Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Henry Makow ja hänen Israel-vastaisuutensa -- kirjeenvaihtoa Jyrki Soinin kanssa

Ajattelin kysäistä ystävältäni Jyrki Soinilta mielipidettä tunnetusta sionismin ja vapaamuurariuden vastustajasta, kanadalaisesta Henry Makowista, koska hänen nettisivuilleen tulee lähes päivittäin erinomaisia kirjoituksia Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) kehitysaskeleista, okkulttisesta salaliittoagendasta sekä sen suunnittelijoista ja toteuttajista. Kuitenkin yksi asia pistää silmään Makowin kirjoittelussa ja se on ylenpalttinen Israel-vastaisuus aivan kuin Israelin valtio (ja juutalaiset) olisi Illuminatin ydin jonka kautta paholainen toteuttaa aikeitaan. Totta on että Israel elää vielä pääosin epäuskossa Vapahtajaansa Jeesukseen Kristukseen, mutta silti kristittynä Makowin pitäisi puolustaa ja siunata Israelia eikä kirota. Jos Israel olisi Illuminatin käsikassara niin miksi koko muu maailma, Yhdysvaltoja lukuunottamatta, on melkein aina äänestänyt illuministisessa YK:ssa sitä vastaan kun on kysymys esim. Israelin oikeudesta omaan maahansa?! Saatana pyrkii tuhoamaan juutalaiset ja vesittämään Jumalan Raamatussa mainitut lupaukset maalliselle Israelille. Profeetta Sakarja ennustaa että viimeisinä päivinä ennen Herran toista tulemusta kaikki pakanakansat kokoontuvat Jerusalemia vastaan (Sak. 12), minkä pitäisi olla selvä merkki siitä että saatana vihaa tätä Jumalan valittua kansaa ja kaupunkia. Kurituksensa jälkeen Israel tulee hallitsemaan Kristuksen tuhatvuotisessa valtakunnassa. Älkäämme siis olko liiaksi tunteidemme vedättämiä ja uskoko kaikkea mustamaalausta mitä Israelista esitetään, vaikka se nyt elääkin paatumuksessa ja on maailman silmissä syntipukki Lähi-idän rauhalle. Muistakaamme myös että Vapahtajamme syntyi juutalaiseksi Israelin maassa joka on maailman napa  ja profeetallinen ajankello. Kristinuskon juuret ovat juutalaisuudessa.

Seuraavaksi kirjeenvaihtoni Jyrkin kanssa, jossa on lukemisen arvoisia linkkejä.

----------------------------------

From: nokialainen.info@gmail.com
To: evotuhat@hotmail.com
Subject: Henry Makow ja hänen Israel-vastaisuutensa
Date: Tue, 7 Jan 2014 14:56:54 +0200


Hei Jyrki!

Oletko perehtynyt sen nimiseen herraan kuin Henry Makow? Minusta hän vaikuttaa älykkäältä Illuminatin tutkijalta ja salaliittoteoreetikolta mutta juutalaisvastaisuus paistaa läpi vaikka hän on itse juutalainen. Outo ristiriita. Otan esimerkin. Makow sanoo Nelson Mandelaa Illuminatin nukeksi ja väittää samalla Israelia apartheid-valtioksi puolustaen palestiinalaisia vaikka Mandela Illuminatin edustajana on esittänyt aivan saman väitteen Israelista. Jos Israel on Illuminati-valtio, kuten Makow väittää, niin miten Illuminatin nukke voi puhua negatiivisesti Israelista jonka pitäisi siis valtiona edustaa Illuminatia?! Jokin tässä mättää. Ehkä Henryllä on lapsuudesta jonkinlaisia traumoja juutalaisia omaisiaan kohtaan ja purkaa nyt katkeruuttaan. Pasi Toivonen muuten suomentaa ahkerasti näitä Makowin artikkeleja sivuilleen (ei mikään ihme sillä Toivonen on luopiokristitty).

Mandela syyttää Israelia apartheid-valtioksi kirjeessään Thomas Friedman'ille vuonna 2001

http://www.bintjbeil.com/E/occupation/mandella.html

"Perhaps it is strange for you to observe the situation in Palestine or more specifically, the structure of political and cultural relationships between Palestinians and Israelis, as an apartheid system."

Sitten Makowia:

Deathwatch: Nelson Mandela oli terroristi

http://www.heinola.org/~patato/makow51.html (sis. paljon asiaakin kun unohdetaan juutalaisvastaisuus)

Lainaus:

"Valmistaudu vastenmieliseen esitelmään kun media ylistää Illuminatin nukkea Nelson Mandelaa.

Kuitenkin, kun palestiinalaiset käytävät terroria Israelin apartheid-hallitusta vastaan, he ovat "terroristeja". Ei väliä sillä että Israel rakennettiin Britanniaa vastaan suunnatun sionistisen terrorismin perustukselle. Kun Illuminatin pankkiirit tai heidän apulaisensa käyttävät sitä, terroristit ovat 'vapaustaistelijoita' ja 'kapinallisia' (Syyria on toinen esimerkki)."

Seuraava kirjoitus on myös ristiriidassa Makowin ajatuksiin Israelista joka tuki Etelä-Afrikan apartheid-hallintoa 1900-luvulla USA:n lailla. Israelin Illuminatin edustajana olisi Makowin analyysin perusteella pitänyt tukea Mandelaa (ja ANC:tä) joka oli Illuminatin mies. Oliko Apartheid-järjestelmä sittenkään niin paha kuin valtamedia on antanut ymmärtää viime vuosikymmeninä? Silloin mustilla pyyhki ainakin taloudellisesti paremmin. Joka tapauksessa Apartheidin alkuperäinen tarkoitus ei ollut olla niin läpinäkyvän rasistinen vaan taata mustille elinkelpoiset olot. Illuminati mustamaalasi Apartheidin täydellisesti.

http://www.juancole.com/2013/12/mandela-supported-apartheid.html

"Ronald Reagan declared Nelson Mandela, then still in jail, a terrorist, and the US did not get around to removing him from the list until 2008!"

Israel on apartheid-valtio (Toivosen uusin artikkeli CEF-sivuillaan 30.12.2013)

http://www.heinola.org/~patato/makow92.html (sis. hyvin Israel-vastaista parjausta)

Otan esimerkin Makowin hölynpölystä joka ei tunne Jumalan Israelille antamia maarajoja Raamatussa.

"Edes vuoden 1948 jälkeen, Jordania miehitti Länsirannan, ei Israelia. Juudean/Samarian siirtokunnat ovat todellisuudessa arabien maalla siitä lähtien kun Israel tunnustettiin vuonna 1948. Israel pohjimmiltaan varasti nämä maat ja väitti niitä "juutalaisten" omaisuudeksi. Juutalaisten omaisuutta, eikä synyperäisiä arabeja päästetä sinne."

Henryn mielestä suurin osa Israelissa asuvista juutalaisista on kasaareja, mikä on väärä oletus.

Israelin johto skippasi Mandelan hautajaiset todisteena Mandela-vastaisuudesta

http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2013/12/israel-top-leaders-skip-mandela-funeral-201312916226446158.html

Lopuksi Makowin juutalaisvastaiset kotisivut (toki sisältävät paljon hyviäkin paljastuksia Illuminatista)

http://www.henrymakow.com/

-Olli

----------------------------------------------

JYRKIN VASTAUS SAMANA PÄIVÄNÄ

Kiitos Olli. Tuhdin paketin lähetit.

Voi jummi jammi! Jaakobin suvun touhuista ei ota hevillä selvää. Huh huh! Olen tota MAKOVIA silmäillyt liittyen HUSSEIN OBAMAN "luomis- ja kehityshistoriaan" ja Amerikan bolshevikin JACOB SHIFFIN touhuihin, liittyen Venäjän vallankumoukseen. Paljon kiintoisaa on herra MAKOV kirjoitellut.

http://www.henrymakow.com/is_obama_a_roosevelt.html

http://henrymakow.com/is_obama_literally_americas_fi.html

http://henrymakow.com/kgb_operation_barack_obama.html

http://www.henrymakow.com/jacob_schiff_ordered_murder_of.html

Maailman ongelma on, ettei se luota Luojaansa eikä ymmärrä siunata Israelia. Jokainen valitsee puolensa. Yleensä irrationaalisesti ja tunteiden ohjaamana. Ja sotku on valmis :-(

http://www.weblessisrael.org/

Olen surullinen. ISRAELSMESSIAH on kadonnut :-(

http://israelsmessiah.com/

Korvaan puutteen musiikilla.

http://www.youtube.com/watch?v=CJX43l9-Qx0

Jumalan siunausta
jyrki


---------------

4 kommenttia:

  1. "Otan esimerkin Makowin hölynpölystä joka ei tunne Jumalan Israelille antamia maarajoja Raamatussa."
    Jumalan kansan siunaaminen on teologisesti haastava ymmärtää. Täytyy muistaa että Israelin valtion perustamisessa hääräili Rotshchildin perhe ja Israelin lipussa komeilee juutalaisille historiallisesti vieras "salomonin sinetti". Israelin armeija ja Mossad niin ikään on puuhaillut eettisesti vääriä operaatioita historiansa ajan. Profetiat toki on täyttynyt mutta en usko että hengellisessä sionismissa täytyy sokeasti siunata Israelin poliittisia ratkaisuja. Kristitty lähetystyö on tärkeää että juutalaiset löytäisivät Messiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eihän se Netanyahukaan oikein tee kun aikoo jakaa maansa palestiinalaisten kanssa mutta siihenkin on syyllisenä muu maailma joka painostaa Israelia, eritoten Obaman hallinto. Luopiojuutalaisten kohtalo kyllä tiedetään kun he ottavat lopull. Antikristuksen vastaan Messiaanaan, joka asettuu Jerusalemin temppeliin. Rothschild-illuminaattien suunnitelmaan kuuluu väärän messiaan tuominen Israeliin ja sitä kautta saatanan hallinta pyhään maahan. Saatana himoitsee Jerusalemia, mutta hänen avullaan Jumala toteuttaa ns. Jaakobin ahdistuksen jonka aikana oikeat juutalaiset kääntyvät hädässään sen Messiaan puoleen jonka aikaisemmin hylkäsivät. Illuminati toteuttaa Raamatun profetioita ja Jumala Kaikkivaltiaana on ohjaksissa.

      Israelin armeijaa Jumala on suojellut arabivihollisten hyökkäyksiltä jotka olisivat viime sodissa voineet pyyhkäistä Israelin Välimereen. Saattaa olla että Jumala ottaa siunaavan kätensä Israelin ympäriltä pois kun maata ruvetaan luovuttamaan vapaaehtoisesti. Muistamme miten kävi Ariel Sharonille pian Gazasta vetäytymisen jälkeen.

      Poista
  2. Totta, ihmisiähän se Israelin johto on, ja luopuneita sellaisia. Ihan yhtä lailla meillä poliitikot toteuttavat illuminatin suunnitelmaa täällä, vaikka "kristittyä" valtiota olemme. En myöskään tietenkään juutalaisia lähde kiroamaan tai kategorioimaan maailman valloitus -hankkeen taakse. Olivatpa juutalaisia tai ei, illuminatit on lusiferille sielunsa myyneitä ihmisiä. Makow sinänsä tekee oikein kun tarkastelee ihmisten säätämiä lakeja, ja Israel todellakin on luopumuksessa (esim. "tasa-arvo"lait), mutta silti Raamattu profetoi kansojen hyökkäävän Israelia vastaan ja Jumalan kukistavan viholliset. Sikäli uskovaisen on hyvä olla varuillaan, varsinkin kun Makow on laajalle huutava äänitorvi. On hyvä että otit Olli-R tämän tarkasteluun, harvemmin löytyy keskustelua näistä laajalle vaikuttavista kavereista. Fritz Springmeier myös yleistää israelilaiset suurimmaksi osaksi kasaarijuutalaisiksi, toisinaan taas pyörtää puheensa. En tiedä tekevätkö vahingossa tällaisia yleistyksiä.

    Tuo on muuten ihan hyvä teksti Henry Makow'ilta: http://www.heinola.org/~patato/makow38.html B'nai B'rith tekee juutalaisista illuminatin syntipukin.

    VastaaPoista
  3. Video vain.
    http://www.youtube.com/watch?v=09pmTh64vD8

    Voi Eurooppaa!
    http://www.youtube.com/watch?v=tFYc8iIQqZI

    Kukahan veisi tän videon Kallion kirkkoon?
    http://www.youtube.com/watch?v=LGWDHKimYj8

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com