Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Geneven sopimus Venäjän taktinen voitto

Tässä yksi tärkeä osio tuoreesta Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (News Alert), jossa David Bay kertoo CNN:n uutislähdettä lainaten syyn sille miksi viime viikolla solmittu Geneven Ukraina-sopimus oli voitto Venäjälle. Takapakkia Lännelle toi myös Itä-Ukrainan venäjämielisten irtisanoutuminen sopimuksesta. Lue http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288678977794.html. Uutishälytyksen osion suomensi: Olli R.

Venäjän joukot ovat jo Itä-Ukrainassa? Ks. http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288680013470.html?pos=ok-nln

---------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, April 21, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
I. Venäjä sai taktisen voiton “Geneven sopimuksellaan” Lännen kanssa Ukrainan suhteen.

Hitaasti mutta varmasti, Länsi tulee hyväksymään Venäjän uuden kontrollin Ukrainasta, kun Putin muodostaa asteittain supervaltiota numero 5.


”Ensimmäistä kertaa kuukausiin, alati paheneva Ukrainan kriisi näyttää ottaneen yllättävän käänteen parempaan suuntaan. Pikakokous Genevessä toi yhteen Ukrainan, Euroopan Unionin ja Yhdysvaltain ulkoministerit venäläisen vastapuolensa kanssa, huolimatta aiemmista Kreml'in uhkauksista olla osallistumatta. Vielä yllättävämpää monille tarkkailijoille, jotka olivat asettaneet vähän toivoa neuvotteluille, oli esiin noussut yhden sivun sopimus joka hahmottelee askeleet tilanteen de-eskaloimiseksi ja estämällä sitä muuttumasta avoimeksi sodaksi.”

Uutislähteet viikonloppuna ilmoittivat että Venäjä ja Yhdysvallat olivat päässeet sopimukseen joka rauhoittaisi Ukrainan kriisin. Nyt, kun muste kuivuu sopimuksessa, me voimme lukea pienellä painetun tekstin, ja käsittää, että Venäjä on saavuttanut joitakin tärkeitä päämääriä sen kamppailussa tuoda Ukraina takaisin laumaan koskien uutta Euraasian talousliittoa, Rooman Klubin supervaltiota #5.

Mitkä ovat jotkut taktisista voitoista joita Venäjä saavutti tässä tuoreessa Geneven sopimuksessa?

1) Lisäyksenä Ukrainan ja Lännen vaatimukseen venäläismielisten separatistien antautumisesta, Venäjä väitti kivenkovaan että Geneven sopimus edellytti eurooppamielisten antautumista myöskin, käsittäen voimakkaat EuroMaidan joukot. Tällainen antautuminen heikentäisi dramaattisesti Ukrainan hallitusta sen kamppailussa pysyä vapaana Venäjän kontrollista.

2) ”Moskova uudisti vaatimuksensa Ukrainan federalisoinnille, mukaan lukien alueiden oikeuden heidän omalle ulko- ja talouspolitiikalle.”

3) Samalla kun Ukrainan ja Lännen viranomaiset työskentelisivät estääkseen taloudellisen luhistumisen, Venäjä vaati, että “tuen edellytyksenä on de-eskalointisuunnitelman täytäntöönpano ja sen omien vaatimusten toteuttaminen.”

Siksi Geneven sopimus tarjosi Venäjälle puhujakorokkeen josta esitellä vaatimuksiaan maailmalle, suuri strateginen voitto.

Mutta, kun otamme huomioon kääntöpuolen jota EI ollut sopimuksessa, voimme nähdä Venäjän diplomaattisen voiton vieläkin selvemmin.

1) ”Venäjän Krimin liittäminen jäi mainitsematta … Kreml oli nopea lukemaan tämän hiljaisuuden tosiasiallisena tunnustuksena sen hallinnasta niemimaan suhteen.”

2) ”Ukrainan presidentinvaaleja, ajoitettu toukokuun 25. päiväksi 2014, ei otettu mukaan olennaisena osana mihinkään poliittiseen ratkaisuun kriisiä varten...”

Siksi Venäjä voi väittää, että kaikki uudet länsimielisten viranomaisten järjestämät vaalit eivät ole laillisia, varsinkin kun demokraattisesti valittu Ukrainan presidentti istuu Venäjällä odottamassa mahdollisuutta palata Kiovaan jatkamaan toimikauttaan. Kysymys siitä, kuka olisi laillinen ehdokas, on erittäin tärkeä, ja luultavasti tulee olemaan avain Venäjälle lopullisen hegemonian saavuttamiseksi Ukrainan suhteen.

3) ”Massiivista venäläisten joukkojen keskittymää Ukrainan itäisten rajojen toisella puolen ei käsitelty.”

Jos Länsi olisi ollut yhtä huolestunut Venäjän joukkojen massiivisesta keskityksestä niinkuin he sanovat olevansa, niin miksi sitten Länsi sallii sopimukseen pääsemisen, joka ei käsitellyt tätä asiaa? Vähintäänkin, tämä puute avaa oven Venäjän kieltäville vastauksille, että se ei ole kerännyt joukkoja ollenkaan.

4) ”... Geneven neuvottelut epäonnistuivat tuottamaan selkeää aikajanaa jännityksen laukaisemiselle.”

Yhteenvetona, Geneven sopimus ilmoitti vain Venäjän voimistuneen osuuden tässä koko asiassa, ja pani länsimieliset joukot perääntymään. Venäjälle ei ainoastaan ole annettu lisää aikaa harjoittaakseen diplomaattisia manöövereitä Ukrainaa vastaan, vaan se on välttynyt Lännen lisäpakotteilta. Mikä on tämän uutispääkirjoituksen johtopäätös?

”Tämän viikon neljän osapuolen kokoustapaaminen on suorastaan diplomaattinen vallankaappaus Venäjälle … Putinille Ukrainan itä- ja eteläosat ovat selvästi Novorossiya'aa, tai uutta Venäjää, tsaarillinen termi näille alueille. Tämän selostuksen myötä, Venäjä esittää saman vaateen laajoille osille Manner-Ukrainaa kuten se teki Krimille. Ja Moskova on juuri saattanut tehdä jättimäisen harppauksen kohti laajentumista.”

http://www.heinola.org/~patato/artikkelit/cef1002.php
”Laajennus” koskien Venäjän kontrollia Ukrainasta on Rooman Klubin suunnitelma, joka näytetään vasemmalla. Tämä uusi Geneven sopimus osoittaa että Länsi ei ole todella vakavissaan sen protesteissa Venäjän yrityksiä vastaan siirtää Ukraina takaisin katraaseensa.

Miksi Länsi räpäytti silmiään tämän mitä tärkeimmän ajankohdan aikana? Vastaus löydetään Ilmestyskirjan luvusta 17:17:

Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta...Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle (=NWO), kunnes Jumalan sanat täyttyvät.”

"Also the ten horns that you observed are ten rulers (kings) ... For God has put it into their hearts to carry out His own purpose by acting in harmony in surrendering their royal power and authority to the beast, until the prophetic words ... of God shall be fulfilled."

Tämän vuoksi Jumala kertoo ennalta että aikakauden lopussa viimeiset 10 hallitsijaa tekevät yhteistyötä toteuttaakseen suunnitelman jonka Jumala on pannut heidän sydämeensä ensiksi! Niinpä, alusta alkaen tässä kriisissä Venäjän ja Lännen välillä Ukrainaa koskien, Venäjän, Euroopan ja Amerikan johtajat olivat kaikki hiljaa yhteistyössä kulissien takana. Jopa silloin kun propagandakoneistot molemmin puolin olivat suoltamassa julkista retoriikkaa kajahdellen kylmän sodan retoriikkaa, todellisuus on, että nämä johtajat tekivät yhteistyötä kaiken aikaa.

Jokaisen, joka haluaa kunnolla tajuta, mitä todella on tapahtumassa maailman näyttämöllä, täytyy ymmärtää tämä perusprofeetallinen tosiasia: kaikki kymmenen supervaltiota tekevät yhteistyötä keskenään niin, että Jumalan Lopun aikojen profetioiden täytyy toteutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com