Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Bilderbergin agenda 2014 paljastettu – maailman salaseura juonii ihmisten pään menoksi

Tässä Alex Jonesin www.infowars.com -sivustolta suomennettu artikkeli (kääntäjä: Olli R.) tämänvuotisen Bilderberg-kokouksen agendasta ja ylipäätään tämän mahtavan läntisen maailman salaseuran merkityksestä maailmanpolitiikassa toisen maailmansodan jälkeen. Kirjoitusten välissä on kolme valaisevaa Bilderberg-videota. Vieraskirjassani (28.-31.5.2014) olen myöskin tuoreeltaan käsitellyt aihetta Thomaksen kanssa. Panen tähän tuoreimman viestini. Kolmipäiväinen Bilderberg-kokous 2014 päättyy muuten tänään. Saatana on tämän maailman kuninkaiden hallitsija (Joh. 12:31) ja tekee työtään heissä. Kristityt toimivat vastapainona maailmassa paljastaen vihollisen kavalat juonet.

Nimi :
Olli


Viesti :

Hyvä Thomas kun valistat meitä ihmiskunnan vihollisista. Näitä vihollisia Suomesta osallistuu Bilderberg-kokoukseen tänä vuonna erikoisen paljon, peräti 7 bilderperkelettä. Venäjältä ei ole kutsuttu yhtäkään.

http://www.hs.fi/ulkomaat/Seitsem%C3%A4n+suomalaisvaikuttajaa+osallistuu+salaper%C3%A4iseen+Bilderberg-kokoukseen/a1401501044195

"Vuoden 2014 viralliselta osallistujalistalta löytyvät Koneen hallituksen jäsen Matti Alahuhta, Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen, Caverionin, Otavan ja Pöyryn hallituksen puheenjohtaja Henrik Ehrnrooth, Shellin hallituksen puheenjohtaja ja Nokian entinen johtaja Jorma Ollila, Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, Sammon konsernijohtaja Kari Stadigh ja pankkiiri Björn Wahlroos."

Tämä perkeleitten kokous alkoi helatorstaina 29.5.2014 ja silloin oli todella synkkä päivä koko Suomessa ikäänkuin Jumalan näpäytyksenä ja osoituksena Suomen tämänhetkisestä hengellisestä pimeydestä. Tuomio on varmasti tulossa!

Mielenkiintoista muuten panna merkille että Bilderberg-kokous järjestetään tänä vuonna samassa maassa kuin euroviisut eli Tanskassa. Euroviisujen voittajakappale oli tulevaa ennakoiden 
Rise Like A Phoenix, jonka esitti modernimaisen Jeesuksen näköinen gaytransu.



31. toukokuuta 2014 22:37:47

--------------------------------------------------

VUODETTU SALAINEN BILDERBERGIN AGENDA 2014 PALJASTETTU

Tämä on se miksi on tärkeää seurata mahtavinta ryhmää maailmassa

Leaked Secret Agenda From Bilderberg 2014 Revealed


Bilderberg, vuosittainen maailman vaikutusvaltaisimpien poliitikkojen ja liikemiesporhojen kokoontuminen, on selkeästi muotoilemassa globaalia politiikkaa asettamalla sen suosikkipoliitikot maailmanjohtajiksi, määrittämällä sotilaskonfliktien aikataulut ja vaikuttamalla lähes jokaisen maapallon kansakunnan talouspolitiikkaan, mikä vaikuttaa miljardien elämään maailmanlaajuisesti.

Daniel Estulin, kirjailija ja asiantuntija koskien Bilderberg-ryhmää, on saanut tietää sisäisistä lähteistään käsin useita teemoja Bilderberg-agendalle tämän vuoden konferenssia varten Kööpenhaminassa, Tanskassa, joka alkoi eilen.

1) Ydinasediplomatia – kuinka Venäjä, Kiina ja jopa Iran voisivat työskennellä yhdessä heikentääkseen läntistä hegemoniaa.

2) Äskettäinen kaasusopimus Venäjän ja Kiinan välillä – kuinka tämä ja muut pitkän aikavälin projektit näiden kahden maan välillä tulevat todennäköisesti vähentämään riippuvuutta USA:n dollarista varantovaluuttana.

3) Nationalismin nousu Euroopan sisällä joka haastaa Euroopan Unionin valtarakenteen – Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolueen, joka vastustaa Euroopan Unionia, viimeaikaiset voitot on erityinen huolenaihe Bilderberg-ryhmälle koska EU, ja sen eurovaluutta, formuloitiin ryhmän toisessa vuosittaistapaamisessa vuonna 1955.

4) Euroopan Unionin yksityisyyden suojaa koskevat Internet-asetukset – mitä ne merkitsevät Yhdysvalloille.

5) Kybersodankäynnin nousu – hallinto voisi käyttää petollisesti hyväkseen kyberhyökkäysten uhkaa vahvistaakseen sensuuria ja muita Internet-säännöksiä.

6) Ukrainasta Syyriaan – Onko Obaman ulkopolitiikka tuhoon tuomittua?

7) ”Ilmastonmuutos”-agenda – kohdennettujen valtioiden deindustrialisaatio (teollisen tuotannon alasajaminen) ”ilmastonmuutos”-sopimusten ja -lakien seurauksena.

Ja siellä on todennäköisesti enemmän, josta keskustellaan tämän vuoden kolmipäiväisessä konferenssissa.



Mutta todella omaksuaksemme tämän esityslistan tärkeyden ja Bilderberg-ryhmän vaikutusvallan, on kriittistä muistella useita maailman merkittävimpiä tapahtumia viime vuosikymmeninä, jotka eivät olleet niin satunnaisia kuin miltä ne näyttävät, vaan olivat pikemmin tarkoituksella suunniteltuja menneiden Bilderberg-konferenssien ilmeikkäästi sisustetuissa kokoushuoneissa.

Kuten aiemmin mainittiin, vuoden 1955 Bilderberg-kokous Garmisch-Partenkirchen'issä, Länsi-Saksassa, keskittyi Euroopan Unionin ja yhden eurooppalaisen valuutan luomiseen, jotka molemmat tapahtuivat 1990-luvun alussa vuosikymmenten asteittaisen täytäntöönpanon jälkeen.

Vuonna 1991 silloinen Arkansasin kuvernööri, joka oli melko tuntematon tuolloin, kutsuttiin Bilderberg-kokoukseen Baden-Baden'iin, Saksaan. Runsas vuosi myöhemmin kuvernööri, William Jefferson Clintonista, tuli Yhdysvaltain presidentti.

Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri, Tony Blair, samoin tuli valtaan Britannian oppositiojohtajana vuosi sen jälkeen kun oli osallistunut Bilderberg-kokoukseen vuonna 1993.

Nyt näemme, että tämänhetkinen Atlantan demokraattipormestari, Kasim Reed, kutsuttiin tämän vuoden Bilderberg-konferenssiin Kööpenhaminassa.

Hänet nähdään yhtenä harvoista oikeutetuista demokraattikandidaateista korkeimpiin virkoihin Georgian osavaltiossa”, kertoi republikaanien strategina toimiva Roll Call vuonna 2012, lisäten että hän on pelottava vastustaja republikaanipuolueelle.

Näyttäisi siltä, että Bilderberg on valmentamassa häntä juuri tätä varten.

Sitäpaitsi nykypäivän kuninkaantekijänä, Bilderberg-ryhmällä on myös hirvittävä vaikutusvalta taloudessa ja geopoliittisissa tapahtumissa.

2000-luvun alussa, edesmennyt tutkiva journalisti Jim Tucker ennusti oikein, että Operaatio Irakin Vapaus alkaisi maaliskuussa 2003, eikä loppuvuonna 2002, kuten niin monet puolustusanalyytikot esittivät tuohon aikaan.

Mutta kuinka Tucker tiesi tämän? Koska hän ei vain arvannut; lähteet Bilderbergin sisällä kertoivat hänelle.

Estulin myöskin ennusti oikein vuonna 2007 asuntomarkkinoiden kuplan puhkeamisen vuotta ennenkuin se tapahtui saatuaan tiedon omista lähteistään Bilderberg-ryhmän sisällä.



Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 2009, Tucker ennusti, että Bilderberg käyttäisi hyväksi seurauksena olevaa talouden hidastumista heikentääkseen Amerikan kansallista suvereniteettia.

Kommentti: Rahm Emanuel Says Never Let A Good Crisis Go To Waste, http://www.youtube.com/watch?v=VjMTNPXYu-Y

Tämä on nyt toteutumassa useilla tavoilla, kuten Tyynenmeren kumppanuudella (Trans Pacific Partnership eli TPP), joka mahdollistaa monikansallisten mega-yritysten kiristää otettaan yksittäisistä valtioista kuten Yhdysvalloista.

Ja monia suurten yritysten edustajia on läsnä tämän vuoden Bilderberg-tapaamisessa.

”Sinulla on 50-60 keskeistä toimitusjohtajaa läsnä maailman mahtavimmista yrityksistä läntisessä maailmassa”, Estulin sanoi.

Viime vuonna, Ed Balls, brittiläinen poliitikko ja Bilderbergin jäsen, vähätteli Bilderbergin vaikutusvaltaa suorassa BBC-lähetyksessä, mutta tänä vuonna hänet saatiin kamerakuvaan pidellen käsissään jättimäistä pinoa papereita ennen astumistaan konferenssiin. [Vrt. Jutta Urpilaisen vähettelevää asennetta Bilderberg-ryhmään, kun hän osallistui kokoukseen kahtena vuonna peräkkäin 2012-13. Joku rupattelukerho mukamas?! Suom. huom.]



Se tosiasia, että Balls kantoi tarpeeksi papereita täyttämään suuren puhelinluettelon mitätöi hänen aikaisemman kieltämisensä koskien Bilderbergin tärkeyttä.

Todellisuudessa Bilderberg-ryhmä ajaa voimakkaasti sen anti-vapaita markkinoita, valtionyritysten haltuunottoa jonka tarkoituksena on tuhota itsenäiset kansakunnat yhtä hyvin kuin itsenäiset yksilöt jotta väestö saataisiin riippuvaiseksi järjestelmästä jota kontrolloi pieni eliitti joka on hyvin edustettuna konferenssissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com