Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Palestiinalaisten ennustettu tuho lähestyy! – Kristittyjen moraali on pettämässä pahasti! – Jotkut “kristityt” tutkijat väittävät Raamatun hyväksyvän gay-suhteet!

Tässä jälleen ajankohtainen Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa paneudutaan profeetallisesti merkittäviin aikainmerkkeihin, jotka viestittävät Herramme Jeesuksen Kristuksen pikaisesta paluusta tuomitsemaan tämä maailma. Aluksi David Bay lainaa uutista jonka mukaan Israel haluaisi erottaa palestiinalaiset juutalaisista, jotta profetoitu palestiinalaisten tuhoaminen voitaisiin suorittaa. Tähän on yllyttänyt viimeaikainen kehitys kun Lähi-idän rauhanneuvottelut ovat keskeytyneet ja palestiinalaiset ehkä haluavat uuden yhtenäisyyshallituksensa (Fatah+Hamas) myötä julistaa yksipuolisesti oman palestiinalaisvaltion alueelle. Uutiskirjeen toisessa osiossa keskitytään lopunajan luopumukseen joka koskee sekä sekulaaria maailmaa että Kristillistä Kirkkoa. Uutislähteen mukaan melkoinen määrä evankelisia kristittyjä maailmanlaajuisesti pettää puolisoaan deittisivuston kautta joka on suunnattu parisuhteessa oleville. Lopuksi kolmas osio jatkaa kristittyjen luopumuksen käsittelyä aikakauden lopulla kun jotkut konservatiiviset “kristityt” Raamatun tutkijat tulevat siihen tulokseen että homojen/lesbojen pitkäaikaiset suhteet ovat hyväksyttäviä eikä Jumala näin ollen tuomitse niitä. David päättelee että Amerikka on moraalisesti luopunut tilaan jossa Jumalan viha tulee lankeamaan. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

PÄIVITETTY UUTISKIRJEEN 1. OSIOTA 8.6.2014

---------------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Prophecy Alert! (Profetiahälytys!)

Friday, June 6, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2491
I. Israel aikoo yksipuolisesti erottaa väestönsä palestiinalaisista!

'Eesaun heimon (palestiinalaiset)' tuho, joka ennustetaan Obadjan kirjan jakeissa 15-18, on lähestymässä! Lopun aikojen tapahtumat Israelissa toteutuvat nyt taukoamatta.

UUTISKATSAUS: “Israelin pääministeri Netanyahun lausunnot kasvattavat pelkoja yksipuolisesta 'vetäytymisestä': Palestiinalaisista”, Israel National News, 6.6.2014

”Pääministeri Netanyahu tiettävästi antoi kiistanalaisia lausuntoja suljetussa kokouksessa maanantaina, sanomalla, 'En halua yhtä valtiota Välimereltä Jordan-joelle...meidän on oltava erillään palestiinalaisista'.”

En voi uskoa mitä luen! Syyskuussa vuonna 2000, julkaisin Headline News -artikkelin jossa hahmottelin uskomuksen, että Obadjan profetian jakeet 15-18 ennustivat palestiinalaisten aikakauden lopun tuhon (NEWS1422) (suomennettu)! Tässä artikkelissa, kun totesin uskovani, että Israel valmistautui tuhoamaan palestiinalaiset kuten on ennustettu Obadjan kirjassa, minä sanoin:

”Nyt, kysy itseltäsi, mikä on se maantieteellinen realiteetti, jonka sotilaskomentaja haluaisi kohdata jos hän tietäisi että häntä pyydettäisiin tuhoamaan täysin siviiliväestö, erityisesti jos tällainen väestö on fyysisesti hyvin lähellä hänen omia kansalaisiaan? Etkö haluaisikin että tuo kohteena oleva väestö erotettaisiin fyysisesti sinun omasta väestöstäsi?” (Korostus lisätty)

Jatkoin tämän päättelyn kehittelyä.

”Itseasiassa sotilaskomentaja haluaisi vetää 100% omasta kansastaan ulos kohdealueista juuri ennenkuin hän aloittaa tuhoamistoiminnan. Omasta kokemuksestani Yhdysvaltain sotilastiedustelussa, voin kertoa teille, että analyytikko olisi etsimässä juuri tämänkaltaisen toiminnan toteuttamista, ajatellen että, kun vähemmistö vedetään pois kohdennetuista kaupungeista, tämä toiminta olisi merkki siitä, että laajamittainen hyökkäys on välitön. Niinpä olin vakavasti huolestunut kun luin, että Ehud Barak ja hänen kabinettinsa oli määrännyt Israelin puolustusvoimat viimeistelemään heidän valmistelunsa 'fyysisestä erottelusta' arabien ja juutalaisten välillä marraskuun 15. päivään mennessä, juuri se päivä, jolloin Arafat luultavasti aikoi julistaa Palestiinan valtion. Jos tämä 'fyysinen erottelu' liittyy vähemmistöjuutalaisten pakkosiirtoon enemmistöarabien kylistä ja kaupungeista, voit olla melko varma siitä, että Obadjan jakeiden 15-18 tuhoamissota on alkamassa.”

Marraskuussa silloin Israel ilmoitti aikomuksestaan rakentaa aidat – joitakin valtavia ja joitakin pienempiä – erottamaan fyysisesti Israelin väestö arabeista. Tänään, aidat erottavat Israelin Palestiinasta kaikkialla pyhässä maassa. Maailma on todistamaisillaan Eesaun heimon (palestiinalaiset) tuomioiden alkua, aivan kuten Jumala ennusti Obadjan jakeissa 15-18. Tämä tuhoamissota tulee nopeasti leviämään kun Syyria, Jordania, ja Egypti aloittavat välittömästi laajat sotilasiskut Israelia vastaan, yrittäen tuhota sen sisältä ja ulkoa. Kuitenkaan, Jumala ei salli Israelia kukistettavan; Hän antaa kuitenkin sen kärsiä pahimmat menetyksensä tähän saakka, mutta ei salli maan tuhoutua. Jos Israel kukistetaan ja tuhotaan, Pyhä Raamattu osoittautuu vääräksi ja valehtelijaksi, ja sinä olet vapaa selvittämään, mihin toiseen uskontoon haluat uskoa. Jumalan nimi ja maine ovat kirjaimellisesti linjalla, joten voit lyödä vetoa kaikella jonka omistat siitä, että Israel nousee esiin voittoisana, vahvempana, ja se laajenee 'ottamaan haltuunsa entiset omistuksensa' [Obadja 17b].

Illuminati on sisällyttänyt tämän Obadjan jakeiden 15-21 profetian suunnitelmiinsa tuoda Antikristus, vaikka heillä ei ole aavistustakaan, että he toteuttavat Raamatun profetiaa. Heillä on myös suunnitelmissaan käyttää tätä arabien ja Israelin välistä sotaa sytykkeenä heidän himoitulle 3. maailmansodalle, joka lopulta tuo Antikristuksen.

Israelin osa tässä profetiassa on tulla Jumalan tuomion aseeksi palestiinalaisia vastaan käyttämällä tuliasetta. Saavuttaakseen tämän teon, Israelin on erotettava väestönsä palestiinalaisista jotta se ei surmaa joukkoa viattomia siviilejä kun se toteuttaa Jumalan tuhoamisprofetiaa.

Palestiinalaisten tarvitsee julistaa mitätön Palestiinan valtio, jonka jälkeen sen “ylimykset” katoavat kokonaan.

Israelin pääministeri Netanyahu kertoi yksityisesti puolustusministerilleen että hän oli valmis erottelemaan yksipuolisesti juutalaiset palestiinalaisista siinä määrin, johon ei edes nykyisilla turvamuureilla ole vielä päästy.

Palestiinan johtajat ilmoittivat uudesta Hamas/Fatah -yhtenäisyyshallituksestaan, ja tulivat hyvin lähelle julistaakseen Palestiinan valtion.

Molemmat osapuolet ovat ottaneet tarpeellisen asennon saadakseen tämän profetian toteutumaan!

Katsele 10 supervaltion muodostumista, koska Danielin luvun 7:7-8 toteutuminen antaa sekvenssin josta voi likimain selvittää milloin 3. maailmansota tulee alkamaan joka tuottaa Antikristuksen maailman näyttämölle. Kaksi päivää sitten, Palestiinan johtajat Hamas'ista ja Fatah'ista tulivat hyvin lähelle ilmoittaakseen Palestiinan valtiosta. Tällainen julistus laukaisisi profetian Jesajan luvusta 34.

Ja Jumala vetää sen ylitse autiuden mittanuoran ja tyhjyyden luotilangan. Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Jesaja 34:11b-12; KR 33/38)

"And He (God) will stretch over it (Edom) a measuring line of confusion and the plummet stones of chaos over its nobles. They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there ..." [Isaiah 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]

He kutsuvat sen ylimyksiä julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään.”

Kun kuulet tämän julistuksen Palestiinan valtiosta, tiedämme, että Raamatun profetia on täyttynyt, tiedämme, että siitä [julistuksesta] ei tule mitään, ja tiedämme, että lopullinen tuhoamissota koskien Edomin Huonetta, palestiinalaisia, on käden ulottuvilla.

Aika on nopeasti lähestymässä jolloin arvostelukykyiset kristityt alkavat “nostaa päänsä” kuten Jeesus kehotti:

Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luukas 21:28)


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1975
DVD

II. Kristittyjen moraali jatkaa romahtamistaan pahasti, samaan aikaan pelastumattoman maailman kanssa.

Apostoli Paavali sanoi että Antikristus ei voi nousta, ennenkuin ja vasta kun Kristillinen Kirkko liukuu syvälle luopumukseen.


”Usko ei välttämättä tarkoita sitä että olet uskollinen... puolisollesi. Uusi selvitys jonka suoritti Ashley Madison – deittisivusto ihmisille jotka ovat jo parisuhteessa – pyrki löytämään yhteyden uskonnon ja uskottomuuden välillä kysymällä 105,000:lta sen jäseneltä ympäri maailman heidän uskonnollisesta kytköksestään … Kävi ilmi, että yksi joka neljästä jäsenestä, joka vastasi, kuvaili itseään 'uudestisyntyneeksi' evankeliseksi kristityksi. Katoliset kuuluivat seuraavaksi suurimpaan ryhmään 22.75 prosentin osuudella, joita seurasivat protestantit (22.7 prosenttia).” (Korostus lisätty)

Tämä uutinen on aivan järkyttävä, koska se paljastaa, että peräti 25% kaikista pareista, jotka istuvat penkissä evankelisessa kirkossa sunnuntaiaamuna, saattavat pettää heidän puolisoaan! Kuinka näin voi olla? Eräs sekulaari asiantuntija luulee tietävänsä kuinka tämä kauhistuttava tapahtumien käänne voisi olla mahdollista. Kuuntele hänen selitystään:

”Ihmiset, jotka omistavat uskon, käyttävät sitä kanavana anteeksiannolle”, sanoi Tri. Eric Anderson, sosiologi Winchester'in yliopistossa Englannissa, “joten he todennäköisemmin pettävät ja vähemmän todennäköisesti tuntevat syyllisyyttä.”

Tämän sosiologin pohdinnan mukaan, kristityt käyttävät heidän uskoaan turvamekanismina kun he tekevät syntiä, etsien anteeksiantoa synnille jonka he todennäköisesti toistavat. Tällaiset ihmiset harrastavat syntiä, pyytävät anteeksiantoa, tuntevat vapautta syyllisyydestä ja sitten menevät ulos ja tekevät syntiä uudelleen.

Kuuntele Paavalin profeetallisia sanoja:

Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu...” (2 Tess. 2:3)

Vuodesta 1948 saakka, kristilliset seurakunnat ja pastorit alkoivat eliminoida Raamatun kovaa opetusta synnistä ja katumuksesta ja pyhyydessä elämisestä. Sen sijaan, he alkoivat opettaa sanomia “hyvästä olosta itselläsi” ja “itsetunnosta”. Nyt, 66 vuotta myöhemmin, me näemme tuloksen. Joka neljäs (25%) evankelisissa seurakunnissa pettää puolisoaan!

Mitä Jumala sanoikaan kun Hän antoi määräykset fyysiselle tuomiolle joka oli lankeamaisillaan Jerusalemin ylle.

Sitten hän huusi suurella äänellä minun korviini ja sanoi: "Tulkaa, kaupungin rankaisijat, ja kullakin olkoon tuhoaseensa kädessään! … tappakaa tyyten vanhukset, nuorukaiset, neitsyet, lapset ja vaimot, mutta älkää koskeko keneenkään, jolla on otsassaan merkki; ja alottakaa minun pyhäköstäni."” (Hesekiel 9:1, 6)

Alottakaa minun pyhäköstäni.”

Vuosisatoja myöhemmin, apostoli Pietari puhui Pyhän Hengen vaikutuksen alaisena.

Ja "jos vanhurskas vaivoin pelastuu, niin mihinkä joutuukaan jumalaton ja syntinen?"” (1. Pietarinkirje 4:18)

Amerikka on nopeasti kiertymässä pois hallinnasta odottamaan Jumalan miekan tuomiota.

HUOM: Miten Amerikka pääsi tähän moraalisen kuilun pisteeseen? Monet tekijät ovat vaikuttaneet, tietenkin, mutta yksikään niistä ei ole niin tärkeä kuin kieroutunut sukupuolitutkimus jota Alfred Kinsey suoritti. Hänen perversionsa johtivat pornografian ja prostituution ja esiaviollisen seksin kasvuun sekä homoseksiasioihin. Me rohkaisemme sinua katsomaan tämän hienon DVD'n yllä, jonka on tuottanut Chris Pinto.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2532
III. Konservatiiviset “kristityt” Raamatun tutkijat väittävät lisäksi, että Raamattu hyväksyy homojen/lesbojen pitkäaikaiset suhteet!

Jumala on jo tuominnut tämän tyyppisen henkilön: ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!” (Jesaja 5:20)

UUTISKATSAUS: “Kirsten Powers: Kristinuskon uusi silmäys homoseksuaaleihin”, USA Today, 4. kesäkuuta 2014

”Voisiko olla tulevaisuutta, jossa useimmat amerikkalaiset kristityt tukevat samaa sukupuolta olevia suhteita? Jos näin on, se johtuu konservatiivisten kristittyjen esiintulosta jotka sanovat että puhdasoppiset uskovaiset voivat tukea elinikäisiä, yksiavioisia gay-suhteita heikentämättä sitoutumistaan Raamatun auktoriteettiin.”

Tämä on puhdasta hölynpölyä, koska Jumala tuomitsi homoseksuaalisuuden käytäntönä, koskaan ilmaisematta minkäänlaista tukea homoseksuaalien pitkäaikaisille suhteille. Koska Jumala ei koskaan muutu, ei tee niin ikuisesti, ne käytännöt, jotka Hän tuomitsi 5,000 vuotta sitten, Hän tuomitsee vieläkin.

Katsokaamme nyt kuinka tämä “Raamatun tutkija” yrittää saada Jumalan sallimaan jotakin jota Hän ei ole koskaan sallinut.

”Evankelisen homokristityn Matthew Vines'in uudessa kirjassa, 'God and the Gay Christian (Jumala ja homokristitty)', hän tarkastelee kuutta kohtaa, jotka koskevat homokäyttäytymistä ja väittää, että ne eivät puhuttele tämänpäivän pitkäaikaisia gay-suhteita. Uuden testamentin tutkija James Brownson, joka kirjoitti vuonna 2013 kirjan Bible, 'Gender, Sexuality' (Raamattu, 'sukupuoli, seksuaalisuus'), on samaa mieltä. Hän kertoi minulle, 'Miesten välinen seksi antiikin maailmassa oli satunnaista. Se koski pääasiassa nuoria poikia vanhempien miesten kanssa tai miesorjia herrojensa kanssa. Se ei ollut molemminpuolista. Nämä eivät olleet suhteita, ne eivät olleet avioliittoja ja niiden ei ollut tarkoitus muuttua avioliitoiksi'.”

Tällainen ajattelu on täysin väärää, ja johdattaa sekä opettajan että oppilaan suoraan helvettiin.

Kun Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran homoseksuaalirikoksen vuoksi, siellä epäilemättä oli suuret määrät homo- ja lesbokumppaneita jotka olivat olleet yhdessä hyvin pitkän aikaa. Jumala ei säästänyt heitä, tappoi heidät yhdessä jokaisen sinkkugayn kanssa. Jumala tuomitsee käytännön, ei ainoastaan suhteen puuttumista.

Älä epäile sitä! Apostoli Paavalilla on taas juuri oikea varoitus meille tänään.

Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia.” (Efesolaiskirje 5:6; KR 33/38)

"Let no one delude and deceive you with empty excuses and groundless arguments [for these sins], for through these things the wrath of God comes upon the sons of rebellion and disobedience." (Ephesians 5:6; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Amerikka on varmastikin luopunut moraalisesti tilaan jossa Jumalan viha tulee lankeamaan.

Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi … Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” (Ilmestyskirja 18:2, 5; KR 33/38)

"She is fallen! Mighty Babylon is fallen! She has become a resort and dwelling place for demons, a dungeon haunted by every loathsome spirit, an abode for every filthy and detestable bird .... her iniquities (her crimes and transgressions) are piled up as high as heaven, and God has remembered her wickedness and her crimes and calls them up for settlement." (Revelation 18:2, 5)

1 kommentti:

  1. Kiitos Olli tämän jutun julkaisusta ja käännöstyöstä. Lähellä ollaan, synti nousee jo taivaan porteille saakka!

    -Markku

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com