Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pakanoiden pääsiäinen on Baalin palvontaa nykyään!

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä yksi mielenkiintoinen osio, jossa David Bay käsittelee nykypääsiäisen hengellistä merkitystä kun kristilliseen pääsiäisjuhlaan sekoitetaan elementtejä pakanuudesta. Erityisesti pääsiäismunat ja niihin liittyvät pelit, jotka kytketään pääsiäisen viettoon, ovat tulleet suosituiksi monissa perheissä ja seurakunnissa. Raamattu kieltää tällaiset pakanakytkökset, sillä ne yhdistävät Saatanan Jeesukseen Kristukseen. David lainaa vielä kirjoituksia jotka osoittavat nykyisen länsimaisen pääsiäisen omistavan hyvinkin pakanalliset juuret. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

”Nokialainen” toivottaa kaikesta huolimatta siunattua Jeesuksen ylösnousemusjuhlaa kaikille lukijoilleen!

--------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 16.4.2014

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1460
DVD

I. Tämä aikajakso johtaen meidän Herramme ylösnousemuksen juhlaan tarjoaa hyvän mahdollisuuden nähdä kristillisten kirkkojen todelliseen sisäiseen hengelliseen tilaan.

Jos seurakunta mainostaa heidän ulkopuolella olevissa ilmoitustauluissaan että he järjestävät ”pääsiäismunan etsintää (Easter Egg Hunt)”, sinä tiedät että tuon seurakunnan hengellinen tila on harhaoppinen!

Pääsiäismunajuhla sekoittaa Baalin palvonnan kristinuskoon!

UUTISKATSAUS: Suurenmoista perhehartauksille: Ylösnousemusmunat. Se mitä adventtikalenterit ovat joululle, niin sitä nämä värikkäät munat ovat pääsiäiselle. Opaskirja tulee mukana auttaakseen sinua muuttamaan jokaisen suljetun esineen hauskaksi, perheen oppimiskokemukseksi.” (Babtistien kirjakaupat, Eteläisen babtistikonvention pyhäkoulujohtokunta)

Tutki huolellisesti tätä kuvaa nähdäksesi kauhistuksia sisältyneenä siihen. Pääsiäisen juhlinta munilla tulee suoraan saatanismista. Siksi kehottamalla pääsiäismunien käyttöön juhlistamaan kristillistä juhlaa koskien meidän Herramme ylösnousemusta, kytkee saatanismin kristinuskoon, ja on kielletty Raamatussa. Tässä kuvassa voimme helposti nähdä, että jokainen näistä munista sisältää kristillisen symbolin sisällään. Voimme nähdä rukoilevat kädet ja ristin, kahtena esimerkkinä. Tämä seloste mainitsee myös adventin, toisen pakanallisen juhlan.

Missään Raamatussa emme saa yhdistää Herralle kuuluvia asioita Saatanalle kuuluviin asioihin. Salli meidän tutkia näitä Raamatun kieltoja.

”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".” (2. Kor. 6:14-18)
 
Mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?” Kun tutkimme miten saatanallista pääsiäisen (Easter) juhlinta on, ja miten läheisesti munat ovat sidoksissa tähän pakanajuhlaan, sinä tulet ymmärtämään täysin että Eteläinen babtistikonventio yhdistää kallisarvoisen Jeesuksen Kristuksen hengellisen valon pakanalliseen pimeyteen, läpitunkemattomaan saatanismin synkeyteen.

Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar?” Holman'in raamattusanakirja sanoo että ”Beliar” on termi Saatanalle. Alkuperäisessä heprean kielessä, sana Beliar tarkoittaa ”jumalatonta” tai ”arvotonta”. Mielestäni, tätä yhteyttä ylösnousemuspäivän ja pakanamunien kesken varmastikin voidaan luonnehtia ”jumalattomaksi” tai ”arvottomaksi”, koska se yhdistää Jeesuksen Kristuksen Saatanaan.

Nyt, tutkikaamme miten totisesti saatanallista ja pakanallista pääsiäisen juhlinta munien kanssa todellakin on. Löysimme noitien sivuston, nimeltään ”Satanic Witch (Saatanallinen noita)”. [On olemassa sellainen Anton LaVeyn kirjoittama kirja kuin ”The Satanic Witch” (Esittely: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Satanic_Witch). Tässä ei ole lainausta siitä. Suom. huom.]

Kuuntele heidän kuvaustaan asemasta joka pääsiäisellä ja munilla on heidän pakanajuhlassaan.
Ostara, joka tunnetaan myös kevätpäiväntasauksena, puiden juhlana (Festival of Trees), Alban Eilir'inä, Ostarana, kevätrituaalina … ja merkitsee ensimmäistä päivää todelliselle keväälle. Päivä ja yö ovat yhtäpitkiä tuona päivänä, josta tulee nimi Equinox (päiväntasaus). Pakanat huomioivat sen kaikkialla maailmassa. Wiccalaisille ja noidille, Ostara on hedelmällisyyden festivaali jossa juhlitaan kevään syntymää ja elämän uudelleenheräämistä maapallolla … Kevätpäiväntasaus kristillistettiin Rooman Kirkon toimesta, samoin kuin useimmat vanhat pakanalliset juhlat. Ensimmäisenä sunnuntaina ensimmäisen täydenkuun jälkeen joka seuraa Equinox'ia (tai ”Eostre'n päivää” josta nimi Easter (pääsiäinen) johdetaan), kristityt juhlivat heidän pääsiäislomapäiväänsä. Kristillinen festivaali juhlistaa Kristuksen ylösnousemusta, joka on synkronoitu juutalaisten pesah'iin, ja sekoitettu kristinuskon varhaisimmista päivistä lähtien pakanallisiin eurooppalaisiin riitteihin uutta sesonkikautta varten. Sitä edeltää riehakkaiden kasvillisuusriittien ajanjakso sekä pidättyvyyden (täysraittiuden) ajanjakso joka tunnetaan nimellä Lent.” (The ”Satanic Witch”, Ibid.)

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=215
Pysähtykäämme tässä hetkeksi. Me olemme juuri saaneet tietää pakanoilta että Easter-nimi on otettu ”Rites of Eostre” -pakanajuhlasta. Pastori Alexander Hislop, kirjoittaessaan monumentaalisen teoksensa, ”The Two Babylons”, toteaa että Easter-nimi johdettiin jumalatar Astarte'sta [sivu 109]. Todellisuudessa molemmat ovat luultavasti oikeassa, koska pakanat omaavat historian palvoessaan samoja jumalia eri maissa erilaisten nimien alla.

Mutta, sitten Alexander Hislop pudotti atomipommin tässä asiassa:

Mitä termi Easter (pääsiäinen) itse tarkoittaa? Se ei ole kristillinen nimi. Siinä näkyy sen kaldealainen alkuperä .. Easter ei ole mitään muuta kuin Astarte, eräs nimikkeistä Beltis'ille, taivaan kuningattarelle … Bel'in (Baalin) ja Astarten palvonta tuotiin hyvin varhain Britanniaan, druidien mukana … Jos Baalia siis palvottiin Britanniassa, ei ole vaikea uskoa että hänen puolisoaan, Astarte'a, palvottiin myöskin esi-isiemme toimesta, ja että Astarte'sta peräisin olevana, jonka nimi Niinivessä oli Ishtar, huhtikuun uskonnollisia juhlallisuuksia, joita nykyisin harjoitetaan, kutsutaan Easter-nimellä...” (Alexander Hislop, ”The Two Babylons, s. 104)

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2220
Voitko uskoa sitä? Pääsiäinen (Easter) on Baalin palvontaa!

Jos näet jonkun seurakunnan mainostavan pääsiäismunia (Easter Eggs) osana heidän pääsiäisjuhlaansa, voit tietää varmasti, että tämä seurakunta ja sen johto ei ole paikka johon kannattaa osallistua tai tukea tai kuunnella sen opetuksia. Jeesus sanoi: ”Hedelmistään te tunnette heidät”, ja että ”hyvä puu ei voi kantaa pahoja hedelmiä eikä huonossa puussa voi kasvaa hyviä hedelmiä”.

Pääsiäinen (Easter) on huono hengellinen hedelmä ja osoittaa sen, että seurakunta, joka mainostaa sitä, on huono puu. Älä epäile sitä. Yksinkertaisesti pakkaa kimpsusi ja lähde sieltä nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com