Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 28. kesäkuuta 2013

NSA-vuotaja Edward Snowdenin pakomatka tyssännyt Moskovaan ja massamedia repii kaiken irti vakoilutarinasta – Venäjä yrittää estää USA:n Syyrian intervention toimittamalla huippunykyaikaisia aseita presidentti Assadille

Tässä aika tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) viime maanantailta, jossa David Bay kertoo aluksi Hongkongiin paenneesta entisestä Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston eli NSA’n työntekijästä joka paljastuksillaan yksityisten kansalaisten vakoilusta on päässyt massamedian suosikiksi muodostaen mielenkiintoisen vakoilutarinan. Valtamedia on kuitenkin yhtäkkiä kääntänyt kelkkansa ja saa hänet näyttämään maanpetturilta noudattaen hallinnon Kuusiportaista Asenteenmuokkausohjelmaa kansalaisten manipuloimiseksi sähköisen valvonnan hyväksyntää varten. Uutiskirjeen toisessa osiossa kerrotaan Venäjän vaikutusvallan lisääntymisestä ainakin puheissa Syyrian sisällissotaan kun uutislähteen mukaan presidentti Putin aikoo toimittaa tehokkaita aseita Syyrian nykyhallinnolle taistelussa Syyrian kapinallisia vastaan ja estääkseen Lännen väliintulon Syyrian konfliktiin. Kuitenkin David uskoo että jossain vaiheessa Venäjä tulee perääntymään Syyrian tuestaan koska Illuminatin suunnitelma ja Raamatun profetiat edellyttävät Assadin kaatumista ja Damaskon kukistumista (Jes. 17:1). Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, June 24, 2013


I. NSA-ilmiantaja, Edward Snowden, on onnistuneesti paennut Hongkong’iin ja lentänyt Venäjälle! Ja sitten, kenties, tähtäin Ecuadoriin!

Hänen lentonsa paeta Amerikan lainvalvontaviranomaisia takaa, että paljastukset siitä, miten laajalle levinnyttä ja kuinka syvällisesti meidän hallintomme seuraa meitä, kehittyvät jatkossakin.

UUTISKATSAUS: ”Snowden pakenee Hongkong’iin Moskovan vuoksi”, The Washington Post, 23. kesäkuuta 2013

”MOSKOVA – Edward Snowden, entinen hallituksen urakoitsija joka vuoti huippusalaisia asiakirjoja USA:n vakoiluohjelmista, pakeni Hongkong’iin Moskovaa varten sunnuntaina apunaan anti-salailujärjestö WikiLeaks, laskeutuen Sheremetyevon kansainväliselle lentokentälle Aeroflotin lennolla…”

Moskova ei ehkä ole Edward Snowden’in lopullinen määränpää.

”Snowden’in lopullinen määränpää oli tuntematon, mutta Ricardo Patiño Aroca, Ecuadorin ulkoministeri, twiittasi sunnuntai-iltapäivänä että hänen hallituksensa oli vastaanottanut hakemuksen turvapaikasta Snowden’ilta. WikiLeaks julkaisi lausunnon sanomalla että Snowden oli ’matkalla Ecuadorin tasavaltaan turvallisen reitin kautta turvapaikkapyrkimyksiä varten’.”

Miten Snowden pääsi lähtemään Hongkong’ista kun tuo mitä nykyaikaisin, länsimainen valtiokaupunki oli suunnattoman Yhdysvaltojen painostuksen alla hänen luovuttamisekseen maanpetoksesta? Ymmärtääksemme tätä kysymystä, me käännymme vielä uuteen juttuun.

UUTISKATSAUS: ”Edward Snowden -draama on saavuttanut huippunsa samastuen toimintaelokuvaan”, National Journal, by Matt Berman, 23. kesäkuuta 2013

”…kuinka Snowden pääsi pois Hongkong’ista? Erityisesti kaiken painostuksen suhteen jota Obaman hallinto oli laittamassa Hongkong’in hallitukselle hänen luovuttamisekseen? Hongkong’in hallitus on tilkinnyt tuon reiän seuraavalla lausunnolla:

’Yhdysvaltain hallitus teki aikaisemmin pyynnön Hongkong’in erityishallintoalueen hallitukselle väliaikaisesta pidätysmääräyksestä Mr. Snowden’ia vastaan. Koska Yhdysvaltain toimittamat asiakirjat eivät täysin noudattaneet Hongkong’in lain oikeudellisia vaatimuksia, Hongkong’in erityishallintoalueen hallitus on pyytänyt Yhdysvaltain hallitusta toimittamaan lisätietoja, jotta oikeusministeriö voisi harkita vastaako Yhdysvaltain hallituksen pyyntö relevantteja oikeudellisia edellytyksiä. Koska Hongkong’in erityisalueen hallituksella ei ole vielä riittävästi tietoa käsitellä väliaikaisen pidätysmääräyksen pyyntöä, ei ole oikeudellista perustaa rajoittaa Mr. Snowden’ia lähtemästä Hongkong’ista.’

Vau! Tuo ympäripyöreä lausuma Hongkong’in viranomaisilta jätti oikeudellisen oven auki juuri riittävän pitkäksi ajaksi Snowden’ille paeta. Miksi Hongkong’in hallitus vastustaa Amerikan vaatimuksia hänen välittömälle luovutukselle? Kiinan ja Amerikan hallitukset ovat pitkään olleet levottomia keskenään, alkaen valuuttamanipulointisyytöksistä, molemminpuolisiin hakkerihyökkäyksiin, sekä yleisiin taloudellisiin huoliin. Ongelmat saavuttivat pisteen missä presidentti Obama tapasi Kiinan presidentin muutama viikko sitten asioiden lievittämiseksi.

Me tiedämme että kaikki maapallon 10 viimeistä johtajaa – NEWS2363 – tekevät yhteistyötä kaikissa tärkeissä asioissa aivan kuten Ilmestyskirja 17:17 ennustaa; edelleen me tiedämme että tämä kiihtymys Snowden’in suhteen ja hänen paljastuksensa koskien vakoiluohjelmaa jonka me jo tiedämme alkaneen presidentti Bushin toimesta lokakuussa 2001, täytyy olla kriisi joka on tarkoitettu massamedialle suoltamaan sensaatiomaisia otsikoita, yksi toisensa jälkeen.

Niin kauan kuin tämä vakoilukriisi hallitsee radioaaltoja, pari merkittävää Eliitin sydäntä lähellä olevaa tavoitetta suoritetaan:

1) Vakoilutarinoiden ollessa pakkomielteenä amerikkalaisille, massamedia voi helposti varmistaa että tosijutut jotka kuljettavat hyvin raskasta merkitystä meidän tulevaisuuden vapauksille voivat joutua aliuutisoitaviksi.

Minä en koskaan unohda päivää kun massamedia ’tuli hulluksi’ uutisjutusta kun Amerikan sotavoimat olivat vangitsemassa hyvin alistettua Saddam Husseinia ahtaassa ketunkolossa. Tunnit toistensa jälkeen keskittyivät tuohon kehittyvään uutistarinaan. Media rakasti spektaakkelia tästä kerran niin ylpeästä johtajasta joka joutui täydelliseen nöyryytykseen.

TODELLINEN uutisjuttu tuona päivänä, jonka hyvin harvat ihmiset kuulivat, oli se kun presidentti Bush vaivihkaa allekirjoitti Patriot Act II:sen olemassaoloon! Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1878. Selvästikin, amerikkalaisten olisi pitänyt olla tietoisia että heidän perustuslaillisia etuuksia ja vapauksia murennettiin vakavasti presidentti Bushin allekirjoittaessa Patriot Act II:sen laiksi; mutta, ei, massamedia selosti tätä ”tuntuu hyvältä” juttua siitä kuinka Amerikan joukot lopulta ajoivat nurkkaan vihatun Saddam Husseinin kuten rotan ketunkolossa ja vangitsivat hänet.

Keskittymällä nöyhtätarinaan, media salasi todella tärkeän uutisen. Näetkö miten tämä median herneenarvauspeli (shell game) toimii?

2) Jatkuva Snowden’in uutiskattavuus ja hänen paljastuksensa valtavista vakoilusysteemeistä käännettyinä meitä vastaan täyttävät ”Kuusiportaisen Asenteenmuokkausohjelman” vaatimuksen Askeleelle #4. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2468, otsikolla, ”Kuusiportainen Asenteenmuokkausohjelma – Salakavala tekniikka koko väestön ajattelutavan muuttamiseksi, näkymättömästi, hiljaa”)

Kuuntele tätä kuvausta Askeleelle #4, kaikkein tärkein kuudesta askeleesta.

”Askel 4. Prosessissa, pelkkä järkyttävän aiheen toisto joka on keskustelun alla tylsyttää asteittain sen vaikutusta.”

Snowden’in paljastukset, ynnä Amerikan reaktio, ynnä tuhansien puolesta-ja-vastaan artikkeleiden jotka on kirjoitettu siitä aiheesta, aiheuttavat ”silkan toiston” tästä kauhistuttavasta jutusta, tylsyttäen asteittain raivoa molemmilla puolilla tästä aiheesta. Vähän ajan päästä, Askeleet #5 ja #6 toteuttavat vääjäämättä tämän mielenhallintaohjelman.

”Askel 5. Ihmiset eivät sitten enää ole järkytettyjä aiheen taholta.”

”Askel 6. Ei enää raivoissaan, ihmiset alkavat esittää perusteita hillitäkseen äärimmäisyysaineksia; tai, he hyväksyvät perusteet, haasteet, keinot sen SAAVUTTAMISEKSI.”

Tätä salakavalaa metodia muuttaa syvästi juurtuneita ihmisten asenteita ollaan menestyksellisesti suuntaamassa Amerikan väestöä kohti kokonaisuudessaan. Miljoonat ihmiset kokevat asenteellisia muutoksia mitä erilaisimmista aiheista tänä päivänä, käsittäen sen sietääkö keskiverto amerikkalainen hallituksensa tunkeutumisen yksityisyyteensä aivan täysin. Jo nyt, ällistyttävä lukumäärä totisia kansalaisia uskoo hallituksen olevan oikeassa – todellakin, velvollisuus – kuunnella jokaista viestintää maassa jos sellainen aktiviteetti suojelee meitä ”terrori-iskuilta”.

Koska keskiverto amerikkalaisella ei ole mitään salattavaa, hän ei tunne olevansa uhan alla joka on lähtöisin tästä hallinnon vakoilusta. Siispä, heti kun tämä kriisi kypsyy, Liittovaltion hallitus voi operoida tätä massiivista vakoilujärjestelmää lähes avoimesti, koska amerikkalaiset ovat hyvin turvallisella mielellä tietäen, ettei heillä ole mitään salattavaa.

Se mitä tällaiset kansalaiset eivät ymmärrä, on että, tämä massiivinen vakoilusysteemi EI ole suunnattu häijyjä ulkomaisia terroristeja vastaan, vaan keskiverto amerikkalaista vastaan jota jonakin päivänä pelotellaan brutaaleimman ja tehokkaimman maanpäällisen absoluuttisen diktatuurin kantapään alla!

Tämä tavoite on todellinen tavoite, jota me olemme varoitelleet kaikenaikaa lähtien tunneista jotka seurasivat 9/11-iskuja. Keskiverto Amerikan kansalainen on kohde. On aina ollut, ja tulee aina olemaan.

Pieniasteinen lisäsuojelu ”terrorismia” vastaan tullaan murskaamaan suunnattoman painon alla koskien meidän kallisarvoisten vapauksiemme menettämistä ja saamatta niitä takaisin.

Muuten, Edward Snowden’ia on nyt syytetty vakoilusta.

UUTISKATSAUS: ”Hallinto nostaa vakoilusyytteitä Edward Snowden’ia vastaan”, The Atlantic Wire, 21. kesäkuuta 2013

”Snowden’ia syytettiin vakoilusta, varkaudesta ja konversiosta koskien liittovaltion omaisuutta, viranomaiset sanoivat. Kanne nostettiin Virginian itäisessä piirikunnassa, hallintoalue, missä Snowden’in entinen työnantaja, Booz Allen Hamilton, pitää päämajaansa, ja alueella, jolla on pitkä ansioluettelo syyttämistapauksissa kansallisten turvallisuusseuraamusten suhteen.”

Sen jälkeen kun massamedia on selostanut tätä juttua loputtomiin, suurin osa amerikkalaisista tulee siihen johtopäätökseen että hän oli maanpetturi, eikä todellinen patriootti joka yritti informoida kansalaistovereitaan siitä miten heidän vapauksiaan oltiin murentamassa.

--------------------------------------------

Tässä vielä tuoreimpia uutisia liittyen Snowden -draamaan:

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/06/1774207/snowdenia-ei-tiettavasti-havannan-koneessa
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/06/1773959/usa-snowden-horjutti-kansallista-turvallisuutta
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/06/1774239/lahde-snowdenin-matkan-jatko-vaakalaudalla---tassa-syy
http://yle.fi/uutiset/ecuador_torjuu_painostuksen_snowdenin_suhteen_-_tarjoaa_usalle_rahaa_ihmisoikeuskoulutukseen/6708742
http://yle.fi/uutiset/obama_ei_aio_sekaantua_kamppailuun_snowdenin_karkotuksesta/6708389

Who is this guy, Edward Snowden, for this age?
Is he a cyber-martyr hated by NSA’s the de facto leader, Lucifer? Read


II. Kun suuri määrä amerikkalaisjoukkoja on Jordanian maaperällä, hieman yli Syyrian rajan, Venäjä näyttää astuvan sisään pakottaakseen Amerikan johtajat hylkäämään ponnistelut liikkua sotilaallisesti presidentti Assadia vastaan.


”Viime viikolla, Nobelin rauhanpalkinnon saaja presidentti Barack Obama ilmoitti että hänen hallintonsa olisi varustamassa Vapaan Syyrian armeijaa aseilla pistääkseen hanttiin Syyrian presidentti Bashar al-Assadin joukoille. Lisäksi, he näyttävät toteuttavan Libya-tyylisen lentokieltoalueen maan ylle, johon kuten Libyassa, liittyisi todennäköisesti laajalle ulottuvaa epäiltyjen armeijan linnoitusten ja valvontakeskusten mattopommitusta.”

”Saappaiden ollessa maaperällä Syyrian rajojen ympärillä, Yhdysvallat on epäilemättä valmistautumassa laajaan taisteluun koko alueella vielä kerran, tavoitteenaan uudet Yhdysvaltain toimittamat aseet jotka ovat tappavampia ja enemmän tuhoa aiheuttavia sisällissodassa joka on vaatinut kymmeniätuhansia kuolleita viime vuonna. Obaman hallinnon oletus on että nämä aseet kallistavat vaa’an kapinallisten hyväksi, joista monet on tunnistettu Amerikan arkkivihollisen, Al-Qaidan, jäseniksi.”

”Tällä viikolla, Britannian tiedusteluraportin mukaan, Putin kuulemma siirsi diplomaattista kommunikeaa Yhdysvalloille ja Ranskalle … Venäläiset eivät ole löysäämässä heidän Syyrian politiikkaansa ja he valmistautuvat tuplaamaan panoksen varustamalla Assadin armeijaa aseilla joita ei ole koskaan aikaisemmin nähty Lähi-idässä.”

Minkälaisia asejärjestelmiä venäläiset kertoman mukaan ovat valmiita kuljettamaan Syyrian presidentti Assadille?

1) Patriot-ohjukset tulevat kärsimään ja kumotaan S300 SAM -ohjusjärjestelmällä … Putin myöskin uhkasi toimittaa vielä kehittyneempiä S400 ilmatorjuntaohjuksia (katso kuva alhaalla) jotka ovat ylivertaisia Patriot-ohjuksiin verrattuna ja luokitellaan maailman kehittyneimmäksi ilmapuolustusjärjestelmäksi.”

2) ”Venäjä tulee myös varustamaan Syyrian viimeisintä tekniikkaa olevilla 24-Barrell raketinheittimillä joilla on 60 kilometrin kantomatka ja ne on luokiteltu lajissaan kehittyneimmäksi tykistön aseeksi.”

3) ”Skean 5 maasta-merelle laukaistavat ohjukset ovat kykeneviä osumaan ja upottamaan minkä tahansa kohteen joka on jopa 250 kilometrin päässä Syyrian rannikosta.”

Meidän täytyy odottaa nähdäksemme kuinka tämä julkinen retoriikka todella toteutetaan, käytännössä. Putin on tunnettu siitä että hän täyttää ilman kuumuudella, uhkaavalla retoriikalla, vain perääntyen hissukseen ja ollen koskaan kuljettamatta aseita.

Koska juurtuneen diktaattorin, Syyrian presidentti Assadin, kukistaminen on osa Illuminatin suunnitelmaa ’ei-integroituneen aukon’ strategiaa varten joka on valtuuttanut maapallon kymmenen viimeistä kuningasta, me tiedämme että Amerikka, Iso-Britannia, Venäjä ja Kiina ovat asettaneet heidän tukensa tämän Suunnitelman taakse.

Venäjän täytyy pitää yllä sen voimakasta retoriikkaa viimeiseen mahdolliseen hetkeen saakka, säilyttääkseen maineensa ehjänä arabien tukemiselle. Kun Venäjä lopulta taipuu ja ei tee mitään, kuten tapahtui Irakin Saddam Husseinin tapauksessa, maa voi syyttää toimiensa puutteesta useita uskottavia osatekijöitä.

Usko minua, kun paine kasvaa suureksi Syyrian yllä, Venäjä tulee perääntymään.

Syyrian diktaattorin täytyy mennä. Ei-integroituneen aukon (The Non-Integrating Gap) -strategia vaatii sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com