Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Joulukuu 2013

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta joulukuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue XII    December 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Pahuuden kiivas hyökkäys ihmisten mieliin!
(An Onslaught Of Evil On The Minds Of The People!)

”Ja hän sanoi: "Mikä ihmisestä lähtee ulos, se saastuttaa ihmisen. Sillä sisästä, ihmisten sydämestä, lähtevät pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat, aviorikokset, ahneus, häijyys, petollisuus, irstaus, pahansuonti, jumalanpilkka, ylpeys, mielettömyys. Kaikki tämä paha lähtee sisästä ulos ja saastuttaa ihmisen." ”

Markus 7:20-23

”Kuulkaa nyt, te, jotka sanotte: "Tänään tai huomenna lähdemme siihen ja siihen kaupunkiin ja viivymme siellä vuoden ja teemme kauppaa ja saamme voittoa" - te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu.”

Jaakobin kirje 4:13-14

”Voi niitä, jotka vääriä säädöksiä säätävät, jotka turmiollisia tuomioita kirjoittelevat, vääntääksensä vaivaisten asian ja riistääksensä minun kansani kurjilta oikeuden, että lesket joutuisivat heidän saaliiksensa ja orvot heidän ryöstettäviksensä!”

Jesaja 10:1-2


Tässä LTN:n numerossa, me tarkastelemme järkyttäviä tosiasioita jotka paljastavat että nykypäivän nuoria aivopestään systemaattisesti samalla kun heidän mieliään valmennetaan vastaanottamaan tuleva globaali antikristuksen henki. Me myöskin tutkimme ihmiskunnan uhmakasta luonnetta, katalaa taipumusta väkivaltaan, ja hiljattain käyttöön otetun edullisen terveydenhuoltolain (Affordable Care Act) vaikutusta Yhdysvalloissa. Ymmärrän, ettei tämän uutiskirjeen sisältö ole useinkaan miellyttävää lukea, mutta minä uskon vakaasti että sen jälkeen tunnemme paljon paremmin totuuden koskien tämän nykyisen ajan tapahtumia. Se on minun toiveeni ja rukoukseni että näiden sivujen sisältö herättää lukijoiden sieluja, ja saa meidät kaikki ymmärtämään että meidän täytyy turvautua meidän Herraamme ja Vapahtajaamme, Jeesus Kristukseen, tukemaan meitä edessä olevina päivinä. Onneksi, meillä voi olla rauha sydämissämme ja varmuus siitä, että Jumala pitää sydämemme ja mielemme puhtaina huolimatta myllerryksestä joka on niin vallitsevaa tässä maailmassa, sillä kuten sanotaan Filippiläiskirjeen luvussa 4:7, ”Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.”

Todisteita aivopesusta kouluissa! (Evidence Of Indoctrination In The Schools!)

Koskien useimpia lapsia Yhdysvalloissa, vaikutusvaltaisimmat aikuiset heidän elämissään eivät ole heidän vanhempansa vaan pikemmin julkisten koulujen opettajat, nuo, joiden tehtäväksi on uskottu kansakunnan nuorison valistaminen. Se on näiden koulujen luokkahuoneet joissa lasten mieliä muokataan, ja vaikutus, joka kohdistuu näiden ratkaisevien vuosien kehitykseen ja joka tulee säilymään näissä nuorissa kun he siirtyvät aikuisuuteen ja läpi koko heidän elämänsä.

Kun pyritään varmistamaan, että tämän päivän nuoret kehittyvät ennakoivasti ja yhtenäisesti, Yhdysvaltojen hallinto on parhaillaan toteuttamassa uusia standardeja julkisissa kouluissa. Nämä standardit, jotka tunnetaan Common Core -valtionstandardeina, on hyväksynyt 45 osavaltiota, Columbian piirikunta, sekä neljä Amerikan valta-aluetta. (1) Kun pyritään houkuttelemaan osavaltioiden hallituksia omaksumaan nämä standardit, Obaman hallinto ilmoitti apurahaohjelmasta vuonna 2009 mikä mahdollistaisi osavaltioiden jotka ovat ottaneet käyttöön Common Core -standardit kilpailemaan valtion tukiaisista. ”4,35 miljardin dollarin kilpailu huippuohjelmasta (Race to the Top program), jota me olemme tänään paljastamassa, on haaste osavaltioille ja piirikunnille. Pyrimme ajamaan uudistusta, palkitsemaan huippuosaamista, ja dramaattisesti parantamaan meidän kansakuntamme kouluja”, ilmoitti opetusministeri Arne Duncan vuonna 2009. (2)

Kun yhä enemmän kouluja jatkaa näiden uusien opetusstandardien käyttöönottamista, lukuisia uusia raportteja on noussut pintaan osoittaen että amerikkalaiset lapset ovat nyt läpikäymässä kiivasta piilovaikuttamisen hyökkäystä luokkahuoneissaan. Yksi tällainen esimerkki on tehtävänanto jonka on julkaissut yhtiö New Jersey’stä nimeltä Pearson Education. Tässä niin kutsutussa englanninkielen tehtävässä, oppilaita käsketään tekemään joukko vähemmän monisanaisia lauseita korvaamalla alleviivatut sanat possessiivipronominilausekkeella. Lauseisiin, joita oppilaiden käsketään muodostamaan uudelleen, sisältyy seuraavia: ”The job of a president is not easy (Presidentin työ ei ole helppoa)”, ”He makes sure the laws of the country are fair (Hän varmistaa että maan lait ovat reiluja)”, The commands of government officials must be obeyed by all (Kaikkien pitää totella hallinnon virkailijoiden käskyjä)”, sekä ”The wants of an individual are less important than the well-being of the nation (Yksilön tarpeet ovat vähemmän tärkeitä kuin kansakunnan hyvinvointi)”. (3) Tämä opetus kuulostaa hyvin paljon aivopesuistunnolta joka on naamioitu englanninkielentehtäväksi. Se kannattaa absoluuttista ja kritiikitöntä alistumista hallinnolle ja etenee kollektiiviseen ajatukseen että meidän tekomme täytyy olla yhteiskunnan parhaaksi vaikka se rikkoisi yksittäisten ihmisten oikeuksia.

Toisessa tehtävässä, opiskelijoille Arkansasin osavaltiosta jotka käyvät koulua Bryant’in piirikunnassa annettiin työlista joka esittää hypoteettisen tilanteen jossa oppilaita on kehotettu Yhdysvaltojen hallinnon taholta tekemään muutoksia Perustuslain lisäpöytäkirjakokoelmaan (Bill of Rights). Osa tehtäväohjeista kuuluu seuraavasti: ”Yhdysvaltojen hallitus on parhaillaan tarkistamassa Perustuslain lisäpöytäkirjakokoelmaa. He ovat päättäneet että se on vanhentunut ja ei ehkä säilytä sen nykyistä muotoa enää. Heidän tavoitteena on varmistaa että henkilökohtaiset kansalaisvapaudet ja onnellisuuden tavoittelu pysyy vartioituna 21. vuosisadalla.” Tehtävänanto edelleen neuvoo oppilasta, ”Olet saanut tehtäväksi arvioida uudelleen ja muokata Perustuslain lisäpöytäkirjakokoelmaa. Tarkemmin sanoen sinun täytyy priorisoida, typistää, ja lisätä parannuksia, ja sitten muuttaa ideasi tarkistetuksi Perustuslain lisäpöytäkirjakokoelmaksi.” (4)

Samaan aikaan yhtiö nimeltä Scholastic, joka tuottaa opetusmateriaalia julkisiin kouluihin, on julkistanut matematiikan työlistan joka on tarkoitettu viidennen luokan oppilaille, joka esittää hymyilevän nuoren tytön jolla on kourallinen rahaa ja ohjaa opiskelijoita ”jakamaan vaurautta”. (5) Tämä hienovarainen oppitunti sosialistista oppia sopii käsi kädessä Barack Obaman agendaan ”vaurauden uudelleenjakamiselle”. Hänen tukensa tällaiselle käsitteelle ilmaistiin vuonna 2001 radiohaastattelussa jolloin hän oli vielä Illinoisin osavaltion senaattori. Tässä haastattelussa, Obama totesi seuraavaa: ”Korkein oikeus ei koskaan uskaltautunut kysymyksiin vaurauden jakamisesta tasaisemmin ja enemmän peruskysymyksiin, kuten poliittiseen ja taloudelliseen oikeudenmukaisuuteen yhteiskunnassa. Tältä osin, niin radikaalisti kuin luulenkin että ihmiset yrittävät luonnehtia Warren’in oikeusistuinta, se ei ollut siinä määrin radikaali. Se ei irrottautunut olennaisista rajoituksista, jotka oli asetettu Perustuslain perustajaisien toimesta…” (6)

Lisäksi koulutehtävä joka annettiin 14-15 -vuotiaille Illinoisin osavaltiossa esittää oppilaat hypoteettisen tilanteen kanssa missä heitä neuvotaan valitsemaan kuka saa elää ja kuka kuolee satunnaisessa ryhmässä ihmisiä sairaalassa, jotka tarvitsevat dialyysihoitoa. Tehtävän ohjeet toteavat, ”Elleivät he saa tätä menettelyä, he kuolevat. Paikallisella sairaalalla on tarpeeksi koneita tukemaan vain kuutta ihmistä. Tämä merkitsee sitä että neljän ihmisen ei anneta elää. Sinun täytyy päättää tiedoista alapuolella ketkä kuusi jäävät eloon.” (7)

Raportteja on myöskin noussut esiin osoittaen että jotkut julkiset koulut ovat esitelleet oppilailleen Islam-uskontoa. Sellainen oli asianlaita kun viime opintomatkaan ryhmälle oppilaita Tennesseen osavaltiosta sisältyi vierailu islamilaiseen moskeijaan, jossa opiskelijat saivat boolia, pikkuleipiä, ja kopioita niin kutsutusta islamilaisesta pyhästä kirjasta nimeltä Koraani. (8) Jotkut oppilaiden vanhemmista ilmaisivat ärtymystä tästä kehityskulusta. ”Meidän lapsia aivopestään ja tätä sysätään heidän kasvoille”, julisti eräs oppilaan isä. (9) Toinen tapaus, joka sattui Teksasin osavaltiossa alkuvuonna 2013, kipinöi myöskin suuttumusta. Raportin mukaan joka julkaistiin helmikuussa 2013, maantiedon opettaja toi burkia, perinteisiä musliminaisten pukuja, luokkahuoneeseensa ja kehotti naispuolisia oppilaita pukeutumaan vaatteisiin. (10) Tämä nimenomainen tapaus oli erityisen outo koska Islam on uskonto, ei maantieteellinen paikka, ja tämän otaksuttiin olevan maantiedon luokka. Yksi naispuolisen oppilaan isä ilmaisi tyrmistystä tämän harjoitustehtävän suhteen. ”Hän meni oppimasta Meksikoa oppimaan Venäjää saadakseen tietää Islamista. Islam ei ole maa. Islam ei ole maanosa”, mies sanoi. (11)

Vaikka jotkut näistä esimerkeistä eivät ehkä ole olleet suoraa seurausta Common Core -valtionstandardien käyttöönotosta, voisi kohtuudella otaksua että monet niistä olivat, ja että opetukset, joita opetetaan kouluissa tänä päivänä, ovat muuttuneet rajusti vuodesta 2009 lähtien kun standardit otettiin käyttöön. Itseasiassa, yksi opetussuunnitelman kehittäjien asetetuista tavoitteista on valmistaa nykypäivän nuorisoa omaksumaan globalistisia ideologioita. Osa Common Core State Standards Initiative’n virallisesta webbisivustosta toteaa seuraavaa: ”Standardien on tarkoitus olla vankkoja ja merkityksellisiä reaalimaailmassa, heijastaen tietämystä ja taitoja joita meidän nuoremme tarvitsevat menestyäkseen yliopistossa ja elämänurillaan. Amerikkalaisten opiskelijoiden ollessa täysin valmistautuneita tulevaisuutta varten, meidän yhteisöissä on parhaat mahdollisuudet kilpailla menestyksekkäästi globaalissa taloudessa.” (12)

Se on tullut yllin kyllin selväksi että julkisista kouluista tässä modernissa aikakaudessa on tullut aivopesusaleja. Jos sinulla on lapsia ja he käyvät julkista koulua, olisi suositeltavaa kiinnostua aktiivisesti heidän koulutuksestaan ja tarkkailla tiiviisti mitä heille opetetaan. On myös huomionarvoista että rukoukset voivat saada aikaan ihmeitä, ja Jumalan henki voi täysin ja kokonaan torjua kaikki yritykset saada ansaan vaikutuksille alttiiden nuorten mielet.

Suomentajan kommentti: Barack Obama on selvästi antikristus (laiton). Hän yrittää muuttaa ajat ja lain eritoten Yhdysvalloissa (suuri Babylon), mutta joka heijastuu myös muuhun maailmaan (Dan. 7:24-26).

24. Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta (=10 Amerikan presidenttiä Harry Trumanista lähtien). Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta (sekä George W. Bush että Barack Obama ovat kelvottomia, pieniä sarvia, ja he lienevät Nostradamuksen Mabus-anagrammi (Centurie II:62)).
25. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi (=1260 päivää eli 42 kk).
26. Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti. 


Vaarallinen Knockout-peli! (A Dangerous Game Of Knockout!)

Tämän uutiskirjeen edellisissä numeroissa, minä olen kirjoittanut vallitsevasta väkivallan hengestä joka leimaa maata täällä Yhdysvalloissa. Valitettavasti en voi kertoa, että tämä suuntaus on parantunut; itse asiassa, se jatkaa pahenemistaan. Kaikkialla maassa, nuoret ovat kehittäneet maun väkivallalle ja verelle kun he osallistuvat peliin joka tavallisesti tunnetaan nimellä ”Knockout (tyrmäysisku)”. Tässä niin kutsutussa pelissä, nuori henkilö, tavallisesti miespuolinen, koluaa katuja ja lähellä olevia lähiöitä kun hän etsii haavoittuvaa uhria. Valittuaan kohteensa, hän lähestyy uhriaan ja yrittää saada kohteen tajuttomaksi yhdellä nyrkiniskulla. Kun teineiltä kysyttiin miksi he tykkäävät pelata tätä peliä, eräs teini kuulemma vastasi, ”Huvin vuoksi.” (13) Toinen teini edelleen selitti, ”He vain haluavat nähdä, jos sinulla on tarpeeksi voimaa tyrmätäksesi jonkun.” (14)

Vaikka on olemassa esimerkkejä tällaisista hyökkäyksistä päivittyen useita vuosia taaksepäin, tällaisen kurittomuuden esiintymistiheys on kasvanut viime kuukausina. Tähän kuuluu sellaisia alueita kuten Brooklyn, New York, joka on nähnyt ryöpyn näitä brutaaleja hyökkäyksiä. Yhdessä tapauksessa, nuori teini-ikäinen poika kävellen pitkin katua puristi kätensä nyrkkiin ja iski sitten 78-vuotiasta naista päähän kun hän kulki naisen ohitse. Puhuessaan hyökkäyksestä, uhrin tytär oli sanonut, ”Hänellä oli kukkaro, hänellä oli pussit tavaratalosta. Ei ollut edes yritystä anastaa jotakin häneltä. Se oli vain mieletön teko satuttaa toista ihmistä.” (15) Muihin uhreihin Brooklyn’in alueella kuuluu 50-vuotias mies, 20-vuotias mies, ja 12-vuotias poika. (16)

Hyökkäyksistä, joihin oli osallisena kolme naista, raportoitiin myös Washington D.C:ssä, marraskuussa 2013. Yksi uhreista kuvaili koettelemustaan seuraavasti: ”Minun koko pääni heilahti puolelta toiselle… se oli kova isku. Yksi poika tuli sivulta ja paljolti katkaisi tieni. Hän heitti koukun vasemmalla kädellään ja löi minua suoraan kasvoihin ja sanoi ’Wapow!’” (17) Raportit osoittavat että toinen uhri oli pahoinpidelty muutamaa päivää ennen Columbia Heights’in alueella. (18) Jopa Yhdysvaltain lainsäätäjät voivat tulla tämän brutaalin pelin uhreiksi. Näin kävi marraskuun 19. päivänä 2013, kun kansanedustaja Grace Meng’iä, demokraattia New Yorkin osavaltiosta, iskettiin päähän ja hänet ryöstettiin. ”Vaikka tämä oli pelottava koettelemus, en onneksi loukkaantunut vakavasti. On selvää, että asiat voisivat olla paljon pahemmin. Minä kiitän Yhdysvaltain pääkaupunkipoliisia sekä Columbian piirikunnan poliisia reagoimisesta nopeasti ja ammattimaisesti”, Meng lausui. (19)

CBS News’in raportin mukaan, tämä väkivaltainen peli on levinnyt myös Philadelphiaan, Pensylvanian osavaltioon. Uhrit, silminnäkijät, ja poliisiviranomaiset ovat ilmaisseet tyrmistystään tämän uuden trendin suhteen heidän kaupungissaan. ”Joku kysyi minulta savuketta ja kun sain käteni pois taskustani, sain osumia neljältä nuorelta. Oli vaikea nähdä ja minulla on edelleen vaikeuksia hengittää ja niellä”, kertoi yksi uhreista. (20) Toisessa tapauksessa, kaksi teini-ikäistä poikaa pidätettiin sen jälkeen kun olivat pahoinpidelleet 63-vuotiaan miehen kun hän oli ulkoiluttamassa koiraansa. (21) On myös raportoitu, että vanhemman miehen kimppuun hyökättiin kun hän oli leikkaamassa ruohoa kotinsa ulkopuolella. ”Poika tuli hänen luokseen ja vain löi häntä suuhun. Mies päätyi makaamaan kadulle ruohonleikkurinsa kanssa”, sanoi naapuri joka todisti hyökkäystä. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Poika teki sen haasteella. Hän sanoi ’Anna mulle viisi dollaria ja tyrmään tuon kaverin.’” (22)

Uutistoimittaja Greta Van Susteren’in raportin mukaan, tällaisten hyökkäysten tekijät ovat useimmiten mustia miespuolisia teinejä. Vastauksena tähän huolestuttavaan trendiin, toimittaja vetosi vaikutusvaltaisiin mustiin johtajiin jotta nämä tuomitsisivat nämä hyökkäykset. ”Rukoilen pastori Jesse Jackson’ia, pastori Al Sharpton’ia, ja jopa presidentti Obamaa astumaan esiin juuri nyt ja puhumaan tästä. Teidän hiljaisuutenne kertoo paljon, mutta äänenne voisi tehdä suuren eron. Älkää odottako. Olkaa johtajia, he tarvitsevat teitä. Me tarvitsemme teitä”, Van Susteren sanoi. (23)

Se on surullinen tilanne, kun maa on niin täynnä väkivaltaa. Kuitenkin, Jeesus itse ennusti että tämä olisi maailman tila viimeisinä päivinä. Luukkaan evankeliumin luvusta 17:26, me luemme, ”Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä.” Millainen oli maailma Nooan päivinä? Genesiksen luvusta 6:11, me löydämme seuraavan kuvauksen, ”Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.” Kun väkivalta lisääntyy kaikkialla maassa, se on vielä yksi indikaattori siihen että me olemme siirtymässä yhä lähemmäksi meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, takaisintuloa.

Jatkuva pahuuden tulva! (A Continual Flood Of Wickedness!)

Genesiksen luvusta 6:5, me löydämme toisen avainsanan koskemaan Nooan päiviä. Tämän jakeen teksti kuuluu näin, ”Ja Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat.” Me elämme nyt ajassa jolloin monien ihmisten ajatukset ja teot tässä maailmassa ovat alituiseen jumalattomia ja pahoja.

Tämä pahan tulva sisältää Amerikan hallituksen joka on täysin hyväksynyt homoseksuaalisen elämäntavan. Niihin, jotka hyväksyvät tällaisen käyttäytymisen, ei kuulu kukaan muu kuin Korkeimman oikeuden tuomari Justice Ruth Bader Ginsburg josta tuli ensimmäinen jäsen ylimmästä oikeudesta toimittamaan samaa sukupuolta olevien hääseremonian elokuussa 2013. Puhuessaan tapahtumasta, Ginsburg totesi, ”Minusta se on yksi ilmoitus lisää sille että ihmisten, jotka rakastavat toisiaan ja haluavat elää yhdessä, olisi voitava nauttia siunauksista ja riidoista avioliittosuhteessa.” (24) Toinen turmeluksen virstanpylväs ylitettiin marraskuussa 2013 kun kaksi miestä avioitui Yhdysvaltain sotilasakatemian kappelissa joka tunnetaan nimellä West Point. ”Se on ehkäpä vielä yksi este jota hieman kaadettiin, tai kenties vielä yksi lasikatto jota särjetään tehden asiat helpommiksi seuraavalle parille”, sanoi Larry Choate III, homoparin toinen mies. (25) Samaan aikaan, Illinoisista on tullut kuudestoista osavaltio Yhdysvalloissa oikeuttamaan samaa sukupuolta olevat avioliitot. Puhuessaan tuhansien ihmisten väkijoukon edessä, osavaltion kuvernööri Pat Quinn juhlisti lain läpimenoa johon tullaan mahduttamaan homoseksuaaliset parit jotka haluavat olla naimisissa. ”Illinoisissa ei ole tilannetta missä yksilöitä syrjitään millään tavalla kun on kyse rakkaudesta ja avioliitosta”, kuvernööri Quinn totesi voitokkaasti. (26) Chicagon pormestari Rahm Emanuel on myöskin ilmaissut hyväksyntänsä tälle uudelle laille. ”Olemme huomanneet että ollakseen eteenpäin katsova osavaltio, sinulla ei voi olla taaksepäin katsovia lakeja jotka syrjivät hyviä ja lahjakkaita ihmisiä, riippumatta heidän seksuaalisesta suuntautumisesta”, pormestari Emanuel julisti. (27) Ensimmäisten homoavioliittojen odotetaan toteutuvan ensi kesänä sen jälkeen kun laki astuu voimaan kesäkuun 1. päivänä 2014. (28)

Homoseksuaalinen elämäntapa omaksutaan usein myös korkeakoulutuksen maailmassa. Tämä käsittää Oregonin yliopiston joka kuulemma maksoi tunnetulle homoseksuaalineuvojakolumnistille Dan Savage’lle 24,000 dollaria jotta tulisi puhumaan tapahtumassa lokakuun 15. päivä 2013. Tapahtuman aikana, Savage antoi neuvoja läsnä oleville opiskelijoille miten suorittaa erilaisia perversioita. Keith Van Norman, tapahtumasta vastuussa oleva johtaja, tarjosi seuraavan selityksen päätökselleen isännöidä Savage’a: ”Yliopisto tuo paljon puhujia kampukselle. Tuotto, jota yliopisto saa sponsoroivista ohjelmista joissa opiskelijat asetetaan näytteille kansallisesti merkittäväksi voimavaraksi, on muodossa joka kipinöi ajattelua ja tarkastelee uusia näkökulmia. Tämä on osa yliopiston työtä.” (29)

Dan Savage on surullisen kuuluisa, ei ainoastaan hänen neuvoja antavista kolumneistaan, vaan hänen tiedetään myös olevan hyvin vihamielinen kristittyjä kohtaan. Kumma kyllä, marraskuussa 2013 uutisoitiin että hänet on nyt liitetty ohjelmaan nimeltä NALT Christians Project (NALT-kristillisten projekti), jossa NALT toimii lyhenteenä sanoille ”Not all like that (eivät kaikki kuten se)”. Erityisesti tämä tunnustavien kristittyjen ryhmä on käynnistänyt kurkottelevan nettisivuston homoseksuaaleille nuorille kannustaakseen heitä heidän Raamatun vastaisessa elämäntavassaan. ”NALT-kristillisten projektin tarkoitus on antaa LGBT (lesbot, homot, biseksuaalit, transut) -vakaumuksellisille kristityille keinot julistaa maailmalle – ja erityisesti nuorille gay-ihmisille – heidän uskoaan ja vakaumustaan ettei ole mitään raamatunvastaista tai lainkaan luonnostaan synnillistä olla homo, lesbo, biseksuaali tai transsukupuolinen”, julistaa lausunto ryhmän webbisivustolla. Tällä ryhmällä on takanaan sellaisten ryhmien tuki, kuten Reconciling Ministries Network, Methodists in New Directions, Dignity USA, ja the Association of Welcoming and Affirming Baptists. (30)

Valitettavasti jopa hyvin nuoret lapset ovat nyt mukana hillittömässä käyttäytymisessä. Järkyttävän raportin mukaan joka julkaistiin marraskuussa 2013, kolmetoistavuotias poika Yhdistyneessä Kuningaskunnassa on tuomittu raiskauksesta, raiskauksen yrityksestä, ja seksuaalisesta väkivallasta koskien kahdeksanvuotiasta tyttöä. Nuori teini-ikäinen poika oli usein altistunut kovalle pornolle ja tuli siitä riippuvaiseksi kymmeneen ikävuoteen mennessä. Yrittäessään selittää miksi näin tapahtui, Dawn Hawkins, Moraalimedian (Morality of Media) pääjohtaja oli sanonut, ”Hän näytteli toisen lapsen kanssa sitä mitä hän näki. Se on yleistä aikuisten keskuudessa, ja vielä tätäkin yleisempää lasten joukossa. Pornografian suhteen, lapset matkivat mitä he näkevät aikuisten tekevän, ja he eivät tiedä että se on väärin. Heille ei ole opetettu sitä vielä.” (31) Huolimatta tämän tarinan kauhistuttavasta luonteesta, raportit osoittavat että tällainen käyttäytyminen on paljon yleisempää kuin monet ihmiset tajuavatkaan. Itseasiassa, lapset Yhdistyneessä Kuningaskunnassa tekivät 5,028 seksuaalista hyökkäystä vuosien 2009 ja 2012 välisenä aikana. Tätä suuntausta todennäköisesti ruokitaan laajalla altistumisella pornografialle lasten keskuudessa. ”Me tiedämme että teknologia ja helppo pääsy seksuaaliseen aineistoon on vääntämässä nuorten näkemyksiä siitä mikä on normaalia tai hyväksyttävää käytöstä”, totesi Claire Lilley, poliittinen neuvonantaja Kansallisessa lapsiin kohdistuvaa julmuutta ehkäisevässä yhteisössä (National Society for the Prevention of Cruelty to Children). (32)

Marraskuun 18. päivänä 2013, järjestettiin häpeällinen tapahtuma New York City’ssa. Tapahtuma oli TV:n lahjoituskeräys puhelimen avulla (telethon) ja sen järjesti ryhmä nimeltä NARAL Pro-choice America, jolla pyrittiin kasvattamaan rahapottia aborttien rahoittamiseksi Teksasin osavaltiossa. Teksasin hallitus on tehnyt sitkeää yritystä hankaloittamaan aborttien saamisia, ja siitä johtuen, ne, jotka kannattavat viattomien lasten teurastusta, ovat raivona. Tapahtumaa isännöi saastainen koomikko nimeltä Sarah Silverman ja nainen nimeltään Lizz Winstead, joka on televisio-ohjelman ”The Daily Show with Jon Stewart” kanssaluoja. Yhdessä kohtaa lahjoituskeräyksen aikana, Silverman sanoi vitsikkäästi, ”Me itse asiassa aiomme tehdä liveabortin tässä show’ssa.” Loppujen lopuksi tämä halveksittava tapahtuma onnistui keräämään 53,000 dollaria, jotka tullaan käyttämään naisten auttamiseksi Teksasissa jotta he voivat surmata vauvojaan. (33)

Pettymystä ja suuttumusta Obamahoivan takia! (Disappointment And Anger Over Obamacare!)

Edellisessä Last Trumpet -uutiskirjeessä minä kirjoitin Obamahoivan webbisivujen, jotka tunnetaan nimellä www.healthcare.gov, epäonnistumisesta. Siitä lähtien, pettymykset koskien edullista terveydenhuoltolakia, joka tavallisesti tunnetaan Obamahoivana, ovat jatkaneet kasaantumistaan, ja monet ihmiset ovat huomanneet että tämä uusi terveydenhuoltojärjestelmä ei ole sitä mitä Barack Obama lupasi sen olevan. Vuosina jotka johtivat terveydenhuoltolain läpimenoon ja käyttöönottoon, Obama antoi useita lupauksia amerikkalaisille. Yksi tällainen lupaus oli että ne, joilla on jo yksityinen sairausvakuutus, voisivat säilyttää nykyisen ohjelmansa jos he pitävät siitä. ”Jos pidät yksityisestä sairausvakuutusohjelmastasi, voit pitää oman suunnitelmasi.” Aikajaksolla, Obama tunnetusti ilmoitti että hän edistäisi uutta terveydenhuoltosysteemiä. (34) Kuitenkin, kun terveydenhuoltolain määräykset alkoivat astua voimaan lokakuussa 2013, miljoonat ihmiset Yhdysvalloissa alkoivat saada peruutusilmoituksia heidän vakuutusyhtiöiltään tarkoittaen että he menettäisivät heidän sairausvakuutusturvansa. Huomattiin että useimmissa tapauksissa, uudet vakuutusohjelmat, joita tarjottiin tilalle, tulivat erittäin liioiteltuun hintaan. Itseasiassa, tämä kohta on niin ilmiselvä että virkamies Obaman hallinnossa pakotettiin myöntämään se. Tämä tunnustus tuli kirjeen muodossa jonka oli kirjoittanut Gary Cohen, Kuluttajainformaatio- ja Vakuutusvalvontakeskuksen johtaja (director of the Center for Consumer Information and Insurance Oversight), ja joka osoitettiin valtion vakuutusasiamiehille. Tässä kirjeessä, Cohen kirjoitti seuraavaa, ”Vaikka vaivatut yksilöt ja pienet liikeyritykset voivat päästä laadukkaaseen sairausvakuutusturvaan uusien sairausvakuutusmarkkinoiden kautta, monissa tapauksissa liittovaltion subventioiden avulla, jotkut heistä ovat havainneet että tällainen vakuutusturva olisi kalliimpi kuin heidän nykyinen turvansa, ja siten he voivat luopua siirtymästä välittömästi tällaiseen vakuutusturvaan.” (35) Raportin mukaan jonka on julkaissut Washington Bureau of the McClatchy News Service, niin paljon kuin 52 miljoonaa amerikkalaista voisi menettää heidän nykyisen sairausvakuutusturvansa. (36)

Edullisen terveydenhuoltolain kohdatessa vahvaa vastustusta, Barack Obaman suosio on jatkanut romahtamistaan. Mielipidekyselyn mukaan joka suoritettiin marraskuun puolivälissä 2013, vain 39 prosenttia haastatelluista hyväksyi presidentin suorituskyvyn, mikä on uusi kaikkien aikojen alhaisuustaso. ”Presidentti Obaman työn suosio on laskenut entisen presidentin George W. Bushin tasolle samana ajankohtana hänen presidenttiyttään”, sanoi Tim Malloy, Quinnipiac’in yliopiston kyselyinstituutin apulaisjohtaja (assistant director at the Quinnipiac University Polling Institute). (37) Toisessa mielipidekyselyssä jonka suoritti CBS News ja julkaistiin marraskuun 20. päivänä 2013, paljastettiin että 61 prosenttia vastaajista paheksui Obamahoivaa. (38) Kohdaten kasvavaa kritiikkiä hänen viallisesta webbisivustostaan ja paljastuksen että miljoonat amerikkalaiset pakotetaan maksamaan enemmän sairausvakuutuksestaan, Obama on ilmoittanut että hän suunnittelee brändäävänsä uudelleen terveydenhuolto-ohjelmansa. ”Meidän täytyy korjata webbisivusto jotta jokainen voi luottaa siihen. Meidän täytyy ilmeisesti markkinoida ja brändätä uudelleen terveydenhuoltolakia, ja se tulee olemaan haastavaa tässä poliittisessa ympäristössä”, Obama sanoi tapaamisessa Washington D.C:ssä. (39) Senaattori Al Franken, demokraatti Minnesotan osavaltiosta, on antanut ymmärtää että Obama saattaa olla pakotettu lykkäämään vaatimusta että kaikki amerikkalaiset hankkivat sairausvakuutuksen jos ongelmat jatkuvat uuden järjestelmän käyttöönoton suhteen. ”Mielestäni meidän on harkittava asetetun määräajan pidentämistä mandaattia varten, mutta toivotaan, ettei tuota tapahdu”, Franken sanoi. (40)

Lopuksi, minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa tekemään Jumalasta keskipisteen elämäänsä kun vielä on aikaa tehdä niin. Niin kuin me kestämme näitä vaikeita aikoja, meitä usein muistutetaan siitä kuinka hauras elämä on ja kuinka nopeasti se voi olla ohi. Yksi tällainen muistutus sattui marraskuun 8:ntena 2013, kun tuhoisa myrsky nimeltään taifuuni Haiyan iski Filippiineille. Se oli yksi voimakkaimmista taifuuneista joita on koskaan tilastoitu tuulten noustessa jopa 167 mailiin (1 maili = n. 1,6 km) tunnissa. Yli miljoona kotia vahingoittui myrskyssä, ja ainakin 5,209 ihmistä menetti henkensä. (41) Jaakobin kirjeestä, luvusta 4, jakeista 13-15, me löydämme varoituksen: ”Kuulkaa nyt, te, jotka sanotte: "Tänään tai huomenna lähdemme siihen ja siihen kaupunkiin ja viivymme siellä vuoden ja teemme kauppaa ja saamme voittoa" - te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu- sen sijaan, että teidän tulisi sanoa: "Jos Herra tahtoo ja me elämme, niin teemme tämän tai tuon".” Vain Jumala tietää milloin meidän aikamme tässä maailmassa tulee päättymään. Siksi meidän pitäisi olla aina valmiita kohtaamaan Vapahtajamme, sillä voisimme siirtyä tästä maailmasta seuraavaan vain hetkosessa. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sisimpääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitokset kaikille teille ystävällisestä tuestanne tätä ministeriötä kohtaan. Koska tämä on viimeinen uutiskirjeen numero vuodelle 2013, please muistakaa lähettää uusimislomakkeenne jos haluatte jatkaa Last Trumpet -uutiskirjeitten vastaanottamista läpi koko tulevan vuoden. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Kohotamme mielellämme sinut rukouksessa ja kannamme sinun anomuksesi Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Common Core State Standards Initiative, Official Website, http://corestandards.org.
02. Ed.gov, July 24, 2009, Official Press Release, http://ed.gov.
03. Fox News, November 10, 2013, By Perry Chiaramonte, http://foxnews.com.
04. Digital Journal, October 5, 2013, By Justin King, http://digitaljournal.com.
05. Scholastic, Official Website, http://teachexpress.scholastic.com.
06. Breitbart, September 19, 2012, By Breitbart, http://breitbart.com.
07. Fox News, October 10, 2013, By Todd Starnes, http://foxnews.com.
08. Fox News, September 17, 2013, By Todd Starnes, http://foxnews.com.
09. Ibid.
10. Fox News, February 25, 2013, By Todd Starnes, http://foxnews.com.
11. Ibid.
12. Common Core Standards Initiative, Official Website, http://corestandards.org.
13. CBS News, November 16, 2013, By Chris Lingebach, http://washington.cbslocal.com.
14. Ibid.
15. CBS News, November 19, 2013, By CBS News, http://newyork.cbslocal.com.
16. Ibid.
17. New York Daily News, November 18, 2013, By Michael Walsh, http://nydailynews.com.
18. WTTG Fox 5 News, November 18, 2013, By Karen Grey Houston, http://myfoxdc.com.
19. The Hill, November 20, 2013, By Russell Berman, http://thehill.com.
20. CBS News, November 20, 2013, By CBS News, http://philadelphia.cbslocal.com.
21. Ibid.
22. Ibid.
23. Fox News, November 19, 2013, By Greta Van Susteren, http://foxnews.com.
24. National Public Radio, August 31, 2013, By Greg Henderson, http://npr.org.
25. Associated Press, November 3, 2013, By Associated Press, West Point, New York.
26. Associated Press, November 20, 2013, By Associated Press, Chicago, Illinois.
27. Ibid.
28. Ibid.
29. The Register-Guard, November 2, 2013, By Christian Wihtol, http://registerguard.com.
30. The Christian Post, September 5, 2013, By Michael Gryboski, http://christianpost.com.
31. LifeSiteNews, November 20, 2013, By Dustin Siggins, http://lifesitenews.com.
32. Ibid.
33. CNS News, November 22, 2013, By Brent Bozell III, http://cnsnews.com.
34. McClatchy Washington Bureau, November 7, 2013, By Kevin G. Hall and Anita Kumar, Washington, D.C.
35. The Daily Mail, November 14, 2013, By David Martosko, http://dailymail.co.uk.
36. McClatchy Washington Bureau, November 7, 2013, By Kevin G. Hall and Anita Kumar, Washington, D.C.
37. The Washington Times, November 12, 2013, By David Sherfinski, http://washingtontimes.com.
38. CBS News, November 20, 2013, By CBS News, http://washington.cbslocal.com.
39. CNS News, November 20, 2013, By Susan Jones, http://cnsnews.com.
40. The Weekly Standard, November 22, 2013, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
41. BBC News, November 22, 2013, By BBC News, http://bbc.co.uk.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com