Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Irakin sisällissota eskaloituu, Jesajan 13. luvun profetia on toteutumassa! – Kuningas Daavidin hauta annettu salaa Vatikaanin valvontaan! – Yhdysvallat auttoi korkeaa natsikenraalia pakenemaan Yhdysvaltoihin 2. maailmansodan lopussa!

Tässä kolme ensimmäistä osiota suomennettuna Cutting Edgen tuoreesta viikkokirjeestä. Aluksi David Bay lainaa israelilaista uutislähdettä jonka mukaan Vatikaanille olisi annettu salaisesti valvontaan kuningas Daavidin hautapaikka. Tämä toimenpide ennakoi Illuminatin suunnitelman täyttymistä jossa Jerusalemista tehdään kolmen monoteistisen uskonnon keskuspaikka ja Rooman paavi olisi tämän uuden yhdistelmäkeskuksen johtaja. Toisessa uutiskirjeen osiossa lainataan myöskin israelilaista lehteä jonka mukaan uudet tutkimukset osoittavat että Yhdysvallat on väärentänyt historiankirjoja erään SS-natsikenraalin kohtalosta 2. maailmansodan lopussa. Yhdysvallat halusi tämän natsikenraalin kyvyt itselleen koska hänellä oli tuntemusta edistyksellisestä rakettiteknologiasta. Lopuksi kolmannessa osiossa raportoidaan Irakin sisällissodan eskaloitumisesta kun sunnikapinalliset eli ISIS-ryhmän jihadistit valtaavat alueita Irakissa päämääränään pääkaupunki Bagdad. David spekuloi että tämä on alkua Jesajan 13. luvun Lopun aikojen profetian toteutumiselle jossa Irakin kolme historiallista pääryhmittymää – sunnit, shiiat ja kurdit – ottavat mittaa toisistaan ja muinaisten meedialaisten jälkeläiset eli nykyiset kurdit lopulta korjaavat potin sunnien ja shiiojen välisen sisällissodan seurauksena. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

-----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 11.6.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------

Powerful New Headline News Analysis


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
I. Eliitin suunnitelma tuottaa Väärä profeetta jatkaa nopeaa kehitystä!

"Onko Israel salaisesti antanut Vatikaanin valvontaan kuningas Daavidin haudan? Silloin suunnitelmaa juutalaisten/kristittyjen/muslimien alueen luomisesta Jerusalemiin ollaan panemassa täytäntöön!”

Juutalaiset ovat niin vihaisia todennäköisyydestä että Israelin hallitus on salaa luovuttanut ylimmän vallan kuningas Daavidin haudasta Vatikaanille, että he estävät fyysisesti kaikilta katolilaisilta pääsyn ”ylähuoneeseen”.

UUTISKATSAUS: ”Kuningas Daavidin haudan takaisinottaminen rukouksella”, Israel National News, 11. kesäkuuta 2014

Seuraten kristillisiä jumalanpalvelusmenoja Daavidin haudan linnakkeessa sunnuntaina, ja juuri kuningas Daavidin haudan merkkihuoneessa maanantaina, juutalaiset ottivat takaisin pyhän paikan myöhemmin maanantaina protestirukouksessa ”Viimeisen ehtoollisen huoneessa (Room of the Last Supper)”, estäen vallitsevan tilan uudet rikkomukset … protesti, johon otti osaa noin 30 juutalaista, heidän joukossaan Knessetin jäsen Moshe Feiglin (Likud)...”

Eräs seikka jota yksikään patriootti, kiihkeä juutalainen ei käsitä, on se, että keskeiset poliittiset johtajat – alkaen pääministeri Netanyahu'sta – eivät ole juutalaisia maanmiehiä. Ei, he työskentelevät maailmanlaajuisen Illuminatin puolesta. Koska Illuminatin suunnitelma Jerusalemia varten on antaa osa Jerusalemin valvonnasta Vatikaanille jotta yhdistetty juutalaisten/kristittyjen/muslimien Jerusalemin alue voidaan varata yhteiselle temppelille, niin tuo on se mitä tapahtuu, välittämättä päinvastaisista lausunnoista joita on annettu yleisön pettämiseksi.

Tämä seuraava uutinen havainnollistaa, miten juutalaiset näkevät tämän tapahtumien käänteen.

UUTISKATSAUS: ”Kuningas Daavidin hautahuone 'valloitettu' kirkon taholta”, Israel National News, 9.6.2014

Lisätodisteessa Daavin haudan linnakkeen kristillisten jumalanpalvelusmenojen sovitusta luonteesta, jumalanpalvelus, joka filmattiin sunnuntaina, on nyt käynyt ilmi, että messu pidettiin uudestaan maanantaiaamuna – tällä kertaa juuri siinä huoneessa jossa kuningas Daavidin haudan sanotaan sijaitsevan … Toisin kuin rukoukset sunnuntaina, jotka pidettiin ”Viimeisen ehtoollisen huoneessa” linnakkeen toisessa kerroksessa, tällä kertaa rukoukset kuulemma pidettiin juuri Daavidin haudan huoneessa, paikka, joka on ollut juutalaisten valvonnassa.”

Kuten me kerromme uudessa Headline News -artikkelissa NEWS2531, Globaali Eliitti näkee monoteistisen yhdistelmätemppeliluomuksen olennaisena heidän kahdessa merkittävässä tavoitteessaan juuri nyt. Mitkä ovat nämä tavoitteet?

1) Saada paavi vierailemaan uudessa yhdistelmäkeskuksessa ja julistamaan että kaikki maailman uskonnot ovat nyt YHTÄ, ja että hän on heidän johtajansa. Tämä toiminta täyttää Ilmestyskirjan jakeen 13:11, kun Väärästä profeetasta tulisi äkkiä todellisuutta.

2) Tämä toimi riisuisi ortodoksijuutalaisten vallan ja ratkaisisi hankalan konfliktin juutalaisten ja arabien kesken.

Tämä on suunnitelma, joten se toteutuu, ei väliä sillä minkälaista protestihenkeä ortodoksijuutalaiset nostavat sitä vastaan.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2552
II. Mahdollistiko Yhdysvallat salaa kansanmurhaa suorittaneen korkean natsikenraalin paon Yhdysvaltoihin?

Tämä raportti tuntuu uskomattomalta koska ”Operaatio Paperiliitin” (”Operation Paperclip”) on nyt osa julkista tietoa!

Lisäksi, Amerikan senaattori Prescott Bush käytti hyväksi virkaansa investointipankki Union City'ssa rahoittaakseen salaa Adolf Hitleriä!

UUTISKATSAUS: ”Pelastiko Yhdysvallat natsikenraalin saadakseen rakettiteknologiasalaisuuksia?”, Israel National News, 11. kesäkuuta 2014

Historiankirjojen mukaan SS-kenraali Hans Kammler, natsien Auschwitz'in kuolemanleirin perustaja, teki itsemurhan toukokuun 9:ntenä 1945, päivä sen jälkeen kun Kolmas valtakunta antautui. Mutta uusi saksalainen tutkiva dokumentti paljastaa todisteita siitä, että johtava natsien virkamies itseasiassa vietiin salaa pois Yhdysvaltoihin hänen tuntemuksensa vuoksi edistyneestä rakettiteknologiasta.”

Ymmärtääksemme kuinka järkyttävä tämä paljastus todella on, meidän täytyy vain tutkia SS-kenraali Kammler'in veristä roolia jota hän näytteli juutalaisten kansanmurhassa.

* ”Kammler suunnitteli krematorion Auschwitz'iin, jossa 1.2 miljoonaa juutalaista murhattiin natsien kansanmurhakoneella.”

* ”SS-kenraali auttoi kehittämään natsien edistyneintä aseteknologiaa, käsittäen V1 ja V2 -raketit, joilla aiheutettiin suurta vahinkoa Britanniassa.”

Koska kenraali Kammler oli yksi maailman edistyksellisimmistä kehittyneiden aseiden tiedemiehistä, amerikkalaiset olivat innokkaita saamaan hänen palvelujaan sodanjälkeisellä aikakaudella. Mutta, ensiksi, Amerikan täytyi ryhtyä toimiin estääkseen lehdistöä ja juutalaisia tutkijoita etsimästä häntä.

Historiankirjojen mukaan SS-kenraali Hans Kammler, natsien Auschwitz'in kuolemanleirin perustaja, teki itsemurhan toukokuun 9:ntenä 1945, päivä sen jälkeen kun Kolmas valtakunta antautui. Mutta uusi saksalainen tutkiva dokumentti paljastaa todisteita siitä, että johtava natsien virkamies itseasiassa vietiin salaa pois Yhdysvaltoihin hänen tuntemuksensa vuoksi edistyneestä rakettiteknologiasta.”

'Koko itsemurhahistoria on lavastettu', sanoi berliiniläinen historioitsija Rainer Karlsch dokumentissa, Daily Mail raportoi. 'On olemassa useita asiakirjoja jotka selvästi osoittavat että Kammler siepattiin amerikkalaisten toimesta'.”

Miksi Amerikka lähtisi tällaisiin pyrkimyksiin lavastamaan tämän kenraalin itsemurha ja sitten lennättämään hänet turvaan uuden peitenimen alle Amerikassa? On kaksi pääsyytä, joista yksikään ei ole maittava kenellekään isänmaalliselle amerikkalaiselle.

1) Amerikka halusi kenraalin kehittyneitä aseita koskevan teknologisen kyvykkyyden, huolimatta hänen verisestä menneisyydestä.

2) Amerikan vapaamuurarijohtajat olivat lähempänä Adolf Hitlerin henkeä ja hänen kansanmurhakampanjaansa juutalaisia vastaan kuin kansalaisten suuri enemmistö koskaan tajusikaan. Lukeaksesi järkyttävät yksityiskohdat tästä uskomattomasta jutusta, lue uutinen NEWS2224, otsikolla, ”Amerikan Prescott Bush tuki taloudellisesti Saksan Adolf Hitleriä ennen ja jälkeen 2. maailmansodan”.

Ymmärryksesi Toisesta maailmansodasta ja suunnitellusta Kolmannesta maailmansodasta ei tule koskaan enää olemaan sama!
 

http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html
III. Irak on alkamassa eriytyä kolmeen luonnolliseen historian segmenttiin – sunnit, shiiat ja kurdit!

Veri, joka on lähtöisin tästä sisällissodasta, on tulossa vakavasti otettavaksi!

UUTISKATSAUS: Irakin kriisi: Islamistit pakottavat 500,000 ihmisen pakenemaan Mosulista”, BBC News, 11. kesäkuuta 2014

Peräti 500,000 ihmistä on joutunut pakenemaan irakilaisesta Mosulin kaupungista sen jälkeen kun sadat islamistitaistelijat ottivat sen hallintaansa, sanoo Eurooppalainen migraatiojärjestö (International Organization for Migration (IOM)). Irakilaisia sotilaita oli noiden pakenevien joukossa kun jihadistit ISIS-ryhmästä valtasivat kaupungin ja suuren osan Niniven maakunnasta.”

Kuinka vakinainen Irakin armeija voitaisiin häätää ainoastaan ”sadoilla islamistitaistelijoilla”? Tämäntyyppinen sotilaallinen fiasko muistuttaa minua tavasta jolla Etelä-Vietnamin armeija pakeni heti kun Pohjois-Vietnamin armeija hyökkäsi, noin kahden vuoden kuluttua sen jälkeen kun Amerikka oli lähtenyt.

Amerikan Irakin miehityksen vuosina, varoitimme toistuvasti, että värväykset Irakin vakinaiseen armeijaan eivät voisi koskaan voittaa paljon motivoituneempia islamilaisia jihad-taistelijoita. Pohjustimme ennustuksemme siihen, miten Etelä-Vietnam romahti heidän maahansa kohdistuvan invaasion alla.

Valitettavasti, Irakin vakinaiset sotilaat näyttävät romahtavan jihad-aallon edessä.

Irak on nyt siirtymässä viimeiseen vaiheeseen sen lopullisesta Jesajan 13. luvun Lopun aikojen tuomiosta – Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2499, otsikolla, ”Irak – muinainen Babylon – on lähestymässä Lopun aikojen viimeistä tuhoamistuomiota aivan kuten Jumala ennusti 2,700 vuotta sitten Jesajan luvussa 13. ”Mahtava Babylon” on romahtamassa ja hänen päiviään ei voida pitkittää!”

Viimeinen vaihe Jumalan Lopun aikojen profetioista aikakauden lopussa, on se, että kurdit – meedialaiset – hyökkäisivät pohjoisesta Etelä-Irakiin ja tuhoaisivat sekä sunnit että shiiat. Ainoa mahdollinen skenaario, jolla tämä profeetallinen teurastus tapahtuisi, on, jos kurdit odottavat kunnes sunnit ja shiiat vuodattavat toistensa verta etukäteen valahtaen kalpeiksi massiivisessa sisällissodassa.

Tämä sisällissota on nyt toteutumassa. Kurdit vain odottavat oikeaa hetkeä iskeäkseen.

Kommentti: Saapa nähdä miten käy Davidin ”ennustuksen”. Jos ”ennustus” toteutuu, niin aikakauden loppu on lähellä ja Jeesus tulee takaisin noutamaan morsiusseurakuntansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com