Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. joulukuuta 2013

Rauha Israelin ja PA:n välille tulossa pian? – Cutting Edge neuvoo lopunajan “preppaajia” ilmoituksessaan

Tässä Cutting Edgen viime viikon uutishälytyskirje (News Alert) jossa David Bay antaa aluksi erikoisilmoituksen ns. survivalisteille jotka keräävät perustarvikkeita varastoonsa jonkin yllättävän katastrofin varalle Amerikassa lähiaikoina. Mielestäni David on oikeassa siinä että Amerikka ei koe taloudellista romahdusta ennen kuin 3. maailmansota puhkeaa jonka tuhkista Antikristus nousee kuin feenikslintu. Lisään vielä että Amerikka on pidättäjä Antikristuksen ajalle (2 Tess. 2:6-7) ja se kokee muodonmuutoksen juuri silloin kun 3. maailmansota räjähtää joka tuo tullessaan valemessiaan. Amerikka elää diktatuurissa vaivanajan ensimmäiset 3,5 vuotta ja kokee jonkinlaista taloudellista puutetta. Muualla maailmassa asiat voi olla toisin. Toisessa uutiskirjeen osiossa kerrotaan yhä tihenevistä Lähi-idän rauhantunnusteluista kun USA:n ulkoministeri John Kerry matkusti viime torstaina (12.12.2013) jälleen Lähi-itään painostamaan osapuolia (Israel & PA) rauhansopimukseen. David selittää Raamatun profetioita siteeraten että neuvottelut eivät johda pysyvään sopimukseen ja näin Palestiinan valtion perustamiseen vaan että se jää vain julistusasteelle. Tämän jälkeen koko Lähi-itä on valmis räjähtämään alueelliseen sotaan. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

--------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, December 13, 2013


SPESIAALI ILMOITUS

Cutting Edge EI ole niitä vastaan jotka valmistavat varmuusvarastoja, jotka tavallisesti tunnetaan ”preppaajina (preppers)”. Uskomme että on erittäin järkevää varata joitakin varastoja hätätilannetta varten. Tällainen valmistelu on lisäksi raamatullista. Mutta se, mitä me vastustamme, on propaganda, joka huutaa joka ainut päivä, että täydellinen talousromahdus on välitön!

Jos olet “preppaaja”, se on oikein hyvä. Mutta, jos sinä valmistaudut koska olet kuuntelemassa tätä loputonta taloudellisen romahduksen propagandaa, sinä uskot valhetta. Kesäkuusta 1998 lähtien, olemme neuvoneet ihmisiä olemaan kuuntelematta tätä valhetta, ja olemme osoittautuneet oikeassa oleviksi joka ainut kerta.

Talouden romahdus on tulossa, mutta ei ennen kuin 3. maailmansota puhkeaa. Seuraten Suurta Lamaa (Great Depression), Eliitti päätti, että ankara taloudellinen puute ei ole paras tapa saada ihmisten sydämiä kylmenemään Jeesusta kohtaan; mieluummin, lupaus taloudellisesta menestyksestä on paras tapa, jolla voidaan saada ihmiset kääntymään kylmiksi Vapahtajaa kohtaan.

Vaikka monet miljoonat ihmiset ovat kärsineet paljon tässä nykyisessä taantumassa, Amerikan talous EI ole romahtanut, eikä tulekaan romahtamaan. Itseasiassa, Ilmestyskirja ennustaa, että avainkansakunnat jatkavat vauraana olemistaan aina Ahdistuksen ajan puoliväliin saakka (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2239, otsikolla, “Tulevatko jotkut kansakunnat kokemaan taloudellista vaurautta Ahdistuksen ajassa?”).

Mutta on enemmän! Me olemme pitkään uskoneet, että Amerikka on Ilmestyskirjan luvun 18 taloudellinen Babylon! Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2518, otsikolla, “Ällistyttävä profetiauutinen: Ilmestyskirjan luvun 18 profetia paljastaa että Amerikka EI tule kärsimään taloudellista romahdusta ennen kuin Antikristus on täällä”.

Kun Jumala tuhoaa tämän Ilmestyskirjan luvun 18 taloudellisen Babylonin (Amerikan), tämä maa nauttii hyvinvoinnista! Kun Amerikka tuhotaan Jumalan tulella yhdessä hetkessä, se on edelleen maailman taloudellinen moottori ja sen ihmisillä on vielä vahva talous. Ja, Ilmestyskirja 18 ei anna mitään viitteitä siitä että ihmiset on jo työnnetty diktatuuriin.

Siksi, mene eteenpäin ja valmistaudu hätätilannetta varten; äläkä vaan valmistaudu sillä väärällä oletuksella että taloutemme tulee romahtamaan piakkoin millä hetkellä hyvänsä. Vaikka amerikkalaiset ovat kärsineet tämän nykyisen taantuman aikana, koko talous ei tule romahtamaan.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2538
DVD

II. Valtava maailmanlaajuinen salaliitto jakaa Israelin pyhä maa jatkaa olemistaan kun ulkoministeri Kerry palaa Israeliin painostamaan molempia osapuolia sopimukseen joka johtaa palestiinalaisten tuhoon ja täydellisen alueellisen sodan alkuun.

Kuuntele hämmästyttävää 2600 vuotta vanhaa profetiaa jossa lukee kuten tämän päivän uutisissa:

Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” (Jooel 3:1-2)

Globaalin Eliitin jäsenet ovat prässäämässä heidän demonisesti innoitettua suunnitelmaa jakaa Israelin maa! Ja, he ovat suunnitelleet tätä tekoa vuodesta 1917 lähtien! (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2250 (suomennettu), otsikolla, “Todisteita salaliitosta! Vuodesta 1917 vuoteen 1992 ja tähän päivään asti, Israel on suunnitellut antavansa palestiinalaisille valtion joka on leikelty raamatullisesta Israelista!”)

Nyt, tutkikaamme ajankohtaisia tapahtumia jotka liikuttavat Israelia, palestiinalaisia ja koko maailmaa Jumalan tuomion partaalle kuten Hän lupasi Jooelin kirjan luvussa 3:1-2, lainattu edellä.


”Ulkoministeri Kerry palasi Israeliin 11. kerran tänä vuonna, tällä kertaa mennen suoraa Ramallah'iin tapaamaan palestiinalaishallinnon presidenttiä Mahmoud Abbas'ia, mikä näyttää olevan pyrkimys pehmentää häntä Yhdysvaltain turvallisuusideoihin jotka viime viikolla esiteltiin pääministeri Benjamin Netanyahu'lle.”

Kerry sai rinnalleen USA:n merivoimien kenraalin joka on laatinut turvallisuussuunnitelman, joka antaa täyden suojan Israelille arabeja vastaan, heti kun maa-alueen jakaminen tulee voimaan ja Palestiinan valtio muodostetaan.

”Kerry'a seurasi tapaamiseen merivoimien kenraali (evp) John Allen, 160 hengen vahvuisen Yhdysvaltain puolustus- ja tiedustelupalvelutiimin johtaja, joka on laatinut suunnitelman Israel-Palestiina -sopimuksen jälkeistä aikaa varten.”

Israel on jo pitkään todennut, että maan armeija ei pysty suojaamaan pikkuruista Israelia joka tehdään vielä pienemmäksi tällä sopimuksella, ja mikä tekee Israelista sotilaallisesti puolustuskyvyttömän. Tätä todellisuutta torjumaan, presidentti Obama valitsi tämän asiallisen eläkkeelle jääneen merivoimien kenraalin laatimaan suunnitelmaa jonka avulla jaettua Israelia voidaan puolustaa sotilaallisesti. Tällä suunnitelmalla säädetään pysyvästä asemasta Jordanin laaksossa.

Tietenkin palestiinalaiset hylkäsivät tämän suunnitelman; he haluavat Israelin kokonaan tuhotuksi sitten kun tämä jako on toteutunut.

UUTISKATSAUS: “Abbas hylkää Israelin turvallisuusjoukkojen läsnäolon Jordanin laaksossa”, Israel National News, 13. joulukuuta 2013

”Palestiinalaishallinnon puheenjohtaja Mahmoud Abbas on sanonut, että jos Israel vaatii ylläpitämään turvallisuusjoukkojen läsnäoloa Jordanin laaksossa, niin rauhansopimusta ei tule.”

Jos palestiinalaiset torjuvat tämän turvajärjestelyn, se merkitsee että kenraali Allenin suunnitelma on toimiva.

Profeetallisesti puhuen, voimme olla varmoja, että nämä neuvottelut tuottavat seuraavia tuloksia:

* Palestiinan valtio tullaan ainoastaan julistamaan. Se ei koskaan varsinaisesti tule olemassaolevaksi.

”He kutsuvat sen ylimyksiä julistamaan valtakunnan, mutta ketään ei ole siellä ...” [Jesaja 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there ..." [Isaiah 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]

Toistakaamme:

”He kutsuvat sen ylimyksiä julistamaan valtakunnan, mutta ketään ei ole siellä.”

Kun sinä kuulet tästä Palestiinan valtion julistuksesta, tiedä että Raamatun profetia on toteutunut, tiedä että siitä ei tule mitään, ja tiedä että lopullinen tuhoamissota koskien Edomin Huonetta, palestiinalaisia, on käden ulottuvilla. Tästä todellisuudesta pääsemmekin seuraavaan profeetalliseen todellisuuteen liittyen palestiinalaisiin, jotka ovat muinainen Eesaun Huone.

* Israel tulee tuhoamaan palestiinalaiset – miehet, naiset ja lapset – tulella.

Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2095, otsikolla, “JOHTAVAT ORTODOKSIJUUTALAISET OPPINEET VAHVISTAVAT CUTTING EDGEN OPETUKSEN ETTÄ TÄMÄN PÄIVÄN PALESTIINALAISET OVAT “EESAUN HUONE” (Obadja 15-18)”

Pitäkää kiinni hatuistanne, ihmiset. Jumala on tuomassa päätökseen Hänen 2600 vuotta vanhat profetiansa koskien Israelia, palestiinalaisia ja kaikkia arabikansoja jotka ympäröivät Israelia! Jumalan hidas tuomionpyörä on alkanut jauhaa, ja maailman kaikkiin kansakuntiin tullaan iskemään voimalla.

Milloin tämä suursota alkaa? Me uskomme että, koska tällainen Lähi-idän sota tulee laukaisemaan 3. maailmansodan ja sota on profeetallisesti suunniteltu tuomaan Antikristus maailmaan, me voimme katsoa profeetallista Danielin luvun 7:7-8 kelloa, kun koko maailma uudelleenorganisoidaan 10 supervaltioksi. (Lue kaikki yksityiskohdat seuraavista artikkeleista) [Heh, Lähi-idän suursota on lähempänä kuin uskotkaan, David!!!, Suom. huom.]

* NEWS2363, “On olemassa vain YKSI juokseva profetia joka tuottaa meille selkeän mittarin jonka avulla voimme tietää arvioidun ajankohdan kun Antikristus nousee!” (Daniel 7:7-8)

* NEWS2475, “Mitä tulee tapahtumaan kun Israel kieltäytyy integraatiosta Rooman Klubin supervaltio #7:een?”

Jeesus kertoi seuraajilleen, että kun he näkevät aikakauden lopun profetioiden toteutuvan yhdessä rykelmässä, niin heidän pitäisi “katsoa ylös” sillä heidän Vapahtajansa on tulossa. On aika “katsoa ylös” Jeesukseen, samalla kun me jaamme evankeliumia kaikille pelastumattomille ympärillämme. Maailmalla on vain muutama vuosi aikaa ennen kuin 10 supervaltion uudelleenorganisointi on valmis, mikä laukaisee Lähi-idän sodat ja 3. maailmansodan. [David viivyttää Jeesuksen tulemusta. Suom. huom.]

3 kommenttia:

  1. Peace Agreement to be signed This Month

    http://youtu.be/aVmLRYm5GLE

    http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=14199

    -Markku

    VastaaPoista
  2. IT'S RAPTURE TIME WHEN THEY SAY PEACE AND SAFETY!

    http://youtu.be/qRVU94GibdI

    -Markku

    VastaaPoista
  3. Todellakin Kerry esittää rauhansopimuksen solmimista 31.12.2013 mennessä.

    http://nsnbc.me/2013/12/23/usa-to-propose-israel-palestine-peace-deal-by-end-of-2013/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com