Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 8. toukokuuta 2014

Adolf Hitlerin valtaannousun olosuhteet esillä nykyään Amerikassa – Paavi Franciscus matkustaa toukokuussa 2014 Jerusalemiin ilmoittaakseen maailmanuskonnosta? – Obaman hallinto suunnittelee Internet-ajokortin käyttöönottoa

Tässä mielenkiintoinen tuore Cutting Edgen viikkokirje josta on kolme osiota suomennettuna (osa 1). David Bay lainaa aluksi uutisjuttua Hitler-eloonjääneestä naisesta joka kokee Amerikan nykymeiningin samanlaisena kuin ajan Saksassa ennen Adolfin Hitlerin valtaannousua. Toisessa osiossa kerrotaan uutisia Israelista jotka valmistavat tulevaa paavin matkaa Israeliin jossa paavi Franciscus toteuttanee Illuminatin suunnitelmaa jonka mukaan Vatikaani ottaa hallinnan Jerusalemin keskeisistä paikoista ja julistaa siellä kaikkien maailman uskontojen olevan yhtä. Lopuksi viikkokirjeen neljännessä osiossa ennakoidaan lähestyvää diktatuuria Amerikkaan kun Obaman hallinto on ryhtynyt selvittämään erityisen kybertunnisteen käyttöönottoa Internetissä, jolla estetään mm. toisinajattelijoiden pääsy Internettiin. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

-------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 7.5.2014 (osa 1)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2617
I. Hitlerin natsikuolemanleirien eloonjäänyt kokee painajaisia koska hän näkee samoja trendejä Amerikassa tänään kuin hän näki Saksassa juuri ennen Adolf Hitlerin valtaannousua.

UUTISKATSAUS: Hitler-eloonjäänyt: Obama on tekemässä Amerikasta totalitaarisen valtion”, World Net Daily, 6. toukokuuta 2014

Holokaustista selvinnyt Anita Dittman, jonka tarinaa kerrotaan projektissa joka julkaistaan tiistaina, 'Trapped in Hitler's Hell (Loukussa Hitlerin helvetissä)', eli läpi Hitlerin valtaannousun, diktatuurin, ja kuoleman. Hän varoittaa Amerikkaa että hän näkee nyt samat olosuhteet kuin hän näki silloin.”

Mitkä ovat nämä samat kulttuuriset olosuhteet?

* ”Kun poliitikot todella tulevat mahtipontisiksi, itseriittoisiksi, omahyväisiksi ja vaativat omaa tapaansa.”

* ”... vuoden 2008 kampanjakuvat Barack Obamasta sädekehien ympäröidessä hänen päätään ja palvonnan kaltainen mielistely väkijoukoilta tuotti hänelle painajaisia”

* ”Obama esiteltiin yleisölle ”messiaana”, aivan kuten Adolf Hitler esitti itsensä!”

* ”Yleisön ja median hahmot puhuvat Obamasta messiaanisilla äänensävyillä, aivan kuten Hitlerin virkamiehet puhuivat hänestä.”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2552
* ”Hollywoodin persoonallisuus Jamie Foxx kommentoi Soul Train Awards -tilaisuudessa: ”Thank God, and our lord and saviour, Barack Obama! (Kiitos Jumala, ja meidän herramme ja vapahtajamme, Barack Obama!)”

* ”Obaman mielistely on usein eksynyt lähelle jumalointia. 'Obama on luonnollisesti suurempi kuin Jeesus', hollantilainen sanomalehti Politiken arveli vuonna 2009.”

* ”Me (Amerikka) olemme taloudellisesti vaikeassa ajassa. Niin oli Saksakin. Hitler astui sisään, ja hän teki itsestään pelastajan, ja ihmiset nielivät kaiken sen koska hän sai sen kuulostamaan ihmeelliseltä kuinka hän panisi kaiken kuntoon … ja tätä tapahtuu nykyään, myös.”

Ei pidä lupauksiaan

* ”Johtaja, joka valehtelee, epäonnistuu pitämään lupauksensa ja hänellä on visioita enemmästä kuin loistosta.”

* ”Hitler keskittyi ihmisten tunteisiin, tarjoten heille lupauksia vauraudesta: hyviä työpaikkoja monille työttömille, paluuta vakauteen ja turvallisuuteen.”

* ” 'Ainoa lupaus, jonka Hitler koskaan piti, oli juutalaisten tappaminen', Dittman sanoi.”

* ”Amerikan kirkkojen tila huolestuttaa myöskin Dittman'ia, sanoen että Saksan kirkot luopuivat Raamatusta ennenkuin Hitler tuli valtaan. Hän sanoi että monet amerikkalaiset seurakunnat ovat samalla tavalla kävelemässä pois Kirjoitusten totuudesta, kääntymällä raamatullisista totuuksista ja avaten oven petokselle.”

HUOM: ”Blood Sacrifice Two: Thy Kingdom Come” (Veriuhraus Kakkonen: Tulkoon sinun valtakuntasi), keskittyy siihen miten helposti Hitler pelotteli, sitten soluttautui ja sitten kontrolloi saksalaisia kirkkoja. Osoitamme, kuinka helposti tulevaisuuden Antikristus valloittaa maailman kristilliset kirkot täsmälleen samalla tavalla! Katso meidän dynaaminen traileri.

DVD'ssä ”Blood Sacrifice One: Cleansing the Soil For The Aryan Antichrist” (Veriuhraus Ykkönen: Puhdistamassa maaperää arjalaiselle Antikristukselle), me osoitamme että Hitler käytti hyväksi mustan magian noituuden voimaa tuhotakseen juutalaiset ja tehdäkseen heistä ihmisuhreja herra Saatanalle puhdistaakseen maaperää Antikristukselle, jonka he uskoivat olevan Adolf Hitler. Katso meidän mukaansatempaava traileri.



II. Matkustaako paavi Jerusalemiin ilmoittaakseen että kaikki maailman uskonnot ovat yhtä, ja että hän on heidän johtajansa?

Tämä on Illuminatin suunnitelma ja nykyiset tapahtumat näyttävät viittaavan siihen että tällainen dramaattinen tapahtuma saattaa toteutua.

Kerrataanpa suunnitelmaa:

Oikealla historian hetkellä, paavi tulee vierailemaan Jerusalemin yhdistetyllä juutalaisten/kristittyjen/muslimien sektorilla ilmoittaakseen että kaikkien uskontojen pitäisi yhdistyä yhdeksi.” (Bill Lambert, House of Theosophy, Seminar (suomennettu), 18. elokuuta 1991)

Paavi Franciscus I on saapumassa kaupunkiin!

UUTISKATSAUS: Libanonilainen patriarkka liittyy paavi Franciscuksen seuraan hänen Jerusalemin vierailuaan varten: 24.-26. toukokuuta”, YNET News, 2. toukokuuta 2014

Paavi Franciscuksen on tarkoitus tehdä ensimmäinen matkansa pyhään maahan alkaen 24.-26. toukokuuta … Maroniittikirkon patriarkka matkustaa Jerusalemiin ensi kuussa tervehtimään paavi Franciscusta, ensimmäinen johtaja hänen Libanonissa sijaitsevasta seurakunnasta joka vierailee siellä sitten Israelin perustamisen vuonna 1948 … Rai'n vierailu on diplomaattisesti huomionarvoista koska Libanon on edelleen teknisesti sodassa Israelin kanssa ja kieltää kansalaisiaan astumasta sisälle juutalaisvaltioon.”

On melko harvinaista, että roomalaiskatolinen paavi matkustaa Israeliin. Siksi kaikki, mitä tapahtuu maailmassa tänään, kuten ennennäkemättömät ponnistelut luoda lopulliset kymmenen supervaltiota joiden täytyy edeltää Antikristusta, paavin on nyt aika julistaa että maailman uskonnot ovat tällä hetkellä yhtä, ja hän on heidän johtajansa?

Jos nyt on tullut aika paaville tehdä tämä ilmoitus, hänen täytyy mennä paikkaan Jerusalemissa joka on Vatikaanin valvonnassa. Sen vuoksi, tässä seuraavassa jutussa on paljon mieltä, ”aikainmerkki”-tapahtuma.

UUTISKATSAUS: ”Netanyahu 'pyysi rabbia luovuttamaan Daavidin haudan Vatikaanille' ”, Israel National News, 1. toukokuuta 2014

Knessetin jäsen sanoi torstaina, että sefardijuutalaisten johtaja rabbi Yitzchak Yosef kertoi hänelle että pääministerin virasto otti häneen yhteyttä ja pyysi myöntämään galaktisen luvan Israelille luovuttaa Daavidin hauta Vatikaanille.”

Miten juutalainen johtaja voi luovuttaa kunnioitetun juutalaisten historiallisen paikan itsemääräämisoikeuden johtajalle yhdestä suurimmista antisemitistisistä organisaatioista maan päällä? Miten pääministeri Netanyahu edes harkitsisi antavansa hallinnan pyhästä maapalasta organisaatiolle joka on niin juutalaisvastainen että he hiljaa tukivat Adolf Hitleriä hänen kansanmurhaohjelmassaan ja sitten perustivat ”rottalinjat” kuljettamaan useita tuhansia natsien virkamiehiä katolisten kirkkojen välityksellä eteläiseen Italiaan mistä heidät kiidätettiin turvaan ulkomaille?

Knessetin jäsenet olivat yksimielisiä julistaessaan että he aikovat tehdä kaikkensa valtuuksiensa nojalla estääkseen kaikki yritykset luovuttaa hautapaikka Vatikaanille. Lisäksi kerrotaan, ettei vain hautapaikkaa, vaan myös koko Siionin vuoren asuma-aluetta on ehdotettu siirrettäväksi.”

Jos katolinen kirkko kontrolloisi koko Siionin vuorta, se antaisi Vatikaanille alueen Israelin sisäpuolella joka voitaisiin julistaa ”yhdistetyksi juutalaisten/kristittyjen/muslimien sektoriksi”.

Tämä uutinen kajahtelee läpi Israelin juuri nyt; tämän jutun voima saattaa estää pääministeri Netanyahua siirtämästä hallintaa tästä pyhästä maasta katoliselle kirkolle! Voimme vain odottaa nähdäksemme mitä tapahtuu tässä päivittäisen profeetallisen täyttymyksen esoteerisessa ilmapiirissä.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2533
IV. Obaman hallinnon on sanottu olevan valmistautunut vaatimaan henkilöltä, joka haluaa käyttää Internettiä, omaamaan ainutlaatuisen ”Internet-ID'n”.

Tämän järjestelmän ollessa paikoillaan, hallinto voi pitää kenen tahansa toisinajattelijan poissa Internetistä kaiken aikaa!

Voitko tuntea diktatuurin lähestyvän meitä?


Idea, jota hallitus on potkinut eteenpäin vuodesta 2011 alkaen, on vihdoinkin saamassa debyyttinsä. Kutsumalla tätä askelta huonosti ajoitetuksi olisi kaikkein armollisin tapa toteuttaa se … Ensi kuussa ”Kansallinen strategia luotetuille identiteeteille kyberavaruudessa (National Strategy for Trusted Identities in Cyberspace)” -suunnitelman pilottiohjelma alkaa liittovaltion virastoissa kahdessa Yhdysvaltain osavaltiossa, testaamaan onko liittovaltion todennettujen kybertunnisteiden (cyber ID) plussat suuremmat kuin haitat.”

Nyt salli minun sanoa tämä suoraan. Sama hallitus, johon suurin osa kansalaisista tuntee epäluottamusta, aikoo vaatia kaikkia Internetin käyttäjiä tunnistautumaan ”kyber-ID'n” kautta ennenkuin he voivat päästä nettiin?

Ja, jos hallitus ei pidä sinusta, mistä tahansa syystä, sen virkailijat voivat pitää sinut estettynä World Wide Web'iin!? Jälleen kerran näemme lähestyvän diktatuurin!

Kuitenkin yksityinen teollisuus on myös ajamassa tätä ohjelmaa. He ovat lopen kyllästyneitä miljooniin salasanoihin, PIN-lukuihin ja luottokorttinumeroihin joita hakkerit varastavat. Itseasiassa, koska hakkeriongelma on yksi päävoimista jotka ovat ajamassa tätä uutta kyber-ID-ohjelmaa, on aiheellista kysyä, onko hakkerointi, jolla on johdonmukaisesti isketty suuriin yrityksiin, tietoisesti toteutettua jotta ihmiset hyväksyisivät ”turvallisemman” systeemin valvomaan yksityisyyttä Internetissä.

Oliko hakkerointi koskien 38 miljoonaa kohdeasiakasta viime joulukuussa vain päiviä ennen joulua ”False Flag” -operaatio?

Diktatoriset hallitukset ovat aina pyrkineet ylläpitämään läheistä valvontaa ihmisistä, joita pitää kontrolloida, jotta he voivat havaita minkä tahansa toisinajatteluaktiviteetin ja sammuttaa sen ennenkuin se voi järjestäytyä vastustamaan hallitusta.

Tällaiset diktatuurit ovat aggressiivisesti pyrkineet kuuntelemaan kansalaisia, toisin sanoen, puheluita, lukemaan heidän sähköpostiaan ja visuaalisesti katselemaan heitä. Nyt, tällä hetkellä maailman historiassa, hallitukset, pienet ja suuret, voivat pitää silmällä sinua tavoilla jotka ovat ennennäkemättömiä koko historiassa.

”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luukas 21:28)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com