Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 3. huhtikuuta 2014

Yellowstonen supertulivuori saattaa purkautua 2014

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä yksi ajankohtainen osio, joka käsittelee mahdollista Amerikan profetoitua tuhoa Yellowstonen supertulivuoren purkauksen myötä. Yellowstonen kansallispuisto sijaitsee geologisesti aktiivisella alueella, ja se sijaitsee Yellowstonen kalderana tunnetun supertulivuoren päällä. Nyt on saatu merkkejä siitä että seisminen aktiviteetti kansallispuiston alueella on nousussa josta kielii tuore maanjäristys ja eläinten pako alueelta. Tässä video aiheesta: http://youtu.be/PXWJWhmZ0EE. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

Yellowstonessa voimakkain maanjäristys 34 vuoteen

---------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 2.4.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html
II. Kuten tämä Illuminati-kortti paljastaa, Eliitti suunnittelee ainakin yhtä merkittävää tulivuorenpurkausta ajanjaksona joka edeltää heidän vapaamuurarikristuksensa ilmestymistä.

Muista, kukin kortti kuvaa toimintaa johon Illuminati aikoo ryhtyä jotta tämä nykyinen Vanhä Järjestys voidaan kaataa.

Tuleeko Yellowstonen supertulivuori räjähtämään?

UUTISKATSAUS: Yellowstonen tulivuorenpurkaus tänä vuonna 2014? Jotkut uskovat että eläimet ovat pakenemassa kansallispuistosta, Näe se 'hälytysmerkkinä' – Tällä hetkellä heliumia vapautuu 1000 kertaa yli normaalin tason”, Epoch Times News, 31. maaliskuuta 2014

Useat bloggaajat postaavat videoita, jotka osoittavat biisonien ja muiden eläinten väitetysti jättävän Yellowstonen kansallispuiston, edistäen teorioita että kun maanjäristykset nostavat seismistä aktiviteettia niin se käynnistää Yellowstonen supertulivuoren. Kaksi pääbloggaajista keskustelujen takana painottavat sitä että ei ole olemassa mitään keinoa tietää milloin supertulivuori räjähtää, mutta he huomauttavat että 4,8 magnitudin maanjäristys, joka iski maaliskuun 30. päivänä 2014, näytti käynnistävän reaktion eläimissä, jotka ovat syystäkin liikkeessä.”

Tämä uutisjuttu sisältää videoklipin joka näyttää miten biisonit pakenevat aggressiivisesti pitkin valtatien vartta joka johtaa ulos Yellowstonen puistosta. Myöhemmin jutussa, me saamme tietää että 33% hirvilaumasta on yhtäkkiä poissa, ja että helium-päästöt ovat 1000 kertaa normaalia korkeammat.

Vuonna 2003 maanjäristys- ja magma-aktiviteetti nousi huimasti yhtäkkiä ja maaperä oli pullistunut ylöspäin. Me julkaisimme artikkelin jonka sinun pitäisi lukea tai uudelleenlukea johtuen tieteellisen ja profeetallisen tutkimuksen määrästä jota me teimme tuolloin.

Tämä Headlines News -artikkeli on NEWS1852, otsikolla, ”Yellowstonen supertulivuori saattaa olla purkauksen alkuvaiheissa”. (Suomennokset: Osa1 ja Osa2)

Me pohdimme Yellowstonen supertulivuoren kallion muodonmuutosta nähdäksemme kuinka laajaa kallion muodonmuutos on Yellowstonen puistossa. Ja, me järkytyimme:

UUTISKATSAUS: ”Puiston järvi vihjaa kehittymisestä valtavaan räjähdykseen”, DenverPost.com, sunnuntai, 10. elokuuta 2003

YELLOWSTONEN KANSALLISPUISTO, Wyoming – Syvän ja maalauksellisen Yellowstone-järven mysteeri on pullistuma joka nousee 100 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) järven pohjasta, ulottuu seitsemän jalkapallokentän laajuudelle, ja sillä on potentiaalia räjähtää milloin tahansa. Kaikista elämää uhkaavista tapahtumista jotka voisivat sattua Yellowstonessa – tulivuorenpurkauksista massiivisiin maanjäristyksiin – tällainen hydroterminen räjähdys on todennäköisesti välittömin, vakava vaara puistossa … Denverissä asuvat geologit ovat havainneet kohoavan röykkiön joka on turvonnut seitsemän jalkapallokentän kokoiseksi Yellowstone-järven pohjassa.”

Maaperän pinnan muodonmuutos … on luotettava indikaattori lähestyvästä purkauksesta.”

Mitkä meidän johtopäätöksemme olivat?

1) Yellowstonen supertulivuori oli purkauksensa ”alkuvaiheissa”. Geologisessa ajoituksessa, aika, joka saattaa kulua ennenkuin tulivuori todella räjähtää sen jälkeen kun sen varhaisvaiheet alkavat, voisi olla 20-30 vuotta. Mutta, kenenkään ei pitäisi ottaa tätä maaperän muodonmuutosta, joka mitattiin vuonna 2003, itsestään selvänä asiana.

2) Illuminatilla on tieteellinen kyky nakuttaa magmakammiota sähkömagneettisten aaltojen avulla massiivisen räjähdyksen hetkeen asti. Kuuntele todistetta:

Muut (ulkomaiset tiedemiehet) ovat ryhtymässä jopa ekoterrorismiin jonka avulla he voivat muuttaa ilmastoa, käynnistää maanjäristyksiä ja tulivuoria etäisesti käyttämällä hyväksi sähkömagneettisia aaltoja.” (William Cohen, presidentti Clintonin puolustusministeri, puhuessaan konferenssissa koskien terrorismia, joukkotuhoaseita, ja Yhdysvaltain strategiaa, Sam Nunn Policy Forum, 28. huhtikuuta 1997, Georgian yliopisto, Athens, Georgia)

Aikana jolloin Cohen lausui nämä sanat, hän oli vallan huipulla Washington D.C:ssä. Ainoa henkilö joka oli hänen yläpuolellaan, oli Yhdysvaltain presidentti, Bill Clinton. Cohenilla oli pääsy huippuluokan aseteknologian korkeimmille tasoille. Hän tiesi mistä puhui. Tulivuoret voidaan saada räjähtämään nakuttamalla sähkömagneettisia aaltoja. Venäjä omistaa korkeimman osaamisen, järjestelmän nimeltä Scalar Waves.

3) Jumalan kuvaus Hänen Amerikan tuhoamisestaan (Ilmestyskirja 18) voitaisiin toteuttaa Yellowstonen tulivuoren massiivisella purkauksella.

(Lue myös NEWS2518, otsikolla, ”Tyrmistyttäviä profeetallisia uutisia: Ilmestyskirjan luvun 18 profetia paljastaa että Amerikka EI kärsi taloudellisesta romahduksesta ennenkuin Antikristus on täällä”)

3 kommenttia:

  1. Täälläkin artikkeleissa olleet verikuut tälle ja ensi vuodelle: http://www.missiomaailma.fi/pdf/missiomaailma_lehti_2014_03.pdf Kannattaa lukea!
    "Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita;
    aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.
    Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu." Joeel 2:30-32

    Yellowstonen tulivuorenpurkaus isoimmillaan peittäisi suuret alueet auringolta. Jos verikuut juutalaisten juhlapyhinä (ensimmäiset tänä keväänä) viittaavat Jooelin ennustuksiin, tulivuorenpurkaus täydentäisi profetian. Viittaakohan kohta "Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu." amerikasta Israeliin muuttavien juutalaisten säästymiseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen yleensä yhdistänyt nuo 'pakoonpäässeet' temmattaviin kristittyihin (huom. taivaallinen Jerusalem), mutta voihan olla mahdollista että se tarkoittaa myös juutalaisia Amerikasta, jotka pelastuvat Israelissa tulivuorenpurkaukselta. Jännästi nuo merkit lähestyvästä purkauksesta osuvat lähelle ensimmäistä verikuuta 15.4.2014. Elämme profeetallisesti jännittäviä aikoja!

      Poista
    2. Kyllä uskon että jotakin profeetallisesti merkittävää tapahtuu nyt huhtikuussa kun Lähi-idän rauhanneuvottelutkin ovat umpikujassa ulkoministeri Kerryn mukaan. Seuraavassa tuore uutinen:

      http://www.nytimes.com/2014/04/05/world/middleeast/kerry-says-middle-east-talks-are-at-an-impasse.html?_r=1

      Neuvotteluille on annettu aikaa huhtikuun loppuun asti ja palestiinalaiset alkavat jo kyllästyä.

      http://yle.fi/uutiset/palestiinalaiset_hakevat_lisaa_yk-jasenyyksia_-_rauhanneuvottelut_vaarassa/7168312

      Tetrad-ilmiö tapahtui Israelille tärkeinä vuosina (1967/68 ja 1949/50). Voisivatko 2014-15 olla samanlaisia käänteentekeviä vuosia juutalaisille? Amerikka, Israelin tähänastisena suojelijana, kokisi kuoliniskun jonkun katastrofin muodossa ja 3. maailmansodassa. Antikristus astuu sitten maailmannäyttämölle ja tekeytyy juutalaisten messiaaksi.

      http://nokialainen.blogspot.fi/2013/06/israelissa-verisia-kuita-ja.html

      http://www.reinosav.net/heavdeclare.html

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com