Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 9. toukokuuta 2014

10 esimerkkiä 'Isoveli'-yhteiskunnasta Amerikassa nykyään

Tässä tuoreen Cutting Edgen viikkokirjeen kolmas osio suomennettuna (osa 2). David Bay lainaa uutisjuttua jossa paneudutaan amerikkalaisen nyky-yhteiskunnan erilaisiin valvontatapoihin joilla kansalaisten yksityisyyteen tunkeudutaan. Tämä on vielä kuitenkin vain esimakua tulevasta Antikristuksen tyrannihallinnosta, joka ennustetaan Raamatussa. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 7.5.2014 (osa 2)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2303
III. Tulet järkyttymään ja tyrmistymään kun huomaat miten läpikotaisin ”Isoveli-hallinto (Big Brother Government)” tarkkailee sinua.


Käytännössä kaikkea jota sinä teet ollaan tarkkailemassa. Ajatko autoa? Katseletko televisiota? Käytätkö matkapuhelinta? Jos teet jotain näistä asioista, tietoja sinusta ollaan tallentamassa ja jäljittämässä.”

Me elämme aikaa jolloin henkilökohtainen yksityisyys on kuolemassa.”

Jos jatkamme tiellä jolla me nykyisin olemme, on väistämätöntä, että päädymme elämään äärimmäisen rajoittavassa 'Isoveli'-poliisivaltiossa, jossa periaatteessa kaikkea mitä teemme katsellaan, valvotaan, seurataan ja kontrolloidaan erittäin tiiviisti.”

Yllättäen, yksityiset yhtiöt ovat aivan yhtä tunkeilevia sinun henkilökohtaiseen elämääsi kuin ”iso hallitus”. Mitkä ovat ne kymmenen tapaa, joilla joku valvoo sinua?

1) ”Automme ovat nopeasti muuttumassa huipputeknisiksi ”Isoveli”-valvontalaitteiksi. Itseasiassa, painostusta on ilmassa vaatimaan kaikkia uusia ajoneuvoja sisältämään hyvin edistykselliset mustalaatikko-tallentimet.”

2) ”Uusi Michiganin laki tulee kieltämään tuhansia karjankasvattajia ja pienviljelijöitä omistamasta maatilaeläimiä. Mitä he aikovat seuraavaksi tehdä? Kieltää meiltä kasvattamasta omaa ruokaamme?”

Kyllä, tämän tyyppinen laki on tulossa.

3) ”Oletko koskaan keräillyt mitään? Jos näin on, FBI saattaa tehdä ratsian ja napata kokoelmasi jonakin päivänä vaikka et ole tehnyt mitään rikosta.”

4) ”Neljävuotiaan tytön isälle on kerrottu, ettei hän enää saa lähettää terveellisiä kotiruokalounaita tyttärensä mukana kun hän osallistuu esipäiväkotiohjelmaan koska ne ovat ristiriidassa liittovaltion ohjeiden kanssa.”

5) ”Katsotko televisiota? No, jos sinulla on uudempi televisio on olemassa hyvin suuri mahdollisuus että televisiosi katselee sinua samoin.”

6) ”Suunnitelma, jota on ehdottanut Fairfax'in piirikunta, Virginiassa, kieltäisi ”tiheät ja suuret kokoontumiset naapuruston kodeissa”. Tähän kuuluu juhlat, partiolaisten kokoontumiset sekä kotiraamattupiirit.”

7) ”Julkisessa koulussa Floridassa, 12-vuotiasta poikaa on kielletty lukemasta Raamattua 'vapaan lukemisen aikana'.”

8) ”USSA'ssa, lapsi ei voi rakentaa edes puulinnaketta ystäviensä kanssa ilman uhkaa joutua kohtaamaan poliisi.”

Viidesluokkalainen sanoo että hän oli kauhuissaan kun poliisi osoitti häntä ja hänen ystäviään aseella kun he rakensivat puulinnaketta. Omari Grant, 11, sanoi että hän ja hänen ystävänsä usein leikkivät metsäisellä alueella kotinsa takana ja olivat rakentamassa linnaketta kun naapuri seuraavassa alaosastossa kutsui poliisin valittaakseen siitä mitä pojat olivat tekemässä. Mutta kukaan ei aavistanut mitä Omari ja hänen äitinsä sanovat seuraavaksi tapahtuneen.”

'Luulen että jännityksen laukeaminen oli kuin', 'Äiti, hänellä oli ase kasvoillani, Mommy. Äiti, hänellä oli ase kasvoillani', sanoi Janice Baptiste, Omarin äiti. Poliisi kuulemma käytti hyvin törkyistä kieltä kun hän osoitti asettaan poikiin päin, ja hän pakotti heidät tulemaan pois puusta ja makaamaan maassa.”

Tämä nuori poika ja hänen ystävänsä eivät tule enää koskaan luottamaan poliisiin. Tämäntyyppisestä ilmiöstä on tulossa liian usein tapahtuva kaikkialla Yhdysvalloissa, kun paikallinen ja liittovaltion poliisi ovat alkaneet ilmaista poliisivaltion taktiikkaa. Kenties heidän esimiehensä eivät ole kertoneet heille että aika jolloin he voivat kohdella jokaista kuten tässä tapauksessa ei ole vielä saapunut.

9) ”Ihmiset tykkäävät vitsailla 'silmästä taivaalla', mutta se ei ole vitsi. Teknologia, joka alunperin kehitettiin 'yleiseen valvontaan' Irakin sodan aikana, on nyt palaamassa kotimaahan.”

10) ”Oletko koskaan ostanut varastoitavaa (storable) ruokaa? Jos näin on, sinun pitäisi tietää että sitä pidetään nykyään 'epäilyttävänä toimintana' maan joillakin alueilla.”

Liittovaltion hallitus ja paikallishallinnot kaikkialla tässä maassa ovat osoittamassa haluaan pakottaa diktatuuri yllemme, ja se mikä tekee tilanteesta vielä pahaenteisemmän, on se, että heillä on nykyään tekniset valmiudet toteuttaa tämä halu.

Hallitukset ovat nopeasti saavuttamassa pisteen joka on profetoitu Ahdistuksen ajalle.

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilmestyskirja 13:16-17)

Jos Antikristuksen hallinto haluaa estää jokaista ostamasta tai myymästä mitään elleivät he käytä ”pedonmerkkiä”, viranomaisten täytyy tietää mitä ihmiset tekevät reaaliajassa. Heidän täytyy tietää onko mummo aikeissa palkata koulupojan leikkaamaan nurmikkonsa ilman että mummo käyttää merkkiään.

Se edellyttää vakavaa valvontaa reaaliajassa. Ja, tämä on se mihin teknologia on johtamassa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Todellakin. Herramme paluu ja siihen liittyvä tempaus on lähellä. Jumalan lapset saavat iloita :)

    1Tess. 4:17
    sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

    VastaaPoista
  2. Pedon luku on viivakoodissa, netin www-tunnuksessa ja IBAN-numerossa (18=6+6+6), tästä kun fyysinen raha poistuu käytöstä eletäänkin jo Johanneksen näkemää nwo-aikaa.. Käytännössä itsekin maksaa ja ostaa pedon luvulla. Ei ole montaa päivää seurakunnan ylösottoon!

    danny

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com