansa.”

Aamos 8:4-7

”Voi niitä, jotka vääriä säädöksiä säätävät, jotka turmiollisia tuomioita kirjoittelevat, vääntääksensä vaivaisten asian ja riistääksensä minun kansani kurjilta oikeuden, että lesket joutuisivat heidän saaliiksensa ja orvot heidän ryöstettäviksensä!”

Jesaja 10:1-2

”Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."”

Apostolien teot 1:10-11

”Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.”

Ilmestyskirja 1:7


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme monia ajankohtaisia tapahtumia jotka osoittavat ahdistavan ohjaavan hengen joka on nyt yleinen Yhdysvalloissa ja muissa maailman alueissa. Me myöskin tarkastelemme joitakin asiaankuuluvia faktoja jotka osoittavat että ihmiskunta on viemässä itseänsä aina vain lähemmäksi tuhon partaalle. Danielin kirjassa, luvussa 12, jakeessa 4, meitä varoitetaan että ”monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy (KJV: many shall run to and fro (monet matkustelevat edestakaisin eli surffaavat netissä), and knowledge shall be increased)” lopun aikoina. Me elämme nyt ajassa ja aikakaudessa jolloin tieto on lisääntynyt tasoille jotka olisivat olleet käsittämättömiä vielä sata vuotta sitten. Vaikka meille sanotaan että uuden teknologian yletön määrä joka on nyt saatavilla ja kehitteillä parantaa miesten ja naisten elämiä, lukuisat tiedemiehet ovat ilmaisseet huolta niiden haitallisten vaikutusten suhteen joita näillä edistysaskeleilla saattaa olla ihmiskunnalle. Itseasiassa, Nick Bostrom, joka on Ihmiskunnan tulevaisuusinstituutin (the Future of Humanity Institute) johtaja Oxfordin yliopistossa, on varoittanut että edistysaskeleilla synteettisessä biologiassa, nanoteknologiassa, ja koneälyssä voisi olla odottamattomia seurauksia ihmisrodulle. ”On olemassa suuri kilpailu ihmiskunnan teknologisten kykyjen ja meidän viisauttamme käyttää noita kykyjä hyvin välillä. Minä olen huolissani siitä että edellinen kiskoo liian paljon etumatkaa”, Bostrom sanoi. (1) Geneetikko nimeltään Tri. Sean O’Heigeartaigh, joka myöskin työskentelee Ihmiskunnan tulevaisuusinstituutissa, on varoittanut vaaroista jotka esitellään teknologian uskomattomien kehitysaskelien kautta joita me näemme tänä päivänä. ”Me kehitämme asioita jotka voisivat mennä pieleen perustavalla tavalla”, O’Heigeartaigh selitti. (2) Toinen tiedemies, joka on pelokas ihmiskunnan kohtalosta, on kuuluisa fyysikko Stephen Hawking. Hawking, joka on vankka ateisti, on ilmaissut epäilyksen siitä että ihmiskunta selviytyisi uudet tuhat vuotta. ”Me emme tule selviytymään 1000 vuotta lisää ilman pakenemista meidän hauraalta planeetalta. Meidän täytyy jatkaa menemistä avaruuteen ihmiskunnan vuoksi”, Hawking sanoi. (3) On mielenkiintoista panna merkille että kristittyjä usein haukutaan ei-uskovien taholta uskomasta sitä mitä Raamattu opettaa meille lopun ajoista. Kuitenkin tiedeyhteisö rutiininomaisesti julistaa että ihmiskunnan olemassaolon päivät ovat luetut. Miksi nämä tiedemiehet ovat niin peloissaan?

Ehkäpä yksi syistä miksi tiedemiehet ovat niin huolissaan maailman kohtalosta, on nopea mehiläiskannan lasku. Arvoituksellinen ilmiö, joka tunnetaan yhdyskuntien romahdushäiriönä (Colony Collapse Disorder), on johtanut massiivisiin kuolemiin yksi toisensa jälkeen joka vaikuttaa miljooniin mehiläisiin. Joukkokuolemat ovat olleet niin merkittäviä että Yhdysvaltain maatalousministeriö, tai USDA, kirjoitti hiljattaisessa raportissa, ”Tällä hetkellä, mehiläisyhdyskuntien eloonjäämiskanta on liian alhainen meille ollaksemme varmoja meidän kyvystä täyttää USA:n maatalouden viljelykasvien pölytystarpeet.” Hämmästyttävä tahti jossa mehiläiset kuolevat Yhdysvalloissa on ollut niinkin korkea kuin 30 prosenttia vuosittain viime vuosina. Seurauksena, yhdyskuntien lukumäärä on laskenut 6 miljoonasta vuonna 1947 vain 2,5 miljoonaan tänä nykyisenä aikana. Mehiläiskuolemilla on suora vaikutus yli sataan ainutlaatuiseen viljakasvilajiin. (4)

Juuri kun tiedemiehet vääntävät ratkaisua mehiläiskriisiin, tutkijat työskentelevät hullun lailla kehittääkseen uusia robottimehiläisiä, joita todennäköisesti käytettäisiin viljakasvien pölyttämiseen hunajamehiläisten sijaan. Artikkeli, jonka CBS News julkaisi toukokuussa 2013, raportoi että tutkijat Harvardin yliopistossa ovat tehneet läpimurron heidän pienoisrobottinsa kehityksessä, jota on kutsuttu ”robomehiläiseksi (RoboBee)”. Robottia, joka on kooltaan puolet paperiliittimestä (klemmarista) ja painaa vähemmän kuin kymmenesosa grammaa, on testattu laajasti ja sen on tarkoitus toimia huomattavan samankaltaisesti verrattuna oikeisiin mehiläisiin. ”Tämä on sitä mitä minä olen yrittänyt tehdä sananmukaisesti viimeiset 12 vuotta. Se on oikeastaan vain johtuen tämän laboratorion viimeaikaisista läpimurroista valmistuksessa, materiaaleissa, ja muotoilussa joita me olemme jopa voineet sovittaa tähän robottimehiläiseen. Ja se vain toimi erittäin hyvin”, selitti Robert J. Wood Kansallisesta tiedesäätiöstä. (5)

http://www.guardian.co.uk/technology/video/2013/may/03/robobee-insect-flight-demonstration-video

Johtuen uskomattomasta ”tiedon lisääntymisestä” tänä nykyisenä aikana, tiedemiehille on nyt mahdollista tehdä hämmästyttäviä asioita. Viimeaikaisten raporttien mukaan, laitos, joka sijaitsee New Jersey’ssä ja tunnetaan St. Barnabas’in instituuttina lisääntymislääketieteelle (the Institute for Reproductive Medicine and Science of St. Barnabas), on nyt tuottamassa geneettisesti muokattuja ihmisalkioita. Paljastettiin että kolmekymmentä vauvaa, joista kukin kantaa kolmen vanhemman geenejä, on syntynyt useiden viime vuosien aikana. Ohjelman oli tarkoitus auttaa naisia jotka kärsivät hedelmättömyydestä; kuitenkin, sellaisten hoitojen etiikka on kyseenalaistettu asiantuntijoiden taholta lääketieteen ammattikunnassa. ”Koskien hedelmättömän hoitoa, ei ole todisteita siitä, että tämä tekniikka on tekemisen arvoista… Minä olen hyvin yllättynyt siitä, että se oli jopa suoritettu tässä vaiheessa. Sitä ei taatusti sallittaisi Britanniassa”, totesi Lord Winston Hammersmithin sairaalasta Länsi-Lontoossa. (6) John Smeaton, syntymättömien lasten suojeluyhteisön kansallinen johtaja (National Director of the Society for the Protection of Unborn Children), myöskin ilmaisi tyytymättömyyttään tästä uudesta lääketieteellisestä tekniikasta. ”Jollakin on suuri sympatia pareille jotka kärsivät hedelmättömyysongelmista. Mutta tämä tuntuu olevan lisävalaisu tosiasiasta että koko koeputkihedelmöitysprosessi keinona siittää vauvoja johtaa vauvoihin joita pidetään esineinä tuotantolinjalla. Se on kauaksi ulottuva ja hyvin huolestuttava askel alas väärää tietä ihmiskunnalle”, Smeaton sanoi. (7) Jacques Cohen, joka on projektin johtava tiedemies, väittää että menetelmää, jonka kehitystä hän avusti, voitaisiin myös soveltaa tekemään ihmiskloonaus. Koskien kloonausaihetta, Cohen’ia siteerattiin sanomasta, ”Se olisi iltapäivätyö yhdelle oppilaistani.” (8)

Nuo jotka ovat osallisina tiedeyhteisössä näyttävät ymmärtävän että on olemassa monia uhkia joita maailma kohtaa nykypäivänä. Valitettavasti, useilla tiedemiehillä ei ole uskoa Jumalaan, ja johtuen tästä todellisuudesta, heitä usein ohjataan pelolla. He puhuvat asioista kuten ilmastonmuutoksesta, globaalista lämpenemisestä, ja teknologian menemisestä mönkään ilmeisen loputtomassa varoitusten tulvassa maapallon väestölle. Kristittyinä, me käsitämme että meidän ainoa toivomme on pelastuksessa jonka me vastaanotamme meidän Herralta Jeesukselta Kristukselta. Vaikka tämä nykyinen maailma ei tule kestämään ikuisesti, meille vakuutetaan Pyhissä Kirjoituksissa että Jeesuksen Kristuksen toinen tuleminen tulee tapahtumaan. Sillä kuten sanotaan Apostolien tekojen luvussa 1:11, ”Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän.” Minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa pyhittämään täysin elämänsä Jumalalle ja luovuttamaan sisimpänne Hänelle. Meidän olemassaolomme tässä maailmassa on vain väliaikaista, mutta Jumalan hyvät asiat ovat ikuisia.

Tyrannia joka vaanii kulman takana! (Tyranny Lurking Around The Corner!)

Lähtien Barack Obaman ensimmäisestä valinnasta Yhdysvaltojen presidentin virkaan vuonna 2008, Amerikan hallinto on jatkanut sen valtuuksiensa laajentamista. Kauaskantoisia ja tunkeilevia menettelytapoja on säädetty samalla kun jatkuva virta epäoikeudenmukaisia lakeja virtaa Valkoisesta Talosta. Kuten saattoi olettaa, suuri määrä vihamielisyyttä on muodostunut Obaman ja hänen konservatiivisten vastustajien välille. Itseasiassa, tuore tutkimus, jonka suoritti ryhmä nimeltään Public Policy Polling, sai selville, että yksi neljästä vastaajasta uskoi että Obama voisi olla antikristus. (9) Eräs Obaman suurimmista kriitikoista ei ole kukaan muu kuin Tri. Benjamin Carson, joka on pediatrisen neurokirurgian johtaja Johns Hopkins’in sairaalassa. Tri. Carson oli suuren mielenkiinnon kohde sen jälkeen kun hän maineikkaasti kritisoi Obaman edullista terveydenhuoltolakia (Obama's Affordable Care Act) kansallisella rukousaamiaisella (National Prayer Breakfast) helmikuussa 2013. Tuosta ajankohdasta lähtien, korkeasti-kunnioitetusta tohtorista on tullut äänekkäämpi hänen kritiikissään koskien nykyistä Amerikan presidenttiä. ”Sanotaanpa että joku olisi Valkoisessa Talossa ja he haluaisivat tuhota kansakunnan. Minä loisin erimielisyyttä ihmisten keskelle, rohkaisisin pilkanteon kulttuuriin perusmoraalia ja periaatteita varten jotka käynnistivät ja pitivät tätä maata käynnissä, horjuttaisin kansakunnan taloudellista stabiliteettia, ja heikentäisin ja tuhoaisin armeijaa. Sattumoisin näyttää siltä että nuo ovat juuri niitä asioita joita on tapahtumassa juuri nyt”, Carson selitti. (10) Obama on aina ollut nopea sivuuttamaan hänen arvostelijoidensa huolet, ja kevätpromootiopuheensa aikana Ohion yliopistossa, hän kehotti nuoria ihmisiä läsnäolonsa aikana hylkäämään äänet jotka vastustavat häntä ja hänen hallintonsa tunkeilevaa laajentumista. ”Valitettavasti, te olette kasvaneet isoiksi kuunnellessa ääniä jotka lakkaamatta varoittavat hallituksesta pelkkänä erillisenä, uhkaavana kokonaisuutena joka on kaikkien meidän ongelmiemme alkujuuressa; jotkut näistä samoista äänistä niinikään tekevät parhaansa pilatakseen koko jutun. He varoittavat että tyrannia vaanii aina heti nurkan takana. Teidän pitäisi hylätä nämä äänet”, Obama julisti. (11)

Vaikka Barack Obama tuntuu innokkaalta mustamaalaamaan jokaisen yksilön, joka uskoo että Yhdysvallat on kehittymässä kohti tyranniaa, typeräksi kriittiseksi ääneksi, nykyisen presidentin menneet teot osoittavat että hallinto on tiukentanut sananlaskumaista hirttosilmukkaa amerikkalaisten kaulojen ympärillä jo jonkun aikaa. Esimerkiksi, Obama allekirjoitti Kansallisen puolustuksen valtuutussäädöksen (the National Defense Authorization Act) laiksi joulukuun 31. päivänä 2011, joka sisältää sanastoa sallien määräämättömän pidätysajan Amerikan kansalaisille. Tämä laki on niin törkeä että jopa liberaali vasemmalle kallistunut järjestö nimeltään Amerikan kansalaisvapauksien liitto, tai ACLU, oli voimakkaan kriittinen sen hyväksymisestä. ”Säädös on erityisen vaarallinen koska siinä ei ole mitään ajallisia tai maantieteellisiä rajoituksia, ja sitä voidaan käyttää hyväksi tämän ja tulevien presidenttien toimesta pidättelemään sotilaallisesti ihmisiä vangittuina kaukana mistään taistelukentästä”, sanoi Anthony D. Romero, ACLU’n toiminnanjohtaja. (12)

Obama on myös osoittanut taipumusta käyttää hyväksi miehittämättömiä lentokoneita, jotka tavallisesti tunnetaan lennokkeina (drones), surmatakseen tehokkaasti tuhansia ihmisiä. Itseasiassa, arvioidaan että lennokkeja käytettiin tappamaan ainakin neljä tuhatta yksilöä Pakistanissa, Jemenissä, ja Somaliassa. Niistä jotka surmattiin lennokkien avulla, ainakin tuhat heistä oli siviilejä, ja vähintään kolme uhreista oli Amerikan kansalaisia. (13) Lennokki-iskut toteutetaan usein salassa sikäli kuin jopa Kongressin jäsenetkin ovat epätietoisia siitä mitä on tapahtumassa. ”Yhdysvallat on mennyt kauaksi yli sen mitä Yhdysvaltain suuri yleisö – ja ehkä jopa Kongressi – käsittää hallituksen tehneen ja väittäen että heillä on laillinen oikeus tehdä niin”, sanoi Mary Ellen O’Connell, professori Notre Damen lakikoulussa. (14) The ACLU on myös kriittinen tästä salaisesta lennokkiohjelmasta joka on tappanut niin monia. ”Yleisöllä on oikeus tietää olosuhteet joissa Yhdysvaltain hallitus uskoo että se voi surmata ihmisiä, käsittäen Amerikan kansalaiset, jotka ovat kaukana miltään taistelukentältä ja joita ei ole koskaan syytetty rikoksesta. Kohdennettu surmaamisohjelma nostaa vakavia kysymyksiä hallinnon valtaoikeuksien suhteen perustuslaillisessa demokratiassa”, sanoi Hina Shamsu ACLU’sta. (15)

Vielä yksi tyrmistyttävä lainsäädäntöpalanen allekirjoitettiin laiksi maaliskuun 26. päivänä 2013 Barack Obaman toimesta. Huolellisesti kätkettynä 587-sivuiseen rahankäyttölakialoitteeseen (spending bill), nimeltä HR-933, sisällä on lauseke joka mahdollistaa yhtiöiden, jotka valmistavat geneettisesti muokattuja siemeniä, jatkaa heidän tuotteensa jakelua vaikka sen käytön turvallisuus asetetaan kyseenalaiseksi. Tämä uusi lauseke on kasvattanut senaattori Jon Tester’in, demokraatin Montanan osavaltiosta, raivoa. ”Yhdysvaltain Kongressi on sanomassa maatalousministeriölle että vaikka tuomioistuin kertoo sinulle että sinä olet epäonnistunut noudattamaan oikeaa prosessia ja käskee sinua aloittamaan alusta, niin sinun täytyy jättää huomioon ottamatta tuomioistuimen ohjeistus ja sallia viljakasvi istutettavaksi joka tapauksessa. Tämä ei ainoastaan sivuuta perustuslaillista aatetta auktoriteettien erottamisesta, vaan se myös sallii geneettisesti muokattujen viljakasvien ottaa kiinni vallankahvasta halki tämän maan, vieläpä kun tuomari havaitsee sen rikkovan lakia”, senaattori Tester selitti. (16) Kun minä pohdin tapaa jossa Amerikan kansaa ollaan ruokkimassa geneettisesti muokatulla ruoalla, usein heidän tietämättään ja ilman suostumusta, minä en voi muuta kuin ajatella Aamoksen lukua 8:5-6 jossa lukee, ”Sanoen: "Milloin loppuu uusikuu, että saamme myydä viljaa, ja milloin sapatti, että saamme avata jyväaitan, pienentää eefa-mitan ja suurentaa painon ja pettää väärällä vaa'alla, että saamme ostaa vaivaiset rahasta ja köyhän kenkäparista ja myydä akanoita jyvinä?"” Ilmaus ”akanoita jyvinä (KJV: refuse of the wheat (vehnän jätteistä))” viittaa ruokaan jossa on vähän tai ei ollenkaan ravintoarvoa, joka normaaleissa olosuhteissa hylättäisiin. Se näyttää sopivalta kuvaukselta geneettisesti muokatusta ruoasta, joka usein koostuu maissista ja vehnästä.

Tuoreet uutisraportit osoittavat että laajalle ulottuva vallan väärinkäyttö on ollut vallitsevaa Yhdysvaltain verolaitoksen (the Internal Revenue Service, or IRS) sisällä, joka on hallinnon virasto ollen vastuussa liittovaltion verojen keräämisestä Amerikan kansalta. Se oli vuonna 2009 jolloin Barack Obama näennäisesti vitsaili sillä että hänen vastustajilleen pitäisi tehdä tilintarkastus IRS’n toimesta. (17) Viimeaikaisten paljastusten valossa, on tullut selvästi mahdolliseksi, ettei hän vitsaillut. Toukokuussa 2013 the IRS tunnusti että se oli sopimattomasti tutkistellut ei-voittoa tekeviä konservatiivisia järjestöjä viimeisten kahden vuoden aikana. Tammikuun 15:ntenä 2012, the IRS antoi uudet suuntaviivat työntekijöilleen, ohjeistaen heitä tähtäämään ”järjestöihin jotka harrastavat jonkinlaista poliittista toimintaa ollen sekaantuneita hallinnon vallan rajoittamiseen/laajentamiseen, niihin jotka valistavat Perustuslaista ja Perustuslain lisäpöytäkirjoista (Bill of Rights), sekä sosiaalistaloudelliseen uudistusliikkeeseen”. (18) Huomautettakoon tässä että IRS tulee olemaan hallinnon virasto jolle on annettu tehtäväksi sääntöjen valvonta jotka sääntelevät Affordable Care Act -säädöstä, tai uutta terveydenhuoltosysteemiä, joka tavallisesti tunnetaan nimellä Obamacare. Itseasiassa, IRS’n odotetaan huolehtivan 47 uudesta lausekkeesta liittyen kauaskantoisen terveydenhuoltoreformin lainsäädäntöön. (19) Niinpä, Yhdysvaltain veroviranomaisesta tulee vielä vaikutusvaltaisempi kuin se oli aikaisemmin.

Tarkkaileeko Isoveli todellakin sinua? (Is Big Brother Really Watching You?)

Useiden vuosien ajan, epäilevät yksilöt ovat julistaneet että Yhdysvaltojen hallituksella on kyky valvoa ja seurata jokaisen Amerikan kansalaisen toimia. Ovatko nämä ihmiset pelkästään vainoharhaisia vai onko olemassa oikeutettuja syitä huolestumiselle koskien yksityisyyttä nykypäivän Amerikassa? Vahvasti linnoitettu salainen laitos, sijaiten noin 25 mailia (1 maili = n. 1,6 km) etelään Salt Lake City’stä, Utahin osavaltiossa, tulee pian olemaan toimintakuntoinen ja Kansallisen turvallisuusviraston, tai NSA’n, käytössä. Raportit osoittavat että tällä laitoksella on kyky varastoida viisi zetatavua (10 potenssiin 21) dataa, mikä on lähes käsittämätön määrä informaatiota. NSA’n entiset työntekijät ovat ilmaisseet huolta tämän uuden laitoksen olemassaolosta. ”Se nostaa esiin mitä vakavimpia kysymyksiä suunnattoman datamäärän suhteen jota voitaisiin säilyttää yhdessä paikassa monien, monien erilaisten syiden tähden”, sanoi Thomas Drake, joka työskenteli NSA’lle vuodesta 2001 vuoteen 2008. Drake edelleen jatkoi sanoen, ”Se on kätkössä joten sinä et todellakaan tiedä. Se on hyväntahtoinen, oikea… ja jos minä en ole tehnyt mitään väärää niin se ei haittaa. Ainoa tapa jolla sinä voit saada täydellisen turvallisuuden on omata täydellinen vakoiluvaltio. Se on George Orwell’ia. Se on vuotta 1984. Se on sitä miltä tuo näyttäisi.” (20) Toinen entinen NSA’n työntekijä nimeltään Bill Binney käsitteli laajemmin miksi amerikkalaisten pitäisi olla huolestuneita tästä salaisesta laitoksesta. ”Se on todella avaimet käteen tilanteessa, missä se voitaisiin käynnistää nopeasti ja sen johdosta totalitaarinen valtio tulisi pikaisesti. Ominaisuuksia tehdä tuo ollaan pystyttämässä. Nyt kysymys on siitä saisimmeko me väärän henkilön virkaan, tai perustaisivatko tietyt ihmiset heidän verkostonsa sisäisesti hallinnossa, jotta he voisivat saada tuon tapahtumaan nopeasti”, Binney totesi. (21) [Tämä ”väärä henkilö (wrong person)” voisi olla Dan. 11:20’n mainitsema lyhytaikainen Pohjan kuningas seuraten presidentti Obamaa, joka ehkä saa surmansa jossakin terrori-iskussa liittyen 3. maailmansotaan (Dan. 11:18-19). Lyhytaikaisen väärän hallitsijan jälkeen nousee Totuuden kirjan (Dan. 11) jakeessa 21 ”kelvoton”, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa (vaalien kautta), vaan hän on poikkeustilan (Martial Law) sotilashallitsija, lopull. antikristus Amerikassa (jakeet 21-45). Tietysti tämä ”väärä henkilö” voi olla itse ”kelvoton” (jae 21), joka on sotilasdiktaattori poikkeustilassa palvoen linnoitusten jumalaa (jakeet 38-39). Suom. huom.]

Hallinnon kyvyt suorittaa vakoilutoimintaa ovat laajakantoisemmat kuin useimmat ihmiset tajuavatkaan. Tämä tuli ilmeiseksi kun entistä FBI’n vastaterrorismiagenttia Tim Clemente’a haastateltiin CNN’llä. Kohdistamalla kysymyksen siihen kykenisikö liittovaltio pääsemään käsiksi puhelinkeskusteluihin jotka tapahtuivat menneisyydessä, Clemente totesi seuraavaa: ”Meillä varmastikin on keinoja kansallisissa turvallisuustutkimuksissa saada selville tarkalleen mitä sanottiin tuossa keskustelussa. Se ei välttämättä ole jotakin jota FBI haluaisi esitellä oikeudessa, vaan se ehkä auttaa johtamaan tutkimusta ja/tai johtaa kuulusteluun.” Clemente edelleen jatkoi sanoen, ”Ei, tervetuloa Amerikkaan. Kaikkea tuota puhelinjuttelua ollaan sieppaamassa kun me puhumme että tiedämmekö siitä tai pidämmekö siitä vai emme.” (22) Mark Klein, entinen insinööri telekommunikaatiojätti AT&T’ssä, on paljastanut että hänen entinen yhtiönsä on antanut NSA’lle pääsyn kaikkeen viestintään jota suoritetaan AT&T’n asiakkaiden toimesta. ”The NSA rakensi järjestelmän joka imuroi Internet- ja puhelinsoitto-datan tavallisilta amerikkalaisilta yhteistyössä AT&T’n kanssa”, Klein selitti. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Vastoin hallinnon kuvausta sen vakoiluohjelmasta tavoitteenaan ulkomailla olevat terroristit, suuri osa datasta, jota lähetettiin AT&T’n avulla NSA’lle, oli puhtaasti kotimaista.” (23)

Samaan aikaan, uusi laki, joka on nyt menossa Senaatin käsiteltäväksi, vaatii biometrisen tietokannan luomista, joka sisältäisi informaatiota useimmista Amerikan kansalaisista ja sitä operoitaisiin Kotimaan turvallisuusviraston kautta. Laki, joka on nimeltään Border Security, Economic Opportunity, and Immigration Modernization Act (Rajaturvallisuuden, taloudellisten mahdollisuuksien, ja maahanmuuton nykyaikaistamisen säädös), sisältää lausekkeen joka vaatisi työnantajaa todentamaan ihmisten identiteetit joita he palkkaavat tarkistamalla heidän tietonsa tietokannasta. David Bier, analyytikko ajatushautomosta joka tunnetaan nimellä Competitive Enterprise Institute (Kilpailukykyisten yritysten instituutti), on varoittanut että tämä laki, jos hyväksytään, voisi edelleen rajoittaa amerikkalaisten vapautta. ”Huolestuttavin näköpuoli on se, että tämä luo pohjimmiltaan lupaperiaatteen tehdä tiettyjä toimintoja ja sitä voidaan käyttää aktiviteettien rajoittamiseksi. Se on kuin kansallinen ID-systeemi ilman korttia”, Bier sanoi. (24)

Luopumuksen ajat! (The Time Of The Falling Away!)

Toisen Tessalonikalaiskirjeen luvusta 2:3 me löydämme seuraavan varoituksen apostoli Paavalilta, ”Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.” On olemassa monia indikaattoreita siitä että me elämme nyt tuossa luopumuksen ajassa. Itseasiassa, tuore tutkimus jonka suoritti Barna Group, sai selville että 17 prosenttia vastaajista näkee Raamatun epäsuotuisassa valossa. Tässä on lisäystä 10 prosentista vain kahdessa viime vuodessa, ja tämä rappeutuminen todennäköisesti jatkuu kun me siirrymme ajassa eteenpäin. (25) ”Se, mikä tulee liitetyksi Raamattuun, on epäsuosittua yhteiskunnassa ja politiikassa”, sanoi Clint Jenkin, Barna Group’in tutkimuksen varatoimitusjohtaja. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Poliittisesti konservatiivit kristityt eivät ole tehneet itselleen palvelusta kun sanovat, ’Tämä on sitä mitä Raamattu sanoo ja miksi me seisomme tiettyä juttua vastaan.’ ” (26) Toinen kysely, tällä kertaa Rasmussen Reports’in tekemänä, sai selville että vain 64 prosenttia vastaajista väittää että he uskovat Jeesuksen Kristuksen nousseen kuolleista. Tämä on jyrkkä pudotus saman kyselyn tuloksista joka tehtiin viime vuonna, mikä osoitti että 77 prosenttia vastaajista uskoo Kristuksen ylösnousemukseen. (27)

Me emme ainoastaan ole näkemässä tuntuvaa laskua noissa jotka omaksuvat kristillisen uskon, vaan on myöskin olemassa kasvavaa vihamielisyyttä kristittyjä ihmisiä kohtaan. Tätä näkökohtaa korostetaan uutisjutussa jonka CNN julkaisi otsikolla ”When Christians Become a Hated Minority (Kun kristityistä tulee vihattu vähemmistö)”. Artikkelin mukaan, suuri osa vihamielisyydestä, jota kohdistetaan kristittyihin tänä päivänä, on seurausta haluttomuudesta hyväksyä homoseksuaalinen elämäntapa. (28) Surullista kyllä, johtuen tästä kasvavasta vihamielisyydestä, monet tunnustavat kristityt ovat nykyään liian peloteltuja ja uhkailtuja edes ilmaisemaan mielipidettään että homoseksuaalisuus on synti. ”Media tervehtii jotakuta joka tulee ulos kaapista homona, mutta joku, joka vain ilmaisee heidän henkilökohtaisia uskonnollisia näkemyksiään homoseksuaalisesta käytöksestä, joutuu hyökkäyksen kohteeksi”, sanoi Peter Sprigg, entinen pastori joka nyt työskentelee Family Research Council’ille. (29) Joe Carter, toimittaja Gospel Coalition’issa, arvioi myöskin tilannetta. ”Tekokohteliaisuus, kiusaantuneisuus, tekosiveys ja pelko ilmaista epäsuosittua mielipidettä on saanut monet kristityt pidättymään selittämästä sitä miten homoseksuaalinen käytös tuhoaa elämiä”, kirjoitti Carter tuoreessa artikkelissa. Hän edelleen jatkoi kirjoittamistaan, ”On vain helpompaa mennä mukana. Sinä et halua joutua niputetuksi yhteen fanaatikkojen kanssa. Se on voimakas sana.” (30) Ammattijalkapallon pelaaja Brendon Ayanbadejo, joka kutsuu itseään homoseksuaalisen liikkeen liittolaiseksi, selitti haastattelussa CBS’n televisio-ohjelmassa ”Face the Nation” näkökantaa jonka hän toivoo kristittyjen omaksuvan tulevaisuudessa. ”Uskonnollinen yhteisö, me kunnioitamme uskontoa, ja me haluamme ihmisten omistavan uskontonsa ja myöskään muuttamatta uskontoja, mutta me haluamme ihmisten hyväksyvän jokaisen”, Ayanbadejo julisti. (31)

Näinä kasvavan vihamielisyyden päivinä kristittyjä kohtaan, voi olla vahingollista ihmisille ilmaista heidän uskonnollisia vakaumuksiaan. Tuo oli asianlaita Phillipsburg’issa, New Jerseyn osavaltiossa, kun sijaisopettaja erotettiin määräajaksi ja sitten lopulta potkaistiin ulos sen jälkeen kun hän antoi Raamatun oppilaalle joka ilmaisi kiinnostusta omistamaan sellaisen. Puhuessaan tapauksesta, opettajan ystävää siteerattiin sanomasta, ”Vain siksi että tämä kaveri antoi taskukokoisen Uuden Testamentin lounastunnillaan – se riittää heittämään sinut ulos koulusta. He ovat sanoneet tänä yönä, ’Jumala, me emme halua sinua tähän kouluun.’ ” (32)

Tappavien tautien ilmaantuminen! (The Emergence Of Deadly Diseases!)

Näyttää siltä että joka kuukausi me kuulemme uusista tappavien tautien puhkeamisista ympäri maailman. Utelias mieli saattaisi ihmetellä mistä sellaiset taudit tulevat. Tuoreiden uutisraporttien mukaan, viruksia kehitetään joskus laboratorioissa. Artikkelissa joka julkaistiin toukokuun 2. päivänä 2013, paljastettiin että tutkijat Kiinassa ovat kehittäneet uusia flunssaviruksen kantoja. Tämä kehityskulku on nostanut Lord May’n, entisen hallinnon päätiedemiehen Britanniassa, vihaa. ”He väittävät että he tekevät tätä auttaakseen rokotteiden ja senkaltaisten kehitystä. Itseasiassa todellinen syy on se, että heitä ajaa sokea kunnianhimo ilman minkäänlaista maalaisjärkeä. Hillitsemismaine tämänkaltaisissa laboratorioissa ei ole rohkaiseva. He ryhtyvät harrastamaan sitä keskenään luodakseen ihmisestä ihmiseen tarttumisen koskien hyvin vaarallisia viruksia. Se on kauhistuttavan vastuutonta”, Lord May selitti. (33) Tästä kirjoittamishetkestä lukien, Kiinan kansakunta kamppailee uuden lintuinfluenssa-viruskannan, nimeltään H7N9, kanssa, joka on vaatinut ainakin 35 yksilön hengen lähtien maaliskuusta 2013. (13)

Samaan aikaan, uusi koronaviruksen kanta, joka on samankaltainen verrattuna ankaraan akuuttiin hengityssyndroomaan (Severe Acute Respiration Syndrome), tai SARS’iin, on levinnyt Saudi-Arabiaan. Ainakin 34 ihmistä on saanut tartunnan viruksesta joista 18 on menettänyt henkensä. (35) The SARS-tyyppinen virus on näyttäytynyt myös Ranskassa, (36) joka on yllyttänyt globaaleja terveysviranomaisia varoittamaan että tämä uusi viruskanta, yhdessä lintuinfluenssaviruksen kanssa Kiinassa, voisi kipinöidä globaaleja taudin puhkeamisia jos niitä ei pidetä kurissa. (37) Nämä uudet virus- ja tautikannat ovat vielä yksi syy miksi meidän täytyy alati valvoa ja rukoilla näinä ahdistuksen päivinä.

Lopuksi, minä tiedän että me elämme voimakkaan hengellisen painostuksen ajassa. Uutisotsikoilla on taipumus esitellä paljon enemmän huonoja uutisia kuin hyviä uutisia tässä ajassa ja aikakaudessa, ja sillä voi olla uuvuttava vaikutus Jumalan lapsiin. Minä rohkaisen jok’ikistä teistä viemään taakkanne Herran tykö ja panemaan uskonne ja luottamuksenne Häneen. Sillä kuten sanotaan Ensimmäisen Pietarinkirjeen luvussa 5:6-10, ”Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että hän ajallansa teidät korottaisi, ja "heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen". Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää. Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava.”

Kiitokset kaikille teille jotka niin jalomielisesti tuette tätä ministeriötä. Me arvostamme tätä tilaisuutta palvella teitä ja tulemme yrittämään kovasti työskennelläksemme niin lujasti kuin pystymme pitääksemme teidät ajan tasalla meidän aikamme ajankohtaisista tapahtumista. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, pieniä tai suuria, please älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Jokaiselle rukouspyynnölle suodaan aina yksilöllistä huomiota, ja me tiedämme varmuudella että Jumala kuulee meidän rukouksemme. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. MSN News, May 1, 2013, By Emma Pearse, http://news.msn.com.
02. BBC News, April 24, 2013, By Sean Coughlin, http://bbc.co.uk.
03. MSN News, May 1, 2013, By Emma Pearse, http://news.msn.com.
04. Quartz Magazine, May 6, 2013, By Todd Woody, http://qz.com.
05. CBS News, May 2, 2013, By Shoshana Davis, http://cbsnews.com.
06. The Daily Mail, By Michael Hanlon, http://dailymail.co.uk.
07. Ibid.
08. Ibid.
09. The Guardian, April 2, 2013, By Paul Harris, http://guardian.co.uk.
10. World Net Daily, March 16, 2013, By Drew Zahn, http://wnd.com.
11. CNS News, May 6, 2013, By Susan Jones, http://cnsnews.com.
12. The American Civil Liberties Union, Official Press Release, December 31, 2011, http://aclu.org.
13. Wired Magazine, April 15, 2013, By David Kravets, http://wired.com.
14. McClatchy News Service, April 26, 2013, By Jonathan S. Landry, Washington, D.C.
15. Wired Magazine, April 15, 2013, By David Kravets, http://wired.com.
16. Atlanta Daily World, May 14, 2013, By Matthew Charles Cardinale, http://atlantadailyworld.com.
17. The Wall Street Journal, May 18, 2009, By Glenn Harlan Reynolds, http://wsj.com.
18. The Washington Post, May 12, 2013, By Juliet Eilperin, http://washingtonpost.com.
19. CNBC, May 6, 2013, By CNBC, http://cnbc.com.
20. Fox News, April 12, 2013, By Catherine Herridge, http://foxnews.com.
21. Ibid.
22. The Guardian, May 4, 2013, By Glenn Greenwald, http://guardian.co.uk.
23. Ibid.
24. Wired Magazine, May 10, 2013, By David Kravets, http://wired.com.
25. Daily Democrat, May 4, 2013, By Josh Dulaney, http://dailydemocrat.com.
26. Ibid.
27. CNS News, April 1, 2013, By Dan Joseph, http://cnsnews.com.
28. CNN, May 5, 2013, By John Blake, http://cnn.com.
29. Ibid.
30. Ibid.
31. CNS News, May 6, 2013, By Penny Starr, http://cnsnews.com.
32. The Christian Post, April 12, 2013, By Jessica Rodriguez, http://christianpost.com.
33. The Independent, May 2, 2013, By Steve Connor, http://indepedent.co.uk.
34. Reuters News Service, May 13, 2013, By Koh Gui Qing, Beijing, China.
35. Associated Press, May 13, 2013, By Maria Cheng, London, United Kingdom.
36. Ibid.
37. Ibid.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

1 kommentti:

  1. Pahoittelen erästä käännösvirhettä ja tekstipuutosta uutiskirjeeseen joka lipsahti kiireessä 3.6.2013. Tässä korjattu kohta väliotsikon "Tarkkaileeko Isoveli todellakin sinua?" alta:

    Mark Klein, entinen insinööri telekommunikaatiojätti AT&T’ssä, on paljastanut että hänen entinen yhtiönsä on antanut NSA’lle pääsyn kaikkeen viestintään jota suoritetaan AT&T’n asiakkaiden toimesta. ”The NSA rakensi järjestelmän joka imuroi Internet- ja puhelinsoitto-datan tavallisilta amerikkalaisilta yhteistyössä AT&T’n kanssa”, Klein selitti. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Vastoin hallinnon kuvausta sen vakoiluohjelmasta tavoitteenaan ulkomailla olevat terroristit, suuri osa datasta, jota lähetettiin AT&T’n avulla NSA’lle, oli puhtaasti kotimaista.” (23)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com