Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 9. tammikuuta 2014

Jerusalem 'kompastuskivenä' rauhanneuvotteluissa – Amerikan julkisissa kouluissa ei enää sallita Jeesusta

Tässä uusimmasta Cutting Edgen viikkokirjeestä kaksi ensimmäistä osiota, joista ensimmäisessä David Bay tarkastelee Jerusalemin asemaa palestiinalaisten ja israelilaisten näkökulmasta käynnissä olevissa Lähi-idän rauhanneuvotteluissa. Kuten Raamatun ikivanha profetia toteaa niin kysymys Jerusalemista on kompastuskivi pakanakansoille jotka vihaavat Jumalan valittua kansaa, juutalaisia. Nyt palestiinalaiset haluavat puolikkaan kuningas Daavidin perustamasta Israelin pääkaupungista ja se on osoittautuva heille kiroukseksi. Jumala on säätänyt Jerusalemin juutalaisten ikuiseksi keskukseksi ja sitä ei saa jakaa. Toisessa osiossa tuodaan ilmi Amerikan luopumus kristinuskosta kun julkisissa kouluissa ei enää saa mainostaa Jeesusta missään muodossa luokkatunneilla, vaan aivopesu kristinuskon hävittämiseksi maasta on käynnissä. David tuo esille esimerkkitapauksen Kaliforniasta jossa pientä alakoululaista toruttiin Jeesus-karkin esittelemisestä luokkatovereilleen. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

-------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 8.1.2014

-------- This Weeks Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2517
I. Neuvottelut Israelin ja palestiinalaishallinnon kesken Palestiinan valtion luomisesta ovat paljastaneet piilotetun kompastuskiven palestiinalaisten mielissä:

Jerusalem on heidän merkittävin ”kompastuskivensä”! Mitä Jumala profetoikaan 2,500 vuotta sitten?

Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille...” (Sakarja 12:3a)

UUTISKATSAUS: ”Jerusalem seuraava 'kompastuskivi' rauhanneuvotteluissa”, Israel Today, 7. tammikuuta 2014

Aluksi, tutkikaamme miten järkkymättömiä israelilaiset ovat Jerusalemin suhteen.

Israelin viranomaiset jotka tapasivat Kerryn hänen tuoreimman vierailunsa aikana väittivät että on olemassa yksimielisyys Israelin yleisön keskuudessa saavuttaa lopullisen statuksen omaava rauhansopimus joka johtaa Palestiinan valtion luomiseen. Ja he ovat oikeassa. Mutta se mikä on myös totta, on se, että valtaosa israelilaisista ovat toistuvasti sanoneet, etteivät he halua jakaa uudelleen Jerusalemia ja luovuttaa kaupungin itäistä puoliskoa josta tulisi uuden Palestiinan valtion pääkaupunki.”

Voitko moittia juutalaisia kansalaisia siitä, että he niin periaatteellisesti vastustavat heidän rakastetun kaupunkinsa jakamista niin että he voivat antaa osan siitä palestiinalaisille heidän uuden Palestiinan valtionsa pääkaupungiksi?

Loppujen lopuksi, 1970-luvun alusta saakka, palestiinalaiset ovat harjoittaneet terrorismia viattomia juutalaiskansalaisia vastaan. Iskien itsemurhapommeilla, palestiinalaiset murhasivat miehiä, naisia ja lapsia busseissa, ravintoloissa, kaikenlaisissa julkisissa paikoissa, ja jopa koteihin kohdistuvissa hyökkäyksissä.

Sen jälkeen kun IDF rakensi hirviömäisen jakomuurin, estäen siten itsemurhapommittajilta helpon pääsyn kohti tavallisia kansalaisia, arabit alkoivat laukaista ohjuksia aidan yli. Ja, nyt, arabiterroristeilla on yli 100,000 ohjusta suunnattuina viattomiin juutalaisiin eri puolilta Lähi-itää joka ympäröi pikkuruista Israelia.

Nämä Israelin kansalaiset muistavat surullisen terroriaallon jonka heille aiheuttivat juuri palestiinalaiset jotka nyt ovat vaatimassa omaa valtiotaan, näpistetty juutalaisilta, tietenkin. Voitko moittia heitä siitä kun he eivät halua luovuttaa Itä-Jerusalemia näille Israelin leppymättömille vihollisille, ihmisille, jotka ovat täynnä kansarmurhamaista vihaa kaikkia juutalaisia kohtaan?

Mutta nyt, tarkastellaanpa miten Jerusalem on merkittävä kompastuskivi palestiinalaisille.

Toisaalta, Palestiinan johtajat ovat toistuvasti sitouttaneet itsensä olemaan koskaan allekirjoittamatta mitään sopimusta johon ei sisälly Palestiinan hallintaa itäisestä Jerusalemista, mukaan lukien vanhakaupunki ja Temppelivuori. Washington on jo pitkään tunnustanut mahdottoman esteen jota Jerusalem edustaa. Siksi Jerusalem-kysymys on aina työnnetty syrjään ja nimetty ”lopullisen aseman” puheenaiheeksi josta keskusteltaisiin myöhempänä ajankohtana. Mutta tuo ajankohta on pian lähestymässä, ja itse Jerusalem todennäköisesti osoittautuu täsmälleen sellaiseksi asiakysymykseksi miksi aito ihmistekoinen sopimus nykyisissä olosuhteissa on yksinkertaisesti mahdoton.”

Palestiinalaiset eivät todellakaan halua omaa valtiota jos se merkitsee juutalaisten jäämistä Israeliin millään tavalla, tai muodossa. He haluavat hävittää kaikki juutalaiset ja sitten perustaa heidän oman valtionsa. Mitä Jumala sanookaan profeetallisesti näille vihaa täynnä oleville palestiinalaisille, joilla on pakkomielle Jerusalemiin ja täydelliseen, lopulliseen kaikkien juutalaisten kansanmurhaan?

"In that day, says the Lord, I will smite every horse of the armies that contend against Jerusalem with terror and panic and his rider with madness ... In that day will the Lord guard and defend the inhabitants of Jerusalem ... I will make it My aim to destroy all the nations that come against Jerusalem." (Zechariah 12:4, 8-9)

Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella … Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita … Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.” (Sakarja 12:4, 8-9)

Meidän kristittyjen pitäisi kiittää Jumalaa etuoikeudesta elää tässä aikakauden lopussa, jotta voimme katsella Jumalan tuomassa kunniaa itselleen päivittäin asettamalla näyttämön kaikille Hänen profetioilleen jotka ovat käymässä toteen, päivittäisissä uutisissa!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2372
DVD

II. Se on nyt virallista: Jeesusta ei hyväksytä julkisessa koulussa!

UUTISKATSAUS: Opettaja sanoo ekaluokkalaiselle: ”Jeesus ei ole sallittua koulussa” ”, Advocates for Faith & Freedom, 6. tammikuuta 2014

West Covina, Kalifornia. Joulukuun 13:ntena 2013, ekaluokkalainen Isaiah Martinez otti mukaansa joululahjoja jotka oli tarkoitettu hänen opettajalleen ja luokkatovereilleen Merced'in peruskoulussa West Covina'n yhdistyneessä koulupiirissä. Jokainen lahja koostui perinteisestä tikkukaramellista johon oli liitetty viesti joka kertoi kuvauksen tikkukaramellista. Kuvaus viittaa karkin valmistajaan joka loi tikkukaramellin symbolisoimaan Jeesuksen Kristuksen elämää.”

Kun Isaiah toi joululahjan kouluun, hänen opettajansa otti tikkukaramellit haltuunsa. Neuvoteltuaan koulun rehtorin kanssa, opettaja sanoi Isaiah'ille että 'Jeesus ei ole sallittua koulussa' ja, hänen rehtorinsa ilmeisellä ohjeistuksella, repäisi tikkukaramellin viestin jokaisesta karkista, heittäen viestit roskakoriin, ja luovutti sitten tikkukaramellit takaisin Isaiah'ille toimitettaviksi hänen luokkatovereilleen.”

Voitko kuvitella, miten kauhuissaan tämä pieni ekaluokkalainen oli hänen opettajansa ja häntä (she) ohjeistavan rehtorin toiminnasta? Villeimmissä unelmissakaan pienellä Isaiah'illa ei ollut aavistusta siitä että hän oli luomassa tätä tulimyrskyä asian suhteen ollen niinkin harmiton asia kuin tikkukaramellit symbolisoiden Jeesusta Kristusta!

Viimeisten 100 vuoden aikana koulujen opetussuunnitelmia on systemaattisesti muutettu siihen pisteeseen missä, tänä päivänä, kristinusko on täysin karkotettu monissa julkisissa kouluissa Amerikassa. Vanhemmat eivät käsitä missä määrin julkisten koulujen opetussuunnitelmat ryöstävät heidän lastensa mieliä koska lapsen keho on jätetty vanhempien huoleksi!

Valistaaksemme sinua perusteellisemmin julkisten koulujen viranomaisten antikristillisestä asenteesta ja käyttäytymisestä, me rohkaisemme sinua katsomaan DVD'n joka on näytetty yläpuolella, IndoctriNation: Public Schools Contributing To The Decline of Christianity in America (Aivopesua: Julkiset koulut edesauttavat kristinuskon laskua Amerikassa)”.

Uskomattomat tosiasiat suostuttelevat sinua ottamaan lapsesi pois julkisista kouluista mihin hintaan hyvänsä. Tärkein väite on se, että merkittävä syy sille miksi niin monet lapset eivät käy kirkossa jätettyään kristillisen kotinsa, on se, että heidät on läpikotaisin aivopesty niillä arvoilla ja asenteilla joita opetettiin heille julkisessa koulussa.

Tämä asia on hyvin vakava. Meillä kaikilla on vastattavaa Jeesukselle palkinnonjakopäivänä (Rewards Day) koskien sitä miten me olemme suojelleet lastemme kallisarvoisia sieluja.

2 kommenttia:

  1. Maailma hukkuu murhanhimoonsa.

    Jer. 46:28 Sinä, minun palvelijani Jaakob, älä pelkää, sanoo Herra, sillä minä olen sinun kanssasi. Minä teen lopun kaikista kansoista, joiden sekaan minä olen sinut karkoittanut; mutta sinusta minä en loppua tee: minä kuritan sinua kohtuudella, mutta rankaisematta minä en sinua jätä."

    5Moos. 10:15 Mutta ainoastaan sinun isiisi Herra mielistyi ja rakasti heitä; ja hän valitsi omikseen heidän jälkeläisensä, hän valitsi teidät kaikista kansoista, niinkuin yhä vielä on.

    http://www.youtube.com/results?search_query=What+does+the+Bible+say+about+the+Death+Penalty%3F&page=1

    Jumala siunatkoon sinua ja blogiasi.

    VastaaPoista
  2. Tilannekatsaus

    http://endtimeheadlines.wordpress.com/2014/01/10/prophecy-alert-liberman-turns-heads-in-praising-kerrys-offer/

    http://endtimeheadlines.wordpress.com/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com