Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 22. tammikuuta 2015

Barack Obaman valheet Liittovaltion tilaa käsitelleessä puheessa 2015 – Obaman puhe pidettiin okkulttisena päivänä – Obaman kannatus ennätysalhaalla Yhdysvalloissa – Republikaani Rand Paul kumosi Obaman puheen

Tässä tuore tämän viikon Cutting Edgen viikkokirje, jonka kaikki neljä osiota liittyvät presidentti Barack Obaman Liittovaltion tilaa käsitelleeseen puheeseen 20.1.2015 (ti). Aluksi pieni tarkistus seikkoihin, joita Obama hehkuttaa voittoina Yhdysvalloille. David Bay kumoaa lainaamansa uutisartikkelin kanssa joitakin Obaman väitteitä, tehden selväksi, että Commie Obama puhuu omiaan valheen isän yllytyksestä. Sitten kerrotaan Obaman Gallup-suosiosta joka on laskenut alimmilleen hänen 6-vuotisella virkakaudellaan tähän asti. Kolmanneksi David paljastaa, että Barack Obama valitsi tarkoituksellisesti tammikuun 20. päivän puheensa pitopäiväksi, koska se on okkultistien piirissä tärkeä päivä. Tämä antanee valheille lisää voimaa ja aivopesee suurta yleisöä nielemään kaiken. Lopuksi uutiskirjeen neljännessä osiossa konservatiivinen republikaanisenaattori Rand Paul kommentoi omalta osaltaan Obaman puhetta ja torjuu sen jyrkästi. Asiat ovat hullusti ja päin seiniä Yhdysvalloissa. Paul ei kuulu Illuminatiin ja sen huomaa. Hänen sanoissaan on totuuden siementä. Hänen toiveensa Yhdysvaltojen suhteen eivät valitettavasti kuitenkaan toteudu niin kauan kuin illuministinen Eliitti toteuttaa yli 200 vuotta vanhaa suunnitelmaansa Uuden Maailmanjärjestyksen luomiseksi. Yhdysvallat täytyy raunioittaa nousevan Feeniks-linnun (NWO ja vapaamuurarikristus) tieltä. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 21.1.2015

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2264
I. Tosiasioiden tarkistusta yhdestä mitä helpoimmin unohdettavissa olevista Liittovaltion tilaa käsittelevistä puheista mitä on koskaan pidetty!

Presidentti Obama näyttää olleen kääntynyt kampanjavaihteelle.


Presidentti Barack Obaman Liittovaltion tilaa käsittelevä puhe parhaaseen katseluaikaan antoi tilaisuuden vertailla hänen rampa ankka -visiotaan taloudesta, terrorismista ja ulkomaanpolitiikasta uuden republikaanivetoisen Kongressin innokkuuteen estää mitään isoja voittoja esitettäväksi. Mutta tällaisten suurten poliittisten panosten myötä – ja kymmenien miljoonien tv-yleisön kanssa – tulee myös houkuttelevaksi venyttää tosiasioita edes pientä sysäystä varten julkisissa mielipidekyselyissä.”

Amerikkalaiset ovat tottuneet siihen, että heidän johtajansa ”venyttävät tosiasioita” ympäri vuoden, mutta erityisesti keskeisessä tilaisuudessa, kuten Liittovaltion tilaa käsittelevässä puheessa. Mitkä ovat erityisiä kohtia joita presidentti venytti?

1) Obama: ”Tänä iltana, ensimmäistä kertaa sitten 9/11-iskujen, meidän taistelutehtävämme Afganistanissa on ohi.”

Oikeastaan, luodit edelleen lentävät Afganistanissa … Mikä on 'taistelun' määritelmä?”

Republikaanit eivät tuhlanneet aikaa tiistai-iltana iskeäkseen kyntensä Obaman ”taistelutehtävä” -väitteeseen: Edustajainhuoneen puhemies John Boehner on pitkään väittänyt, että Obaman politiikka vetää joukot pois Afganistanista on vain näyttämön asettamista toiselle Irakin kaltaiselle romahdukselle.”

Me yhdymme tähän. Kuitenkin, me voisimme myöskin lisätä sen, että Afganistan liittyy sotiin Koreassa, Vietnamissa, ja vuoden 2003 sotaan Irakissa, jotka ovat sotia, joita meidän johdollamme ei ollut aikomustakaan koskaan voittaa. Näitä sotia käytiin siirtämään maailma lähemmäksi TODELLISTA tavoitetta eli luoda vapaamuurarien messias maailmannäyttämölle hänen valtakuntansa, ”Uuden Maailman Järjestyksen”, diktaattoriksi!

2) Obama: ”Varjo taloudellisesta kriisistä on ohi, ja Liittovaltion tila on vahva.”

Talous parantunut? Ei kaikille … Talous on varmastikin parempi, mutta kriisin varjo on todennäköisesti Yhdysvaltain yllä ainakin muutaman lisävuoden.”

3) Obama: ”Me myöskin tuemme maltillista oppositiota Syyriassa joka voi auttaa meitä tässä pyrkimyksessä, ja avustaa ihmisiä kaikkialla, jotka nousevat väkivaltaisten ääriliikkeiden konkurssissa olevaa ideologiaa vastaan.”

Kuten on todistettu yhä uudestaan, ei ole olemassa sellaista asiaa Syyriassa kuin ”maltillinen oppositio”. Joka ainut islamilainen taistelija, jota Obama kouluttaa, voi hetkessä liittoutua mitä ääriluonteisimpiin ISIS-kantoihin. Tänä päivänä, ”maltillinen” taistelija voisi taistella meidän puolesta; huomenna hän voisi leikata meidän päämme irti!

4) Ultimaatumi kyberturvallisuuden lainsäädännöstä

Obama: ”Jos me emme toimi, me jätämme kansakuntamme ja taloutemme haavoittuvaksi. Jos me toimimme, voimme edelleen suojata teknologioita, jotka ovat päästäneet irti suunnattomia mahdollisuuksia ihmisille maailmanlaajuisesti.”

Puhetta itsensä asettamisesta kuntoon epäonnistumista silmälläpitäen. Ensiksikään ei ole olemassa mitään takeita, ei edes parhaalla tavalla kirjoitetun lakiesityksen myötä, että hakkerit voidaan pysäyttää aiheuttamasta tuhoa hallinnon osastoille tai yksityisille yrityksille … Yksityisyyden aktivistit ovat myös kaukana innostuneisuudesta koskien Obaman ehdotuksia, kuten sitä, joka laajentaisi tiedon jakamista valtion ja yksityisen sektorin välillä.”

Minkä tahansa Obaman kyberturvallisuus-päämäärän säätäminen vain kannustaa nopeampaan etenemiseen koskien tulevaa absoluuttista diktatuuria, joka on suunniteltu Amerikkaa, ja jokaista muuta maapallon kansakuntaa varten.

5) 'Charlie Hebdon' tuomitseminen

Obama: ”Amerikkalaisina, me kunnioitamme ihmisarvoa, vaikka olemme uhattuna. … Siksi me edelleen hylkäämme loukkaavat stereotypiat muslimeista – joista valtaosa jakaa meidän sitoumuksemme rauhaan.”

Ennenkuin kukaan amerikkalainen nielee valheen siitä, että ”valtaosa muslimeista jakaa meidän sitoumuksemme rauhaan”, heidän pitäisi tutkia uutisia joita tuli Israelista yön jälkeen. Palestiinalainen terroristi kulki bussilla Tel Aviv'issa, puukottaen juutalaisia matkustajia sattumanvaraisesti. Onneksi, hän ei tappanut ketään, mutta hän haavoitti viittätoista.

Hänen hyökkäyksensä on yksi monista tuhansista menneiden 50 vuoden aikana. Islamistiset palestiinalaiset vihaavat juutalaisia niin paljon, että he ovat pystyttäneet systemaattisen opetuksen kouluihinsa joka istuttaa mieleen kansanmurhamaisen vihan lastentarhassa! Muslimeille opetetaan alusta alkaen että juutalaisen tappaminen on yksi suurimmista kunniamaininnoista joita voi kuvitella, ja suo hyökkääjälle ikuisuuden Taivaassa!

Historiallisesti, Islam on ollut kristittyjen suurin murhaaja, ohittaen reilusti roomalaiskatolisen kirkon. Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän maissa muslimit ovat hyvin vallitsevia koska, alkaen noin 1,000 vuotta sitten, islamilaiset laumat pyyhkäisivät tämän alueen, murhaten miljoonittain kristittyjä, ja ajaen loput pois alueelta.

Presidentti Obama on onnekas kun kuolleet eivät voi kuulla hänen valhettaan ja nousta yhtenä joukkona ylös haudoistaan jotta he voisivat protestoida.

Tämä uutisartikkeli luettelee muitakin seikkoja, jotka on tarkistettava, mutta jotka eivät ole niin tärkeitä, että niistä täytyy kertoa tässä. Me kannustamme sinua lukemaan tämän koko artikkelin.

II. Presidentti Obaman Gallup-suosio on alhaisimmillaan kuin se on koskaan ollut.


Presidentti Barack Obamalla oli hänen alhaisin keskimääräinen kannatusaste hänen kuudennen vuoden aikana virassaan … Obaman Gallup-suosio oli keskimäärin 42.6 prosenttia vuoden aikana, joka ulottui tammikuun 20. päivästä 2014 yli viime maanantain … vahvistaen vuoden keskimääräiset luvut presidentille.”

Monet presidentit ovat kokeneet vaikeinta kannatusaikaansa heidän kuudennen vuoden aikana. Esimerkiksi:

Dwight Eisenhower, Lyndon Johnson ja Richard Nixon … kokivat huonoimmat kannatuslukunsa heidän kuudensina vuosina.”

George W. Bush'in keskimääräinen kannatusaste kuudennen vuotensa aikana oli jopa alhaisempi kuin Obaman, 37.3 prosentissa...”

Minusta on mielenkiintoista, että Barack Obaman kannatusaste on 42 prosentissa. Historiallisesti, ydinjoukko demokraateista on laskettu 42 prosenttiin äänestäjistä. Siksi kun demokraattipresidentti putoaa 42 prosentin suosioon, hän on tilastollisesti menettänyt kaikki riippumattomat ja republikaaniset äänestäjät!

Nyt, tämä on merkittävä tapahtuma.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2546
III. Minusta on hyvin mielenkiintoista, että presidentti Obama valitsi tammikuun 20. päivän tänä vuonna, jolloin hän toimittaa kansakunnan tilaa käsittelevän puheensa.

Tammikuun 20. päivä on joka vuosi hyvin erityinen päivä okkultismin maailmassa.

UUTISKATSAUS: ”Liittovaltion tilaa käsittelevä puhe pidetään tammikuun 20:ntena”, ulkoministeriön blogi, 19. tammikuuta 2015

Presidentti Barack Obama toimittaa vuosittaisen Liittovaltion tilaa käsittelevän puheen Amerikan kansalle tiistaina, tammikuun 20. päivänä, klo 9:00 p.m. EST.”

Johtuen meidän illuministisvapaamuurarillisten ja ruusuristiläistyyppisten perustajaisien okkulttisesta luonteesta, maamme on täynnä okkultismia. Washington Monumentti on maailman kuuluisin fallos-symboli, myöskin tunnettu obeliskina okkultismissa. Vapaamuurarit ja muut okkultistit ehdottomasti kunnioittavat fallosta. Washington Monumentti on strategisesti sijoitettu niin että Kongressin johtajat ja Valkoinen Talo voivat ”kohdata obeliskin” päivittäin, aivan kuten kaikkia hartaita okkultisteja vaaditaan tekemään. Kuten me raportoimme meidän DVD'llä, Riddles In Stone: Secret Architecture of Washington D.C. (Arvoituksia kivessä: Washington D.C:n salainen arkkitehtuuri)”, vapaamuurarilliset symbolit ovat edustettuina hallintokeskuksessa (Government Center) sillä tavalla miten alkuperäiset katujen sommittelusuunnitelmat luotiin. Kuten me kerromme uutisessa NEWS1399, koko Washingtonin kansallispuisto (Government Mall) on luotu saatanallisen symbolin, Sephiroth-elämänpuun (Sephiroth Tree of Life), hahmotelmassa, tunnettu myös vapaamuurarien ruumisarkkuna (Masonic Coffin)!

Jokainen presidentti vihitään (is inaugurated), kuten me kutsumme sitä; tämä sana tulee latinan sanasta, inaugurare, joka tarkoittaa ”ottaa enteitä (take omens)” [Tormont Websterin kuvittama ensyklopediamainen sanakirja], ollen mitä okkulttisin termi. Tästä syystä juuri presidentin virkaanastujaispäivä on suunniteltu joka neljäs vuosi tammikuun 20. päivälle; joka kuukausi, 20. päivä on alku okkulttiselle syklille astrologiassa! Lisäksi, on olemassa juuri 13 päivää tammikuun 20. päivän ja korkean saatanallisen päivän nimeltä Imbolg [Groundhog's Day eli metsämurmelin päivä] välillä. [Imbolg'ia vietetään helmikuun 2. päivänä. Suom. huom.]

Lisäksi muinaisessa tähtitieteessä, tammikuun 20. päivä on käännekohtapäivä Kauriin ja Vesimiehen merkin välillä eläinradalla. [Vesimies on eläinradan 11. merkki tarkoittaen Antikristusta, ”pientä sarvea”. Suom. huom.]

Muista, presidentti Obama on 32. asteen vapaamuurari, Prince Hall -muurari!! Hänen on täytynyt olla hyvin tietoinen siitä, että päivä, jonka hän valitsi vuoden 2015 Liittovaltion tilaa käsittelevälle puheelle, piti sisällään erityisen okkulttisen merkityksen. Muista, ei minkään johtajan tai poliittisen puolueen sallita nousta korkeaan virkaan, elleivät he ole täysin antautuneita Illuminatin suunnitelmalle Uutta Maailmanjärjestystä varten.

Suomentajan kommentti:
Obaman puhe sattui päiväksi, jolloin hän oli ollut tasan 6 vuotta presidentin virassa, mikä tekee 2191 päivää eli 313 viikkoa. (2+1+9+1=13 sekä 313 pitää sisällään luvut 13 ja 33) Näin ollen tuo päivä oli valheen isän päivä ja Obama huijasi koko kansaa myönteisillä lausumillaan. Lue enemmän presidentin virkaanastujaisista ja Washingtonin okkulttisesta symboliikasta artikkelissa http://nokialainen.blogspot.fi/2013/01/obama-kaantyneena-obeliskiin-pain.html.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2513
IV. Kun senaattori Rand Paul (Kentucky'n republikaani) torjui presidentti Obaman liittovaltion tilaa käsittelevän puheen, hän teki sen niin suurella tunteella, että minä voin vain toivoa että hän pystyy katkaisemaan Eliitin kontrollin tästä maasta ja tulla valituksi vaaleilla!

Senaattori Paul kuulostaa hyvin paljon samanlaiselta kuin senaattori Barry Goldwater vuonna 1964, mies, jonka visio ja politiikka kuulosti oikealta, mutta joka haudattiin vallanpitäjien valheiden alle.


Hyvää iltaa. Toivoisin että minulla olisi parempia uutisia teille, mutta... Kaikki ei ole hyvin Amerikassa. Amerikka on tuuliajolla. Jotain on selvästi pielessä. Amerikka tarvitsee monia asioita, mutta se mitä Amerikka tarvitsee kipeästi, on uusi johtajuus.”

Mitä uusia ideoita senaattori Paul'illa on mielessään? (Me voimme luetella vain muutamia, joten me kannustamme sinua lukemaan tämän koko puheen.)

A) ”... rajoittaa kaikkien poliitikkojen kausia. Me rajoitamme jo presidentin viran kahteen kauteen … pannaan rajat Kongressin kausille ja valetaan hallintomme uusilla ideoilla”.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=239
Ongelmana ei ole tuoreiden ideoiden puute; ongelmana on se, että valitut virkailijat noudattavat sokeasti Illuminatin mestarisuunnitelmaa. Voit nähdä keskeiset osat tästä suunnitelmasta ymmärtämällä, miten monia toimenpiteitä demokraatti Obama siirsi republikaaniselta Bushin hallinnolta ja miten monia toimia Bush otti vastaan, jotka siirrettiin Bill Clintonin aikakaudelta, jolloin hän oli virassa.

Muistatko kuuluisan lainauksen presidentti Thomas Jeffersonilta että on olemassa ikuisesti kehystetty määritelmä poliittisesta salaliitosta meidän oikeuksiamme ja vapauksiamme vastaan?

”... sortojen sarja, alkoi hienostuneella aikakaudella ja seurasi muuttumattomasti läpi jokaisen ministerinvaihdoksen, osoittaen liiankin selvästi tahallisen, systemaattisen suunnitelman alistaa meidät orjuuteen.” [”The Unseen Hand”, by A. Ralph Epperson, s. 196]

Siksi, kun voit katsoa taaksepäin lähes jokaisen presidentin toimikauteen Amerikan historiassa, ja näet että he ryhtyivät toimeen siirtääkseen Amerikan ja maailman Mestarisuunnitelman yleisteemoihin Uutta Maailmanjärjestystä varten, sinä voit helposti nähdä että johtajamme ovat seuranneet Suunnitelman kaavaa vuodesta 1776 lähtien. Mitä ovat nämä osat mestarisuunnitelmasta?

1) Siirtää maailma systemaattisesti yhteen maailmanhallitukseen

2) Siirtää maailma yhteen maailman talousjärjestelmään

3) Järjestää johdonmukaista hyökkäystä Perustuslakiamme vastaan, koska kyseinen asiakirja on osoittautunut erittäin vaikeaksi kaataa.

4) Edistää lisääntyvästi maallista uskonnollista ilmapiiriä meidän kansallisten elämiemme keskeisissä näkökohdissa, eli julkisessa hallinnossa, kouluissa, ja taloudessa.

5) Siirtää asteittain vaurautta monien ihmisten käsistä Eliitin harvan edustajan käsiin.

[”The Unseen Hand”, by A. Ralph Epperson]

Ainoat presidentit, jotka taistelivat Illuminatin suunnitelmaa vastaan, olivat Abraham Lincoln ja John F. Kennedy, ja molemmat näistä miehistä maksoivat ponnisteluistaan heidän elämillään.

Nyt, palatkaamme senaattori Paul'in ajatuksiin.

B) ”Tuloerot ovat pahentuneet tämän hallinnon alla, ja tänä iltana presidentti Obama tarjoaa lisää samaa politiikkaa – politiikkaa, joka on sallinut köyhän köyhtyä, ja rikkaan rikastua.”

Olemme samaa mieltä, mutta meidän on pakko todeta, että tämän suuntauksen ei ollut tarkoitus tapahtua Obaman katseen alla. Onhan Barack Obama kampanjoinut liberaalina mustana demokraattina jonka piti tuoda muutos Amerikkaan. Köyhien köyhtyminen, kun rikkaat rikastuvat, on Illuminatin pitkän aikavälin tavoite, osoittaen jälleen kerran, ettei ole mitään havaittavaa eroa kahden puolueen välillä.

C) ”On itsestään selvää, että presidentti ja Kongressi ovat kykenemättömiä tekemään sitä mitä jokaisen perheen Amerikassa täytyy tehdä – tasapainottamaan budjettinsa.”

Presidentit Dwight Eisenhower, John Kennedy, Lyndon Johnson, Richard Nixon, Jimmy Carter, Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush, sekä presidentti Barack Obama, kaikki hallitsivat budjetteja, jotka eivät olleet tasapainossa. Itseasiassa, 2. maailmansodasta lähtien, tasapainotetut budjetit saavutettiin vain vuosina 1956-57 (Eisenhower), 1969 (Lyndon Johnson), 1998-2001 (Clinton republikaanienemmistöisen kongressin kanssa). Kuten näette, vain yksi republikaaninen presidentti koskaan on tasapainottanut budjetin virassaoloaikanaan – Eisenhower. (”Onko republikaani IKINÄ tasapainottanut yhtään budjettia?”)

En voi koskaan unohtaa pettymystäni kun presidentti Ronald Reagan ei saavuttanut tasapainotettua budjettia hänen kahdeksan vuotensa aikana virkahuoneessaan, vaikka hän piti monta puhetta julistaen tällaisen budjetin viisautta.

Olen elinikäinen konservatiivinen republikaani, joten suuren surun kanssa vuosien varrella tulin ymmärtämään, ettei ole olemassa mitään eroa näiden kahden puolueen välillä, koska kummankin puolueen johto on yhtäläisesti sitoutunut Uuden Maailmanjärjestyksen perustamiseen.

D) ”Hillary'n sota Libyassa … Meidän on puolustettava itseämme ja elintärkeitä Amerikan etuja, mutta emme saa pettää itseämme uskomaan, että voimme luoda uudelleen Lähi-idän länsimaisen demokratian kuvaksi.”

Johtuen asemastaan senaattorina, Rand Paul omistaa korkean tason turvallisuusselvityksen, mikä tarkoittaa sitä, että hän tietää, että meidän Lähi-idän invaasiomme lokakuussa 2001, Afganistania vastaan, on osa 30-vuotista sotasuunnitelmaa joka ulottuu eteläänpäin kaikkialle Lähi-itään, Pohjois-Afrikkaan, sekä Keski- ja Etelä-Afrikkaan.

Tämän strategian nimi on ”Pentagonin Uusi Kartta” ja sillä hahmotellaan strategiaa, jonka avulla kaikkiin valtioihin kartan ”ei-integroituneen aukon” alueella aiotaan hyökätä, uhata invaasiolla, tai ne tulevat kärsimään sisäisestä ”toisinajattelusta” kunnes kaikki juurtuneet diktaattorit alueella on poistettu.

Presidentti Bush aloitti tämän strategian. Presidentti Obama on uskollisesti jatkanut tätä strategiaa.

Sen vuoksi, Libya EI ole ”Hillary'n sota”.

Ja senaattori Rand tietää sen. Hän yksinkertaisesti toistaa ymmärtämättä republikaanien propagandaa. Reagan kamppaili epäpätevyydestä syytettynä Grenadan suhteen ja aseiden kuljettamisesta Iraniin rahan takia, joten Hillary kamppailee epäpätevyydestä syytettynä Libyan suhteen.

Molemmissa tapauksissa osa Illuminatin suunnitelmaa toteutettiin.

Me kehotamme sinua lukemaan loputkin Rand Paul'in puheesta, joka kumoaa Liittovaltion tilaa koskeneen puheen. Tulet lukemaan paljon hyviä ajatuksia, jotka eivät koskaan toteudu, koska ne eivät ole osa Mestarisuunnitelmaa – ja senaattori Rand Paul tietää sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com